Τι σουρεαλ καταστάσεις ζούμε στο τοπικ των μεταγραφών του οσφπ αυτό το καλοκαίρι? Στο μεταξύ τα προηγούμενα χρόνια ήταν το πιο ήρεμο τοπικ στο φόρουμ και η όλη βαβούρα γινόταν για τις μεταγραφές του παο. Πάλι καλά εμείς έχουμε ηρεμήσει φετος!
Πάντως επειδή η μεταγραφολογία είναι κάτι το απολαυστικό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακώνεστε, εδώ πέρα έχει πέσει η ειρωνεία σύννεφο. Έχω εγώ αυτόν τον vulkanraven να μου βαράει dislike σε ότι γράφω, είστε κι εσείς (Tsilarxos & Phys) εριστικοι μεταξύ σας χωρίς λόγο.
Βασικά υπερβάλετε κι οι δυο για να "την πείτε" ο ένας στον άλλον με αποτέλεσμα να βγαίνετε τελικά και οι δύο λάθος. Ούτε ο Petrusev δεν είναι ταγάρι κι ο Μήτογλου ξυλοκόπος όπως λέει ο Tsilarxos, ούτε θα καταστραφεί ο Οσφπ αν φέρει τον Vezenkov στη θέση του Petrusev όπως λέει ο Phys. Ήμαρτον!
O Petrusev είναι στην ίδια ηλικία με τον Balcerowski, o Πολωνός απτο άγχος του στο επίπεδο της γιουρολιγκ χάνει ελεύθερα καρφώματα κι ο Petrusev είναι το βασικό 4αρι της εθνικής Σερβίας. Για μα καταλάβουμε το status του παιχτη συγκριτικά με την ηλικία του... Ναι προφανώς το ιδανικό σενάριο είναι να έχετε στο "4" το διδυμο Vezenkov - Petrusev, ώστε να απολαμβάνετε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και των δύο. Αλλά προφανώς για τον Σέρβο δεν έχει κανένα νόημα για το μέλλον του να μείνει στον οσφπ , αφού ξέρει ότι για τα επόμενα 5 χρόνια θα έχει μπροστά του το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη. Και ο στόχος του Petrusev είναι (αν δεν πάει ΝΒΑ) να γίνει ο ίδιος το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη, αφού λοιπόν ο οσφπ δεν μπορεί να τους έχει και τους δύο, εννοείται θα επιλέξει τον Σάσα και από πίσω ας έχει τον Πίτερς, δεν νομίζω να χαλάει κανέναν αυτό. Και η άμυνα θα είναι το τελευταίο που θα απασχολεί τον Μπαρτζώκα όταν έχει στη 5αδα τους Walkup, Παπανικ και Fall κι ας παίζει άμυνα το 4αρι με τα μάτια!
ΥΓ. Εκτός των άλλων είναι και τυχερός ο οσφπ γιατί ο Petrusev είναι ο μοναδικός ψηλός σας που αν αφήσετε να φύγετε δεν θα πάει να τον πάρει ο Ataman.
ΥΓ1. Με Vezenkov in και Petrusev out κατά τη γνώμη μου έχετε πλήρες ροστερ. Αν φέρετε και 3αρι τώρα αντί του McKissic θα μιλάμε για υπέρβαση.
ΥΓ2. Εννοείται μπορει ο Παπανικολάου στο "4" για 10-15 λεπτά όποτε τραυματίζεται ένας εκ των Peters ή Σάσα.