2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:33 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 9:55 pm
Ποσο δυσκολο ειναι με δυο βαρια συμβολαια μειων ν δωσεις γη και υδωρ για καμπατσο και ερναγκονεζ;;
Ποσο θα μας αρεσε ν δουμε αντιδραση απο την διοικηση και μπασκετικο τσαμπουκα;;
Γιατι παντα ν περιμενουμε στοιχηματα ή εργατες;;
Για τους συγκεκριμένους παρά πολύ. Ο μεν καμπασο ήθελε Ρεάλ και ήταν αρνητικός σε πρόταση του Γιαννακόπουλου η οποία έφτανε τα χρήματα που πήρε ο Σλούκας.
Ο Ερνα είχε προτεραιότητα την Ισπανία.
Εδώ είναι δύο περιπτώσεις που δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το οικονομικό. Καταλαβαίνω όμως ότι εννοείς πως ήθελες να κινηθούμε για παίκτες τέτοιου βεληνεκούς.

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:35 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:24 pm
Coach Periklis έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 9:47 pm
Δεκτό , σεβαστό

να γίνει ομως κατανοητό από καποιους στον οργανισμό ότι και ο κοσμος του Ολυμπιακού πλήρωσε υπεραξία με χρήματα που βγαίνουν δύσκολα και πληρώνει 400ρια για τα διαρκείας ( στο ποδόσφαιρο έχει χιλιάδες διαθέσιμα και από τα φθηνά )

ο κόσμος μας πίστεψε στήριξε και ακολούθησε το μπάσκετ και τους Αγγελόπουλος

Απλά να το έχουν υπόψη τους αυτό
Ο κοσμος δεν πλήρωσε διαρκείας με ορο η ομαδα να παρει Ευρωλιγκα....Πλήρωσε διαρκείας αφενος για να τη δει να παιζει εξισου ομορφο μπασκετ με φετος,πλήρωσε διαρκείας γιατι γενικα του αρεσει και αγαπάει να βλεπει τον Ολυμπιακό ...Επισης αγόρασε διαρκείας σε μια ομαδα που οι προεδροι δε σε κανουν να ντρέπεσαι και να νιώθεις ανασφάλεια για το τι θα τους τη βαρέσει να κανουν ανα πασα στιγμη....

Για τα εισιτήρια για τον αγωνα προς τιμη του αρχηγού τα εσοδα θα δωθουν στον ερασιτέχνη και καλα κανουν...

Για σενα εγω που εχω διαρκείας στο ποδοσφαιρο πρεπει να ειμαι και πολυ κρετίνος ετσι? :banana:
ό,τι του αρέσει του καθενός, δεν σχολιάζω με τέτοιο τρόπο κανένα συμφορουμίτη , είναι όλα σεβαστά και δεκτά :)

εγώ δε θυμάμαι τέτοια κάψα όλα τα χρόνια για τον μπασκετικό Ολυμπιακό . Είδε κάτι πολυ όμορφο και ήθελε να στηρίξει ώστε να συνεχίσει να το βλέπει

Αν το δει με Σικμα , γιατί όχι ;

Αν εξαντληθούν τόσο γρήγορα του χρόνου και παραχρόνου προφανώς έχω μεγάλο λάθος και έχεις όλα τα δίκια

ήμουν ένα κλικ μακριά από το διαρκείας κι εγώ

κρετίνο δεν θα πω ποτέ κανένα , έδωσα εσφαλμένη εντύπωση μάλλον για να δέχομαι τέτοιο σχόλιο

