2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5688
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 12, 2023 7:45 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 7:41 pm
αν παρουμε και σικμα παντως μπορουμε να πιεσουμε την ευρωλιγκα να καταργησει το τριποντο θα ητο κι αυτο μια καποια λυσις
επισης να μην επιτρεπεται πανω απο ενας αθλητικος παικτης μεσα στην 5δα

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 506
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 12, 2023 7:59 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 7:20 pm
ποια ετοιμη ομαδα εχουμε?που εφυγε ο βασικος ποιντ γκαρντ και αυτος που κουβαλαγε ολα τα παιχνιδια με 30π και επαιζε 30λ σε καθε ματς ? Επισης το οτι γκος και μιλου εχουν ξανα παιξει στον ολυμπιακο δεν παει να πει οτι δεν θα τους ειναι νεα συστηματα και νεος τροπος παιξιματος.. εκτος αν σε τσσκα και ρεαλ παιζαν πασα πασα πασα..

Ας δουμε λιγο ποιοι μειναν απο περσι .. Γουοκαπ, Μακισικ λαρυ (που ειναι ρολιστες 15λ μαξ).. Παπ ,Πιτερς (που επαιζε 5λ περσι και καθολου στα κρισιμα) Φαλ.Και ο κανααν που δεν ξερω ειναι στο ενδιαμεσο.. 3,5 πρωταγωνιστες και 3 ρολιστες που δεν κανουν την διαφορα.. Επισης περσι δεν ειχαμε 8-9 ξενους ωστε 2-3 να μην παιζουν ποτε στην α1 για να βρουν ρυθμο η να δεσουν με τους υπολοιπους..
Ακριβώς αυτό. Ακούγεται παντού ότι έχουμε έτοιμη ομάδα, ότι είμαστε στον αυτόματο κλπ..
Αλλά μάλλον ξεχνάμε ότι χάσαμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας και μάλιστα Έλληνες, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν έχουν αντικατασταθεί έως τώρα.

Γιατί ok καλός, χρυσός ο ομαδικός τρόπος παιχνιδιού του Μπαρτζώκα, αλλά ο άνθρωπος δεν είναι μάγος για να πάρει τον -συμπαθή- Σίκμα για βασικό τεσσάρι και να καταφέρει πορεία εφάμιλλη με την τελευταία διετία.
Δηλαδή πιστεύει κανείς ότι αν δεν είχαμε τον Σάσα να κάνει όργια πέρσι και στην θέση του είχαμε τον χ,ψ Σίκμα, θα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο;

1
1 Εικόνα
Apegnosmenos
Reactions:

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:00 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 7:45 pm
Apegnosmenos έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 7:32 pm
Αυτο που μ εξοργιζει τοσο στο μπασκετικο ολυμπιακο και με κανει ν αγανακτω ειναι το ποσο ευκολα αυτη η ομαδα δριχνει την αυτοκαταστροφη της
Εχεις τπν παναθηναικο 16-1 και αντι ν εισαι απο πανω ενω σπασαν το γηπεδο τους ενω τους εχεις διαλυσει
Επικοινωνιακα αρχικα και σε ουσια σε δευτερη φαση σε γλεντανε
Τι ν πω πραγματικα
επικοινωνιακα ο παναθηναικος εχει κανει μεγαλο μπαμ αυτο ειναι αληθεια αλλα το γλεντι γινεται μαιο μηνα και δυο μαηδες τωρα μια χαρα ειμασταν ,του χρονου το μαη το ξανασυζηταμε κιαν δεν εχει παει καλα τοτε μαζι κι εγω να φωναξω .
Ο παναθηναικος εχει παρει ελληνες που σε βαθος πενταετιας θα εχει πιο δυνατο κορμο σε σχεση μ εμας
Δυναμωνει στο κομματι ψυχολογια
Δυναμωνει συο κομματι συσπειρωση
Θα δυναμωσει και αλλο με τις επομενες μεταγραφες και ειμαι σιγουρος
Εμεις οπως παντα απλα περιμενουμε
Για ν εισαι ελκυστικος πρεπει ν επενδυσεις
Ν φερεις παικτες κλειδια

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:06 pm

Και εμένα περίεργο μου ακούγεται για τον 34χρονο Σικμα ως δίδυμο με Πίτερς. Να διώξεις επίσης τον Πίτερς ενώ τον απέκτησες με τη λογική να έχεις σουτ από το 4, σε περίπτωση που φύγει ο Βεζενκοφ πάλι περίεργο το βλέπω. Να τον αποκτήσεις μόνο για Ευρωλίγκα για βάθος ,εμπειρία και να κινηθείς και για άλλον παίκτη στο 4 ή 4/5 το ακούω. Οι 8 ξένοι ήταν δεδομένοι όπως ήρθαν τα πράγματα , οι 9 είναι λίγο προβληματική συνθήκη.

