Μιας και θεωρώ οτι ο Μπαρτζωκας πάσχει και ταλαιπωρείται πάρα πολύ, δεν θα σχολιάσω κάτι για το περιστατικό, ούτε τις συγκρίσεις ασυγκρίτων. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όσο κακό του προξενεί το sdna (κι ο δπγ) που τον στοχοποιεί, άλλο τόσο κακό του κάνει και η προστασία που έχει από κόκκινα και αντικειμενικά μίντια. Κι αυτό γιατί δεν είναι στην πραγματικότητα προστασία. Χρειάζεται βοήθεια κι όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλωμένος οπαδός. Είτε αυτός τον "στηρίζει" σε τέτοιες κρίσεις, είτε τον καθυβρίζει, ας το ξανασκεφτεί.
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι (μόνο) οπαδικό το θέμα. Πέρσι επιτέθηκε και σε φίλο του ΟΣΦΠ, τον οποίο βλέπαμε να δείχνουν δάχτυλα επισήμων (;) επειδή του είπε ότι τον "γλεντησε" ο Σπανουλης, νομίζω.
Μιας και θεωρώ οτι ο Μπαρτζωκας πάσχει και ταλαιπωρείται πάρα πολύ, δεν θα σχολιάσω κάτι για το περιστατικό, ούτε τις συγκρίσεις ασυγκρίτων. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όσο κακό του προξενεί το sdna (κι ο δπγ) που τον στοχοποιεί, άλλο τόσο κακό του κάνει και η προστασία που έχει από κόκκινα και αντικειμενικά μίντια. Κι αυτό γιατί δεν είναι στην πραγματικότητα προστασία. Χρειάζεται βοήθεια κι όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλωμένος οπαδός. Είτε αυτός τον "στηρίζει" σε τέτοιες κρίσεις, είτε τον καθυβρίζει, ας το ξανασκεφτεί.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά λίγο ψυχραιμία, μην βγάζουμε οπαδικά κατάλοιπα (πράσινοι και κόκκινοι) σε ένα θέμα που είναι πέρα από τα αγωνιστικά πλαίσια. Καταδικάζουμε την καφρίλα και την λεκτική βία από όπου κι αν προέρχεται. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και κανονικοποιήσεις σε τέτοιες συμπεριφορές. Ο ίδιος ο κοουτς σήμερα δήλωσε : «Ήταν μια ιστορία που δεν τιμάει την εικόνα μου».
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Είναι συγκινητική η αλληλεγγύη που αισθάνεσαι προς έναν άνθρωπο που έχει "ξεκάθαρο" πρόβλημα!!!Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 10:54 amΔεν είναι (μόνο) οπαδικό το θέμα. Πέρσι επιτέθηκε και σε φίλο του ΟΣΦΠ, τον οποίο βλέπαμε να δείχνουν δάχτυλα επισήμων (;) επειδή του είπε ότι τον "γλεντησε" ο Σπανουλης, νομίζω.
Ίσως να κάνουμε και ένα petition υπέρ Μπαρτζώκα ή και καμιά δέηση, εξορκισμό ή και ευχέλαιο αν είναι για το καλό του το οποίο σε δείχνει να ενδιαφέρει τόσο πολύ!!!
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι εννοεις να χαλαρωσει? Ειναι προπονητης στο δευτερο μεγαλυτερο επιπεδο πρωταθλητισμου στο μπασκετ μετα το nba? Υπαρχει καποιος προπονητης ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος? Ιτουδης, πεναρογια, αταμαν, σαρας, ζοτς, τρινκιερι, Σπανουλης, Ιβκοβιτς? Ποιος ειναι ηρεμος? Διαχειριζονται μπατζετ και προσοδκιες εκατομμυριων, εδω προπονητες τοπικου και ξεφυσανε στην διαρκεια του αγωνα. Συν οτι ειναι και βαμμενος γαυρος, εμεις δηλαδη στο σπιτι οταν βλεπουμε την ομαδα να μην παιζει καλα ειμαστε ζεν?assistant έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 9:50 amοκ το ειδα στο λουμπεν κι εχω να πω τα εξης
σαν προπονητη τον βαζω στο τοπ-3 της Ευρωπης.....