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:39 pm

Πέφτει πολλή χολή και ειρωνεία για τους αφούς και τον κόουτς, και αυτό είναι άδικο.
Κοντή μνήμη (ή και καθόλου) έχουμε εδώ μέσα και σίγουρα ο σεβασμός δεν είναι στα προτερήματά μας.
Γουστάρουμε φρου-φρου κι αρώματα και δεν μας νοιάζει η ουσία.
Βέβαια, στο τέλος, αφού διαψευστούμε πλήρως, δεν το έχουμε σε τίποτα να δηλώσουμε "κωλοτούμπα" και όλα καλά.
Κι ας έχουμε κράξει άδικα διοικήσεις, προπονητές και παίκτες.
Τρανταχτό παράδειγμα ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ.
Οι περισσότεροι εδώ τον έκραζαν από το πρωί ως το βράδυ και "κριάρι" τον ανέβαζαν, "ταγάρι" τον κατέβαζαν.
Βέβαια, οι ίδιοι, όταν ο παίκτης τους βούλωσε το στόμα, χωρίς να ντρέπονται καθόλου άρχισαν να τον εκθειάζουν.
Και η δικαιολογία πάντα η ίδια: "έτσι τον έβλεπα τότε, να μην το πω;"

Και, ον τόπικ: Αν τελικά πάρουμε τον Σίκμα, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός ο έρμος ο προπονητής από εμένα που διατηρώ κατάστημα "Ντονέρ-Κεμπαπ Ο Μερακλής"!

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:42 pm

ενας εκει στο τουιτερ ελεγε οτι ειμαστε κοντα και στον ποιθρες.. παμε με 9 ξενους δηλαδη χωρις καποιος απο τους 2 να ειναι κατι ιδιαιτερο.. Δεν ξερω περιεργα πραγματα..

Εκεινο που μου ειναι πιο αστειο ειναι το ποσο που λενε οτι τον κλεισαμε ..700χιλ ευρω οι περισσοτεροι 800χιλ ο ιωαννου που ειναι πιο λαρτζ παντα!! Δηλαδη ρε μαγκες.. ο κανααν ο λαρε ο πιτερς ο φαλ ο παπ!!! ο γκος κτλ δεν θα εχουν θεμα που ενας 34χρονος απο την αλμπα που δεν εχει παιξει πουθενα αλλου θα παρει περισσοτερα η ελαχιστα λιγοτερα απο ολη την ομαδα?
Μονο αν διναμε τα 2 στον ντορσει θα στραβωνανε? Ειπαμε να λεμε ψεματα αλλα εσεις το παρακανατε..
θελετε να τα φουσκωσετε για να μην φανει οτι παιρνουμε με 400χιλ παικτη αλλα δεν σας βγαινει το παραμυθι με τα συμβολαια και τα αποδυτηρια..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:45 pm

Ο Σίκμα μαζί με τον Πίτερς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν είναι μόνο αυτοί, παίζει να είναι το πιο σοφτ δίδυμο στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχει όμως μια πιθανή εξήγηση.
Όπως πέρσι είχαν αποφασίσει να υπάρχει και 5ος ψηλός ξένος έτσι και φέτος να θέλουν να πάνε έτσι ανεξάρτητα αριθμού ξένων.

Δηλαδή να έρθει ξένο βασικό 4αρι και ο Σίκμα ή ο Πίτερς να είναι μόνο για Ευρωλίγκα.
Αυτό είναι παραπάνω από καλά και έχει μια λογική.
Προσπάθησαν για Μίροτιτς και αφού δεν έκατσε μοιράζουν τα λεφτά σε δυο παίκτες για να έχουν βάθος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:51 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:42 pm
ενας εκει στο τουιτερ ελεγε οτι ειμαστε κοντα και στον ποιθρες.. παμε με 9 ξενους δηλαδη χωρις καποιος απο τους 2 να ειναι κατι ιδιαιτερο.. Δεν ξερω περιεργα πραγματα..

