Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7189
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 12, 2024 12:41 am

chainsaw έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 12:23 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 11:49 pm
Παντως ο παο εχει απιστευτα καλυτερο επικοινωνιακο παιχνιδι αλλα και ΄΄στεγανα΄΄.. Ισως επειδη ο δπγ κανει μυνησεις απο δω και απο εκει και εξαφανιζει κατι συριγους..Ο λεσσορ ειχε προταση απο ΝΒΑ σοβαρη απο νικς εδω και κατι μηνες ,απο παο του ειπαν δεν εχεις μπαι αουτ δεν πας πουθενα,το ειπε καπου στο ξεκαρφωτο αυτος του σδνα .. Ο λεσσορ τωρα ποσταρει οτι του χρονου ειναι ελευθερος ομως..και δεν βλεπω να βγαινουμε βετακηδες και καμια 10ρια αλλοι να πουλανε ολο το ροστερ του παο.. Σε μας ομως,πριν καν ερθει ο σασα ηταν δυσαρεστημενοι και θελαν να φυγουν μεχρι και οι καθαριστριες....Γκος ειχε υπογραψει με παρτιζαν-μουφα,μακισικ ζητησε να φυγει- ο τυπος γυριζει με μπλουζακια σκακιστη και βεζενκοφ,πιτερς ετοιμαζε βαλιτσες-τελικα ειναι πολυ χαρουμενος που θα παιξει με τον σασα.. Μιλου-σκεφτοταν μεχρι και να παει στον παο :roofl: ..Και στο μονο που πετυχαν ειναι οτι ο πετρουσεφ εξεταζει το ενδεχομενο να παει ερυθρο..
Πέραν των όσων σωστων λες, η διαφορα είναι πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός πουλάει περισσότερο. Οσο πιο πετυχημένος και αν είναι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, όσο περισσότερο κόσμο κι αν φέρνει στο γήπεδο, πάλι ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλεστερη ομάδα. Τα αντικείμενα μέσα ασχολούνται λίγο περισσότερο με τον Ολυμπιακο και ψάχνουν θεματακια. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα και εντυπώσεις.
Δεν νομίζω ότι έχει βάση για το μπάσκετ .. πολύ απλά γιατί για θέματα ολυ παο ασχολούνται και οι 2 ομάδες ..επίσης δεν ειναι ποδόσφαιρο που είναι και αεκτζηδες πασοκτζήδες κτλ που ενδιαφέρονται

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Αύγ 12, 2024 2:02 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 12:41 am
chainsaw έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 12:23 am

Πέραν των όσων σωστων λες, η διαφορα είναι πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός πουλάει περισσότερο. Οσο πιο πετυχημένος και αν είναι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, όσο περισσότερο κόσμο κι αν φέρνει στο γήπεδο, πάλι ο Ολυμπιακός είναι η λαοφιλεστερη ομάδα. Τα αντικείμενα μέσα ασχολούνται λίγο περισσότερο με τον Ολυμπιακο και ψάχνουν θεματακια. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα και εντυπώσεις.
Δεν νομίζω ότι έχει βάση για το μπάσκετ .. πολύ απλά γιατί για θέματα ολυ παο ασχολούνται και οι 2 ομάδες ..επίσης δεν ειναι ποδόσφαιρο που είναι και αεκτζηδες πασοκτζήδες κτλ που ενδιαφέρονται
Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει... ξέχασες και την ομάδα του ΚΟΥΛΗ.