1η 5αδα) Γουοκαπ-Καναν-Παπ-Πιτερς-Φαλ αυτή η 5αδα μπορεί να παίξει το περσινό μπάσκετ άνετα.

2η 5αδα) Γκος-μεταγραφη-Σακ-μεταγραφη- Μιλου αυτή η 5αδα είναι ερωτηματικό γιατί όσο καλές και να είναι οι μεταγραφές , είναι 4/5 διαφορετικά πρόσωπα και δεν βλέπω πως μπορούν να παίξουν το μπάσκετ της 1ης 5αδας. Για ανακάτεμα των 5δων δεν το συζητώ καν θα χάσουμε τον μπουσουλα. Ενώ όπως είναι η πρώτη έχεις μια βάση για αρχή.

Λαρε,Λούντζης, Πάπας,Σικμα, Έλληνας
Δεν είναι κακό ρόστερ , ίσα ίσα φαίνεται πιο γεμάτο από το περσινό , όσον αφορά την ποιότητα πρέπει να δούμε τον φόργουορντ και τον γκαρντ.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:15 pm

1)Να μη ξεχναμε ο Μπαρτζωκας ξερει καλυτερα απο μας....

2)Αν μαζι με Σικμα παιρναμε Μίκι και Ντορσει μια χαρα θα ηταν το ροστερ....

3)Περα απ την πλακα αρχικα θεωρω πως θα εχουμε πολυ καλη ομαδα και του χρονου,αλλα περα απ αυτο αν τελικα ο Παο εχει διπλάσιο budget απο μας το τι αγχος θα εχουν στα μεταξυ μας ματς δε θα λεγεται....αν τυχον τους παρουμε 2-3 ματς μεχρι το Μάιο δε ξερω αν θα ειναι ακομα εκει οι παιχτες τους να παιξουν στους τελικούς η θα ναι δεμένοι μεσα σε κανα πούλμαν....

4)Εμπιστοσυνη στον Μπαρτζωκα ,οσο καλος και αν ειναι ο Τούρκος προπονητης του Παο μη ξεχναμε οτι περσι με το κορυφαιο ροστερ της Ευρωλιγκα δεν καταφερε ουτε κούπα να παρει,ουτε final four να παει,ουτε οκτάδα καν να μπει.....Αν αυτο ειχε συμβει με Μπαρτζωκα η Σφαιροπουλο η Πεδουλακη η Πρίφτη σκεφτείτε τι κραξιμο θα επεφτε....