Εκεινο που μου ειναι πιο αστειο ειναι το ποσο που λενε οτι τον κλεισαμε ..700χιλ ευρω οι περισσοτεροι 800χιλ ο ιωαννου που ειναι πιο λαρτζ παντα!! Δηλαδη ρε μαγκες.. ο κανααν ο λαρε ο πιτερς ο φαλ ο παπ!!! ο γκος κτλ δεν θα εχουν θεμα που ενας 34χρονος απο την αλμπα που δεν εχει παιξει πουθενα αλλου θα παρει περισσοτερα η ελαχιστα λιγοτερα απο ολη την ομαδα?
Μονο αν διναμε τα 2 στον ντορσει θα στραβωνανε? Ειπαμε να λεμε ψεματα αλλα εσεις το παρακανατε..
θελετε να τα φουσκωσετε για να μην φανει οτι παιρνουμε με 400χιλ παικτη αλλα δεν σας βγαινει το παραμυθι με τα συμβολαια και τα αποδυτηρια..
Θα παμε στο τελος με 9 ξενους που ολοι πλην μιλουτινοφ θα ειναι ρολιστες και ο μονος που θα μπορει να σκοραρει κατα ριπας θα παιζει μια 10 λεπτα , μια 15 , μια καθολου και πιθανοτατα θα τον αφησουν και εκτος Α1.

Καλα για τα 800-700 χιλιαρικα γελαω δυνατα. δηλαδη θα του δωσουμε σχεδον 100% αυξηση που στα 34 αφηνει τα μεγαλεια της Αλμπας και θα κανει την καρδια του πετρα να ερθει στον Ολυμπιακο?

:hammer: :hammer: :hammer:

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Τετ Ιούλ 12, 2023 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:52 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:39 pm
Πέφτει πολλή χολή και ειρωνεία για τους αφούς και τον κόουτς, και αυτό είναι άδικο.
Κοντή μνήμη (ή και καθόλου) έχουμε εδώ μέσα και σίγουρα ο σεβασμός δεν είναι στα προτερήματά μας.
Γουστάρουμε φρου-φρου κι αρώματα και δεν μας νοιάζει η ουσία.
Βέβαια, στο τέλος, αφού διαψευστούμε πλήρως, δεν το έχουμε σε τίποτα να δηλώσουμε "κωλοτούμπα" και όλα καλά.
Κι ας έχουμε κράξει άδικα διοικήσεις, προπονητές και παίκτες.
Τρανταχτό παράδειγμα ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ.
Οι περισσότεροι εδώ τον έκραζαν από το πρωί ως το βράδυ και "κριάρι" τον ανέβαζαν, "ταγάρι" τον κατέβαζαν.
Βέβαια, οι ίδιοι, όταν ο παίκτης τους βούλωσε το στόμα, χωρίς να ντρέπονται καθόλου άρχισαν να τον εκθειάζουν.
Και η δικαιολογία πάντα η ίδια: "έτσι τον έβλεπα τότε, να μην το πω;"

Και, ον τόπικ: Αν τελικά πάρουμε τον Σίκμα, κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός ο έρμος ο προπονητής από εμένα που διατηρώ κατάστημα "Ντονέρ-Κεμπαπ Ο Μερακλής"!
Πανέξυπνος παιχτης ο Σικμα.Σουπερ ασίστ και σωστή τοποθέτηση για ριμπάουντ και αμυνα.Με 300 θέλατε να τον παρετε;;;;

Μαζί με έναν Κορνελι είστε μια χαρα .ο ένας σας ξυνιζει ο άλλος σας βρωμάει lol

Παντως οι αφοί έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να χωσουν κανένα φράγκο παραπάνω για ξενους ακόμα καλύτερους.Ελληνικο κορμο είχατε καλό.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Οι γνωστες my way αηδιες των Αγγελοπουλων.

Αναπληρωση του MVP της Ευρωλιγκας με 34χρονο παικτη των 600 χιλιαδων.

10 χρονια χωρις συμβολαιο πανω απο 1Μ σε ξενο (εκτος του Μιλουτινοφ).

Αρνουνται να κρατησουν τον Ολυμπιακο ως μονιμο φαβορι για Final 4 και κουπες λογω του πεισματος τους με το δηθεν μοντελο τους.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:55 pm

Ο Sikma μου αρέσει πολύ σαν παίκτης αλλά δεν ξέρω αν κολλάει με τον Πίτερς .Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα Σικμα και θα ήθελα κάτι πιο δυναμικό σαν παρτενερ. Η περίπτωση να είναι μόνο για Ευρωλίγκα ένας από τους 2 πάλι δεν κολλάει καθώς συνήθως έναν τέτοιο παίκτη έχεις για τους κοντούς ή το 5 .