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 892
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 12, 2024 1:31 pm

eddiedimitris έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 11:40 pm

Οταν λεμε παθος δεν εννοούμε να κανει τα καραγκιοζιλίκια του Λαρεντζακη.Εννοουμε να δινει τη ψυχη του στο παιχνιδι...Ο Χαινς το εκανε συτο...Οπως το κανει απο μικρος και ο Παπανικολάου...και πολλοι αλλοι βεβαια
Το εκανε ακομα και ο Νταρντεν ενα χρονο που ηρθε που επιασε και έσβησε το Διαμαντίδη...και ο Ναν ψύχρα ειναι αλλα σου βγαζει οτι αμα λαχει θα σκιστεί για τον Παναθηναϊκό...
Ο Πετρουσεφ απ την πρωτη στιγμη στον Ολυμπιακό στα ματια μου βγαζει εικονα βεντέτας...και η καριερα του και οι τίτλοι του και οι επιτυχιες του δε δικαιολογούν κατι τετοιο...
Δηλαδη σοβαρα τωρα 6 μηνες που επαιξε σε μας ειδε καποιος εναν ανθρωπο που θελει να παιξει καλα και να διακριθεί με τον Ολυμπιακό?Που εχει διαθεση να στρωθεί στην προπόνηση και να αποδείξει πραγματα?Η πιο πιθανο πως ειδαμε ενα παίκτη που θελει αμεση αναγνωριση και χρονο χωρις νωριτερα να το εχει κερδισει μονος του?Στη, χαρη σας κανω που ειμαι εδω.

Αν γουσταρει να παιξει για την ομαδα προφανως θελω να μεινει αλλα αν δε γουσταρει μακαρι να τον δώσουμε και να παρουμε ενα πολυ δυνατο τριάρι....

Υ.Γ.Οταν εχεις συμβολαιο με μια ομαδα και εισαι στοιχειωδώς επαγγελματιας δεν απαντάς θα δουμε....
Συμφωνώ 100%. Το πάθος φαίνεται από τον τρόπο που παίζεις άμυνα. Ο Πετρούσεφ βεντετίζει και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν βάζει το κορμί του σωστά στην ρακέτα. Σαν να μην θέλει να λερωθεί ρε παιδί μου. Πολύ χαρακτηριστική εικόνα της περσινής σεζόν: μόλις είχε γυρίσει από τραυματισμό και δεν πήδαγε καν για ριμπάουντ (σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος) και τον έκραξε άσχημα ο Μπαρτζώκας σε ταιμ ούτ.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Αύγ 12, 2024 8:36 pm

shaq7 έγραψε:
Παντως ο παο εχει απιστευτα καλυτερο επικοινωνιακο παιχνιδι αλλα και ΄΄στεγανα΄΄.. Ισως επειδη ο δπγ κανει μυνησεις απο δω και απο εκει και εξαφανιζει κατι συριγους..Ο λεσσορ ειχε προταση απο ΝΒΑ σοβαρη απο νικς εδω και κατι μηνες ,απο παο του ειπαν δεν εχεις μπαι αουτ δεν πας πουθενα,το ειπε καπου στο ξεκαρφωτο αυτος του σδνα .. Ο λεσσορ τωρα ποσταρει οτι του χρονου ειναι ελευθερος ομως..και δεν βλεπω να βγαινουμε βετακηδες και καμια 10ρια αλλοι να πουλανε ολο το ροστερ του παο.. Σε μας ομως,πριν καν ερθει ο σασα ηταν δυσαρεστημενοι και θελαν να φυγουν μεχρι και οι καθαριστριες....Γκος ειχε υπογραψει με παρτιζαν-μουφα,μακισικ ζητησε να φυγει- ο τυπος γυριζει με μπλουζακια σκακιστη και βεζενκοφ,πιτερς ετοιμαζε βαλιτσες-τελικα ειναι πολυ χαρουμενος που θα παιξει με τον σασα.. Μιλου-σκεφτοταν μεχρι και να παει στον παο :roofl: ..Και στο μονο που πετυχαν ειναι οτι ο πετρουσεφ εξεταζει το ενδεχομενο να παει ερυθρο..
Κάτι είχε ακουστεί σε κάτι γωνιές του twitter ότι παίκτης του ΠΑΟ έχει ζητήσει να πάει NBA αλλά δεν τον άφηνε ο ΠΑΟ. Τότε το μυαλό πολλών είχε πάει σε Μητογλου, Γκράντ.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2122
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 12, 2024 9:41 pm

