jazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 26, 2023 2:47 pm
Σφαχτειτε ελεύθερα! Άλλωστε την ομάδα μας θάβουμε, για τον προπονητή μας λέμε τα χειροτερα, τις μεταγραφές μας βγάζουμε κουτσές. Αν πούμε καμιά κακή κουβέντα για καμιά άλλη ομάδα μπορεί να επέμβει κάνας μοντ να "διορθωσει" τα πράγματα, να μοιραστούν παρατηρήσεις και νουθεσίες.
Ποστάρει τώρα ο άλλος ότι οι αφοι κοροϊδεύουν και ότι του φέρανε ραμολιμεντο στο 4 ενώ οι απέναντι φέρανε παιχτάρα ισπανό, και κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα. Γίνονται προσωπικες επιθέσεις και συστάσεις να πάμε να πιούμε καμιά μπίρα να συνέλθουμε και δεν τρεχει μια. Μια χαρά.
By the way, επειδή είδα ότι ο Μπερι κάνει προσκλητήριο γερόντων, 45 είμαι κι εγώ. Εχουμε ζήσει και την άλλη όψη του μπασκετικου Ολυμπιακού θα πω σε κάτι τύπους που δεν τογς ευχαριστεί τίποτα και είναι έτοιμοι να απαξιωσουν ολοκληρωτικά την ομάδα. Ότι ομάδα κι αν είναι αυτοί...
Ο ολυμπιακος πηρε στο 4 παικτη 34 ετων ο παναθηναικος πηρε παικτη ισπανο παικταρα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι ν μην παιξει σε ρεαλ μπαρτσελονα
Ο μπαρτζωκας σε καθε ευκαιρεια δηλωνει οτι θελω παικτες που ν ταιριαζουν στην ομαδα για ν δικαιολογησει την διοικηση και οτι δεν μπορει τις βεντετες που ακροβως ειπα ψεμματα και τσιμπατε οπως γραφουν καποιοι;
Ο ολυμπιακος εχει το διαρκειας στο μπασκετ 600€ κσι 450 € οταν το ροστερ και οι παροχες ειναι δυσανολογες σκεφτειτε στην μπαλα που εχει 350 στο κεντρο στο πιο δημοφιλες αθλημα
Η χρονια φετος ειναι με παικτες στοιχηματα
Οταν θα καιει η μπαλα δυστυχβς δεν εχουνε το παικτη που θα πεις οτι θα παρει την μπαλα και ειναι λυπηρο οταν εισαι ενα βημα πριν την κατακτηση ν διαβαζεις και ν ακους οτι ειμαστε πληρης
Οτι εγινε ανακαινηση στο σεφ οταν ακομα εχουν αυτοκολητα της 7 στις καρεκλες
Οταν στην γιορτη του μεγαλυτερου παικτη της ιστοριας μας εχοντας πληρωσει 650 ευρω διαρκειας μου ανακοινωνουν οτι θα πληρωσω εισιτηριο
Ο ολυμπιακος κυριοι εινσι τεραστιος συλλογος δεν μπορει μια υγιης ομαδα ν μην δεχεται κριτικη και η κριτικη οταν δεν μας αρεσει ν φανταζει κακοπροεραιτη
Ποσοι σπο εδω ησασταν κορυδαλλο οταμ στηριζαμε ;;το φορουμρ ειναι πολυ σοβαρο δρν χρειαζεται οτι δεν μας αρεσει ν το ειρωνευομαστε ουτε ν εχουμε ασυλια σε ασχημες επικογες
Δεν καταλαβαινω που ακριβως προσβαλα και ο διαχειριστης μου εκλεισε τον λογο για 3 μερες