Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3352
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 26, 2023 6:03 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 10:42 pm

Καλα εγω προτεινω ν πας καμια βολτα ν πιεις ηανια μπυρα γιατο αυτα που γραφεις ειναι ασχετα και βασικα δεν γραφεις και τιποτα
Το παιζεις μαγκας και φιλοσοφος στο φορουμ αναρτωντας βιντεακια και αμφιβαλλω αν εχεις πατησει γηπεδο ποτε σου
Μαλλον θα εισαι κολητος του μπερυ ή ξαδελφος των αφων που αμα πεις καμια κουβεντα για το οικοδομημα τους βγαινουν τα φερεφωνα τους
Εσυ βασικα αμφιβαλλω αν εισαι 30 ετων
Σογουρα πηγαινεις για καφε με τον μπαφε και την κανελα και πληρωνεις διαρκειας 700€ ναι τοσο εχει εξυπνε σε μθα σεζον που οι αγορες παιξτων ηταν αναξιες τιυ πρεστιζ της ομαδας
Αντε πηγαινε ν ξεκουραστεις και βαλε καμια φατσουλα
lefpan έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 12:53 pm

Εγώ προτείνω, οι mods να βάλουν αυτή την ανάρτηση ως δείγμα υψηλής ποιότητας σχολιασμού και παράδειγμα προς μίμηση.
Και, αν ποτέ καταφέρεις να βάλεις πέντε λέξεις στη σειρά που να βγάζουν νόημα, τότε να αναγορευθείς και σε επίτιμο πρόεδρο του φόρουμ.
golitog7 έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 3:25 pm

:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: ρε τι φρούτο είναι τούτος?

πως ξεβράστηκε εδώ πέρα?

Καλησπέρα, τα έχουμε πει τόσες φορές ότι οι προσωπικές κόντρες και προσβολές δεν είναι αποδεκτές.

3 μέρες off o Apegnosmenos επειδή το ξεκίνησε, από μια μέρα ο lefpan επειδή το συνέχισε και τον ειρωνεύτηκε, από 2 μέρες ο golitog7 επειδή και αυτός το συνέχισε και ήταν τέρμα υποτιμητικό το σχόλιο του. Συνεχίζουμε.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1468
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Σεπ 26, 2023 6:35 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 3:29 pm
Δηλαδή αν πάρει τηλέφωνο ο Κέντρικ ο Ναν τώρα το μεσημέρι (δεν ξέρω και τι ώρα είναι εκει) και πει πως θέλει να έρθει, τι του λέμε;
Άντε γεια με φωνή Τάκη Τσουκαλά :lol: Οι Ανατολικές Πολιτείες είναι 7 ώρες πίσω και οι Δυτικές Πολιτείες είναι 10.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 26, 2023 7:38 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Δηλαδή αν πάρει τηλέφωνο ο Κέντρικ ο Ναν τώρα το μεσημέρι (δεν ξέρω και τι ώρα είναι εκει) και πει πως θέλει να έρθει, τι του λέμε;
Παικταρα μου ,όλοι οι καλοί χωράνε. Σου στέλνουμε αμέσως το κλειστό δυετες να υπογράψεις

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 26, 2023 7:40 pm

Dedalos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 7:38 pm
Maurice_Evans έγραψε:
Παικταρα μου ,όλοι οι καλοί χωράνε. Σου στέλνουμε αμέσως το κλειστό δυετες να υπογράψεις
Στην ανάγκη θα κάνεις την καρδιά σου πέτρα και θα θυσιάσεις τον Κανααν :roll:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τρί Σεπ 26, 2023 7:50 pm

Θεωρώ ότι το "το ρόστερ έχει κλείσει" είναι σχετικό. Ναι εντάξει, από την στιγμή που δεν μπορούμε να περιμένουμε τους απέναντι και προέκυψε ο Λιθουανός, έπρεπε (κατά τον Μπαρτζώκα) να τον πάρουμε. Ωστόσο έχω την αίσθηση πως δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στον Ναν (αν το αποφασίσει). Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πως φαντάζεστε το ρόστερ; Κατ'αρχας, τον παίρνουμε; (τον παίχτη, για οτιδήποτε άλλο θα φανεί μέσα στην χρονιά) ή δεν χωράει;