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:16 pm

Θα μου κάνει εντύπωση να πάρεις 34 χρόνο που έπαιζε 23 λεπτά μέσο όρο στην Αλμπα όσο μπασκετικό μυαλό κ αν έχει κ επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτο το….ταιριάζει που γράφουν κάποιοι.Αν θες κάποιον απο την Αλμπα παιρνεις τον 26 χρόνο Ολιντε που έχει ΟΛΑ τα στοιχεία Βεζενκοφ ,μακρινό σουτ ,κοψίματα ,πασα κ ηταν σε ενα οργανισμό (Αλμπα) με προγραμμα .(αυτή τη στιγμή ειναι Αμερική κ ψάχνεται)ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειναι Βεζενκοφ αλλα αυτους τους παιρνεις ΠΡΙΝ γίνουν.(Σασα ΔΕΝ βρίσκεις όσα κ να δώσεις ).Αν μπορεις να πάρεις δυάρι τριάρι σκόρερ με σουτ τύπου Μιχαλτσουκ μπορεις να περιμένεις και Ντορσι.Επίσης αν έχεις κορμό μπορεις και ν αλλάξεις 2 παίκτες μεσα στη χρονια κ ν αλλάξεις επιπεδο μην το ξεχναμε αυτο.Έχουμε κανα δυο μήνες μεταγραφολογία μην τρελλαινομαστε .Πάντα ένας κοουτς ειδικα τύπου σκακιστή που ειναι και τρία χρονια στην ομάδα, ξέρει καλύτερα .Θα θυμίσω κατι .Οταν έχασε το πρωτάθλημα μετά την Ευρωλίγκα που πήρε το 13 (είχε σημαντικούς τραυματισμούς ,απουσίες και δεν …έπαιζε και με ….Σούρμενα τελικό μην τρελαθούμε it happens ,(διαβάζοντας τα κενά της ομάδας)άφησε κληρονομιά στον Σφαιροπουλο έναν έξτρα παικτη που υπέγραψε ,τον Νταρντεν που έπαιξε κομβικό ρόλο στο πρωτάθλημα.Για να δούμε ,πολύ ενδιαφέρον έχει πάντως φέτος .(Γιατι νομίζω οτι θα πάρει κ άλλο ενα…διαβατήριο αλλα δεν ειναι αυτο που νομίζουμε?)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:27 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 8:16 pm
Θα μου κάνει εντύπωση να πάρεις 34 χρόνο που έπαιζε 23 λεπτά μέσο όρο στην Αλμπα όσο μπασκετικό μυαλό κ αν έχει κ επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτο το….ταιριάζει που γράφουν κάποιοι.Αν θες κάποιον απο την Αλμπα παιρνεις τον 26 χρόνο Ολιντε που έχει ΟΛΑ τα στοιχεία Βεζενκοφ ,μακρινό σουτ ,κοψίματα ,πασα κ ηταν σε ενα οργανισμό (Αλμπα) με προγραμμα .(αυτή τη στιγμή ειναι Αμερική κ ψάχνεται)ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειναι Βεζενκοφ αλλα αυτους τους παιρνεις ΠΡΙΝ γίνουν.(Σασα ΔΕΝ βρίσκεις όσα κ να δώσεις ).Αν μπορεις να πάρεις δυάρι τριάρι σκόρερ με σουτ τύπου Μιχαλτσουκ μπορεις να περιμένεις και Ντορσι.Επίσης αν έχεις κορμό μπορεις και ν αλλάξεις 2 παίκτες μεσα στη χρονια κ ν αλλάξεις επιπεδο μην το ξεχναμε αυτο.Έχουμε κανα δυο μήνες μεταγραφολογία μην τρελλαινομαστε .Πάντα ένας κοουτς ειδικα τύπου σκακιστή που ειναι και τρία χρονια στην ομάδα, ξέρει καλύτερα .Θα θυμίσω κατι .Οταν έχασε το πρωτάθλημα μετά την Ευρωλίγκα που πήρε το 13 (είχε σημαντικούς τραυματισμούς ,απουσίες και δεν …έπαιζε και με ….Σούρμενα τελικό μην τρελαθούμε it happens ,(διαβάζοντας τα κενά της ομάδας)άφησε κληρονομιά στον Σφαιροπουλο έναν έξτρα παικτη που υπέγραψε ,τον Νταρντεν που έπαιξε κομβικό ρόλο στο πρωτάθλημα.Για να δούμε ,πολύ ενδιαφέρον έχει πάντως φέτος .(Γιατι νομίζω οτι θα πάρει κ άλλο ενα…διαβατήριο αλλα δεν ειναι αυτο που νομίζουμε?)
Στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα με την συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα , τα κοψίματα και τις πολλές πάσες ταιριάζει αναμφισβήτητα. Βλέπει γήπεδο λες και είναι point guard. Αλλά δεν κάνει για βασικό 4αρι ούτε συνυπάρχει με παρτενέρ τον Πίτερς. Συν ότι είναι 34 μη αθλητικός σε μια ήδη μη αθλητική γραμμή ψηλών. Αν όμως έρχεται ως 5ος ψηλός από εμένα είναι τεράστιο ναι. Δεν είναι υπερβολή να σας πω ότι με βαρβατο 4αρι + Πίτερς είναι πολυτέλεια να φέρνεις τον Σικμα για συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
lukadoncic
Reactions:

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:39 pm

η είδηση για Σίκμα μου μοιάζει κλασική τακτική «..πετάω μία μούφα..» κόβω αντιδράσεις - κλίμα και μετά καλμάρω την ξενέρα των σόσιαλ από την φυγή Σλούκα,Βεζέ και την μη -απόκτηση Μίροτιτς..
αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του Σίκμα..προσωπικά τον θεωρώ πολύ οικονομικό παίκτη που έχει γνώση του αθλήματος και πάντα μας δυσκολεύει όταν τον αντιμετωπίζουμε..το iq του προσεγγίζει επίπεδα Ρέγες..αν εξαιρέσουμε το ηλικιακό θα τον προτιμούσα από Πίτερς πέρσι..τώρα απλώς δεν βγάζει νόημα..νομίζω θα παρθεί κάτι καλύτερο(χωρίς να ξέρω αν θα είναι αρκετό για να μετρίασει την ξενέρα μας)..
καλό είναι να μας γίνει μάθημα η φετινή εξέλιξη ενώ και οι μεγαλοστομίες θα πρέπει να αποφεύγονται..τους διοικητικούς ηγέτες μας τους πιάνει πανικός με την άνοδο του dpg και ενώ ο κόσμος μετά την επιστροφή στην elite και τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων είναι κοντά τους εμπράκτως, αυτοί πανικοβάλλονται και προσπαθούν να κάνουν επικοινωνιακό damage control..κανείς δε ζήτησε μίροτιτς και ντόρσει..αν την επομένη της φυγής του Σλούκα ανακοινωνόταν ο Τόμπσον ή ο Νέιπιερ ή κάποιου άλλου από nba θα δινόταν η καλύτερη απάντηση και θα φαινόταν η ύπαρξη πλάνου-β..θυμίζω ότι οι Τούρκοι τους οποίους υποτιμούμε ως λεφτάδες που σκορπάνε για υπεραξίες μετά τη φυγή Μίσιτς ( η επιδραστικότητα του οποίου προσεγγίζει επίπεδα του άλλου γνωστού Βασίλη) έσπευσαν να ανακοινώσουν τόμπσον και η φενέρ αφού έχασε Σλούκα, ανακοίνωσε Μαντάρ..
Ο δικός μας σχεδιασμός μοιάζει σαν ο σκινδήλιας να καλεί πανικόβλητους όλους τους μάνατζερ για να μας προτείνουν παίκτες..
καμία ομάδα δεν έχασε στόχο από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο..λίγη ψυχραιμία ζητάμε και έναν σχετικό σεβασμό της νοημοςύνης μας..

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:45 pm

Ο κοουτς έχει 10 παίκτες με Λούντζη θα πάρει 2 (σκόρερ,μπορει να μην ειναι ακριβώς 2 αλλα να πατάει κ στο τρία αλλα με σουτ ) και με Πάπας ,Τανουλη(?) θα γεμίζει βασική 12δα οπως κάνει χρονια.Αν προκύψει άλλος θα ειναι με διαβατήριο τύπου Ντορσι.Αν όντως ειναι έτσι το 4αρι θα πρέπει να πατάει 5 (απο Ευρωλίγκατους ίσως μόνο ο Μίκι το κάνει σε ψηλό επιπεδο).

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Ιούλ 12, 2023 8:48 pm

Ρε σεις

Αν δεν έκανε μεταγραφικό ντόρο ο Παναθηναϊκός, θα υπήρχε η ίδια ανησυχία για τις κινήσεις Ολυμπιακου;

Δυο κομμάτια χρειάζονται και υπάρχει αρκετός χρόνος. Μπορεί να φτάσετε στους κομμένους του Οκτώβρη.

Υπομονή.

Για Σικμα, είμαι της άποψης ότι αν βρεις ποιοτικό παίκτη τον παίρνεις και δεν βγαίνεις χαμένος, ειδικά όταν πας σε 8 9 ξένους

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:08 pm

papp7 έγραψε:
Και εμένα περίεργο μου ακούγεται για τον 34χρονο Σικμα ως δίδυμο με Πίτερς. Να διώξεις επίσης τον Πίτερς ενώ τον απέκτησες με τη λογική να έχεις σουτ από το 4, σε περίπτωση που φύγει ο Βεζενκοφ πάλι περίεργο το βλέπω. Να τον αποκτήσεις μόνο για Ευρωλίγκα για βάθος ,εμπειρία και να κινηθείς και για άλλον παίκτη στο 4 ή 4/5 το ακούω. Οι 8 ξένοι ήταν δεδομένοι όπως ήρθαν τα πράγματα , οι 9 είναι λίγο προβληματική συνθήκη.

1η 5αδα) Γουοκαπ-Καναν-Παπ-Πιτερς-Φαλ αυτή η 5αδα μπορεί να παίξει το περσινό μπάσκετ άνετα.

