Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 07, 2026 11:24 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 1:35 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 11:39 pm

Καλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...
Ειναι παντως πολυ χειροτερο προεδρος ομαδας να ειναι πρωτα "εχθρος του Ολυμπιακου" και μετα "οπαδος του ΠΑΟ". Μακροπροθεσμα αυτο μονο κακο κανει στην ομαδα του...
Αυτό που ισχυρίζεσαι φυσικά το βγάζεις από το μυαλό σου, αλλά δε βαριέσαι...

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 23, 2026 6:53 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Μαρ 01, 2026 9:30 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μαρ 13, 2026 1:33 pm

Για αρχή κανένας δεν έγραψε τέρατα .. το μόνο που έχει γραφτεί από μένα κυρίως είναι ότι με τον μπαρτζωκα και την μόσιον Ευρωλίγκα δεν παίρνεις .. οι περισσότεροι το ξέρουν , παίζει μέχρι και οι παίκτες να το πιστεύουν .. οι αντίπαλοι πάντως σίγουρα κατά την γνώμη μου
Και όλα με επιχειρήματα σε αντίθεση με το « στο φ4 ως δια μαγείας θα παίξουμε άλλο μπάσκετ και θα βρούμε την λύση που δεν έχει βρεθεί 5
Χρόνια»

Αν ο σπανουλης μας είχε 10ους μετά από 2-3 χρόνια πάλι θα άκουγε κριτική .. μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί και μπαρτζωκικοι, αν δημιουργούν μέχρι τότε και σπανουλικοι δεν το ξέρω .. ελπίζω πως όχι γιατί θα κουράζουν και εκείνοι

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Μαρ 13, 2026 2:18 pm

Γενικότερα για να πάρεις Ευρωλίγκα θες two way ομάδα. Ο Μπι ανέκαθεν δεν είχε two way ομάδες εκτός το 2013 (εκεί ανάβει λαμπάδα στον Ντούντα). Ναι ωραία η Motion, πανέμορφο μπάσκετ αλλά όταν σφίγγουν τα πράγματα και επιστρατεύεται η θέληση πάνω από το ταλέντο με αποτέλεσμα να κυνηγούνται όλες οι μπάλες με μπασκετικό ξύλο και τσαμπουκά εσύ θα κάθεσαι χεσμένος να τους κοιτάς. Πλέον ειδικά με τα budget που διαχειρίζεται τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχει δικαιολογία για τον Μπι δυστυχώς. Βέβαια, δεν έχει βοήθεια και από τον πάγκο του στο staff και φαίνεται είτε να το scouting του Μποζίκα είτε με την δουλειά που κάνει ο Τριαντάφυλλος που θυμίζει τον μπάρμπα στο καφενείο να βλέπει μπάλα και απλά να πληρώνεται. Τόσα χρόνια στο γήπεδο πίσω από τον πάγκο μόνο ο δικός μας πάγκος δεν έχει βοήθειες από το supporting staff.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Μαρ 13, 2026 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Για αρχή κανένας δεν έγραψε τέρατα .. το μόνο που έχει γραφτεί από μένα κυρίως είναι ότι με τον μπαρτζωκα και την μόσιον Ευρωλίγκα δεν παίρνεις .. οι περισσότεροι το ξέρουν , παίζει μέχρι και οι παίκτες να το πιστεύουν .. οι αντίπαλοι πάντως σίγουρα κατά την γνώμη μου
Και όλα με επιχειρήματα σε αντίθεση με το « στο φ4 ως δια μαγείας θα παίξουμε άλλο μπάσκετ και θα βρούμε την λύση που δεν έχει βρεθεί 5
Χρόνια»