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 26, 2023 8:10 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 7:50 pm
Θεωρώ ότι το "το ρόστερ έχει κλείσει" είναι σχετικό. Ναι εντάξει, από την στιγμή που δεν μπορούμε να περιμένουμε τους απέναντι και προέκυψε ο Λιθουανός, έπρεπε (κατά τον Μπαρτζώκα) να τον πάρουμε. Ωστόσο έχω την αίσθηση πως δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στον Ναν (αν το αποφασίσει). Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πως φαντάζεστε το ρόστερ; Κατ'αρχας, τον παίρνουμε; (τον παίχτη, για οτιδήποτε άλλο θα φανεί μέσα στην χρονιά) ή δεν χωράει;
Ε, αντικειμενικά τώρα δεν χωράει άλλος παίχτης στο ροστερ, εκτός αν είναι 5ος ψηλός και πάει ο Τανουλης δανεικός ή όντως κάποιος από τους υπάρχοντες έχει θέμα και είναι εκτός.

Να σημειωθεί ότι μόνο οι Κανααν/Πίτερς έχουν ένα χρόνο συμβόλαιο. Βάλε και τον Σικμα που έχει οψιον. Οι υπόλοιποι έχουν τουλάχιστον 2ετες.

Edit:

2024 Κανααν, Πίτερς, Λούντζης, Πάπας
2025 Σικμα*, Μακκισικ, Φαλ, Μιλου, Γκος
2026 Λαρεντζάκης, Παπ, Μπραζντέικις**
2027 Γουόκαπ, Τανουλης
Μπαρτζω 2025

*Έχει οψιον η ομάδα το 2024
**Υπάρχει οψιον για το 2025 αλλά δεν είμαι σίγουρος τι και πως.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 26, 2023 8:38 pm

Εγώ βρίσκω πιο λογικό αν χρειαστεί ή αν εμφανιστεί ευκαιρία, να έρθει παίκτης τον Γενάρη - Φλεβάρη

Τώρα δεν πιστεύω ότι θα γίνει άλλη προσθήκη, είμαστε κομπλέ

Τώρα αν γίνει κάτι και υπάρχει πχ Ντόρσεϊ ελεύθερος πρέπει οπωσδήποτε να τον φέρεις και θυσιάζεις ένα γκαρντ

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 952

Τρί Σεπ 26, 2023 8:43 pm

jazz thrilos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 2:47 pm
Σφαχτειτε ελεύθερα! Άλλωστε την ομάδα μας θάβουμε, για τον προπονητή μας λέμε τα χειροτερα, τις μεταγραφές μας βγάζουμε κουτσές. Αν πούμε καμιά κακή κουβέντα για καμιά άλλη ομάδα μπορεί να επέμβει κάνας μοντ να "διορθωσει" τα πράγματα, να μοιραστούν παρατηρήσεις και νουθεσίες.

Ποστάρει τώρα ο άλλος ότι οι αφοι κοροϊδεύουν και ότι του φέρανε ραμολιμεντο στο 4 ενώ οι απέναντι φέρανε παιχτάρα ισπανό, και κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα. Γίνονται προσωπικες επιθέσεις και συστάσεις να πάμε να πιούμε καμιά μπίρα να συνέλθουμε και δεν τρεχει μια. Μια χαρά.

By the way, επειδή είδα ότι ο Μπερι κάνει προσκλητήριο γερόντων, 45 είμαι κι εγώ. Εχουμε ζήσει και την άλλη όψη του μπασκετικου Ολυμπιακού θα πω σε κάτι τύπους που δεν τογς ευχαριστεί τίποτα και είναι έτοιμοι να απαξιωσουν ολοκληρωτικά την ομάδα. Ότι ομάδα κι αν είναι αυτοί...
ακριβως επειδη ειμαστε παλιο σειρες (του 74 ειμαι εγω ) δεν πρεπει να τσιμπαμε σε τετοιου ειδους προκλησεις και απλα να μην συνεχιζουμε την κουβεντα , στην τελικη οι μοντς δεν ειναι διακοσμητικοι ( αν και ομορφαντρες ) κι οταν κατι ξεφευγει ,αργα η γρηγορα διορθωνεται . στην τελικη βρε αδερφε υπαρχει και το σκρολ νταουν που λεν και στο χωριο μου . δεν γινεται να συμφωνουμε παντα με ολους .

