Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στην πόλη ήταν ο πραγματικός mvp άσχετο που λόγω στάτους έπρεπε να βγει ο τεράστιος Βασίλης....WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 12:59 pmΟ Παπανικολάου είναι ένα από τα καλύτερα 3αρια στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πολύ επιδραστικος στο παιχνίδι. Και στα 20 του πάει φάιναλ φορ στην πόλη και κάνει εμφάνιση mvp στον τελικό. Παιχταρας και εντός παρκέ και εντός αποδυτηρίων. Και δεν πήρε και πότε τα τρελά συμβόλαια. Ο μόνος παίχτης που δεν πληρώθηκε υπεραξία.
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες μας ότι δεν έχεις δει ποτέ αγώνα του Παπανικολάου χωρίς να μας πεις ότι δεν έχεις δει ποτέ αγώνα του Παπανικολάου.Beetle13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 12:47 pmΟ Παπανικολάου είναι μακράν του δευτέρου η μεγαλύτερη απάτη του ελληνικού μπάσκετ.
Τέρμα πρώην παίκτης, το μόνο που έχει είναι ένα κόψιμο στη ρακέτα και (με πολλούς αστερίσκους) ένα αμαρκάριστο τρίποντο από την κορυφή της ρακέτας. Σε αυτά προσθέτουμε και την άμυνα κατς. Ξέχασα και τα παλαμάκια + τους γελοίους χαρακτηρισμούς glue guy (!!!) για να δικαιολογήσουν το περσινό αρχηγιλίκι.
5
2
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Μου το έβγαλε το feed του fb - απο μια σελίδα 'Lakers Highlights/News' την οποία δεν παρακολουθώ ..
Θα μπορούσε με λίγο photoshop στις μπλούζες των δυο προπονητών (;) να παίξει δυνατό τρολάρισμα στο μεταγραφικό νήμα ..
Αλλά to ποστάρω απλώς εδώ .. Τι γίνεται; .. Κάνουν διακοπές στην Αθήνα και συνεννοήθηκαν να πάνε ΣΕΦ για την προπόνησή τους; ..

Εδώ το link του φβ, έχει κάποια σχόλια .. (δεν είδα όμως κάποιος από τους αμερικάνους να σχολιάζει, ή μάλλον να γνωρίζει/ασχολείται με το πού έχουν τραβηχτεί οι φωτό): https://www.facebook.com/photo/?fbid=84 ... 6246192314
ΥΓ - ο Ψηλός δεν ξέρω καν ποιος είναι - ο άλλος είναι ο Rui..
Θα μπορούσε με λίγο photoshop στις μπλούζες των δυο προπονητών (;) να παίξει δυνατό τρολάρισμα στο μεταγραφικό νήμα ..
Αλλά to ποστάρω απλώς εδώ .. Τι γίνεται; .. Κάνουν διακοπές στην Αθήνα και συνεννοήθηκαν να πάνε ΣΕΦ για την προπόνησή τους; ..

Εδώ το link του φβ, έχει κάποια σχόλια .. (δεν είδα όμως κάποιος από τους αμερικάνους να σχολιάζει, ή μάλλον να γνωρίζει/ασχολείται με το πού έχουν τραβηχτεί οι φωτό): https://www.facebook.com/photo/?fbid=84 ... 6246192314
ΥΓ - ο Ψηλός δεν ξέρω καν ποιος είναι - ο άλλος είναι ο Rui..
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προς admns'mods:
Κύριοι, υπάρχει μια πραγματικότητα που φαίνεται να την αγνοείτε. Μέσα στο φόρουμ δραστηριοποιούνται διάφορα τρολ, που μόνο τους σκοπό έχουν να προκαλέσουν ποστάροντας είτε στο τόπικ του Ολυμπιακού, είτε στου Παναθηναϊκού, είτε και στα δύο με διαφορετικά nicknames.
Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, όμως δεν είναι άδικο να τιμωρείται με φάουλ ή/και αποκλεισμό για κάποιες μέρες όποιος απαντήσει (έστω και απρεπώς) σε αυτά τα τρολ, τα οποία μένουν στο απυρόβλητο;
Εγώ προσωπικά έχω χρεωθεί με 4 φάουλ και κινδυνεύω με εξάμηνο ή περισσότερο αποκλεισμό (για δεύτερη, μάλιστα, φορά), επειδή "την έχω πει" σε μερικούς από δαύτους με ύψος που δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
Άντε, λοιπόν, να πάρω και το 5ο φάουλ, ενώ οι δαίδαλοι και οι rebedierdos θα συνεχίσουν να δυναμιτίζουν το φόρουμ.
Κύριοι, υπάρχει μια πραγματικότητα που φαίνεται να την αγνοείτε. Μέσα στο φόρουμ δραστηριοποιούνται διάφορα τρολ, που μόνο τους σκοπό έχουν να προκαλέσουν ποστάροντας είτε στο τόπικ του Ολυμπιακού, είτε στου Παναθηναϊκού, είτε και στα δύο με διαφορετικά nicknames.
Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, όμως δεν είναι άδικο να τιμωρείται με φάουλ ή/και αποκλεισμό για κάποιες μέρες όποιος απαντήσει (έστω και απρεπώς) σε αυτά τα τρολ, τα οποία μένουν στο απυρόβλητο;
Εγώ προσωπικά έχω χρεωθεί με 4 φάουλ και κινδυνεύω με εξάμηνο ή περισσότερο αποκλεισμό (για δεύτερη, μάλιστα, φορά), επειδή "την έχω πει" σε μερικούς από δαύτους με ύψος που δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ.
Άντε, λοιπόν, να πάρω και το 5ο φάουλ, ενώ οι δαίδαλοι και οι rebedierdos θα συνεχίσουν να δυναμιτίζουν το φόρουμ.
4
4

