Γι' αυτό και ΔΕΝ θα έρθει! Δεν είναι τόσο λακαμάς ο Μπαρτζώκας!Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 11:29 pmΟσο δεν κλεινει πουθενα ο Γαλλος τοσο πιο κοντα ειναι σε μας θα πω εγω....
Το θεμα ειναι ΑΝ ερθει τελικα μην ερθει για αγγαρεια
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1639
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν πολυ στεκει να ισχυει του φουρνιε αν μεινει ο πιτερς..πρωτον δεν χωραει καθολου στο 3 μετα,25λ ο φουρνιε 15 ο παπ,που ακομα και αν κατεβαινει στο 2 τοτε θα παιζει ο παπ παραπανω..οποτε ο πιτερς θα παιζει 12λεπτα?δευτερον μετα θα σκοτωνουμε επιθετικα αλλα θα μαστε οσα φαμε και οσα ρθουμε..
Προσωπικα δεν τον φοβαμαι για την κατασταση του,31 ειναι χωρις τραυματισμους,και ο μισιτς παλαιμαχος φαινεται στα φιλικα..Ουτε φαινεται να βαριεται,απλα δεν εχει ρυθμο.
Προσωπικα δεν τον φοβαμαι για την κατασταση του,31 ειναι χωρις τραυματισμους,και ο μισιτς παλαιμαχος φαινεται στα φιλικα..Ουτε φαινεται να βαριεται,απλα δεν εχει ρυθμο.
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
https://x.com/Olympiacos_BC/status/1816230480070521036
ΕΣΚΑΣΕ

h
t Vetakis
@TheShot71
·
44s
Συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ #Olympiacosbc στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
ΕΣΚΑΣΕ

h
@TheShot71
·
44s
Συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ #Olympiacosbc στις 15:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
2
1
1

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα δε νομίζω. Κανένας τρόμος για την επιστροφή του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Vezenkov, εκτός αν μιλάς εκ μέρους της ομάδας σου. Τόσο πολύ φοβηθηκατε οι πρωταθλητές Ευρώπης;Panathas_13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 5:13 amTρομος στα Ευρωπαικα σαλονια απο την επιστροφη του αθλητη με τα μηδεν Ευρωπαικα
Προφανώς και όχι, αλλά δεν είχε καμία θέση το ειρωνικό σου ποστ την ώρα που ολοκληρώνεται μια πολύ σπουδαία μεταγραφή - επιστροφή. Το παιδί στο οποίο απαντάς, έβαλε ένα στίχο του Καρρά γιατί και η ομάδα προανήγγειλε την επιστροφή του Σάσα με Καρρά. Και να μας συγχωρέσεις αν χαιρόμαστε λίγο παραπάνω για αυτή την επιστροφή και ας μην έχει κανένα Ευρωπαϊκό ο Σάσα.
5
5