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Σεπ 26, 2023 8:45 pm

προσωπικά η μόνη περίπτωση που βλέπω να έρθει κι άλλος παίκτης είναι να τραυματιστεί κάποιος ψηλός (χτύπα ξύλο).

στις υπόλοιπες θέσεις είμαστε ποσοτικά πλήρεις και ο Σκακιστής είναι γνωστό ότι δε κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και στηρίζει παίκτες ακόμα και αν δε κάνουν καλή σεζόν. το είδαμε πέρυσι με Κάνααν, πρόπερσι με Έισι κτλ

ακόμα και για Ντόρσεϊ δε το βλέπω, ήταν ελεύθερος και πέρυσι και δε κάναμε κίνηση. θα μου πείτε και πολύ σωστά ότι δεν είχαμε θέμα με τα διαβατήρια τότε και ότι πλέον μας είναι έως και απαραίτητος αλλά και πάλι δε νομίζω ότι θα μπούμε σε πλειστηριασμό με τον Παναθηναϊκό που επίσης θα τον θέλει.

Harouhiko

Reactions: 24

Τρί Σεπ 26, 2023 11:34 pm

Φανταστείτε τρελό σενάριο.
Δε βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ ο Ναν και κλείνει στη Ζαλγκίρις με το συμβόλαιο του Μπραζντέικις + τα χρήματα του buy out
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 952

Τετ Σεπ 27, 2023 8:51 am

Harouhiko έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 11:34 pm
Φανταστείτε τρελό σενάριο.
Δε βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ ο Ναν και κλείνει στη Ζαλγκίρις με το συμβόλαιο του Μπραζντέικις + τα χρήματα του buy out
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και το γεναρη παραταει συξυλη την Ζαλγκιρις γιατι καποιος τραυματιστηκε στο αμερικα και του προτειναν συμβολαιο απο ομαδα του ΝΒΑ γιατι παιζει κι αυτο το ενδεχομενο .

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1195

Τετ Σεπ 27, 2023 10:25 pm

Παλι καλα που δεν περιμεναμε αλλο το ναν. Λατρεια και καψουρα μεγαλη αλλα μετα την ανταλλαγη του λιλαρντ στους μπακς δεν μπορω να σκεφτω πως αυτος ο παικτης δεν θα κινησει το ενδιαφερον των μπακς που ψαχνουν παικτη αναπληρωματικο του λιλαρντ στον ασσο και πρωτοδευτερο δυαρι με την φυγη του αλεν.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Τετ Σεπ 27, 2023 10:39 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Σεπ 27, 2023 10:25 pm
Παλι καλα που δεν περιμεναμε αλλο το ναν. Λατρεια και καψουρα μεγαλη αλλα μετα την ανταλλαγη του λιλαρντ στους μπακς δεν μπορω να σκεφτω πως αυτος ο παικτης δεν θα κινησει το ενδιαφερον των μπακς που ψαχνουν παικτη αναπληρωματικο του λιλαρντ στον ασσο και πρωτοδευτερο δυαρι με την φυγη του αλεν.
Ελπίζω μόνο μη δούμε να μας γλεντάνε ναν βαλενθια ,ντεϊβις μπαρτσα και Ρος παρτιζαν

Θα το γυρίσω σε γουοτερ πολο

1
1 Εικόνα
Apegnosmenos
Reactions:

Παρ Σεπ 29, 2023 10:20 pm

jazz thrilos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 2:47 pm
Σφαχτειτε ελεύθερα! Άλλωστε την ομάδα μας θάβουμε, για τον προπονητή μας λέμε τα χειροτερα, τις μεταγραφές μας βγάζουμε κουτσές. Αν πούμε καμιά κακή κουβέντα για καμιά άλλη ομάδα μπορεί να επέμβει κάνας μοντ να "διορθωσει" τα πράγματα, να μοιραστούν παρατηρήσεις και νουθεσίες.