σαν ανθρωπο απ οσο τον ξερω σε ηρεμες καταστασεις τον γουσταρω αρκετα.....
ΑΛΛΑ
ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι μες στο παιχνιδι( + μιση ωρα μετα) εχει τιλταρει ασχημα που λεμε και στο ποκερ.....η συμπεριφορα του την ωρα του αγωνα,οι αντιδρασεις του και η πιεση που ειναι φανερο οτι τον κατακλυζει ειναι για μενα ανεξηγητα......
ρε κοουτς εισαι 60 χρονων,εχεις πετυχει αρκετα σημαντικα πραγματα στην καριερα σου......γιατι δε χαλαρωνεις ν απολαυσεις τις στιγμες;;;;;δε θα ειναι παντοτινες.......
Δεν καταλαβαινω απο προκυπτει οτι η δουλεια που κανουν οι κοουτς αυτου το επιπεδου προαγει την χαλαροτητα και την απολαυση.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπηρχε ο Κατας...Ειτε εχανε με 30,ειτε κερδιζε με 30, ειτε εχανε με μπαζερ στο τελος,ειτε κερδιζε με μπαζερ στο τελος, ειχε μονιμα αυτο το ανεκφραστο βλεμμα.Jeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:12 pmΤι εννοεις να χαλαρωσει? Ειναι προπονητης στο δευτερο μεγαλυτερο επιπεδο πρωταθλητισμου στο μπασκετ μετα το nba? Υπαρχει καποιος προπονητης ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος? Ιτουδης, πεναρογια, αταμαν, σαρας, ζοτς, τρινκιερι, Σπανουλης, Ιβκοβιτς? Ποιος ειναι ηρεμος? Διαχειριζονται μπατζετ και προσοδκιες εκατομμυριων, εδω προπονητες τοπικου και ξεφυσανε στην διαρκεια του αγωνα. Συν οτι ειναι και βαμμενος γαυρος, εμεις δηλαδη στο σπιτι οταν βλεπουμε την ομαδα να μην παιζει καλα ειμαστε ζεν?assistant έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 05, 2026 9:50 amοκ το ειδα στο λουμπεν κι εχω να πω τα εξης
σαν προπονητη τον βαζω στο τοπ-3 της Ευρωπης.....
σαν ανθρωπο απ οσο τον ξερω σε ηρεμες καταστασεις τον γουσταρω αρκετα.....
ΑΛΛΑ
ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι μες στο παιχνιδι( + μιση ωρα μετα) εχει τιλταρει ασχημα που λεμε και στο ποκερ.....η συμπεριφορα του την ωρα του αγωνα,οι αντιδρασεις του και η πιεση που ειναι φανερο οτι τον κατακλυζει ειναι για μενα ανεξηγητα......
ρε κοουτς εισαι 60 χρονων,εχεις πετυχει αρκετα σημαντικα πραγματα στην καριερα σου......γιατι δε χαλαρωνεις ν απολαυσεις τις στιγμες;;;;;δε θα ειναι παντοτινες.......
