Το τρίψιμο στη συνουσία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 12:05 amΤο μπάνιο το ποδήλατο και το σεξ δεν ξεχνιούνταιTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 11:57 pmΔεν βλέπεται στα φιλικά ο Φουρνιε.. θα τρώγαμε μεγάλη φολα. Έχει χάσει την εκτελεστική του δεινότητα.. αν δεν την βρει έχει τελειώσει σαν παίχτης όχι μόνο από nba αλλά και από ομάδα φάιναλ 4
Τριβή θελει
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 1084
- Προειδοποιήσεις:
1
σχετικα με το πιθανο διδυμο ψηλων του μελλοντος ζουγρη - τανουλη μπορω να πω οτι μπορει να σταθει διμετρο σεντερ μπανγκερ αν διπλα του στεκεται τεσσαρι 2.10 με σουτακι (κατι σαν χαινς αντιτς δηλαδη) αλλα για να φτασουν σε τετοιο επιπεδο και οι δυο τους πρεπει πραγματικα να ριξουν τρελλη δουλεια . δεν θα με χαλαγε βεβαια καθολου να τους δω να το πετυχαινουν αλλα μου μοιαζει πολυ δυσκολο να γινει στον Ολυμπιακο που κυνηγαει πρωταθλημα κυπελο ,ευρωλιγκα καθε χρονια και δεν εχει και πολλα πολλα περιθωρια να ασχοληθει με ,ταλαντουχους μεν πιτσιρικους δε ,παικτες...
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιας και δεν κινείται τίποτα μεταγραφικά, θέλω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι δεχόμαστε όλοι (έχει ειπωθεί επανειλημμένως) ότι αν δεν τελειώσει η υπόθεση Vezenkov, δε θα προχωρήσει κάτι άλλο σημαντικό (είτε μιλάμε για αποχωρήσεις είτε για έλευση 3αριου). Με αυτή την παραδοχή, μέχρι πότε πιστεύετε ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει τον Σάσα;
Δίνουμε δηλαδή στον Σάσα το ελεύθερο να διαπραγματεύεται όσο θέλει; Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί η υπόθεση του να τελειώσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο; Εμένα δε μου φαίνεται και πολύ επαγγελματικό αυτό. Και το λέω γιατί, από ότι φαίνεται, το θέμα καθυστερεί επειδή οι εκπρόσωποι του παίκτη προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από τους Ράπτορς. Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Σάσα, αλλά αυτός (μέσω των εκπροσώπων του) προσπαθεί να πάρει κι άλλα (και πολύ καλά κάνει θα μου πείτε), καθυστερώντας όμως τον σχεδιασμό της ομάδας που του έχει δώσει γη και ύδωρ, ενώ θα μπορούσε (φαντάζομαι) να διαμηνυσει στους εκπροσώπους του να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα. Δε θέλω να κατηγορήσω τον παίκτη που έχει δικαίωμα να διεκδικεί όσα περισσότερα μπορεί, αλλά και πάλι κάτι δε μου αρέσει στην όλη υπόθεση.
Εκτός κι αν όντως η υπογραφή του Βεζενκοφ θα είναι η τελευταία φετινή κίνηση (άντε και με κάποια αποχώρηση) και δεν ενδιαφέρει την ομάδα πότε θα ολοκληρωθεί. Αυτή η σκέψη ήταν που με οδήγησε στο συγκεκριμένο ποστ, γιατί αρχίζω να φοβάμαι ότι αν δεν ολοκληρωθεί η υπόθεση σύντομα, θα κλείσουν όλα τα καλά διαθέσιμα 3ρια. Ναι είναι νωρίς ακόμα, 20 Ιουλίου έχουμε, απλά θα ήθελα να τελειώνουμε με αυτό το θέμα για να προχωρήσει η ομάδα τα υπόλοιπα όσο είναι ακόμα νωρίς.
ΥΓ. Απ' ότι διαβάζω, ο Lonnie Walker ο 4ος μόνο minimum συμβόλαιο έχει ελπίδες να βρει στο NBA, πράγμα που μου φαίνεται πολύ παράλογο. Αν ισχύει πάντως, νομίζω ότι με ένα μεγάλο συμβόλαιο της τάξης των 2.5Μ έχεις πολλές ελπίδες να τον φέρεις στας Ευρώπας.