plo koon έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κάτι είχε ακουστεί σε κάτι γωνιές του twitter ότι παίκτης του ΠΑΟ έχει ζητήσει να πάει NBA αλλά δεν τον άφηνε ο ΠΑΟ. Τότε το μυαλό πολλών είχε πάει σε Μητογλου, Γκράντ.
Να σου πω κι εγώ τι έχει ακουστεί σε κάτι γωνίες του Πεδίου του Άρεως από τους βλαμμένους που αγορεύουν εκεί;
Το ίδιο πράγμα είναι!
Το να μιλάει κάποιος στο twitter είναι σαν να βγαίνει και να φωνάζει στην πλατεία του χωριού.
Ο καθένας λέει ό,τι θέλει.
Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε εδώ μέσα κάθε παπαριά που ακούγεται.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Δευ Αύγ 12, 2024 11:05 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Αύγ 12, 2024 9:41 pm
plo koon έγραψε:

Να σου πω κι εγώ τι έχει ακουστεί σε κάτι γωνίες του Πεδίου του Άρεως από τους βλαμμένους που αγορεύουν εκεί;
Το ίδιο πράγμα είναι!
Το να μιλάει κάποιος στο twitter είναι σαν να βγαίνει και να φωνάζει στην πλατεία του χωριού.
Ο καθένας λέει ό,τι θέλει.
Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε εδώ μέσα κάθε παπαριά που ακούγεται.
Διαφωνώ. Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν και δίνουν πληροφορίες. Απλά πρέπει να μπορείς να φιλτράρεις το θόρυβο.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Αύγ 12, 2024 11:32 pm

Πάντως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έχουν την ίδια εγκυρότητα και μάλιστα πολλές ειδήσεις τις κλέβουν από τουιτερ …

Εδώ ο Νικολακόπουλος που είχε αποκαλύψει την πρόταση του παο στον σασα είπε ότι του το είπε κάποιος βαμμένος οπαδός του Ολυμπιακού και ήταν λάθος του που τον πίστεψε 🤣🤣🤣

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 13, 2024 11:57 am

επειδη ειδα αυτο το βιντεο και αρρωστησα παλι..Εγραφα καθε μερα για τον μουσα αποταν ειδα οτι εμεινε ελευθερος απο ΝΒΑ..ελπιζω τωρα που μενει ελευθερος του χρονου να μου κανουν το χατηρι να τον δω στα ερυθρολευκα.. Ειδικα αν ο μισκο θελει να παει αλλου τον πετρουσεφ,του λες οκ αλλα θα μου φερεις μουσα ,τον υπογραφουμε απο τωρα για το 25 και μολις ο μισιτς γυρισει απο ΝΒΑ να χεις τον πρωτο λογο..

Υποθετικο ονειρικο ροστερ 25-26(αφου δεν εχουμε τι αλλο να πουμε για φετος :lol: )

Μισιτς Γουοκαπ
Εβανς Ντορσει
Μουσα Παπ
Βεζε οτζελεγιε
Μιλου Φαλ Ραιτ

Αν ψηνεται να μεινει και ο πετρουσεφ ακομα καλυτερα :lol:

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τρί Αύγ 13, 2024 12:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Τρί Αύγ 13, 2024 12:02 pm

shaq7 έγραψε:

επειδη ειδα αυτο το βιντεο και αρρωστησα παλι..Εγραφα καθε μερα θα τον μουσα αποταν ειδα οτι εμεινε ελευθερος απο ΝΒΑ..ελπιζω τωρα που μενει ελευθερος του χρονου να μου κανουν το χατηρι να τον δω στα ερυθρολευκα.. Ειδικα αν ο μισκο θελει να παει αλλου τον πετρουσεφ,του λες οκ αλλα θα μου φερεις μουσα ,τον υπογραφουμε απο τωρα για το 25 και μολις ο μισιτς γυρισει απο ΝΒΑ να χεις τον πρωτο λογο..

