2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 413
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραια περιπτωση ο πετρουσεφ..αντι για τανουλη να περναμε και βουκσεβιτς ακομα καλυτερα..
Γενικα νομιζω πως 4ρι θα παρουμε απο ευρωπη ..για κανα κορνελι μας βλεπω και μετα 2ρι απο ΝΒΑ με πρωτο στοχο τον μιχαιλιουκ που τον κοιταει ο μπαρτζωκας απο περσι..Το κακο ειναι οτι βλεπω να πηγαινει οκτωβρη η δουλεια..Ετσι ισως μας κατσει και ο ντορσει αν τον αφησουν ελευθερο.
ο γκιλ δεν τα παει καλα στο ΝΒΑ?κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου.
Γενικα νομιζω πως 4ρι θα παρουμε απο ευρωπη ..για κανα κορνελι μας βλεπω και μετα 2ρι απο ΝΒΑ με πρωτο στοχο τον μιχαιλιουκ που τον κοιταει ο μπαρτζωκας απο περσι..Το κακο ειναι οτι βλεπω να πηγαινει οκτωβρη η δουλεια..Ετσι ισως μας κατσει και ο ντορσει αν τον αφησουν ελευθερο.
ο γκιλ δεν τα παει καλα στο ΝΒΑ?κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου.
1
1

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο Πετρουσεφ έχει παππού Έλληναausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 2:33 pmστον Πετρούσεφ με χαλάει η καλή του ηλικία και το potential, τα πλεονεκτήματα του δηλαδή![]()
και να μπορούμε να τον πάρουμε κάθε χρόνο θα έχουμε σίριαλ με το ΝΒΑ (αν πάει καλά προφανώς) και δε ξέρω αν μπορώ να το αντέξω![]()
γενικά στην ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα με προβληματίζει ότι θα πάμε σε 8+ ξένους και αυτό θα έχει μια επίπτωση στο δέσιμο της γιατί κάποιος/κάποιοι θα παίζουν μόνο Ευρωλίγκα. μόνο με Ντόρσεϊ το αποφεύγουμε αυτό αλλά δε θα έρθει.
για την ποιότητα της ομάδας όπως και να 'χει δεν αγχώνομαι καθόλου, έχω εμπιστοσύνη στο Σκακιστή.

Έτσι γιατί πολύ ήρεμοι είμαστε σήμερα
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Πετρουσοφάκη λες από το Φρε του Ρεθύμνου;Και αυτός ήξερε πολύ μπάσκετ λένε αλλά αναγκάστηκε να φροντίσει τα χωράφια και σταμάτησε.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 4:02 pmΕγώ πιστεύω ότι αυτός ο Πετρουσεφ έχει παππού Έλληναausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 2:33 pmστον Πετρούσεφ με χαλάει η καλή του ηλικία και το potential, τα πλεονεκτήματα του δηλαδή![]()
και να μπορούμε να τον πάρουμε κάθε χρόνο θα έχουμε σίριαλ με το ΝΒΑ (αν πάει καλά προφανώς) και δε ξέρω αν μπορώ να το αντέξω![]()
γενικά στην ομάδα όπως ήρθαν τα πράγματα με προβληματίζει ότι θα πάμε σε 8+ ξένους και αυτό θα έχει μια επίπτωση στο δέσιμο της γιατί κάποιος/κάποιοι θα παίζουν μόνο Ευρωλίγκα. μόνο με Ντόρσεϊ το αποφεύγουμε αυτό αλλά δε θα έρθει.
για την ποιότητα της ομάδας όπως και να 'χει δεν αγχώνομαι καθόλου, έχω εμπιστοσύνη στο Σκακιστή.![]()
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.foxsports.com/nba/anthony-g ... r-injuries
Αν ισχύει αυτό που γράφει το από πάνω λινκ και δεν έχουν ξεχάσει να βάλουν κάτι δεν είχε ιδιαίτερους τραυματισμούς όχι.
59 παιχνίδια έπαιξε φέτος περίπου 10' μ.ο.
Έχει βέβαια εγγυημένο συμβόλαιο φέτος, αλλά είναι στα 1,9Μ που καθαρά θα βγαίνει κάτω από 1Μ οπότε ίσως να γινόταν αν δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο εκεί.
Αν ισχύει αυτό που γράφει το από πάνω λινκ και δεν έχουν ξεχάσει να βάλουν κάτι δεν είχε ιδιαίτερους τραυματισμούς όχι.
59 παιχνίδια έπαιξε φέτος περίπου 10' μ.ο.
Έχει βέβαια εγγυημένο συμβόλαιο φέτος, αλλά είναι στα 1,9Μ που καθαρά θα βγαίνει κάτω από 1Μ οπότε ίσως να γινόταν αν δεν έχει ιδιαίτερο ρόλο εκεί.
1
1

-
- Reactions: 1195
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο μπαρτζωκας θα φερει την καινουργια βελτιωμενη εκδοση του γκιλ, μην μασατε. Θα φερει ενα κραμα γκιλ, μικυ, ραντολφ, σιγκλεντον που να σουταρει σαν τον βεζενκωφ. Εχει μαζεψει τριχες απο ολους γιανωρα αναγκης Το εχει βαλει ηδη στο μηχανημα της κλωνοποιησης και ψηνεται. Το ωραιο ειναι οτι εχει βαλει και λιγο dna απο τον ελληναρα τον βαγγο οποτε θα εχει και ελληνικο διαβατηριο
0
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
στον αποκορωνα δεν ειναι το φρε? ειναι και αγριοι εκει θα ειναι καλος στα επιθετικα ριμπαουντς λογικαAlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 4:10 pmΤον Πετρουσοφάκη λες από το Φρε του Ρεθύμνου;Και αυτός ήξερε πολύ μπάσκετ λένε αλλά αναγκάστηκε να φροντίσει τα χωράφια και σταμάτησε.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 11, 2023 4:02 pm
Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο Πετρουσεφ έχει παππού Έλληνα![]()
0