Δίνουμε δηλαδή στον Σάσα το ελεύθερο να διαπραγματεύεται όσο θέλει; Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί η υπόθεση του να τελειώσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο; Εμένα δε μου φαίνεται και πολύ επαγγελματικό αυτό. Και το λέω γιατί, από ότι φαίνεται, το θέμα καθυστερεί επειδή οι εκπρόσωποι του παίκτη προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από τους Ράπτορς. Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Σάσα, αλλά αυτός (μέσω των εκπροσώπων του) προσπαθεί να πάρει κι άλλα (και πολύ καλά κάνει θα μου πείτε), καθυστερώντας όμως τον σχεδιασμό της ομάδας που του έχει δώσει γη και ύδωρ, ενώ θα μπορούσε (φαντάζομαι) να διαμηνυσει στους εκπροσώπους του να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα. Δε θέλω να κατηγορήσω τον παίκτη που έχει δικαίωμα να διεκδικεί όσα περισσότερα μπορεί, αλλά και πάλι κάτι δε μου αρέσει στην όλη υπόθεση.
Εκτός κι αν όντως η υπογραφή του Βεζενκοφ θα είναι η τελευταία φετινή κίνηση (άντε και με κάποια αποχώρηση) και δεν ενδιαφέρει την ομάδα πότε θα ολοκληρωθεί. Αυτή η σκέψη ήταν που με οδήγησε στο συγκεκριμένο ποστ, γιατί αρχίζω να φοβάμαι ότι αν δεν ολοκληρωθεί η υπόθεση σύντομα, θα κλείσουν όλα τα καλά διαθέσιμα 3ρια. Ναι είναι νωρίς ακόμα, 20 Ιουλίου έχουμε, απλά θα ήθελα να τελειώνουμε με αυτό το θέμα για να προχωρήσει η ομάδα τα υπόλοιπα όσο είναι ακόμα νωρίς.
ΥΓ. Απ' ότι διαβάζω, ο Lonnie Walker ο 4ος μόνο minimum συμβόλαιο έχει ελπίδες να βρει στο NBA, πράγμα που μου φαίνεται πολύ παράλογο. Αν ισχύει πάντως, νομίζω ότι με ένα μεγάλο συμβόλαιο της τάξης των 2.5Μ έχεις πολλές ελπίδες να τον φέρεις στας Ευρώπας.
2
2

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- Mathematician92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εε ναι, γι αυτό λέω ότι όντως είναι νωρίς ακόμα. Αν όμως η υπόθεση του Βεζενκοφ τραβήξει μέχρι Οκτώβριο, τι κάνεις;berry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 2:15 pmΑκόμα πάντως όλοι αυτοί που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς δεν έχουν βρει συμβόλαια
3αρι θα βρεις αρκεί να θες και να χεις διάθεση να τα σκάσεις
Αν θες και σε πιο βατά Ευρωπαϊκά μονοπάτια, έναν Ναναλι θα τον βρεις
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλη του μήνα θα χει ξεκαθαρίσει του Βεζε
- Περιμένεις και ξεκινάς τη χρονιά έτσι ακριβώς όπως είσαι τώρα; Και πας όλη τη χρονιά χωρίς μεταγραφή στο 3;
- Περιμένεις και όποτε τελειώσει του Σάσα, σκανάρεις την αγορά για 3αρι με κίνδυνο όμως οι πρώτοι σου στόχοι να έχουν χαθεί;
- Κάνεις από τώρα κινήσεις θεωρώντας δεδομένο ότι κάποια στιγμή (έστω και Δεκέμβρη) θα έρθει ο Σάσα; (εννοώ να αποδεσμεύσεις παίκτη/ες και να φέρεις 3αρι)
0

- Mathematician92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου και γενικά έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό το θέμα με τον Σάσα.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 1:49 pmΜιας και δεν κινείται τίποτα μεταγραφικά, θέλω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι δεχόμαστε όλοι (έχει ειπωθεί επανειλημμένως) ότι αν δεν τελειώσει η υπόθεση Vezenkov, δε θα προχωρήσει κάτι άλλο σημαντικό (είτε μιλάμε για αποχωρήσεις είτε για έλευση 3αριου). Με αυτή την παραδοχή, μέχρι πότε πιστεύετε ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει τον Σάσα;
Ο manager του πάει για μαλλί , αλλά βλέπω τον Ολυμπιακό να βγαίνει κουρεμένος.