Ποστάρει τώρα ο άλλος ότι οι αφοι κοροϊδεύουν και ότι του φέρανε ραμολιμεντο στο 4 ενώ οι απέναντι φέρανε παιχτάρα ισπανό, και κάθεστε και του απαντάτε με επιχειρήματα. Γίνονται προσωπικες επιθέσεις και συστάσεις να πάμε να πιούμε καμιά μπίρα να συνέλθουμε και δεν τρεχει μια. Μια χαρά.

By the way, επειδή είδα ότι ο Μπερι κάνει προσκλητήριο γερόντων, 45 είμαι κι εγώ. Εχουμε ζήσει και την άλλη όψη του μπασκετικου Ολυμπιακού θα πω σε κάτι τύπους που δεν τογς ευχαριστεί τίποτα και είναι έτοιμοι να απαξιωσουν ολοκληρωτικά την ομάδα. Ότι ομάδα κι αν είναι αυτοί...

Ο ολυμπιακος πηρε στο 4 παικτη 34 ετων ο παναθηναικος πηρε παικτη ισπανο παικταρα που ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι ν μην παιξει σε ρεαλ μπαρτσελονα
Ο μπαρτζωκας σε καθε ευκαιρεια δηλωνει οτι θελω παικτες που ν ταιριαζουν στην ομαδα για ν δικαιολογησει την διοικηση και οτι δεν μπορει τις βεντετες που ακροβως ειπα ψεμματα και τσιμπατε οπως γραφουν καποιοι;
Ο ολυμπιακος εχει το διαρκειας στο μπασκετ 600€ κσι 450 € οταν το ροστερ και οι παροχες ειναι δυσανολογες σκεφτειτε στην μπαλα που εχει 350 στο κεντρο στο πιο δημοφιλες αθλημα
Η χρονια φετος ειναι με παικτες στοιχηματα
Οταν θα καιει η μπαλα δυστυχβς δεν εχουνε το παικτη που θα πεις οτι θα παρει την μπαλα και ειναι λυπηρο οταν εισαι ενα βημα πριν την κατακτηση ν διαβαζεις και ν ακους οτι ειμαστε πληρης
Οτι εγινε ανακαινηση στο σεφ οταν ακομα εχουν αυτοκολητα της 7 στις καρεκλες
Οταν στην γιορτη του μεγαλυτερου παικτη της ιστοριας μας εχοντας πληρωσει 650 ευρω διαρκειας μου ανακοινωνουν οτι θα πληρωσω εισιτηριο
Ο ολυμπιακος κυριοι εινσι τεραστιος συλλογος δεν μπορει μια υγιης ομαδα ν μην δεχεται κριτικη και η κριτικη οταν δεν μας αρεσει ν φανταζει κακοπροεραιτη
Ποσοι σπο εδω ησασταν κορυδαλλο οταμ στηριζαμε ;;το φορουμρ ειναι πολυ σοβαρο δρν χρειαζεται οτι δεν μας αρεσει ν το ειρωνευομαστε ουτε ν εχουμε ασυλια σε ασχημες επικογες
Δεν καταλαβαινω που ακριβως προσβαλα και ο διαχειριστης μου εκλεισε τον λογο για 3 μερες

Apegnosmenos
Reactions:

Παρ Σεπ 29, 2023 10:26 pm

berry έγραψε:
Δευ Σεπ 25, 2023 11:10 pm
Και τα 2 είναι reign

Για ακριβό εισιτήριο θες και σουπερ ομάδα και σουπερ παροχές
Ακριβως,!
Το θεμα ειναι οτι τα αδερφια με τις αυξησεις στα διαρκειας κσι με επιλογες κατω του πραγματικου budjet δημιουργουν αντιδρασεις
Εχουβ μια πολιτικη οτι εμεις δεν διαπραγματευομσστε δεν μπαινουμρ σε πληστειριασμο αλλα στο τελος δινουμε buy out 500000 και κανουμρ και 15 τα εκατο αυξησεις στα διαρκειας

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”