Αν ο σπανουλης μας είχε 10ους μετά από 2-3 χρόνια πάλι θα άκουγε κριτική .. μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί και μπαρτζωκικοι, αν δημιουργούν μέχρι τότε και σπανουλικοι δεν το ξέρω .. ελπίζω πως όχι γιατί θα κουράζουν και εκείνοι
Τα αντιθετα επιχειρηματα που ακουμε ειναι οτι θα ερθει ο Σπανουλης για να εχουμε παραπανω πιθανοτητες να παρουμε ευρωλιγκα και αυτο το επιχειρημα ειναι το ιδιο ίσως και χειροτερο απο το οτι στο Φ4 θα παιξουμε αλλο μπασκετ ως δια μαγειας και να σου πω γιατι ειναι χειροτερο γιατι ο Μπαρτζωκας αφενος εχει κερδισει μια ευρωλιγκα που δεν το εχει κανει ακομα ο Σπαν και βρεθηκε μια ανασα απο το να κερδισει αλλη μια (2023) η οποια δεν χαθηκε απο τον τροπο που παιζει η ομαδα, αλλα επειδη τον πηρε ο υπνος στο τελευταιο 5λεπτο του αγωνα και δεν τον ξυπνησε κανεις.
Επισης υπαρχουν και οι Ολυμπιακοι που πιστευουν οτι με αλλαγη προπονητη το ρισκο η ομαδα να εμφανιστει χειροτερη ειναι αρκετα σοβαρο και αυτοι οχι δεν ειναι "Μπαρτζωκικοι. Εχουμε κουραστει μετα το 2023 να διαβαζουμε για αλλαγή προπονητη καθε τρεις και λιγο. Καντε υπομονη, αργα ή γρηγορα θα αλλαξει προπονητης και θα δουμε εκ του αποτελεσματος αν ηταν σωστο ή λαθος. Ως τοτε υποθετικα ειναι οσα συζηταμε.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:36 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:22 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:59 pm
Και εγώ πιστεύω ότι έχει ποτίσει το dna της ομάδας με λουζερίαση στα κρίσιμα. Χθες φάνηκε ξανά, και στην άμυνα αλλά και στην επόμενη επίθεση. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο ήταν χειρότερο. Συν το ότι αμέσως πριν ο Πίτερς έχασε και τη βολή. Το να έχεις 4 δευτερόλεπτα ακόμα, να παίρνεις time και το αποτέλεσμα να είναι ο Μίλου να κάνει fade away από τα 6 μέτρα είναι στα όρια της παράνοιας. Στην άμυνα πλέον ξέρω ότι όταν θα φτάσουμε στην κρίσιμη φάση θα το φάεμ, όποιος και να είναι απέναντι.
Σοβαρά δλδ πιστεύει κάποιος ότι αν φτάσουμε στην κατοχή σε ένα κρίσιμο ματς θα το πάρουμε εμείς? Και αν ναι γιατί το πιστεύει?
Εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές για αυτό και δεν γράφω και στο νήμα πολύ γιατί θα πω χοντράδες........δεν την πιστεύω την ομάδα, και να πάμε F4 πάλι θα πιούμε θάλασσα και θα γυρίσουμε πίσω σαν κομπάρσος...βέβαια, ας κάνει την προσπάθεια η ομάδα και φέτος και το καλοκαίρι, αν χάσουμε και αυτό το F4 ας πάμε με νέο προπονητή, αν έχει χάσει 5 σερί, τι θα αλλάξει του χρόνου? Τίποτα....δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, ας κάνουμε μια αλλαγή, μεγάλο μπάτζετ έχουμε πλέον, και ποιος ξέρει....
Ναι μωρε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλα αν αλλαξει προπονητης και δεν πας 2 χρονια καν F4 και παει ο ΠΑΟ θα αρχισουμε να διαβαζουμε μαρινακη θεε παρε την καε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Τωρα τα γραφουμε αυτα εκ του ασφαλους γιατι μαλλον δεν εχουμε καταλαβει πως τα πραγματα παντα μπορουν να πανε και χειροτερα! :lol:
Καλα δεν το συζητω τι θα γινει αν τυχον μεινει ο Μπι και εχει καμια τετοια χρονια και κυνηγαει να μπει πλει οφφ, λιθοβολισμος στο δημοτικο θεατρο.. :roofl:
Ειλικρινα απορω με τον Μπι που δεν εχει παρει τα βουνα ακομα μοναχος του και καθεται και τρωει το κραξιμο της αρκουδας ενω εχει την ομαδα πρωτο-δευτερη. :hammer: Πρεπει να ειναι παρανοικα αρρωστος γαυρος ο τυπος, δεν εξηγειται διαφορετικα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 13, 2026 2:37 pm

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Χρόνια»