Επίσης με έφτιαξε το ΥΓ για τον Lonnie.
Μεγάλη καψούρα ο 4ος!!!!
1
1

-
- Reactions: 766
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πάρουμε τριάρι ή παίκτη τύπου Lonnie Walker, Οκτώβριο θα έρθει. Άρα πρακτικά η καθυστέρηση με Σάσα δεν αλλάζει τον σχεδιασμό. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι να καθυστερήσει τόσο ώστε ο χάσει την προετοιμασία. Πιστεύω ότι ο coach στηρίζει πολλά στην προετοιμασία φέτος, διότι πέρυσι του στοίχισε πολύ και έκανε και αντίστοιχες δηλώσεις πάνω σε αυτό. Τώρα, αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις (αν γίνουν) δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, υπό την έννοια ότι αν μείνει ελεύθερος ο Πετρούσεφ ή ο Πήτερς, πολλές ομάδες θα σπεύσουν να τους κλείσουν ακόμα και τελευταία στιγμή.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 1:49 pmΜιας και δεν κινείται τίποτα μεταγραφικά, θέλω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι δεχόμαστε όλοι (έχει ειπωθεί επανειλημμένως) ότι αν δεν τελειώσει η υπόθεση Vezenkov, δε θα προχωρήσει κάτι άλλο σημαντικό (είτε μιλάμε για αποχωρήσεις είτε για έλευση 3αριου). Με αυτή την παραδοχή, μέχρι πότε πιστεύετε ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει τον Σάσα;
0
- Mathematician92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις άδικο, απλά φοβάμαι ότι Οκτώβριο ίσως έχουν χαθεί πολλοί από τους πρώτους στόχους της ομάδας. Ποιός μας λέει ότι ο Lonnie πχ δε θα κλείσει στην Barcelona μέσα στον Αύγουστο; Αν εσύ δεν ασχολείσαι με καμία περίπτωση μέχρι να τελεσφορήσει του Σάσα, τότε κινδυνεύεις να χάσεις παίκτες που θα σε ενδιέφεραν από ανταγωνιστές. Ακόμα περισσότερο αυτό για όποιους διαθέσιμους υπάρχουν από Ευρώπη μεριά, οι οποίοι θα κλείσουν όλοι μέσα στον Αύγουστο. Συμφωνώ 100% για την προετοιμασία που αναφέρεις.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 3:16 pmΑν πάρουμε τριάρι ή παίκτη τύπου Lonnie Walker, Οκτώβριο θα έρθει. Άρα πρακτικά η καθυστέρηση με Σάσα δεν αλλάζει τον σχεδιασμό. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι να καθυστερήσει τόσο ώστε ο χάσει την προετοιμασία. Πιστεύω ότι ο coach στηρίζει πολλά στην προετοιμασία φέτος, διότι πέρυσι του στοίχισε πολύ και έκανε και αντίστοιχες δηλώσεις πάνω σε αυτό. Τώρα, αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις (αν γίνουν) δεν νομίζω ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, υπό την έννοια ότι αν μείνει ελεύθερος ο Πετρούσεφ ή ο Πήτερς, πολλές ομάδες θα σπεύσουν να τους κλείσουν ακόμα και τελευταία στιγμή.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 1:49 pmΜιας και δεν κινείται τίποτα μεταγραφικά, θέλω να σχολιάσω κάτι. Φαντάζομαι δεχόμαστε όλοι (έχει ειπωθεί επανειλημμένως) ότι αν δεν τελειώσει η υπόθεση Vezenkov, δε θα προχωρήσει κάτι άλλο σημαντικό (είτε μιλάμε για αποχωρήσεις είτε για έλευση 3αριου). Με αυτή την παραδοχή, μέχρι πότε πιστεύετε ότι μπορεί η ομάδα να περιμένει τον Σάσα;
0

- shaq7
- Reactions: 6619
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο προεδρος των ραπτορς ειπε οτι θα τελειωσει συντομα το θεμα..δεν τον βαζουν καν στα ροστερ για την επομενη χρονια..περιεργο θα ναι να τραβηξει πανω απο 15μερες ακομα.