2η 5αδα) Γκος-μεταγραφη-Σακ-μεταγραφη- Μιλου αυτή η 5αδα είναι ερωτηματικό γιατί όσο καλές και να είναι οι μεταγραφές , είναι 4/5 διαφορετικά πρόσωπα και δεν βλέπω πως μπορούν να παίξουν το μπάσκετ της 1ης 5αδας. Για ανακάτεμα των 5δων δεν το συζητώ καν θα χάσουμε τον μπουσουλα. Ενώ όπως είναι η πρώτη έχεις μια βάση για αρχή.

Δεν είναι κακό ρόστερ , ίσα ίσα φαίνεται πιο γεμάτο από το περσινό , όσον αφορά την ποιότητα πρέπει να δούμε τον φόργουορντ και τον γκαρντ.
Αυτό το σενάριο είναι ονειρικό. Για 5ος ψηλός είναι τέλειος ο Σικμα, παιχταράς! Μακάρι να ισχύει!

0
Rice

senior
Reactions: 305

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:19 pm

Η πλάκα είναι ότι ο Τομπσον ήταν στην Λοκομοτίβ όπως και ο Γκος με τον δικό μας να έχει και καλύτερα νούμερα από τον Τομπσον.Αν παίρναμε τον Τομπσον θα πανηγυρίζαμε όλοι και τώρα που πήραμε τον Γκος που είναι και καψούρα του κοουτς γκρινιάζουμε.

Εγώ βλέπω του χρόνου να είμαστε μια ομάδα χωρίς σταρ με δυο ισάξιες πεντάδες,τώρα αν θα πετύχει το εγχείρημα είναι άλλη υπόθεση.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:25 pm

Είναι περίεργος να δω ποιος θα είναι ο πρώτος απελπισμένος που θα προτείνει Μπέικον

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:28 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 9:08 pm
papp7 έγραψε:

Αυτό το σενάριο είναι ονειρικό. Για 5ος ψηλός είναι τέλειος ο Σικμα, παιχταράς! Μακάρι να ισχύει!
Μόνο έτσι μπορώ να το φανταστώ μπαίνοντας στο μυαλό του B εφόσον ισχύει το ενδιαφέρον μας.
Οπότε ένα ποιοτικό 2αρι , ένα ποιοτικό 4αρι και για εμένα ΒΧ. Θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει άνετα στην Α1 και σίγουρα είναι πιο έτοιμος από πχ τον Τανουλη.

Άρα ένα ρόστερ όπως :
1. Γουοκαπ-Γκος-Λουντζης
2. Μεταγραφή- Κάναν-Παπας
2/3. Σακ-Λαρε
3. Παπ-ΒΧ
4. Μεταγραφή-Πιτερς - Σικμα
5. Φαλ - Μιλου

Σικμα ο ένας εκτός ρόστερ Α1 και ένας ακόμη που θα επιλέξει ο κοουτς.

Δεν βλέπω γιατί να υπάρχει τόση ανησυχία.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 12, 2023 9:30 pm

Εγώ θα πω μόνο ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο ticketmaster υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση 26 ( είκοσι έξι !!! ) εισιτήρια διαρκείας !!!

Πάμε πάλι να το χωνέψουμε

αυτή τη στιγμή υπάρχουν 26 κάρτες διαρκείας διαθέσιμες προς πώληση στο ΣΕΦ

από αυτές 3 είναι του χιλιάρικου και οι υπόλοιπες 350 εως 400 ευρώ

( εννοείται υπάρχουν αυξομειώσεις , σε μια ώρα ίσως έχει πουληθεί κάποιο , ίσως εμφανιστεί διαθέσιμο κάποιο άλλο κλπ , αλλά μην περιμένουμε τρελές διαφορές πχ να εμφανιστούν αύριο 200 ξέρω γω )

Ο κόσμος πίστεψε και στήριξε

Τώρα αν κάποιοι είναι καλυμμένοι με 0/4 Φ4 σε 10 χρόνια και είναι οκ με τα λάβαρα ( δλδ μετά το back2back του Λονδίνου ) και αν η διοίκηση του Ολυμπιακού νιώθει καλά να φτύσει στα μούτρα τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ( και ζητάει έξτρα για το φιλικό του Σπανούλη ) και να φέρει Σικμα , οκ , δεν έχω κάτι να πω . Γούστα και όπως την βρίσκει ο καθένας

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”