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σ' εκείνο το F4 ήταν απίστευτος ο Παπ, που αφού είχε κάνει γιογιο στην άμυνα τον Πιτ Μαικλ, στον τελικό έπαιξε στα ίσα τον Κιριλένκο και του εβαλε και πιο πολλούς πόντους. Μιλάμε για τον Κιριλένκο που είχε κάνει ό,τι ήθελε τον ... Σατο, ένα από τα καλύτερα τριάρια της λίγκας, δυο βράδυα πριν. Κι εγώ MVP τον θεωρούσα τότε. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, ο Σπαν έδωσε και τις δυο ασσιστ για τα νικητήρια καλάθια τελικού και ημιτελικού. Δίκαια το πήρε. Του '13 ωστόσο, μόνο στην Ευρώπη ΔΕΝ θα το έδιναν στον Χαινς, και αυτό έκανανassistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:30 pmΣτην πόλη ήταν ο πραγματικός mvp άσχετο που λόγω στάτους έπρεπε να βγει ο τεράστιος Βασίλης....WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 12:59 pm
Ο Παπανικολάου είναι ένα από τα καλύτερα 3αρια στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πολύ επιδραστικος στο παιχνίδι. Και στα 20 του πάει φάιναλ φορ στην πόλη και κάνει εμφάνιση mvp στον τελικό. Παιχταρας και εντός παρκέ και εντός αποδυτηρίων. Και δεν πήρε και πότε τα τρελά συμβόλαια. Ο μόνος παίχτης που δεν πληρώθηκε υπεραξία.

1
1

-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Πραγματικά ο Παπανικολάου στην πόλη ήταν εξαιρετικός , πέτυχε μερικά πολύ σπουδαία καλάθια και δύο κρισιμότατες βολές, και η άμυνα απέναντι στον κιριλςνκονηταν για σεμινάριο όμως ο Σπανούλης ήταν ο πραγματικός καθοδηγητής εκείνης της εξαιρετικής ομάδας που πήγε με φόρα στο Λονδίνο και το πήρε για πλάκα.assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:30 pmΣτην πόλη ήταν ο πραγματικός mvp άσχετο που λόγω στάτους έπρεπε να βγει ο τεράστιος Βασίλης....WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 12:59 pm
Ο Παπανικολάου είναι ένα από τα καλύτερα 3αρια στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πολύ επιδραστικος στο παιχνίδι. Και στα 20 του πάει φάιναλ φορ στην πόλη και κάνει εμφάνιση mvp στον τελικό. Παιχταρας και εντός παρκέ και εντός αποδυτηρίων. Και δεν πήρε και πότε τα τρελά συμβόλαια. Ο μόνος παίχτης που δεν πληρώθηκε υπεραξία.
Να προσθέσω επίσης ένα μεγάλο what if αν δεν έφευγε από την ομάδα , θα τολμήσω να πω ότι θα μιλούσαμε για τοτέμ ισάξιο Πρίντεζη και γιατί όχι Σπανούλη.
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

Προκαλώ τον οποιοδήποτε μέσω ανίχνευσης IP να αποδείξει ότι ,όσο αφορά εμένα, ισχύουν οι ισχυρισμοί του κυρίουlefpan έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 2:40 pmΠρος admns'mods:
Εγώ μιλώ με επιχειρήματα. Χρησιμοποιώ τα επησιμα στατιστικά συνέχεια για να στηρίξω τις απόψεις μου. Απάντηση στα επιχειρήματα με τα στατιστικά δε παίρνω. Μόνο να με βρίζουν για τα ορθογραφικά μου λάθη , παίρνω για απάντηση.
Εγώ δεν έβρισα ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον να αποκαλέσω κάποιον αγράμματο και νοητικά ανάπηρο
Αν εκτίμησα ότι θα βγούμε 6-8 και βγήκαμε 1οι πώς αυτό δυναμιτιζει το κλίμα;
Μου επιτίθονται και δεν απαντώ. Δε δυναμιτιζω το κλίμα
Το περιεχόμενο των μπασκετικων μου απόψεων δε το διαπραγματεύομαι. Αν κάποιους τους εκνευρίζουν αυτοι δε ξέρουν να σέβονται την αντίθετη αποψη
3
1
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς να ανιχνεύσεις την τοποθεσία. Αν επαναλαμβάνεται , είναι κάποιος υποπτοςnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 9:39 pmΔεν σε κατηγορώ για κάτι αλλά IP; Σιγά το δύσκολο να την αλλάξεις όποτε θέλεις.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2047
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Αστεία πράγματα , αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας προσπέρασε τες , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 2:40 pmΠρος admns'mods:
2
1
1

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

- Coach Periklis
- Reactions: 2047
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 17, 2023 10:27 pmΈμαθα έφτασε ο Μεσσίας Σικμα σήμερα
Μακελειό στο αεροδρόμιο δεν μπορούσε να περπατήσει ένα μέτρο έμαθα
0