Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
4
3
1

-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δε δίνουμε δεκάρα τσακιστή, για τους στόχους και τα μοντέλα διοίκησης του προέδρου σου, ας κάνει ότι καταλαβαίνει, τα διαπιστευτήρια του, τα έχουμε 10 χρόνια τώρα. Αυτο που μας ενοχλεί, είναι η φρασεολογία του και όλος ο μηχανισμός προπαγάνδας που έχει στήσει ενάντιών του μπασκετικού Ολυμπιακού. Προκαλεί, χωρίς ίχνος ντροπής, εκατομμύρια ολυμπιακούς.brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 4:07 pmΣ'ενοχλεί που θέτει υψηλούς στόχους για την επένδυση που κάνει και δεν είναι ευχαριστημένος μόνο με τη συμμετοχή?
11
7
3
1

- Airman
- Reactions: 529
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
chainsaw έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 4:47 pmΜέτρα ποσα εχουν βαλει συνολικα οι Αγγελοπουλοι και ποσα ο dpg και μετα έλα μιλα μας για "επενδυσεις". Ολες συνολικα τις σεζον. Οχι ξεχνωντας τα παρκαρισματα...brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 4:07 pmΣ'ενοχλεί που θέτει υψηλούς στόχους για την επένδυση που κάνει και δεν είναι ευχαριστημένος μόνο με τη συμμετοχή?
Kαι θα σου απαντήσει αυτός και πόσα βάζανε οι γονείς του όμως πριν καν υπάρξουν οι Αφοί ε; και πάει λέγοντας... Και μπαίνετε πάλι σε μία συζήτηση ποιος την έχει πιο μεγάλη, οι Αφοί ή ο Υιός;;
Το ότι μαλώνουν άνθρωποι στο ίντερνετ για τον Υιό και τους Αφούς, για το ποιος έχει ομορφότερο χρώμα φανέλας και αν ο Γκραντ είναι ομορφότερος από τον Μακίσικ το λες και παρωδία...

Δείτε μπασκετάκι, απολαύστε τον πραγματικό βασιλιά των σπορ, κάντε το καλαμπουράκι σας με φίλους "αλλόθρησκους" (εάν έχετε), θαυμάστε το ωραίο, το ποιοτικό είτε φοράει πράσινα, είτε κόκκινα και όλα θα φαίνονται καλύτερα.

5
5

- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο 3 αν έρθει ο σασα, παίκτης από πάνω ράφι δεν έρχεται, στη καλύτερη συμπληρωματικός..τα έχω πει εδώ και καιρό.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 2:41 pmκαλυτερα απο το πανω ραφι. Φουρνιε ή Τζορνταν Νοουρα μιας και μιλαμε για shotclock.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 11:34 am
Αυτός ο Kelan Martin μεγάλη παικτούρα φαίνεται και έχει χαρακτηριστικά παίκτη που λείπουν από το ρόστερ, όπως καλό mid range. Πιστεύω θα ήταν ένας καλός ρολίστας με ενδιαφέρον potential και θα ταίριαζε στο σύστημα του coach. Δεν ταλαιπωρεί και πολύ την μπάλα. Πως σας φαίνεται ως επιλογή;
Προτιμω απο το πανω ραφι γιατι ο ΔΠΓ θα ανανεωσει Αταμαν διοτι θελει λεει 5 σερι ευρωλιγκες να παρει για να φτασει την Ρεαλ και δεν θα αφησει τιποτα για αλλη ομαδα.
Πρεπει να τον παρακαλεσουμε ολοι μαζι να αφησει να διεκδικησουμε εστω μια.
Εμείς κοροϊδεύουμε, αλλά πέρυσι είπε θα το σηκώσει και το σήκωσε, κάτι που προσπαθούμε χρόνια και δε μπορούμε, η ειρωνεία δε βοηθάει σε κάτι θαρρώ
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
M' αρέσει που όλοι δηλώνετε δυσαρεστημένοι για τη έλλειψη καλών Ελλήνων παικτών αλλά κανείς δεν θέλει να δει την ομαδα του να επενδύει σε ταλέντα.