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- Airman
- Reactions: 520
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Panathas_13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 5:13 amTρομος στα Ευρωπαικα σαλονια απο την επιστροφη του αθλητη με τα μηδεν Ευρωπαικα
Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ, δηλαδή οι μεν προσπαθούν να πείσουν ότι ο Σάσα είναι παιχτάκι της σειράς, οι δε ότι τα σάρωσαν ήδη όλα και δεν θα έχουν αντίπαλο. Δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα σε αυτό...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα στα πλαίσια του πόσο αγαπάμε την ομάδα μας, θα πρέπει να κάνουμε το μαύρο άσπρο. Αγαπώ περισσότερο τον Παναθηναϊκό αν πω ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι καλός παίχτης ; Αγαπώ περισσότερο τον ΟΣΦΠ αν υποτιμώ την περσινή χρονιά του ΠΑΟ ; Νομίζω επιβάλλεται λίγη σοβαρότητα....Δυστυχώς ίδιον του Ελληνα όλα αυτά, ένα από τα πολλά στοιχεία που δείχνει το που έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία στους περισσότερους τομείς.
Στα αγωνιστικά, δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς Μπαρτζώκας επειδή βλέπω δεξιά και αριστερά ότι θα κλείσει το ρόστερ του. Αυτό για εμένα δεν είναι ορθολογικό. Φυσικά, το γράφω με επιφύλαξη καθότι δεν ξέρω ούτε το 1/100 του μπάσκετ που ξέρει, όμως θα εξηγήσω. Αν ο κόουτς θεωρεί ότι στο 3 θα πάει σταθερά με Παπ και Μακίσικ και εμπιστεύεται στο φουλ αυτήν την 2άδα, τότε ΟΚ. Αν θεωρεί ότι στο 3 θα δώσει χοντρά λεπτά σε Σάσα ή Πίτερς, θεωρώ ότι πέφτει σε παγίδα και εξηγώ. Σε μία ενδεχόμενη παράταξη 3 γκαρντ από τον ΠΑΟ πχ, θα πρέπει στο 3 να αντιπαρατάξεις παίχτη που να έχει ποστ παιχνίδι, μέγεθος και μεγαλύτερη δύναμη από το 3ο γκαρντ που ο κόουτς Αταμάν θα βαφτίζει 3άρι, ώστε να μπορεί να τοποθετείται καλύτερα έναντι αυτού και να αναγκάσεις τον ΠΑΟ να φύγει από την comfort zone των 3 γκαρντ του. Ουτε ο Πίτερς, ούτε ο Σάσα έχουν αυτές τις ικανότητες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το να παίξουν ποστ πχ έναν παίχτη σαν τον Γκραντ δεν είναι τόσο απλό καθότι ο τελευταίος έχει δυνατό κορμό. Για να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ σε αυτη τη συνθήκη, θα πρέπει στο 3 να τοποθετήσεις έναν παίχτη όπως ο Κόλσον πχ. Στη δε άμυνα, με τη δυνατότητα του ΠΑΟ να σουτάρει από μέση απόσταση με την ικανότητα των γκαρντ του, τα πιο αργά πόδια του Πίτερς πχ θα είναι θέμα.
Για εμένα και το έχω ξαναγράψει, το σενάριο που θα έπρεπε να ελέγξει ο ΟΣΦΠ είναι να παραχωρήσει τον Πίτερς (μην κράξετε οι φίλοι του ΟΣΦΠ) και να πάρει 3άρι καθαρόαιμο. Βάζω τον Πίτερς και όχι τον Πετρούσεφ, καθότι το ταβάνι του Αλέκου νομίζω το είδαμε πέρυσι. Θεωρώ τον Πετρούσεφ ως ένα project που ο ΟΣΦΠ πρέπει να κρατήσει. Εκτιμώ ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ένας elite euroleague player, δηλαδή από αυτούς που διαμορφώνουν ένα παιχνίδι.
1
1

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://x.com/Olympiacos_BC/status/1816367577431482570
και επίσημα ο Σάσα πίσω.
για να κάνουν συνέντευξη Τύπου όπως γράφεται μάλλον ο Σάσα δε θα είναι το μοναδικό θέμα, ίσως πουν και τίποτα για το ΣΕΦ.
και επίσημα ο Σάσα πίσω.
για να κάνουν συνέντευξη Τύπου όπως γράφεται μάλλον ο Σάσα δε θα είναι το μοναδικό θέμα, ίσως πουν και τίποτα για το ΣΕΦ.
2
2

-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω θεωρω οτι ο Ολυμπιακος ειναι πληρης ποσοτικα και ναι θεωρω οτι το σχημα κε δυο ψηλα φοργουορντ μπορει να λειτουργησει μια χαρα αν στην πεντασα υπαρχουν δυο μπαμπουλες ενα που θα πιεζει την μπαλα εξω απο την γραμμη και σε αυτο υπαρχει ο καλυτερος στην ευρωπη συν δυο εξαιρετικους τον βιλντοζα και τον γκος και εναν στην ρακετα που υπαρχει ενας απο τους κορυφαιους ο Φαλ. Αυτο και δεδομενου οτι ο φαλ ειναι και καλος πασερ οπως και ο Νικολα θεωρω οτι δεν ειναι τοσο προβλημα να παιξει με δυο φηλα φοργουορντ η ομαδα. Μονο με παναθηναικο ισως δυακολευτει η ομαδα εφοσον παιξει με πολυ ελαφρυ σχημα. Απο την αλλη αν του Παο δεν του μπουν τα σουτ και χανει ολα τα ριμπαουντ θα αναγκαστει να ακολουθησει εκεινος το ψηλο σχημα. Κατι κερδιζεις κατι χανεις. Θεωρω οτι ειμαστε πολυ πιο πληρης απο περυσι εχουμε το απροβλεπτο που δεν ειχαμε καθολου περυσι αν και σε αυτο μπορουσαμε και καλυτερα. Προτιμω παντως να παω με Πιτρα Πετρουσεφ και μακκισικ απο το να παρω παικτη τυπου ντιαλο . Για μιχαλιουκ λονι ή φουρνιε οκ παω πασοAirman έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 9:39 amPanathas_13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 25, 2024 5:13 am
Tρομος στα Ευρωπαικα σαλονια απο την επιστροφη του αθλητη με τα μηδεν Ευρωπαικα
Δεν βρίσκω κανένα νόημα σε αυτό που βλέπω τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ, δηλαδή οι μεν προσπαθούν να πείσουν ότι ο Σάσα είναι παιχτάκι της σειράς, οι δε ότι τα σάρωσαν ήδη όλα και δεν θα έχουν αντίπαλο. Δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα σε αυτό...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσα στα πλαίσια του πόσο αγαπάμε την ομάδα μας, θα πρέπει να κάνουμε το μαύρο άσπρο. Αγαπώ περισσότερο τον Παναθηναϊκό αν πω ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι καλός παίχτης ; Αγαπώ περισσότερο τον ΟΣΦΠ αν υποτιμώ την περσινή χρονιά του ΠΑΟ ; Νομίζω επιβάλλεται λίγη σοβαρότητα....Δυστυχώς ίδιον του Ελληνα όλα αυτά, ένα από τα πολλά στοιχεία που δείχνει το που έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία στους περισσότερους τομείς.
Στα αγωνιστικά, δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κόουτς Μπαρτζώκας επειδή βλέπω δεξιά και αριστερά ότι θα κλείσει το ρόστερ του. Αυτό για εμένα δεν είναι ορθολογικό. Φυσικά, το γράφω με επιφύλαξη καθότι δεν ξέρω ούτε το 1/100 του μπάσκετ που ξέρει, όμως θα εξηγήσω. Αν ο κόουτς θεωρεί ότι στο 3 θα πάει σταθερά με Παπ και Μακίσικ και εμπιστεύεται στο φουλ αυτήν την 2άδα, τότε ΟΚ. Αν θεωρεί ότι στο 3 θα δώσει χοντρά λεπτά σε Σάσα ή Πίτερς, θεωρώ ότι πέφτει σε παγίδα και εξηγώ. Σε μία ενδεχόμενη παράταξη 3 γκαρντ από τον ΠΑΟ πχ, θα πρέπει στο 3 να αντιπαρατάξεις παίχτη που να έχει ποστ παιχνίδι, μέγεθος και μεγαλύτερη δύναμη από το 3ο γκαρντ που ο κόουτς Αταμάν θα βαφτίζει 3άρι, ώστε να μπορεί να τοποθετείται καλύτερα έναντι αυτού και να αναγκάσεις τον ΠΑΟ να φύγει από την comfort zone των 3 γκαρντ του. Ουτε ο Πίτερς, ούτε ο Σάσα έχουν αυτές τις ικανότητες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το να παίξουν ποστ πχ έναν παίχτη σαν τον Γκραντ δεν είναι τόσο απλό καθότι ο τελευταίος έχει δυνατό κορμό. Για να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟ σε αυτη τη συνθήκη, θα πρέπει στο 3 να τοποθετήσεις έναν παίχτη όπως ο Κόλσον πχ. Στη δε άμυνα, με τη δυνατότητα του ΠΑΟ να σουτάρει από μέση απόσταση με την ικανότητα των γκαρντ του, τα πιο αργά πόδια του Πίτερς πχ θα είναι θέμα.
Για εμένα και το έχω ξαναγράψει, το σενάριο που θα έπρεπε να ελέγξει ο ΟΣΦΠ είναι να παραχωρήσει τον Πίτερς (μην κράξετε οι φίλοι του ΟΣΦΠ) και να πάρει 3άρι καθαρόαιμο. Βάζω τον Πίτερς και όχι τον Πετρούσεφ, καθότι το ταβάνι του Αλέκου νομίζω το είδαμε πέρυσι. Θεωρώ τον Πετρούσεφ ως ένα project που ο ΟΣΦΠ πρέπει να κρατήσει. Εκτιμώ ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ένας elite euroleague player, δηλαδή από αυτούς που διαμορφώνουν ένα παιχνίδι.
0
- kein
- Reactions: 619
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ δυνατή προσθήκη, μπράβο στους Αφούς που τα έσκασαν, Ο Σάσα είναι παιχταράς, σας ανεβάζει επίπεδο. Βέβαια αυτό είναι καλό και για εμάς να μην χαλαρώσουμε μεταγραφικά, είναι σίγουρο ότι ο ΔΠΓ θα θέλει να τα σκάσει στην τελευταία μεταγραφή.
ΥΓ: σταματήστε να τσιμπάτε στα τρολ, αμα το κάνετε αυτο θα φύγουν μόνα τους, από βαρεμάρα
ΥΓ: σταματήστε να τσιμπάτε στα τρολ, αμα το κάνετε αυτο θα φύγουν μόνα τους, από βαρεμάρα

1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τι εστί Αλέκος Θύρα 7? Σαν να λέμε ο Μπάμπης ο Σουγιάς ένα πράμα?shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 24, 2024 11:22 pmhttps://x.com/J_Crossover7/status/1816203778770473259
αυτος ειναι ο αλεκος απο την θυρα 7..
1
1

- SteveNashidis
- Reactions: 3658
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0