Τα αντιθετα επιχειρηματα που ακουμε ειναι οτι θα ερθει ο Σπανουλης για να εχουμε παραπανω πιθανοτητες να παρουμε ευρωλιγκα και αυτο το επιχειρημα ειναι το ιδιο ίσως και χειροτερο απο το οτι στο Φ4 θα παιξουμε αλλο μπασκετ ως δια μαγειας και να σου πω γιατι ειναι χειροτερο γιατι ο Μπαρτζωκας αφενος εχει κερδισει μια ευρωλιγκα που δεν το εχει κανει ακομα ο Σπαν και βρεθηκε μια ανασα απο το να κερδισει αλλη μια (2023) η οποια δεν χαθηκε απο τον τροπο που παιζει η ομαδα, αλλα επειδη τον πηρε ο υπνος στο τελευταιο 5λεπτο του αγωνα και δεν τον ξυπνησε κανεις.
Επισης υπαρχουν και οι Ολυμπιακοι που πιστευουν οτι με αλλαγη προπονητη το ρισκο η ομαδα να εμφανιστει χειροτερη ειναι αρκετα σοβαρο και αυτοι οχι δεν ειναι "Μπαρτζωκικοι. Εχουμε κουραστει μετα το 2023 να διαβαζουμε για αλλαγή προπονητη καθε τρεις και λιγο. Καντε υπομονη, αργα ή γρηγορα θα αλλαξει προπονητης και θα δουμε εκ του αποτελεσματος αν ηταν σωστο ή λαθος. Ως τοτε υποθετικα ειναι οσα συζηταμε.
Να στο θέσω αλλιώς, αν χάσουμε και αυτήν την Ευρωλίγκα κάνοντας στο F4 (αν πάμε πάλι) κακή εμφάνιση και με ύπνο του Μπαρτζώκα στον πάγκο, θα ήθελες να ξαναπάς πάλι με τον Μπαρτζώκα άλλη μια χρονιά? Δεν λέω ότι αν αλλάξουμε προπονητή θα πάμε καλύτερα, μπορεί να πάμε και χειρότερα, άλλα αξίζει νομίζω να δοκιμάσουμε. Αν δεν μας βγει ούτε φέτος, ε πόσες φορές πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα με τον ίδιο προπονητή, το ίδιο σχέδιο κλπ. αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει?? Πρέπει να αλλάξει κάτι. Προσωπικά συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και αναγνωρίζω ότι έχει κάνει άλλα νιώθω ότι δεν μπορεί να μας πάει στο τέρμα....παλιότερα με το αστείο μπάτζετ που είχαμε έκανε παπάδες, τώρα νιώθω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά αυτό το τόσο μεγάλο μπάτζετ.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:50 pm