Θα σας το κάνω λίγο πιο λιανά για να καταλάβετε το σκεπτικό μου κι αν σας φαίνεται πια τόσο παράλογο δεν θα ξανασυμμετάσχω σε συζήτηση.
Λοιπόν, έχω ξαναπεί πως, για μένα, το κατάλληλο για μια ομάδα πρωταθλητισμου είναι να έχει ένα ροστερ 15 παικτών, δηλαδή τριών διαφορετικών πενταδων. Δηλαδή, την πρώτη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες ευρωλιγκατους, την δεύτερη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες εξίσου καλούς αλλά ένα κλικ πιο κάτω από αυτούς της πρώτης πεντάδας και την τρίτη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες garbage time.
Ας πούμε ότι ένα υποθετικο ροστερ του Ολυμπιακού ήταν κάπως ετσι:
1. Γουοκαπ, Γκος, Μητρου Λονγκ
2. Ντορσει, Βιλντοζα, Τσοχωνης/Πουλακιδας
3. Φουρνιε, Παπανικολάου, Λαρεντζακης
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Τανουλης ή Χουγκαζ
5. Μιλουτινοφ, Φαλ, Ραιτ
Η πρώτη πεντάδα ειναι: Γουοκαπ, Ντορσει, Φουρνιε, Βεζενκοφ, Μιλουτινοφ
Η δεύτερη πεντάδα ειναι: Γκος, Βιλντοζα, Παπανικολάου, Πετρουσεφ, Φαλ
Και η τρίτη πεντάδα ειναι: Μητρου Λονγκ, Τσοχωνης/Πουλακιδας, Λαρεντζακης, Τανουλης/Χουγκαζ, Ραιτ
Το σκεπτικό μου λοιπόν είναι πως οι δύο πρώτες πεντάδες είναι αυτές που θα έχουν τον περισσότερο χρόνο σε Ευρωλίγκα και στα ντερμπι της Α1. Η τρίτη πεντάδα θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο στα εύκολα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος όπως με Κολοσσό, Καρδίτσα, Ιωνικό κλπ.
Η ύπαρξη της τρίτης πεντάδας είναι για την ξεκούραση των βασικών παικτών σε παιχνίδια χαμηλής σημασίας με σκοπό την αποφυγή τραυματισμών και εξάντλησης των βασικών μονάδων και παράλληλα την απόκτηση εμπειριών με επιπλέον χρόνο συμμετοχής των παικτών του garbage time.
Πριν λίγα χρόνια βλέπαμε Βεζενκοφ και Φαλ να παίζουν 30λεπτα με ομάδες όπως η Λάρισα. Είναι τόσο παράλογο δηλαδή, αντί να βλέπουμε τους βασικούς παίκτες να καταπονουνται σε τέτοια παιχνίδια, να βλέπουμε νέους παίκτες να παίρνουν εμπειρίες; Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ταλαιπωρειται ο Γουοκαπ παίζοντας σε 35 σερί παιχνίδια τη στιγμή που στα 15 από αυτά θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο ο Μητρου Λονγκ; Γιατί θα πρέπει ο Τανουλης να γυαλίζει τον πάγκο σε αγώνες όπως με Ιωνικό και Καρδίτσα και να ταλαιπωρειται ο Βεζενκοφ με 30λεπτα; Επίσης, μέσα από τέτοιους αγώνες θα βρουν ρυθμό οι νέοι παίκτες κι αν κάποιος από αυτούς ξεπεταχτει, θα είναι επιπλέον κέρδος για την ομάδα(αν όχι, δεν χάνεις και τίποτα αφού παίκτες σαν τον Τσοχωνη δεν θα στοιχίσουν πάνω από πχ 70.000 €).
Είναι δηλαδή τόσο παράλογο αυτό το σκεπτικό; Ξαναλέω ότι παίκτες σαν το Τσοχωνη, τον Τανουλη ή τον Πουλακιδα θα υπολογίζονται ως 3-4ες επιλογές και όχι για να χτίσεις την ομάδα γύρω τους. Κάτι σαν την περίπτωση του Παπας δηλαδή.