Δεν καταλαβαινω απο προκυπτει οτι η δουλεια που κανουν οι κοουτς αυτου το επιπεδου προαγει την χαλαροτητα και την απολαυση.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι κάποιος δεν είναι ήρεμος δεν σημαίνει ότι είναι και στο επίπεδο του Μπαρτζωκα αυτομάτως..Σαν αυτόν κυριολεκτικά δεν είναι κανένας..έχει τσακωθεί με άτομα στην κερκίδα είναι ολυμπιακοί είτε παναθηναϊκοί είτε γιαγιάδες.. από πέρσι πρέπει να έχει καμία 10ρια περιστατικά.. οπότε ναι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν
Ακόμα και στον πάγκο οι αντιδράσεις του είναι πολύ πιο υπερβολικές σχεδόν απολους.. ίσως μόνο ο σάρας να τον ξεπερνάει.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί το αγωνιστικό αφού οι παίκτες δεν έχουν θέμα.. αυτό με την κερκίδα όμως άμα δεν το μαζέψει θα χει μεγάλα ντράβαλα κάποια στιγμή όπως το πάει
Ακόμα και στον πάγκο οι αντιδράσεις του είναι πολύ πιο υπερβολικές σχεδόν απολους.. ίσως μόνο ο σάρας να τον ξεπερνάει.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί το αγωνιστικό αφού οι παίκτες δεν έχουν θέμα.. αυτό με την κερκίδα όμως άμα δεν το μαζέψει θα χει μεγάλα ντράβαλα κάποια στιγμή όπως το πάει
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστο αλλα ο Κατας ηταν πρωτος και σε τεχνικες ποινες δυο χρονιες σερι οποτε τα φαινομενα απατουν.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:22 pmΥπηρχε ο Κατας...Ειτε εχανε με 30,ειτε κερδιζε με 30, ειτε εχανε με μπαζερ στο τελος,ειτε κερδιζε με μπαζερ στο τελος, ειχε μονιμα αυτο το ανεκφραστο βλεμμα.Jeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:12 pm
Τι εννοεις να χαλαρωσει? Ειναι προπονητης στο δευτερο μεγαλυτερο επιπεδο πρωταθλητισμου στο μπασκετ μετα το nba? Υπαρχει καποιος προπονητης ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος? Ιτουδης, πεναρογια, αταμαν, σαρας, ζοτς, τρινκιερι, Σπανουλης, Ιβκοβιτς? Ποιος ειναι ηρεμος? Διαχειριζονται μπατζετ και προσοδκιες εκατομμυριων, εδω προπονητες τοπικου και ξεφυσανε στην διαρκεια του αγωνα. Συν οτι ειναι και βαμμενος γαυρος, εμεις δηλαδη στο σπιτι οταν βλεπουμε την ομαδα να μην παιζει καλα ειμαστε ζεν?
Επιση μια χαρα εχουν τσακωθει και αλλοι κοουτς με οπαδους, Σπανουλης, Ιτουδης, Σαρας. Απλα δεν τα βλεπουμε γιατι δεν παρακολουθουμε τα παιχνιδια περα απο τα μεταξυ μας. Ο Σπανουλης ειχε τσακωθει με τους οργανωμενους στο περιστερι και ο Ιτουδης ανοιγε beef με οπαδο της Φενερ το 2023...
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ενταξει ρε φιλε τωρα μην βαζουμε ισραηλινο στην κουβεντα περι διαχειρησης συναισθηματων , εγω θυμαμαι μια φορα στο σταθμο λεωφορειων απο ιερουσαλημ προς νεκρα θαλασσα μας ειπαν να μετακινηθουμε στην επομενη εξοδο γιατι υπηρχε περιπτωση να εχουν βαλει βομβα εγω ειχα παγωσει(ηταν κι η κορη 1,5 ετους τοτε) κι οι ισραηλινοι απλα πηραν τα πραγματα τους και μετακινηθηκαν ανεκφραστοι λες και δεν ετρεχε τιποτα. Περα απο την παλκιτσα τωρα ο Μπαρτζωκας ξερει οτι εχει μονιμα καοποιον η καποιους που δεν κανουν αλλη δουλεια απο το να τον βιντεοσκοπουν και αν κανουν τις αντιδρασεις του βαιραλ βιντεακια. και για αυτο ακριβως το λογο θα επρεπε να το χειριστει αλλιως.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:22 pmΥπηρχε ο Κατας...Ειτε εχανε με 30,ειτε κερδιζε με 30, ειτε εχανε με μπαζερ στο τελος,ειτε κερδιζε με μπαζερ στο τελος, ειχε μονιμα αυτο το ανεκφραστο βλεμμα.Jeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:12 pm
Τι εννοεις να χαλαρωσει? Ειναι προπονητης στο δευτερο μεγαλυτερο επιπεδο πρωταθλητισμου στο μπασκετ μετα το nba? Υπαρχει καποιος προπονητης ευρωλιγκας που να ειναι ηρεμος? Ιτουδης, πεναρογια, αταμαν, σαρας, ζοτς, τρινκιερι, Σπανουλης, Ιβκοβιτς? Ποιος ειναι ηρεμος? Διαχειριζονται μπατζετ και προσοδκιες εκατομμυριων, εδω προπονητες τοπικου και ξεφυσανε στην διαρκεια του αγωνα. Συν οτι ειναι και βαμμενος γαυρος, εμεις δηλαδη στο σπιτι οταν βλεπουμε την ομαδα να μην παιζει καλα ειμαστε ζεν?
