2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 943
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:42 am

Sharp Shooter έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 9:05 am
Σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ του φετινού ρόστερ.Κάθομαι και σκέφτομαι από χθες για το μπάσκετ που θα παίξουμε. Έχω τρία σοβαρά θέματα κατά νου που δεν ξέρω πώς θα λυθούν.

1. Ποιος είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας;

2. Την τελευταία επίθεση σε αγώνα που είναι ισοπαλία, ποιοι 1-2 παίκτες μπορούν να την πάρουν και να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το βαλουν;

3. Όταν κολλήσει η μπάλα στην επίθεση (που νομοτελειακά γίνεται πολύ συχνά σε ΚΑΘΕ ματς ακόμα κι αν ρολαρεις καλά) ποιος θα πάρει πρωτοβουλία να τη βάλει στο καλάθι;
1.ολοι και κανενας με την εννοια οτι κανει κουμαντο αυτος

2.ολοι γιατι θα παιζουν για την ομαδα κι οχι για το χερο σουτ

3. πιστευω οτι με δυο χειριστες οπως ο γουοκαπ και ο γκος αλλα και με καλους πασερ που διαθετει η ομαδα θα κολλαει η μπαλα λιγοτερο και θα δουμε λιγοτερες φορες τη μπαλα 18 δευτερα στα χερια ενος παικτη και στεπ μπακ λαρυ στο δευτερολεπτο . ακομα κι ετσι αν δεν φτασει η μπαλα μεσα εχεις πητερς ,κανααν , λαρυ ,παπ γκος που αν χρειαστει θα το μπουμπουνισουν οκ δεχομαι οτι κανενας απο αυτους δεν ειναι σεσημασμενος κιλλερ αλλα ασουτους δεν τους λες

0
Άβαταρ μέλους
roscar9

Reactions: 10
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:47 am

Sokos έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 9:25 am
Πέρα από την εμφανή πτώση σε ποιότητα, υπάρχει και το ζήτημα του μακρινού σουτ. Τόση κυκλοφορία και κίνηση θα ναι μάταιες αν δεν υπάρχει σταθερή απειλή από μακριά. Σλούκας και Vezenkov ήταν οι πιο αξιόπιστες απειλές πέρυσι. Φέτος μόνο οι Canaan & Peters το "έχουν" με το σουτ που έχουν αποδείξει ότι δεν είναι και υποδείγματα σταθερότητας. Προβλέπω ανελέητο τουβλάρισμα σε πολλά ματς.
Δεν είχε τόσο καλά ποσοστά ο Σλούκας φέτος, αλλά αντικειμενικά η ομάδα χρειάζεται άλλον έναν παίχτη να σουτάρει με 40% από την περιφέρεια. Ο Σίκμα δυστυχώς είναι ασταθής στο σουτ.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:54 am

Sharp Shooter έγραψε:
Σιγά σιγά συμπληρώνεται το παζλ του φετινού ρόστερ.Κάθομαι και σκέφτομαι από χθες για το μπάσκετ που θα παίξουμε. Έχω τρία σοβαρά θέματα κατά νου που δεν ξέρω πώς θα λυθούν.

2. Την τελευταία επίθεση σε αγώνα που είναι ισοπαλία, ποιοι 1-2 παίκτες μπορούν να την πάρουν και να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το βαλουν;

3. Όταν κολλήσει η μπάλα στην επίθεση (που νομοτελειακά γίνεται πολύ συχνά σε ΚΑΘΕ ματς ακόμα κι αν ρολαρεις καλά) ποιος θα πάρει πρωτοβουλία να τη βάλει στο καλάθι;
1. Κανένας γιατί ο Κοουτς έχει πει ότι το μπάσκετ του ενός πέθανε, βέβαια ένα τελικό και μια κούπα το μπάσκετ του ενός τα στέρησε και το 1 ευρωπαϊκό που έχει το μπάσκετ του ενός το έδωσε , αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω τι καινοτομία είναι αυτή και γιατί πρέπει να την εφαρμόσουμε εμείς.

2. Θεωρητικά ο εκάστοτε παίκτης που είναι σε καλύτερη μέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι/ σημείο του παιχνιδιού. Έτσι φαντάζομαι δηλαδή. Δεν είμαστε σίγουροι καθώς κανένας στο ρόστερ αυτήν την στιγμή δεν έχει περγαμηνές ως συνεπής στο clutch.

3. Η Κομπρέτα μας , ο Στεφ Λάρι. Όπου μετά το σουτ από τα 9 μέτρα , θα γυρνάει στον πάγκο και θα ανοίγει ο εξής διάλογος :
Λαρε: ΓΤΠΜ ;
Μπαρτζώκας: ΝΑΙ ΓΤΧΣ

2
2 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1088
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιούλ 14, 2023 10:55 am

μερικες παρατηρησεις:

ξεχναμε οτι περιμενουμε και απο τον κανααν στην 2η του σεζον να δειξει περισσοτερα και να βγει μπροστα και απο τον Πιτερς που θα παρει περισσοτερα λεπτα. Για τα τριποντα εννοω.
Ας περιμενουμε να δουμε τι γκαρντ θα παρουμε. Απο τα πολλα ονοματα που εχουν αραδιασει ο μονος που προσφερει πραγματικη αναβαθμιση ειναι ο Μιχαλιουκ. Μπομπερ με φοβερη συνεπεια. αν παιρναμε αυτον θα ηταν σαν να εχουμε δυο καλους σουτερ γκαρντ.

Δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για ελληνοποιηση Μακισικ στα 33 του.

Αν ο ΠΑΟ με σλουκα παρει και Γκαι και Ντορσευ θα εχει μια περιφερεια φαρμακι αλλα σε παιχνιδι inside και 1on1?. Δεν ξερουμε βεβαια τι παικτες θα πάρει ακομα.

Ναι ξερω θα μου πειτε ο Λεσορ ειναι μπομπα εκρηκτικος παικτης και γρηγορος στα ποδια. Παικτη τετοιο ο ολυμπιακος δεν εχει.
Αλλα θυμαμαι οτι στην Παρτιζαν με αντιπαλους Δεινοσαυρους ή χανόταν ή ο Ζελικο τον κρατουσε στον παγκο.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 943

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:03 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 1:00 am
berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 12:56 am
https://www.basketball-reference.com/pl ... hna01.html

ωχ αν ερθει αυτος ο ιωαννου θα τον φωναζει dark knight και θα χει λογοπαιγνια με την γκοθαμ..μακρια
ο μπατμαν ηταν ενας και δυστυχως για εμας φοραγε πρασινα ,τουλαχιστον μας αποζημειωνε με τα γαλανολευκα

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1448
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:16 am

Μιχάλιουκ αν πάρουμε θα είμαι ευχαριστημένος!

0
Rice

senior
Reactions: 297

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:21 am

Αν για έναν παίχτη αξίζει να πληρώσουμε υπεραξία αυτός είναι ο Dorsey.Ο κοουτς τον θέλει,είναι σκόρερ,γνωρίζει την ομάδα και το κυριότερο έχει ελληνικό διαβατήριο.Ειμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνουν και θα καταλήξει στον ΠΑΟ αλλά καταθέτω την άποψη μου.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:22 am

Του χρόνου βλέπω να φεύγει ο Φαλ, καθώς μεγάλωσε και λίγο, ή να γίνεται τριτος, και να παίρνετε παπαγιαννη.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 885
Προειδοποιήσεις: 4

Ο Ράντεμποτ της Βαλενθια ειναι ελευθερος; Τωρα το ειδα. Απορω που δεν εχει κλεισει πουθενα. Παικταρας, μπουκαδορος.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 885
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:25 am

papp7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 10:54 am
Sharp Shooter έγραψε:

1. Κανένας γιατί ο Κοουτς έχει πει ότι το μπάσκετ του ενός πέθανε, βέβαια ένα τελικό και μια κούπα το μπάσκετ του ενός τα στέρησε και το 1 ευρωπαϊκό που έχει το μπάσκετ του ενός το έδωσε , αλλά τέλος πάντων. Δεν ξέρω τι καινοτομία είναι αυτή και γιατί πρέπει να την εφαρμόσουμε εμείς.

2. Θεωρητικά ο εκάστοτε παίκτης που είναι σε καλύτερη μέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι/ σημείο του παιχνιδιού. Έτσι φαντάζομαι δηλαδή. Δεν είμαστε σίγουροι καθώς κανένας στο ρόστερ αυτήν την στιγμή δεν έχει περγαμηνές ως συνεπής στο clutch.

3. Η Κομπρέτα μας , ο Στεφ Λάρι. Όπου μετά το σουτ από τα 9 μέτρα , θα γυρνάει στον πάγκο και θα ανοίγει ο εξής διάλογος :
Λαρε: ΓΤΠΜ ;
Μπαρτζώκας: ΝΑΙ ΓΤΧΣ
χαχαα ελιωσα με το νουμερο 3 φιλε. Το εχει κανει ηδη στη Μαδριτη και στη Βαρκελωνη ο κιλλερ χαχαχα.
Συζηταμε για την ομαδα που εχει δωσει σουτ buzzer beater στον Μακκισικ! Οποιος νιωθει οτι το'χει, αυτος παιρνει την πρωτοβουλια

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Παρ Ιούλ 14, 2023 11:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:25 am

Οι Αγγελόπουλοι πάνε πάλι να κάνουν τα δικά τους! Μιχάλιουκ και σκληρό4-5άρι. Μην πω Φουρνιέ χχααχχα.

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:27 am

chainsaw έγραψε:
Ο Ράντεμποτ της Βαλενθια ειναι ελευθερος; Τωρα το ειδα. Απορω που δεν εχει κλεισει πουθενα. Παικταρας, μπουκαδορος.
Εκλεισε γαλατα νομίζω και όχι δεν ήταν καλός στη Βαλένθια παρόλο που είχε χαιπ.Ο Χάρπερ ήταν καλύτερος με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:29 am

Sharp Shooter έγραψε:

1. Ο Μπαρτζώκας
2. Ο Κανένας
3. Ο Κανένας

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:31 am

Με προπονητή μόνο δεν κέρδισε κανείς! Θέλεις κάνα 2 προσωπικότητες να παίρνουν τις επιθέσεις αλλιώς πάπαλα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Ιούλ 14, 2023 11:37 am

Έλα να αρχίζει σιγά σιγά η μπαρτζωκιαδα γιατί μόνο με τα αγωνιστικά μας είχε πιάσει μια βαρεμάρα.. :roofl:

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”