Θεωρείτε τόσο παράλογη αυτή την σκέψη δηλαδή; Περιμένω τις απαντήσεις σας(εκτός του JohnyPao ο οποίος θα πατησει dislike ακόμα και σε ευχετήριο μήνυμα για χρόνια πολλά)
Θα σας το κάνω λίγο πιο λιανά για να καταλάβετε το σκεπτικό μου κι αν σας φαίνεται πια τόσο παράλογο δεν θα ξανασυμμετάσχω σε συζήτηση.
Λοιπόν, έχω ξαναπεί πως, για μένα, το κατάλληλο για μια ομάδα πρωταθλητισμου είναι να έχει ένα ροστερ 15 παικτών, δηλαδή τριών διαφορετικών πενταδων. Δηλαδή, την πρώτη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες ευρωλιγκατους, την δεύτερη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες εξίσου καλούς αλλά ένα κλικ πιο κάτω από αυτούς της πρώτης πεντάδας και την τρίτη πεντάδα που αποτελείται από παίκτες garbage time.
Ας πούμε ότι ένα υποθετικο ροστερ του Ολυμπιακού ήταν κάπως ετσι:
1. Γουοκαπ, Γκος, Μητρου Λονγκ
2. Ντορσει, Βιλντοζα, Τσοχωνης/Πουλακιδας
3. Φουρνιε, Παπανικολάου, Λαρεντζακης
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Τανουλης ή Χουγκαζ
5. Μιλουτινοφ, Φαλ, Ραιτ
Η πρώτη πεντάδα ειναι: Γουοκαπ, Ντορσει, Φουρνιε, Βεζενκοφ, Μιλουτινοφ
Η δεύτερη πεντάδα ειναι: Γκος, Βιλντοζα, Παπανικολάου, Πετρουσεφ, Φαλ
Και η τρίτη πεντάδα ειναι: Μητρου Λονγκ, Τσοχωνης/Πουλακιδας, Λαρεντζακης, Τανουλης/Χουγκαζ, Ραιτ
Το σκεπτικό μου λοιπόν είναι πως οι δύο πρώτες πεντάδες είναι αυτές που θα έχουν τον περισσότερο χρόνο σε Ευρωλίγκα και στα ντερμπι της Α1. Η τρίτη πεντάδα θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο στα εύκολα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος όπως με Κολοσσό, Καρδίτσα, Ιωνικό κλπ.
Η ύπαρξη της τρίτης πεντάδας είναι για την ξεκούραση των βασικών παικτών σε παιχνίδια χαμηλής σημασίας με σκοπό την αποφυγή τραυματισμών και εξάντλησης των βασικών μονάδων και παράλληλα την απόκτηση εμπειριών με επιπλέον χρόνο συμμετοχής των παικτών του garbage time.
Πριν λίγα χρόνια βλέπαμε Βεζενκοφ και Φαλ να παίζουν 30λεπτα με ομάδες όπως η Λάρισα. Είναι τόσο παράλογο δηλαδή, αντί να βλέπουμε τους βασικούς παίκτες να καταπονουνται σε τέτοια παιχνίδια, να βλέπουμε νέους παίκτες να παίρνουν εμπειρίες; Γιατί δηλαδή θα πρέπει να ταλαιπωρειται ο Γουοκαπ παίζοντας σε 35 σερί παιχνίδια τη στιγμή που στα 15 από αυτά θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο ο Μητρου Λονγκ; Γιατί θα πρέπει ο Τανουλης να γυαλίζει τον πάγκο σε αγώνες όπως με Ιωνικό και Καρδίτσα και να ταλαιπωρειται ο Βεζενκοφ με 30λεπτα; Επίσης, μέσα από τέτοιους αγώνες θα βρουν ρυθμό οι νέοι παίκτες κι αν κάποιος από αυτούς ξεπεταχτει, θα είναι επιπλέον κέρδος για την ομάδα(αν όχι, δεν χάνεις και τίποτα αφού παίκτες σαν τον Τσοχωνη δεν θα στοιχίσουν πάνω από πχ 70.000 €).