Υποθετικο ονειρικο ροστερ 25-26(αφου δεν εχουμε τι αλλο να πουμε για φετος :lol: )

Μισιτς Γουοκαπ
Εβανς Ντορσει
Μουσα Παπ
Βεζε οτζελεγιε
Μιλου Φαλ Ραιτ

Πήγα να γράψω "γιατί όχι πετρουσεφ" (διαπιστώνω οτι είμαι αρρωστάκι με φιλιπ), αλλά διάβασα πιο προσεχτικά

edit: απλά δεν ξέρω πως θα διώξουμε peters & γκος αφου σηκώσουμε την ευρωκουπα :P

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 13, 2024 2:51 pm

shaq7 έγραψε:

επειδη ειδα αυτο το βιντεο και αρρωστησα παλι..Εγραφα καθε μερα για τον μουσα αποταν ειδα οτι εμεινε ελευθερος απο ΝΒΑ..ελπιζω τωρα που μενει ελευθερος του χρονου να μου κανουν το χατηρι να τον δω στα ερυθρολευκα.. Ειδικα αν ο μισκο θελει να παει αλλου τον πετρουσεφ,του λες οκ αλλα θα μου φερεις μουσα ,τον υπογραφουμε απο τωρα για το 25 και μολις ο μισιτς γυρισει απο ΝΒΑ να χεις τον πρωτο λογο..

Μισιτς Γουοκαπ
Εβανς Ντορσει
Μουσα Παπ
Βεζε οτζελεγιε
Μιλου Φαλ Ραιτ

Αποκλείεται να δούμε τόσο δυνατό ρόστερ. Είναι ενάντια της πολιτικής της ομάδας.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1432

Τρί Αύγ 13, 2024 3:17 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 4:44 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 4:29 pm
Μακάρι να βρεθεί ομαδα στη γιουρολιγκ (απτις πιο αδύναμες προφανώς) που θα το δώσει μια ευκαιρία ως 4ο γκαρντ, όσο παιχτης Ευρωλίγκας είναι ο Λαρεντζάκης, άλλο τόσο είναι κι ο Τολιόπουλος κατά τη γνώμη μου, απλώς ο Λαρε είναι πιο "παιγμένος".

Κάτι άσχετο με αυτό αλλά μου έχει μείνει απωθημένο, αναρωτιέμαι πραγματικά πόσοι σχολιαστές σε αυτο το τοπικ έχουν πραγματικά εικόνα απτους παιχτες, τους οποίους προτείνουν. Με βάση το ποση σιγουριά βγάζει ο λόγος τους και ποσο απόλυτοι είναι στις απόψεις τους, εγώ ως συνομιλητής τους νιώθω πως παρακολουθούν καθημερινά και επί χρόνια τους παιχτες για τους οποίους συζητάμε. Θυμάμαι σαν χθες την μέρα που έγραψα πως ο Mykhailiuk είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απτον Fournier και αποτελεί και πολύ καλύτερο fit για τον οσφπ και έπεσαν οι γνωστοί ξερόλες να με φάνε... Αντίστοιχα, όταν κάποια παιδιά (πχ ο Shaq αν θυμάμαι καλά) πρότειναν τον παιχταρά τον Mills τους απαντούσαν κάποιοι πως είμαι 38χρονος και καλύτερα ο Vildoza ξέρω γω... το παρκέ όμως αποτυπώνει πάντα την αλήθεια.
Καλα αυτο το οτι ο Φουρνιέ ειναι καλύτερο φιτ απο Μιχαλιουκ ποτέ δεν το κατάλαβα….
Ο καλος φουρνιε θα ηταν το παλυτερο γκαρντ στην ευρωλιγκα. Ο μιχαλιουκ δεν εχει παιξει μπασκετ παιδια και δεν ειναι και κανενα παιδακι. Στον σημερινο ολυμπιακο θελουμε καποιον που να παιρνει την μπαλα οταν αυτη ζυγιζει 100 τονους. Εμενα καλυτερα μου ταιριαζει ο φουρνιε. Μπορει ο μιχαλιουκ να ειναι οντως πιο αποδοτικη μεταγραφη αν γινοταν αλλα δεν ειναι αυτο που θες αλλα ενα γκαρντ φοργουορντ με σκορ αλλα κυριως προσωπικοτητα. Εγω εκει κολλαω μονο στον μιχαλιουκ τον οποιο εκτιμω αφανταστα ως ταλεντο αλλα ακομη δεν εχει παιξει μπασκετ. Αυτα σαν παρενθεση γιατι εχει μερες να μπω και τιποτα απο τα δυο δεν θα συμβει