ο λονι αποκλειεται να κλεισει πριν τα μεσα σεπτεμβριου που τοτε γινονται πολλα κοψιματα και κινησεις στο ΝΒΑ.Παλι τα 2.5εκ μεικτα θα βρει λογικα αλλα δεν νομιζω να δελεαστει να ρθει χωρις 3ετες με 2.5-3 και ΝΒΑ αουτ καθε χρονια.Ειδικα η περιπτωση ναν που δεν βρηκε συμβολαιο παρα την φοβερη χρονια του δεν θα βοηθησει στο να παρει τετοια αποφαση.Μιλαμε για 25χρ παικτη.
οποτε ο σασα δεν καθυστερει τιποτα στις κινησεις για παικτες απο ΝΒΑ..Μονο τις περιπτωσεις πιτερς/πετρου..που αποτι φαινεται δεν θελουμε να τους δωσουμε.. Εγω θεωρω οτι ο μπαρτζω στο μυαλο του εχει να παμε οπως ειμαστε τωρα χωρις να φυγει καποιος.Ειναι και το ιδεολογικο στην μεση οτι δεν θελει να ''πουλησει'' παικτη κορμου. Εγω δεν συμφωνω αλλα αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι,μπορει να θεωρει οτι θα τους χωρεσει καπως.
ο λονι αποκλειεται να κλεισει πριν τα μεσα σεπτεμβριου που τοτε γινονται πολλα κοψιματα και κινησεις στο ΝΒΑ.Παλι τα 2.5εκ μεικτα θα βρει λογικα αλλα δεν νομιζω να δελεαστει να ρθει χωρις 3ετες με 2.5-3 και ΝΒΑ αουτ καθε χρονια.Ειδικα η περιπτωση ναν που δεν βρηκε συμβολαιο παρα την φοβερη χρονια του δεν θα βοηθησει στο να παρει τετοια αποφαση.Μιλαμε για 25χρ παικτη.
οποτε ο σασα δεν καθυστερει τιποτα στις κινησεις για παικτες απο ΝΒΑ..Μονο τις περιπτωσεις πιτερς/πετρου..που αποτι φαινεται δεν θελουμε να τους δωσουμε.. Εγω θεωρω οτι ο μπαρτζω στο μυαλο του εχει να παμε οπως ειμαστε τωρα χωρις να φυγει καποιος.Ειναι και το ιδεολογικο στην μεση οτι δεν θελει να ''πουλησει'' παικτη κορμου. Εγω δεν συμφωνω αλλα αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι,μπορει να θεωρει οτι θα τους χωρεσει καπως.
0
-
- Reactions: 766
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η εμπειρία από πέρυσι με τον Ναν το λέει. Ο Lonnie και οι αντίστοιχου βεληνεκούς παίκτες δεν πρόκειται να κλείσουν τον Αύγουστο σε Ευτωπαικη ομάδα. Θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή για συμβόλαιο από nba. Όταν και αν αποφασίσει ένας τέτοιος παίκτης να περάσει τον Ατλαντικό, ο ατζέντης του ενημερώνει όλες τις ομάδες στην Ευρωλίγκα και ξεκινάει ο πλειστηριασμός. Αν δεν απατώμαι, ο Μπαρτζώκας έχει δηλώσει ότι κάναμε και εμείς πρόταση στον Ναν όταν αποφάσισε να έρθει Ευρώπη, αλλά προτίμησε Παναθηναϊκό. Οπότε cool, δεν υπάρχει λόγος άγχους. Αυτός που θα έπρεπε να ανησυχεί γιατί όλοι οι στόχοι του υπέγραψαν στο NBA είναι ο ΠΑΟ και όχι εμείς. Λίγο υπομονή να τελειώσει το θέμα με τον Σάσα παιδιά.