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο για τις τεχνικες δεν το γνωριζα,να είμαι ειλικρινής.Jeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:30 pmΣωστο αλλα ο Κατας ηταν πρωτος και σε τεχνικες ποινες δυο χρονιες σερι οποτε τα φαινομενα απατουν.
Επιση μια χαρα εχουν τσακωθει και αλλοι κοουτς με οπαδους, Σπανουλης, Ιτουδης, Σαρας. Απλα δεν τα βλεπουμε γιατι δεν παρακολουθουμε τα παιχνιδια περα απο τα μεταξυ μας. Ο Σπανουλης ειχε τσακωθει με τους οργανωμενους στο περιστερι και ο Ιτουδης ανοιγε beef με οπαδο της Φενερ το 2023...
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι και ο ζοτς έχει τσακωθεί με οπαδό .. αλλά μιλάμε για ένα σκηνικό ο καθένας .. ο μπαρτζωκας από πέρσι έχει 3 που έχει ανέβει στα κάγκελα κυριολεκτικά σαν τον Αλέφαντο .. γενικά με κερκίδες έχει πάνω από 10. Δεν γίνεται να μπαίνει σε σύγκριση με κανένανJeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:30 pmΣωστο αλλα ο Κατας ηταν πρωτος και σε τεχνικες ποινες δυο χρονιες σερι οποτε τα φαινομενα απατουν.
Ακόμα και οι συγκεκριμένοι τσακωμοί που αναφέρεις είναι πολύ πιο λαιτ σκηνικά
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε φιλε σακ εδω μας βγαινει σφηνα καποιος απο στενο και αγριευουμε , ποσω μαλλον αν σε βριζει καποιος μιση ωρα πριν και μιση ωρα μετα τον αγωνα και φυσικα κατα τη διαρκεια . πες μου σε παρακαλω αν καποιος κατι πει για τη μητερα σου θα εισαι ζεν εσυ? γιατι εγω οχι . συμφωνω οτι η εικονα η προχτεσινη δεν ηταν ομορφη αλλα το γεγονος οτι ανθρωποι γνωστοι που καθονται στα επισημα κι οχι τιποτα χουλιγκανοι νομιζουν οτι επειδη πληρωσαν ενα διαρκειας μπορουν κα βριζουν και να χειρονομουν ατιμωρητοι παιζοντας το μαγκες απεναντι σε ανθρωπους εικοσι ποντους ψηλοτερους και την περιπτωση παικτων και καμποσα μυικα κιλα μεγαλυτερους, προστατευομενοι μονο απο το γεγονος οτι παικτες και προπονητες θα τιμωρηθουν αν αντιδρασουν, ειναι απο μονο του στοιχειο μελετης .shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:30 pmΤο ότι κάποιος δεν είναι ήρεμος δεν σημαίνει ότι είναι και στο επίπεδο του Μπαρτζωκα αυτομάτως..Σαν αυτόν κυριολεκτικά δεν είναι κανένας..έχει τσακωθεί με άτομα στην κερκίδα είναι ολυμπιακοί είτε παναθηναϊκοί είτε γιαγιάδες.. από πέρσι πρέπει να έχει καμία 10ρια περιστατικά.. οπότε ναι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παραδόξως όσοι Παναθηναϊκοί ξέρω (που κατά τα άλλα "μισούν" Μπαρτζώκα) στη προκειμένη οριακά λένε "καλά του τα πε", δεν έπεσε κράξιμο δηλαδη. Νομίζω ότι η κοινή γνώμη σε τέτοια περιστατικά δεν έχει θέμα με την αντίδραση αν η δράση ξεκινάει από οπαδό προς παίκτες / προπονητες. Ασχημο αυτό που έκανε ο Αρτεστ στο malice at the palace, αλλά η κοινή γνώμη ήταν "ίσως δεν είναι το πιο σοφό να βριζες 2μετρους σφιχτες από τα 5 μετρα". Ασχημο που ο Αταμάν γύρισε και μίλαγε με τους οπαδούς της Φενέρ που τον βριζαν έξω απ' το ξενοδοχείο τότε αλλά παραμένει άνθρωπος. Άσχημη η χειρονομία του Φουρνιε στους ασβερκους αλλά ο κόσμος εκ των υστέρων κατάλαβε τι παιζόταν και δεν το "κράτησε" στον Φουρνιε. Υπάρχει μια περίεργη οπαδικη δικαιοσύνη σε αυτά, ο κόσμος καταλαβαίνει.