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 13, 2024 3:35 pm

Ο ερυθρός παίρνει βοιτμαν αφού είδε ότι πετρουσεφ γιόκ

Όποτε 99% ολοκληρώθηκε το ρόστερ

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2564
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Αύγ 13, 2024 3:52 pm

Επειδή εγώ λέω και τα καλά και τα κακά, να τονίσουμε πως αν καταφέρει η ομάδα σας και πείσει τον Petrusev να μείνει, τότε δεν θα έχετε να φοβάστε τίποτα για την επόμενη σεζόν, θα είστε σούπερ! Καλά αν γυρίσει κι ο Evans στα καλά του... δεν το συζητάμε καν.

Οκκ έχω ξαναπεί ότι ο μοναδικός αστερίσκος που βάζω στο ροστερ σας είναι το πως θα παίξει ο Vildoza. Κατά τα άλλα σκεφτείτε ότι πέρσι ένα σημαντικό σας πρόβλημα ήταν το rebounding όσο ήταν ο Peters στο "4", πολλές φορές ο Μπαρτζώκας αναγκαζοταν να θυσιάσει το σουτ του και να τον κρατήσει στον πάγκο απλά και μόνο γιατί η ομάδα ματωνε στο αμυντικό ριμπάουντ, τωρα ως 3αρι δεν θα εχει αυτο το πρόβλημα. Αντίστοιχα, θυμάμαι τον Αλέκο στα ματς των playoff με τη Μπαρτσα, όπου ήταν starter στο "3" (λόγω τραυματισμού του Παπ) και έπαιζε μια χαρά, χωρίς να στοιχίσει κάτι στην ομάδα, άρα προς τι τόσο άγχος?

Διαφωνώ με όσους λένε πως θα δούμε για αρκετή ώρα μαζί το σχήμα Sasha-Peters στο 3/4, δεν νομίζω να σας πω την αλήθεια, σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρχει όντως αμυντικό θέμα. Εγώ πιο λειτουργικά δίδυμα στα forward βλέπω το βασικό Παπανικολάου-Βεζενκοφ και το μπακαπ Peters-Petrusev, ώστε να υπάρχει μόνιμα ένας αθλητικός παίχτης να καλύπτει έναν μέτριο αμυντικό. Στο σχήμα Peters-Petrusev ειδικά θα ταίριαζε και πολύ ο Wright στο "5", ακόμα και με άμυνες switch-all δεν θα είχατε ιδιαίτερο θέμα στο ριμπάουντ.

Τώρα που το σκέφτομαι λιγότερο θα εκτίθεται ο Peters αμυντικά ως 3αρι, γιατί θα τον χτυπάνε λιγότερο τα αντίπαλα γκαρντ στο πικ εν ρολ. Είναι όμως πολύ σημαντικό να μείνει ο Petrusev, κατά τη γνώμη μου θα είναι καθαρή αποτυχία του Μπαρτζώκα αν δεν τον πείσει πως ακόμα και ο ρόλος των 15 λεπτών (κι ας μην παίζει 30' ο Σασα) στον ΟΣΦΠ θα έχει περισσότερα να προσφέρει στον παίχτη συγκριτικά με τα 25 λεπτά στον αδιάφορο ερυθρό. Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρει, είναι νόμος πως ποτέ δεν κρατάς παίχτη που δεν θέλει να μείνει...

Walkup - Goss
Dorsey - Vildoza - McKissic
Papanikolaou - Peters
Vezenkov - Petrusev
Milutinov - Fall - Wright

Εκτός Α1 οι McKissic και Fall, στη θέση τους οι Λαρεντζάκης και Λογκ.