Είναι δηλαδή τόσο παράλογο αυτό το σκεπτικό; Ξαναλέω ότι παίκτες σαν το Τσοχωνη, τον Τανουλη ή τον Πουλακιδα θα υπολογίζονται ως 3-4ες επιλογές και όχι για να χτίσεις την ομάδα γύρω τους. Κάτι σαν την περίπτωση του Παπας δηλαδή.
Θεωρείτε τόσο παράλογη αυτή την σκέψη δηλαδή; Περιμένω τις απαντήσεις σας(εκτός του JohnyPao ο οποίος θα πατησει dislike ακόμα και σε ευχετήριο μήνυμα για χρόνια πολλά)
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εε άμα το έχεις πει εσύ, οκ!! Τέλος κουβέντας. Βασικά λέω, οτι λες εσύ, να το αντιμετωπίζουμε σαν γενική αλήθεια, για να μη κουραζόμαστε.Sa7Sa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 6:47 pmΣτο 3 αν έρθει ο σασα, παίκτης από πάνω ράφι δεν έρχεται, στη καλύτερη συμπληρωματικός..τα έχω πει εδώ και καιρό.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 2:41 pm
καλυτερα απο το πανω ραφι. Φουρνιε ή Τζορνταν Νοουρα μιας και μιλαμε για shotclock.
Προτιμω απο το πανω ραφι γιατι ο ΔΠΓ θα ανανεωσει Αταμαν διοτι θελει λεει 5 σερι ευρωλιγκες να παρει για να φτασει την Ρεαλ και δεν θα αφησει τιποτα για αλλη ομαδα.
Πρεπει να τον παρακαλεσουμε ολοι μαζι να αφησει να διεκδικησουμε εστω μια.
Εμείς κοροϊδεύουμε, αλλά πέρυσι είπε θα το σηκώσει και το σήκωσε, κάτι που προσπαθούμε χρόνια και δε μπορούμε, η ειρωνεία δε βοηθάει σε κάτι θαρρώ
2
1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου, από που το γνωρίζεις αυτό και το έχεις πει μάλιστα εδώ και καιρό; Ρωτάω ειλικρινά από καθαρή περιέργεια. Εκτός κι αν το συμπεραίνεις από τη λογική σου. Σε αυτή την περίπτωση σου έχω μια άλλη ερώτηση. Αν έρθει δηλαδή ο Σάσα, με ποιους θα πάμε του χρόνου στο 3 (ή έστω με ποιους θεωρείς ότι θα πάμε); Με Παπ - Λαρεντζάκη - McKissik/μεταγραφή συμπληρωματική;
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

Ε αν δεν εμπιστεύεσαι εμένα, το χει πει και ο χουπφελλας και άλλοιMathematician92 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 7:30 pmΦίλε μου, από που το γνωρίζεις αυτό και το έχεις πει μάλιστα εδώ και καιρό; Ρωτάω ειλικρινά από καθαρή περιέργεια. Εκτός κι αν το συμπεραίνεις από τη λογική σου. Σε αυτή την περίπτωση σου έχω μια άλλη ερώτηση. Αν έρθει δηλαδή ο Σάσα, με ποιους θα πάμε του χρόνου στο 3 (ή έστω με ποιους θεωρείς ότι θα πάμε); Με Παπ - Λαρεντζάκη - McKissik/μεταγραφή συμπληρωματική;
- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το ότι τα έχεις πει εδώ και καιρό, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Sa7Sa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 17, 2024 6:47 pmΣτο 3 αν έρθει ο σασα, παίκτης από πάνω ράφι δεν έρχεται, στη καλύτερη συμπληρωματικός..τα έχω πει εδώ και καιρό.
Εγώ να δεις τι παπαριές έχω πει εδώ και καιρό!
Αλλά είπαμε: Suparmantar rules!
3
3