karamelitsa έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Να στο θέσω αλλιώς, αν χάσουμε και αυτήν την Ευρωλίγκα κάνοντας στο F4 (αν πάμε πάλι) κακή εμφάνιση και με ύπνο του Μπαρτζώκα στον πάγκο, θα ήθελες να ξαναπάς πάλι με τον Μπαρτζώκα άλλη μια χρονιά? Δεν λέω ότι αν αλλάξουμε προπονητή θα πάμε καλύτερα, μπορεί να πάμε και χειρότερα, άλλα αξίζει νομίζω να δοκιμάσουμε. Αν δεν μας βγει ούτε φέτος, ε πόσες φορές πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα με τον ίδιο προπονητή, το ίδιο σχέδιο κλπ. αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει?? Πρέπει να αλλάξει κάτι. Προσωπικά συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και αναγνωρίζω ότι έχει κάνει άλλα νιώθω ότι δεν μπορεί να μας πάει στο τέρμα....παλιότερα με το αστείο μπάτζετ που είχαμε έκανε παπάδες, τώρα νιώθω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά αυτό το τόσο μεγάλο μπάτζετ.
Θα σου απαντησω οσο πιο συγκεκριμενα γινεται.
Προσωπικα τον "εβριζα" τον Μπι το 2013-14. Τον ελεγα υπνο και διαφορα αλλα και χαρηκα που εφυγε τοτε.
Ειπα "καλα κρασια" οταν γυρισε στη δευτερη θητεια του και σκεφτηκα πως το παρατανε οι αφοι.
Ομως θεωρω τελικά το περασμα του ακρως επιτυχημενο σε σημειο που σκεφτηκα οτι ο προ 12ετιας εαυτος μου ηταν πολυ αφελής (συγγνωμη Γιωργο Μπαρτζωκα).
Απο κει και περα δεν εχω προβλημα να αλλαξει ο προπονητης, ισως και να χρειαζεται πλεον γιατι για καποιο λογο βλεπω το κλιμα πολυ ¨κουρασμενο", ομως δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως θα ειναι για καλο.
Η ιστορια στο μπασκετ εχει δειξει πως το να φτιαχτει μια ομαδα καλη που θα πρωταγωνιστει ΚΑΙ που θα κατακταει και τιτλους δεν ειναι απλη και δεν ειναι μονο οικονομικη υποθεση. Οποτε το να εισαι 2ος και να τα αλλαξεις ολα για να διεκδικησεις την πρωτη θεση θεωρω πως εχει περισσοτερα δυνητικα ρισκα απο δυνητικα ωφελη. Βεβαια εχει να κανει και με το ρισκ προφιλ του καθενος - προσωπικα σαν ανθρωπος ειμαι risk adverse και οχι risk taker οποτε ισως γι αυτο το βλεπω ετσι.
Δεν ειμαι λοιπον αντιθετος με αλλαγή προπονητη γενικά αλλά δεν ειμαι και βεβαιος πως θα βγει σε καλό. Απο εκει και περα το να κραζουμε τον τωρινο προπονητη καθε τρεις και λιγο μετα απο ηττες δεν βοηθαει και καπου ειδικα οταν η κατασταση στην ομαδα δεν φαινεται να ειναι τοσο κακη.
Θεωρω οι αφοι εχουν καλυτερη εικονα των καταστασεων και θα πραξουν τα δεοντα, οπως κανουν παντα και ειμαι εδω για να τους στηριξω ειτε ανανεωσουν τον Μπι ή φερουν τον οποιονδηποτε, διοτι παντα κανουν το καλυτερο για την ομαδα. Οταν με το καλο θα αλλαξει ο προπονητης, εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και αν επρεπε να εχει γινει αρκετα νωριτερα ή δεν επρεπε να εχει γινει ποτε!

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Μαρ 13, 2026 2:57 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:36 pm
Ειλικρινα απορω με τον Μπι που δεν εχει παρει τα βουνα ακομα μοναχος του και καθεται και τρωει το κραξιμο της αρκουδας ενω εχει την ομαδα πρωτο-δευτερη. :hammer: Πρεπει να ειναι παρανοικα αρρωστος γαυρος ο τυπος, δεν εξηγειται διαφορετικα.
Ακους βαζελα; Διαχωριζω τη θεση μου βεβαια, αλλα δεν αντεξα να μην το αναφερω :D

Υ.Γ Υπαρχει ειλικρινα ανθρωπος που θεωρει οτι οι αφοι θα απολυσουν τον Μπαρτζωκα, οσο μας κραταει στις πανω θεσεις της ευρωλιγκας, στο φ4 και ειναι ανταγωνιστικος στους τελικους πρωταθληματος; Το ερωτημα ειναι μοναχα αν ο ιδιος ο κοουτς κουραστηκε και θελει να να αποχωρησει.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Μαρ 13, 2026 3:03 pm

Καλα, και αν όντως αλλάξουμε προπονητή, όποιος και να ειναι ο καινούργιος την πρώτη χρονιά δεν θα κάνει κάτι καλύτερο.
Δηλαδή πότε θα γίνει η αλλαγή; Στην αρχή του καλοκαιριού ή θα δυηλίζουμε τον κωνωπα μεχρι να αποφασισουμε ποιος μας κάνει και δεν θα έχουμε χρόνο για αλλαγές στο ρόστερ;
Μετά είναι και το ρόστερ. Δεν ξέρω ο καινούργιος πόσο θα υπολογίζει Εβανς, Φαλ, Τζόζεφ, Μόρρις, Νιλικινα και ίσως λέω και λίγους. Μπορεί ο Γουοκαπ που τώρα θεωρείται πρώτος και ακλόνητος να γίνει τρίτος. Μπορεί ο Ταιρικ να παίζει μπροστα απο Μίλου. Ο Μακ και ο Παπ είναι στις τελευταίες τους ενεργές χρονιές.
Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε τουλάχιστον ένα χρόνο για να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας στα θέλω του νέου προπονητή.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 13, 2026 3:03 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:50 pm
karamelitsa έγραψε:

Θα σου απαντησω οσο πιο συγκεκριμενα γινεται.
Προσωπικα τον "εβριζα" τον Μπι το 2013-14. Τον ελεγα υπνο και διαφορα αλλα και χαρηκα που εφυγε τοτε.
Ειπα "καλα κρασια" οταν γυρισε στη δευτερη θητεια του και σκεφτηκα πως το παρατανε οι αφοι.
Ομως θεωρω τελικά το περασμα του ακρως επιτυχημενο σε σημειο που σκεφτηκα οτι ο προ 12ετιας εαυτος μου ηταν πολυ αφελής (συγγνωμη Γιωργο Μπαρτζωκα).
Απο κει και περα δεν εχω προβλημα να αλλαξει ο προπονητης, ισως και να χρειαζεται πλεον γιατι για καποιο λογο βλεπω το κλιμα πολυ ¨κουρασμενο", ομως δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως θα ειναι για καλο.
Η ιστορια στο μπασκετ εχει δειξει πως το να φτιαχτει μια ομαδα καλη που θα πρωταγωνιστει ΚΑΙ που θα κατακταει και τιτλους δεν ειναι απλη και δεν ειναι μονο οικονομικη υποθεση. Οποτε το να εισαι 2ος και να τα αλλαξεις ολα για να διεκδικησεις την πρωτη θεση θεωρω πως εχει περισσοτερα δυνητικα ρισκα απο δυνητικα ωφελη. Βεβαια εχει να κανει και με το ρισκ προφιλ του καθενος - προσωπικα σαν ανθρωπος ειμαι risk adverse και οχι risk taker οποτε ισως γι αυτο το βλεπω ετσι.
Δεν ειμαι λοιπον αντιθετος με αλλαγή προπονητη γενικά αλλά δεν ειμαι και βεβαιος πως θα βγει σε καλό. Απο εκει και περα το να κραζουμε τον τωρινο προπονητη καθε τρεις και λιγο μετα απο ηττες δεν βοηθαει και καπου ειδικα οταν η κατασταση στην ομαδα δεν φαινεται να ειναι τοσο κακη.
Θεωρω οι αφοι εχουν καλυτερη εικονα των καταστασεων και θα πραξουν τα δεοντα, οπως κανουν παντα και ειμαι εδω για να τους στηριξω ειτε ανανεωσουν τον Μπι ή φερουν τον οποιονδηποτε, διοτι παντα κανουν το καλυτερο για την ομαδα. Οταν με το καλο θα αλλαξει ο προπονητης, εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και αν επρεπε να εχει γινει αρκετα νωριτερα ή δεν επρεπε να εχει γινει ποτε!
Δεν νομίζω οτι κράζει κανένας τον Μπαρτζώκα, όλοι αναγνωρίζουμε τι έχει κάνει και προσφέρει στην ομάδα, απλά αναφέρω ότι νιώθω ότι χρειάζεται μια αλλαγή πλέον, ίσως είναι και αυτό που λές ότι είναι κουρασμένο και το κλίμα, ίσως κουραστήκαμε να βλέπουμε και το ίδιο πράγμα συνεχώς και θέλουμε να δούμε και κάτι άλλο, δεν ξέρω, άλλα νιώθω ότι χρειάζεται μια αλλαγή, μια νέα και φρέσκια προσπάθεια....στην τελική το ξαναείπα τι να βγεις 8ος τι να πάς στο f4 Και να το χάσεις, το ίδιο είναι για μένα...το θέμα είναι να πάρεις την κούπα και 4 χρόνια τώρα δεν την έχουμε πάρει, το πρωτάθλημα είναι άλλη συνθήκη, και εγώ να μπω προπονητής μπορεί και να το πάρω....μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν σίγουρα άλλα για μένα αν δεν ρισκάρεις δεν πας και ποτέ μπροστά...

Υ.Γ. Η σύζυγός μου πριν 10+ χρόνια παραιτήθηκε από μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο για να κυνηγήσει μια καλύτερη καριέρα μισθολογικά στον Ιδιωτικό τομέα...όλος ο κόσμος συγγενείς και γνωστοί μας έλεγαν τρελούς έως και μας έβριζαν. Φάγαμε σκ@τ@ για ένα διάστημα, άλλα μετά από χρόνια, με προσπάθεια, ρίσκα, αγωνίες, δουλειά κλπ. έχει καταφέρει να έχει μια δουλειά σε εξαιρετικό περιβάλλον με τρομερές παροχές και με ένα μισθό που όταν τον ακούνε οι περισσότεροι τους πέφτει το σαγόνι, και ολα αυτά έχουν αλλάξει εντελώς την ζωή μας και των παιδιών μας. Τι θέλω να πω με αυτό το προσωπικό παράδειγμα? Οτι αν δεν ρισκάρεις ποτέ δεν πας μπροστά, θέλει ρίσκο για να πας στην κορυφή και γενναίες αποφάσεις αν θες να πάρεις την κούπα που τόσο θέλουμε....και να μην σου βγει κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ότι τουλάχιστον δεν προσπάθησες...κάνε την προσπάθεια και ποιος ξέρει η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει!!

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 3:07 pm

συνεχίζω εδώ τη Μπαρτζωκιάδα μπας και ξεχάσουμε την ήττα από τη Μονακό :P

η άποψη μου παραμένει ακριβώς η ίδια με πέρυσι :

ο Μπαρτζώκας έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, τα ξέρουμε όλοι οπότε δε θα κάτσω να τα γράψω.

από κει και πέρα σαν ομάδα τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια κάνουμε πρωταθλητισμό, δεν έχουμε ως μεγάλο στόχο ούτε το ωραίο θέαμα στη ρέγκιουλαρ ούτε το φάιναλ 4. το να πάρουμε την Ευρωλίγκα είναι το ζητούμενο και γι' αυτό έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση.

ο Μπαρτζώκας αξίζει να είναι αυτός που διαχειρίζεται αυτό το μπάτζετ, δε θα ήθελα να τον δω π.χ. να φεύγει έχοντας πάει την ομάδα σε φάιναλ 4 με ψίχουλα και το μεγάλο μπάτζετ να ερχόταν να το διαχειριστεί άλλος.

το λέω αυτό γιατί ναι μεν έχει προσφέρει πάρα πολλά αλλά έχει στηριχτεί και όσο κανείς άλλος. το να χάσεις 4 σερί φάιναλ 4 και να παραμείνεις στη θέση σου δε πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο.

αν φύγει δε θα φύγει ως αδικημένος.

ευχή όλων είναι να πάρει την Ευρωλίγκα παίζοντας το μπάσκετ που ο ίδιος θέλει, αυτό που βλέπουμε και φέτος.

αν δε συμβεί το καλύτερο νομίζω είναι να αποχωρήσει τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, χωρίς δράματα και με χειροκρότημα και ό,τι άλλο θέλετε στο τελευταίο του παιχνίδι. και σαν ομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που μπορεί να βγει μπορεί και όχι.

αν πάρει την Ευρωλίγκα ας αποφασίσει ο ίδιος και η διοίκηση τι θα κάνουν, πάντως και πάλι πιστεύω ότι το "διαφορετικό" θα πρέπει να είναι ζητούμενο, έστω με μια γερή ανανέωση του ρόστερ. νομίζω αρκετός κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει 5 χρόνια το ίδιο μπάσκετ με τους ίδιους παίκτες και είναι και λογικό γιατί το μπάσκετ στο τέλος της ημέρας παραμένει θέαμα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 7:00 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 3:07 pm
συνεχίζω εδώ τη Μπαρτζωκιάδα μπας και ξεχάσουμε την ήττα από τη Μονακό :P

η άποψη μου παραμένει ακριβώς η ίδια με πέρυσι :

ο Μπαρτζώκας έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, τα ξέρουμε όλοι οπότε δε θα κάτσω να τα γράψω.

από κει και πέρα σαν ομάδα τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια κάνουμε πρωταθλητισμό, δεν έχουμε ως μεγάλο στόχο ούτε το ωραίο θέαμα στη ρέγκιουλαρ ούτε το φάιναλ 4. το να πάρουμε την Ευρωλίγκα είναι το ζητούμενο και γι' αυτό έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση.

ο Μπαρτζώκας αξίζει να είναι αυτός που διαχειρίζεται αυτό το μπάτζετ, δε θα ήθελα να τον δω π.χ. να φεύγει έχοντας πάει την ομάδα σε φάιναλ 4 με ψίχουλα και το μεγάλο μπάτζετ να ερχόταν να το διαχειριστεί άλλος.

το λέω αυτό γιατί ναι μεν έχει προσφέρει πάρα πολλά αλλά έχει στηριχτεί και όσο κανείς άλλος. το να χάσεις 4 σερί φάιναλ 4 και να παραμείνεις στη θέση σου δε πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο.

αν φύγει δε θα φύγει ως αδικημένος.

ευχή όλων είναι να πάρει την Ευρωλίγκα παίζοντας το μπάσκετ που ο ίδιος θέλει, αυτό που βλέπουμε και φέτος.

αν δε συμβεί το καλύτερο νομίζω είναι να αποχωρήσει τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, χωρίς δράματα και με χειροκρότημα και ό,τι άλλο θέλετε στο τελευταίο του παιχνίδι. και σαν ομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που μπορεί να βγει μπορεί και όχι.

αν πάρει την Ευρωλίγκα ας αποφασίσει ο ίδιος και η διοίκηση τι θα κάνουν, πάντως και πάλι πιστεύω ότι το "διαφορετικό" θα πρέπει να είναι ζητούμενο, έστω με μια γερή ανανέωση του ρόστερ. νομίζω αρκετός κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει 5 χρόνια το ίδιο μπάσκετ με τους ίδιους παίκτες και είναι και λογικό γιατί το μπάσκετ στο τέλος της ημέρας παραμένει θέαμα.
Συμφωνώ σε όλα. Προσωπικά, βλέπω ως πιθανό σενάριο να χάσουμε Ευρωλίγκα και να παίρνουμε πρωτάθλημα, να μένει ο Μπαρτζώκας και του χρόνου και να φέρνει έναν παίκτη τύπου Τζόουνς - Γκαρσία για τα κλειστά ματς που κολλάει το σύστημα και οι αντίπαλοι μας κάνουν μπούλιινγκ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 7:29 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 7:00 pm
Συμφωνώ σε όλα. Προσωπικά, βλέπω ως πιθανό σενάριο να χάσουμε Ευρωλίγκα και να παίρνουμε πρωτάθλημα, να μένει ο Μπαρτζώκας και του χρόνου και να φέρνει έναν παίκτη τύπου Τζόουνς - Γκαρσία για τα κλειστά ματς που κολλάει το σύστημα και οι αντίπαλοι μας κάνουν μπούλιινγκ.
εγώ ως πιθανότερο σενάριο θεωρώ το :

φεύγει ο Μπαρτζώκας έχοντας χάσει την Ευρωλίγκα (πρωτάθλημα μπορεί και να πάρει), έρχεται ο Σπανούλης.

ο Σπανούλης είναι χειρότερος προπονητής από τον Μπαρτζώκα αλλά φέρνει ενθουσιασμό στον κόσμο και την υπόσχεση για νέα αρχή, κάτι διαφορετικό κτλ. ίσως μαζί με Πρίντεζη σε ρόλο Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό (που κανείς δεν έχει καταλάβει τι κάνει τόσα χρόνια αλλά ας πούμε τιμ μάνατζερ).

ο ενθουσιασμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα από μόνο του και την Ευρωλίγκα δε την παίρνουν πάντα οι καλύτεροι προπονητές και σίγουρα θα υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας δεδομένου και του μπάτζετ.

από κει και πέρα υπάρχουν πολλά περιθώρια να αλλάξει το ρόστερ ο Σπανούλης. στον άσσο μόνο ο Γουόκαπ είναι σίγουρος για του χρόνου, τα συμβόλαια των ΜακΚίσικ και Πίτερς τελειώνουν ενώ και ο Χολ δε νομίζω να μη μπορεί να φύγει αν θέλει και εκεί κάτι διαφορετικό. πρακτικά δηλαδή μπορεί να κάνει αλλαγές σε όλες τις θέσεις αν αυτό θέλει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”