Ίσως θα δούμε τη καλύτερη rebounding team στην Ευρώπη, που θα δημιουργεί συνεχώς δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, ενώ παράλληλα έχει και τους κατάλληλους σουτερ που τιμωρούν. Αυτά σε πάνε πολύ ψηλά στη Regular Season, βέβαια στο final 4 θα χρειαστεί ο παίχτης που θα δημιουργήσει χωρο για το κρίσιμο σουτ, αυτός θα είναι είτε ο Vildoza, είτε ο Evans. Θα τα καταφέρουν?

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Τρί Αύγ 13, 2024 4:18 pm

JohnnyPao έγραψε:
Επειδή εγώ λέω και τα καλά και τα κακά, να τονίσουμε πως αν καταφέρει η ομάδα σας και πείσει τον Petrusev να μείνει, τότε δεν θα έχετε να φοβάστε τίποτα για την επόμενη σεζόν, θα είστε σούπερ! Καλά αν γυρίσει κι ο Evans στα καλά του... δεν το συζητάμε καν.
Ο Πετρουσεφ θα μεινει γιατι εχει συμβολαιο. Προφανως και δεν φευγει γιατι δε συμφερει τον Ολυμπιακο να φυγει. Και γιατι δεν ξεπουλαει η ομαδα, αυτο βγαινει προς τα εξω.
Το αν θελει να παιξει η οχι ειναι δικο του θεμα. Επαγγελματιας δεν ειναι? Δλδ τι θελει να παει στον Ερυθρο Αστερα και να χασει τις πιθανοτητες κατακτησης ευρωλιγκας που εχει και ειναι πολυ καλυτερες απο οτι στους Σερβους?
JohnnyPao έγραψε:
Οκκ έχω ξαναπεί ότι ο μοναδικός αστερίσκος που βάζω στο ροστερ σας είναι το πως θα παίξει ο Vildoza. Κατά τα άλλα σκεφτείτε ότι πέρσι ένα σημαντικό σας πρόβλημα ήταν το rebounding όσο ήταν ο Peters στο "4", πολλές φορές ο Μπαρτζώκας αναγκαζοταν να θυσιάσει το σουτ του και να τον κρατήσει στον πάγκο απλά και μόνο γιατί η ομάδα ματωνε στο αμυντικό ριμπάουντ, τωρα ως 3αρι δεν θα εχει αυτο το πρόβλημα. Αντίστοιχα, θυμάμαι τον Αλέκο στα ματς των playoff με τη Μπαρτσα, όπου ήταν starter στο "3" (λόγω τραυματισμού του Παπ) και έπαιζε μια χαρά, χωρίς να στοιχίσει κάτι στην ομάδα, άρα προς τι τόσο άγχος?
Συμφωνω απολυτα, ο Πιτερς ειναι μια χαρα για 3ρι, οσον αφορα την αμυνα, εχει θεματα και στο 4 αφου χανει τα ριμπαουντ και δεν μπορει απεναντι σε δυνατους ή ψηλοτερους αντιπαλους.
Αν παλι στο 3 οι απεναντι παιζουν smallball, υπαρχουν οι Μακισικ και Λαρεντζακης.
Η χαρα του κοουτς/σκακιστη ειναι ο φετινος Ολυμπιακος...
JohnnyPao έγραψε:
Στο σχήμα Peters-Petrusev ειδικά θα ταίριαζε και πολύ ο Wright στο "5", ακόμα και με άμυνες switch-all δεν θα είχατε ιδιαίτερο θέμα στο ριμπάουντ.
Συμφωνα με αυτα που ειδαμε περσυ, ο Πετρουσεφ ειναι αχωριστο διδυμο με τον Ραιτ. Ταιριαζουν απιστευτα, και δενουν πολυ. Παιζανε χωρια μονον λογω αναγκαιων συνθηκων (τραυματισμοι, μη συμετοχη στη 12 του ενος) ειδαλλως ηταν μαζι στο second unit παντα γιατι απεδιδαν καλυτερα ετσι. Το ιδιο θα γινει και φετος, ενα ζευγαρι δλδ θα ειναι το Πετρουσεφ-Ραιτ. Τα αλλα ζευγαρια μενουν να βρεθουν κατ εμε, ακομα και το πιθανο Μιλουτινοφ Πετρουσεφ μαζι δε το εχω τοσο σιγουρο οσο το Πετρουσεφ Ραιτ.
Εκτος αν παρκαρει τον Ραιτ εκτος 12-δας και κανουμε να τον δουμε μεχρι να τραυματιστει ο Μιλου η ο Φαλ. Κατι που με μαθηματικη ακριβεια θα γινει (οπως δηλωσαν αλλωστε και οι αφοι..)
JohnnyPao έγραψε:

Walkup - Goss
Dorsey - Vildoza - McKissic
Papanikolaou - Peters
Vezenkov - Petrusev
Milutinov - Fall - Wright

Εκτός Α1 οι McKissic και Fall, στη θέση τους οι Λαρεντζάκης και Λογκ.

Ίσως θα δούμε τη καλύτερη rebounding team στην Ευρώπη, που θα δημιουργεί συνεχώς δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, ενώ παράλληλα έχει και τους κατάλληλους σουτερ που τιμωρούν. Αυτά σε πάνε πολύ ψηλά στη Regular Season, βέβαια στο final 4 θα χρειαστεί ο παίχτης που θα δημιουργήσει χωρο για το κρίσιμο σουτ, αυτός θα είναι είτε ο Vildoza, είτε ο Evans. Θα τα καταφέρουν?
Η 12δα προφανως θα ειναι μεταβαλλομενη αναλογα τους τραυματισμου την ετοιμοτητα αλλα και τον αντιπαλο. Δλδ ο Μακισικ δεν θα ειναι εκτος τοσο ευκολα...

Οσον αφορα το ερωτημα για τους γκαρντ, μενει πραγματι να δουμε το ποσο θα ταιριαξει ο Βιλντοζα με αυτη την ομαδα, και σε τι κατασταση θα ειναι ο Εβανς.

Ειναι ισως το μονο που δεν μπορουμε να πουμε πως ειναι δεδομενο, ακομη και ο Ντορσει θεωρεται βεβαιο πως θα αποδωσει οπως την πρωτη του φορα στον Ολυμπιακο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Αύγ 13, 2024 4:23 pm

Στο φ4 και στα κρίσιμα θα παίζει παπ βεζε είναι δεδομένο .. ο παπ ήταν βαρόμετρο για μας και θα συνεχίσει να είναι ..

Ο Πίτερς θα αναλάβει να τον ξεκουράσει από τα πολλά παιχνίδια /λεπτα ..

Εγώ το λέω από τώρα και κοροϊδεύετε με αν πέσω έξω , επιθετικά το Πίτερς βεζε σκοτώνει .. δεν μαρκάρετε .. γιατί πολύ απλά παίζουν χωρίς μπάλα δημιουργούνε χώρους και σουτάρουν από παντού με τρελό ποσοστό .. Άσε που δεν φτάνει συνήθως ένας παίκτης να τους μαρκάρει (τον σασα κυρίως)

Θεωρώ ότι θα εκπλαγούμε από το ποσο χρόνο θα χει ο ραιτ με τον πετρουσεφ μαζί , πέρσι αυτό το δίδυμο ήταν φωτιά με 9-0 νίκες και ο λόγος που πήγαμε φ4.

Αν ο Έβανς είναι υγιής θεωρώ δεν μας λείπει τίποτα..Αν πάλι όχι θα πρέπει να κάνει στεπ απ ο βιλντοζα η ο γκος ξέρω γώ ..αν δεν γίνει τίποτα απολα αυτά πιθανόν να χουμε ίδια χρόνια με το 23..
Θες οπωσδήποτε γκαρντ κουβαλητή στο φ4.

Άλλη μια ρισκαδόρικα πρόβλεψη .. ο βιλντοζα θα βγάλει μάτια .. η που θα φύγει νύχτα , μέση λύση δεν βλέπω αλλά είμαι αισιόδοξος

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”