Για να δούμε τη συνέχεια

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:55 pm

Το θέμα των Ελλήνων από τη στιγμή που έφυγαν και ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ (και που και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο η ομάδα) θα ήταν όντως πρόβλημα. Προσωπικά δεν με απασχολεί να έχουμε και ρόστερ με 9 ξένους, τόσο γιατί προτιμώ να δίνω προτεραιότητα στην Ευρωλίγκα και όχι στην Α1, αλλά και γιατί γενικά μέχρι τα ελληνικά πλέι-οφ τον Μάιο υπάρχει μια ολόκληρη σεζόν μπροστά με αστάθμητους παράγοντες.

Ο Σίκμα πάντως προφανώς και είναι σημαντικό downgrade από τον Βεζένκοφ. Όπως θα ήταν και όλοι οι διαθέσιμοι pf πλην Μίροτιτς. Θα δούμε πού θα βγει το πράγμα, σίγουρα υπάρχει το διαθέσιμο χρήμα που αναφέρθηκε, οι διαθέσιμοι παίκτες πάντως στους οποίους θα μπορούσε να δοθεί αυτό λιγοστεύουν...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Ιούλ 12, 2023 10:57 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:35 pm
eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:24 pm

Ο κοσμος δεν πλήρωσε διαρκείας με ορο η ομαδα να παρει Ευρωλιγκα....Πλήρωσε διαρκείας αφενος για να τη δει να παιζει εξισου ομορφο μπασκετ με φετος,πλήρωσε διαρκείας γιατι γενικα του αρεσει και αγαπάει να βλεπει τον Ολυμπιακό ...Επισης αγόρασε διαρκείας σε μια ομαδα που οι προεδροι δε σε κανουν να ντρέπεσαι και να νιώθεις ανασφάλεια για το τι θα τους τη βαρέσει να κανουν ανα πασα στιγμη....

Για τα εισιτήρια για τον αγωνα προς τιμη του αρχηγού τα εσοδα θα δωθουν στον ερασιτέχνη και καλα κανουν...

Για σενα εγω που εχω διαρκείας στο ποδοσφαιρο πρεπει να ειμαι και πολυ κρετίνος ετσι? :banana:
ό,τι του αρέσει του καθενός, δεν σχολιάζω με τέτοιο τρόπο κανένα συμφορουμίτη , είναι όλα σεβαστά και δεκτά :)

εγώ δε θυμάμαι τέτοια κάψα όλα τα χρόνια για τον μπασκετικό Ολυμπιακό . Είδε κάτι πολυ όμορφο και ήθελε να στηρίξει ώστε να συνεχίσει να το βλέπει

Αν το δει με Σικμα , γιατί όχι ;

Αν εξαντληθούν τόσο γρήγορα του χρόνου και παραχρόνου προφανώς έχω μεγάλο λάθος και έχεις όλα τα δίκια

ήμουν ένα κλικ μακριά από το διαρκείας κι εγώ

κρετίνο δεν θα πω ποτέ κανένα , έδωσα εσφαλμένη εντύπωση μάλλον για να δέχομαι τέτοιο σχόλιο
Προσπάθησα απλα αστειευόμενος να σου πω πως ως επι το πλείστον ο κατοχος διαρκείας δεν το αγοράζει γιατι θεωρει ντε και καλα οτι θα εχουμε ακριβο ροστερ αλλα για να δει την ομαδα σε πολλους αγώνες με δυνατούς αντιπαλους αλλα και η ιδια να ειναι δυνατη....

Ειχα διαρκείας επι Γκέρσον μαλιστα ημουν στο ναυτικό τοτε και ειχα ζοριστεί πολυ,προφανως ειχα τσιμπήσει απ τις μεταγραφες ε ρε φιλε τιποτα δε Χαρηκα .