Παραμένει βέβαια 100% άσχημο αισθητικά και σίγουρα λάθος του coach να κάτσει να ασχοληθεί
Παραμένει βέβαια 100% άσχημο αισθητικά και σίγουρα λάθος του coach να κάτσει να ασχοληθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Παρ Φεβ 06, 2026 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:44 pmπες μου σε παρακαλω αν καποιος κατι πει για τη μητερα σου θα εισαι ζεν εσυ? γιατι εγω οχι . συμφωνω οτι η εικονα η προχτεσινη δεν ηταν ομορφη αλλα το γεγονος οτι ανθρωποι γνωστοι που καθονται στα επισημα κι οχι τιποτα χουλιγκανοι νομιζουν οτι επειδη πληρωσαν ενα διαρκειας μπορουν κα βριζουν και να χειρονομουν ατιμωρητοι παιζοντας το μαγκες απεναντι σε ανθρωπους εικοσι ποντους ψηλοτερους και την περιπτωση παικτων και καμποσα μυικα κιλα μεγαλυτερους, προστατευομενοι μονο απο το γεγονος οτι παικτες και προπονητες θα τιμωρηθουν αν αντιδρασουν, ειναι απο μονο του στοιχειο μελετης .
Δεύτερον, έχοντας φάει τη ζωή μου στα γήπεδα της Αττικής σε μικρότερες κατηγορίες (και σαν αθλητής και σαν θεατής) όπου οι καταστάσεις είναι αρκετά πιο οικογενειακές (λιγότερος κόσμος, μικρότερα γήπεδα) έχω αρκετές μνήμες είτε από αντιπάλους/συναθλητές αλλά και προσωπικές που ακούγαμε δύο ώρες ποίηση και δεν λέγαμε τίποτα. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που αντιδρούσαν. Αλλά δεν ήταν όλοι. Δεν είναι κανόνας δηαλδή. Και μάλιστα πάντα έπεφτε η ομάδα πάνω να τους προστατεύσει και να τους ηρεμήσει. Μία κοινή συνιστώσα είναι πως όταν κέρδιζαν ήταν πολύ πιο χαλαροί όλοι "ναι ναι, λέγε λέγε" και πολύ πιο τσαντισμένοι όταν έχαναν "τι είπες ρε; έλα εδώ".
Θυμάμαι στο Ζεφύρι έναν τύπο που μου έβριζε τη μάνα στα μουλωχτά όταν έτρεχα από τη μεριά της κερκίδας. Κατέβαινε στο κάγκελο και μου τα έλεγε σιγά για να μην ακούσει ο διαιτητής
Φυσικά πρέπει να βάλω μια υποσημείωση για να μην παρεξηγούμαι πως είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά των φιλάθλων και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεύτερη υποσημείωση, να μην μπερδεύεται αυτή η στάση μου με ατάκες τύπου "καταδικάζουμε τη βία από όπου προέρχεται". Η βία δεν είναι ίδια παντού, το επιχείρημα μου είναι αποκλειστικά για τον χώρο του αθλητισμού και την δυναμική οπαδών-αθλητών.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο