Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 25, 2023 11:58 pm

georbap έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:51 pm

ΥΓ. Γενικά επιμένουν κυρίως ξένοι ρεπόρτερ ότι το ρόστερ δεν έκλεισε .
Σταματααααα θα αρρωστήσουμε δεν το καταλαβαίνεις;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Σεπ 26, 2023 12:00 am

assistant77 έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:38 pm
berry έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:31 pm

Δεν ξέρω γιατί επικράτησε αυτή η άποψη

Έπαιξε απλά είχε κάτι τραυματισμους

Αξιοπρεπεστατος ήταν νβα

No.6 ήταν

https://www.basketball-reference.com/pl ... ito01.html
ελα ρε φιλε,επαιξε 700τοσα παιχνιδια με 13π μ.ο.;;;;;;;;δεν ειχα ιδεα να πω την αληθεια.....μου χε μεινει οτι περασε και δεν ακουμπησε.
Εμ δεν έπαιζες ΝΒΑ Live 97 να παίρνεις Μινεσότα με Γκαρνέτ, Στεφόν, και από κοντά Γκουγκλιότα.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 26, 2023 12:12 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 10:47 pm
Apegnosmenos έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 10:43 pm

Lefpan μην ψαρωνεις ρε συ ο σκακιστης ξερει
Θα ερθουν τιτλοι ευρωπαικοι με τα ψεμματα
https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 87754.html

ήδη ξεκίησε το σκάκι :P

Σ’ αγαπώ κυρά να κλάνεις, αλλά μην το παρακάνεις.
Ελληνική παροιμία

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 26, 2023 1:10 am

Woop-woop, that's the sound of da police

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 26, 2023 1:15 am

Παπαπα αι παγανισταί μαζεύτηκαν και λένε ό,τι να ναι πραγματικά.

Ότι αν ο παίχτης που διάλεξε ο κόουτς τελικά όντως παίξει μπασκεταρα, είναι περίεργο που εμείς θα λέμε ότι παίζει μπασκεταρα και δε μας κάνει εντύπωση γιατί τον έφερε ο κόουτς. :roulette:

Ενώ αν δεν παίξει θα φταίει ο κόουτς που τον έφερε και δεν έφερε τον άλλον ή εκείνον που τον είχαμε και στα πόδια μας.

Αμ το άλλο. Βγάζουνε γούστα λέει στην ομάδα να πηγαίνουν ταξίδια στα Φ4 αλλά δεν τους νοιάζει να πάρουν την κούπα. Για αυτό, έφεραν παίχτες για τόσο όσο, ο σκακιστής το υπολόγισε τέλεια και εντάξει, το χουμε.
Άμα πάρει την κούπα θα απολυθεί και στην θέση του θα έρθει ο Γιαννάκης.

Τι να πω ρε παιδιά, οκ.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Τρί Σεπ 26, 2023 1:32 am

assistant77 έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:26 pm

που ποτε δεν επαιξε μπασκετ βεβαια......απλα ηταν τοτε Νο 2 ντραφτ και ολοι φαντασιωνομασταν οργια....
Νομίζω πως τα πρώτα 3-4 χρόνια είχε παίξει καλά ο Τόμις ο Γκουλιότα-ς.
Τα έβαζε τα ποντάκια του στο ΝΒΑ. Μπορεί να είχε φτάσει και καμιά 20αρι μ.ο. Κρατάω μιαν πισινή μήπως τα μπερδεύω....

Είχαμε εκστασιαστεί τότε. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και κάποια χρόνια μετά με τον Μπελ. Απλώς εκεί δεν είχε κρουαζιέρα.
Ανάλογο με του Γκουλίοτα σκηνικό είχε παιχτεί και στη Θεσσαλονική με τον Ρ. Γουάιτ και τον Παοκ. Τελικά ο Ράντι έπαιξει λίγο μετά με το ΠΕριστέρι, δίδυμο λογικά με Μπέργουολντ (;;). Ήταν και καλά ο διάδοχος του Καρλ Μαλόουν αλλά δεν "περπάτησε" στο ΝΒΑ.

Συγγνώμη για το εκτός θεματικής αλλά δνε κρατιέμαι όταν είναι για μπάσκετ του '80-'90. :roll:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 26, 2023 12:53 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 10:42 pm
basket72 έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 9:31 pm

Πάντως το γεγονός είναι πως η ομάδα αυτή είχε 2 στα 2 φάιναλ φορ, βάζοντας από κάτω αρκετές ομάδες με- διάσπαρτα- αστέρια σαν αυτά που ζητάει πολύς κόσμος.
Την ομάδα αυτήν κάποιοι την φτιάξανε, δεν είναι ότι την βρήκανε έτοιμη.

- Εγώ πάντως με 700 ευρώ θα έπαιρνα διαρκείας σε σούπερ μάρκετ. Ή διαρκείας σε θέρμανση βρε παιδί.

- Λογικά δεν ξέρεις την έννοια της λέξης "καπηλεύομαι". Αλλιώς δεν θα την έγραφες. Κι όχι δεν κάνω μάθημα ελληνικών, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο στο τι γράφουμε στο διαδίκτυο.

Όσο για τον Βούδα, Προτείνω το μυθιστόρημα του Χ. Χέσσε ( να περάσει δεν βρίζω) ετσι για μια πρώτη επαφή με τον Σιντάρτα.

Καλα εγω προτεινω ν πας καμια βολτα ν πιεις ηανια μπυρα γιατο αυτα που γραφεις ειναι ασχετα και βασικα δεν γραφεις και τιποτα
Το παιζεις μαγκας και φιλοσοφος στο φορουμ αναρτωντας βιντεακια και αμφιβαλλω αν εχεις πατησει γηπεδο ποτε σου
Μαλλον θα εισαι κολητος του μπερυ ή ξαδελφος των αφων που αμα πεις καμια κουβεντα για το οικοδομημα τους βγαινουν τα φερεφωνα τους
Εσυ βασικα αμφιβαλλω αν εισαι 30 ετων
Σογουρα πηγαινεις για καφε με τον μπαφε και την κανελα και πληρωνεις διαρκειας 700€ ναι τοσο εχει εξυπνε σε μθα σεζον που οι αγορες παιξτων ηταν αναξιες τιυ πρεστιζ της ομαδας
Αντε πηγαινε ν ξεκουραστεις και βαλε καμια φατσουλα

Εγώ προτείνω, οι mods να βάλουν αυτή την ανάρτηση ως δείγμα υψηλής ποιότητας σχολιασμού και παράδειγμα προς μίμηση.
Και, αν ποτέ καταφέρεις να βάλεις πέντε λέξεις στη σειρά που να βγάζουν νόημα, τότε να αναγορευθείς και σε επίτιμο πρόεδρο του φόρουμ.

4
4 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
jazz thrilos
Reactions:

Τρί Σεπ 26, 2023 2:47 pm

Σφαχτειτε ελεύθερα! Άλλωστε την ομάδα μας θάβουμε, για τον προπονητή μας λέμε τα χειροτερα, τις μεταγραφές μας βγάζουμε κουτσές. Αν πούμε καμιά κακή κουβέντα για καμιά άλλη ομάδα μπορεί να επέμβει κάνας μοντ να "διορθωσει" τα πράγματα, να μοιραστούν παρατηρήσεις και νουθεσίες.

Ποστάρει τώρα ο άλλος ότι οι αφοι κοροϊδεύουν και ότι του φέρανε ραμολιμεντο στο 4 ενώ οι απέναντι φέρανε παιχτάρα ισπανό, και κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα. Γίνονται προσωπικες επιθέσεις και συστάσεις να πάμε να πιούμε καμιά μπίρα να συνέλθουμε και δεν τρεχει μια. Μια χαρά.

By the way, επειδή είδα ότι ο Μπερι κάνει προσκλητήριο γερόντων, 45 είμαι κι εγώ. Εχουμε ζήσει και την άλλη όψη του μπασκετικου Ολυμπιακού θα πω σε κάτι τύπους που δεν τογς ευχαριστεί τίποτα και είναι έτοιμοι να απαξιωσουν ολοκληρωτικά την ομάδα. Ότι ομάδα κι αν είναι αυτοί...

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 26, 2023 3:25 pm

lefpan έγραψε:
Apegnosmenos έγραψε:

Καλα εγω προτεινω ν πας καμια βολτα ν πιεις ηανια μπυρα γιατο αυτα που γραφεις ειναι ασχετα και βασικα δεν γραφεις και τιποτα
Το παιζεις μαγκας και φιλοσοφος στο φορουμ αναρτωντας βιντεακια και αμφιβαλλω αν εχεις πατησει γηπεδο ποτε σου
Μαλλον θα εισαι κολητος του μπερυ ή ξαδελφος των αφων που αμα πεις καμια κουβεντα για το οικοδομημα τους βγαινουν τα φερεφωνα τους
Σογουρα πηγαινεις για καφε με τον μπαφε και την κανελα και πληρωνεις διαρκειας 700€ ναι τοσο εχει εξυπνε σε μθα σεζον που οι αγορες παιξτων ηταν αναξιες τιυ πρεστιζ της ομαδας

Εγώ προτείνω, οι mods να βάλουν αυτή την ανάρτηση ως δείγμα υψηλής ποιότητας σχολιασμού και παράδειγμα προς μίμηση.
Και, αν ποτέ καταφέρεις να βάλεις πέντε λέξεις στη σειρά που να βγάζουν νόημα, τότε να αναγορευθείς και σε επίτιμο πρόεδρο του φόρουμ.
:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: ρε τι φρούτο είναι τούτος?

πως ξεβράστηκε εδώ πέρα?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τρί Σεπ 26, 2023 3:29 pm

Δηλαδή αν πάρει τηλέφωνο ο Κέντρικ ο Ναν τώρα το μεσημέρι (δεν ξέρω και τι ώρα είναι εκει) και πει πως θέλει να έρθει, τι του λέμε;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Σεπ 26, 2023 3:32 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Δηλαδή αν πάρει τηλέφωνο ο Κέντρικ ο Ναν τώρα το μεσημέρι (δεν ξέρω και τι ώρα είναι εκει) και πει πως θέλει να έρθει, τι του λέμε;
Λειπουμαστε αλλά έχει περάσει το deadline. Neeeeext

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Τρί Σεπ 26, 2023 3:34 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Κάτσε εκεί που είσαι Κέντρικ μου, αφού εκεί είναι το μυαλό σου και εκεί ανήκεις εδώ που τα λέμε. Αρκετό σασπένς είχαμε φέτος το καλοκαίρι.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τρί Σεπ 26, 2023 4:23 pm

lefpan έγραψε:
Apegnosmenos έγραψε:

Εικόνα

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 26, 2023 4:30 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Τον ρωτάμε πόσα δίνει και αν μας δείξει ότι θέλει πραγματικά να έρθει θα το σκεφτούμε.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τρί Σεπ 26, 2023 4:56 pm

Quincy έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 3:32 pm
Maurice_Evans έγραψε:
Λειπουμαστε αλλά έχει περάσει το deadline. Neeeeext
Εικόνα

3
3 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”