Υ.Γ.Πλεον μπασκετ δεν παιρνω διαρκείας επειδη τα ματς Ευρωλιγκα ειναι αργα και το ορωι ξυπναω 6 οποτε το πιο πιθανο να μη πηγαίνω ..
Να σαι καλα

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 12, 2023 11:07 pm

Ο Σικμα είναι από τους παίκτες που εχουν τον θαυμασμό μου για την μπασκετική τους ευφυία.Κανταρια μπάσκετ και μυαλό.Εχει το κακό ότι δεν στρίβει ούτε με 2 υδραυλικά τιμόνια,δεν πηδάει εφημερίδα,και μαρκάρει με τα μάτια.Αλλα έχεις έναν πόλο δημιουργίας στο ποστ,που ίσως δεν υπάρχει όμοιος στην Ευρώπη.Σουπερ προσθήκη,που πιστεύω ότι γίνεται σαν μια λύση ακόμα για την φροντ λάιν.Ειναι απαραίτητο να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης στο 4,είτε 3-4 είτε 4-5, που θα έχει αθλητικότητα.Αν δεν πάρει παίκτη θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 12, 2023 11:11 pm

Reaper έγραψε:
Οι γνωστες my way αηδιες των Αγγελοπουλων.

Αναπληρωση του MVP της Ευρωλιγκας με 34χρονο παικτη των 600 χιλιαδων.

10 χρονια χωρις συμβολαιο πανω απο 1Μ σε ξενο (εκτος του Μιλουτινοφ).

Αρνουνται να κρατησουν τον Ολυμπιακο ως μονιμο φαβορι για Final 4 και κουπες λογω του πεισματος τους με το δηθεν μοντελο τους.
Μα αυτοί είναι που έκαναν τον Ολυμπιακό μόνιμο φαβορί για F4, και μας λες ότι αρνούνται να τον κρατήσουν εκεί;

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

pan24 έγραψε:
Τετ Ιούλ 12, 2023 10:45 pm
Ο Σίκμα μαζί με τον Πίτερς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν είναι μόνο αυτοί, παίζει να είναι το πιο σοφτ δίδυμο στην Ευρωλίγκα.

Υπάρχει όμως μια πιθανή εξήγηση.
Όπως πέρσι είχαν αποφασίσει να υπάρχει και 5ος ψηλός ξένος έτσι και φέτος να θέλουν να πάνε έτσι ανεξάρτητα αριθμού ξένων.

Δηλαδή να έρθει ξένο βασικό 4αρι και ο Σίκμα ή ο Πίτερς να είναι μόνο για Ευρωλίγκα.
Αυτό είναι παραπάνω από καλά και έχει μια λογική.
Προσπάθησαν για Μίροτιτς και αφού δεν έκατσε μοιράζουν τα λεφτά σε δυο παίκτες για να έχουν βάθος.
Τον Σικμα μόνο soft δεν τον λες.... Δεν είναι εκεί το θέμα.... Το πρόβλημα είναι ότι από Βεζε --Μιροτιτς πας σε παίχτη των 400k..... Τώρα αν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι τον πλασάρουν για 800k εγώ τ ακούω βερεσέ....
Έχω γίνει κουραστικός... Ο Σικμα είναι αγαπημένος παίχτης, πανέξυπνος και ποιοτικός..... Αλλά είναι για 5ος ψηλός..... ΤΕΛΕΙΑ....
Ο Μπαρτζωκας είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, αλλά αν είναι μες στους στόχους της η ομάδα τον Μάρτη με 4αρια Σικμα--Πητερς και 2ο playmaker τον Γκος θα πρέπει να ανακυρηχθει προπονητής του αιώνα....
Εγώ θα περιμένω ακόμα, δεν πιστεύω τίποτα ξαναλέω...

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 12, 2023 11:22 pm

assistant77 έγραψε:
Ο Μπαρτζωκας είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, αλλά αν είναι μες στους στόχους της η ομάδα τον Μάρτη με 4αρια Σικμα--Πητερς και 2ο playmaker τον Γκος θα πρέπει να ανακυρηχθει προπονητής του αιώνα....
Εγώ θα περιμένω ακόμα, δεν πιστεύω τίποτα ξαναλέω...
Μα, είναι προφανές ότι δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτούς.
Περιμένουμε...

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”