2
1
1

- Mathematician92
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ για τέτοιο συμβόλαιο μιλάω, 2.5Μ καθαρά για 2-3 χρόνια και NBA opt κάθε καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αν του δίνουν μόνο minimum στο NBA, είναι αρκετά δελεαστική πρόταση.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:09 pm
Αυτό το σενάριο φοβάμαι. Γι αυτό άνοιξα αυτή την κουβέντα. Θεωρώ πολύ πιθανό να μην αγχώνονται στην ομάδα πότε θα κλείσει ο Βεζενκοφ γιατί θα πάνε με την ομάδα ως έχει! Χωρίς φυσικά προσθήκη στο 3, γιατί τότε ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να τους χωρέσει όλους. Και να δοκιμάσει Βεζε/Πίτερς στο 3. Περιττό να πω για άλλη μια φορά πόσο "καταστροφικό" το θεωρώ αυτό το σενάριο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:09 pmοποτε ο σασα δεν καθυστερει τιποτα στις κινησεις για παικτες απο ΝΒΑ..Μονο τις περιπτωσεις πιτερς/πετρου..που αποτι φαινεται δεν θελουμε να τους δωσουμε.. Εγω θεωρω οτι ο μπαρτζω στο μυαλο του εχει να παμε οπως ειμαστε τωρα χωρις να φυγει καποιος.Ειναι και το ιδεολογικο στην μεση οτι δεν θελει να ''πουλησει'' παικτη κορμου. Εγω δεν συμφωνω αλλα αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι,μπορει να θεωρει οτι θα τους χωρεσει καπως.
0

- shaq7
- Reactions: 6619
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
νομιζω επειδη ειναι μικρος θα μεινει εκει και με το μινιμουμ..ο ναν περσι δεν βρηκε ουτε αυτο γιαυτο και ηρθε.ο μιχαλιουκ μπας και δεν βρει τιποτα και να ρθει.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:45 pmΚι εγώ για τέτοιο συμβόλαιο μιλάω, 2.5Μ καθαρά για 2-3 χρόνια και NBA opt κάθε καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αν του δίνουν μόνο minimum στο NBA, είναι αρκετά δελεαστική πρόταση.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:09 pm
Αυτό το σενάριο φοβάμαι. Γι αυτό άνοιξα αυτή την κουβέντα. Θεωρώ πολύ πιθανό να μην αγχώνονται στην ομάδα πότε θα κλείσει ο Βεζενκοφ γιατί θα πάνε με την ομάδα ως έχει! Χωρίς φυσικά προσθήκη στο 3, γιατί τότε ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να τους χωρέσει όλους. Και να δοκιμάσει Βεζε/Πίτερς στο 3. Περιττό να πω για άλλη μια φορά πόσο "καταστροφικό" το θεωρώ αυτό το σενάριο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 20, 2024 4:09 pmοποτε ο σασα δεν καθυστερει τιποτα στις κινησεις για παικτες απο ΝΒΑ..Μονο τις περιπτωσεις πιτερς/πετρου..που αποτι φαινεται δεν θελουμε να τους δωσουμε.. Εγω θεωρω οτι ο μπαρτζω στο μυαλο του εχει να παμε οπως ειμαστε τωρα χωρις να φυγει καποιος.Ειναι και το ιδεολογικο στην μεση οτι δεν θελει να ''πουλησει'' παικτη κορμου. Εγω δεν συμφωνω αλλα αυτος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι,μπορει να θεωρει οτι θα τους χωρεσει καπως.
Νομιζω οτι για αυτο το σεναριο παμε..Δεν εχει λογικη να μας ΄΄καθυστερει΄΄ του σασα..Δεν παιζει να μην ερθει,το πολυ πολυ να τραβηξει ολο το καλοκαιρι..οποτε σαν δικαιολογια το βλεπω οτι περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με σασα..Η που ηδη εχουμε κανει τις κινησεις που πρεπει και απλα δεν εχουν βγει κατα εξω (πχ εχουμε συμφωνησει με ομαδες για μακισικ-πιτερς/πετρου ) η απλα το σχεδιο ειναι να μεινουν ολοι.
1
1