Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1174
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 16, 2024 9:20 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 9:00 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 8:51 pm

Αν τα ποσα που ακουστηκαν πραγματικα ισχυουν νομιζων οτι εχει μπει ορος για να διεκδικησει διαβατηριο καθως ειναι ο μονος που το δικαιουται ρεαλιστικα.
ε αν περασει το τεστ δεν γινεται να μην του το δωσουν..βεβαια λενε οτι ειναι πολυ δυσκολες ερωτησεις..Ε καλα θα καθεται τοσο καιρο ας κανει και κατι χρησιμο,εγω για 1.8 μαθαινα κινεζικα καλυτερα απο τον μπρους λι..

παντως και με διαβατηριο 1.8 σε τετοια ηλικια και με τραυματισμους δεν τον λες και κελεπουρι..Δηλαδη δεν ειναι σιγουρο καν αν θα παιζει μπασκετ στα 36.
Εγω που τις εδωσα το 2019(ειμαι Κυπριος) ηταν της πλακας οι ερωτησεις. Φυσικα εγω ξερω και την γλωσσα αλλα καταλαβαινεις οτι δεν ηταν και τιποτα συγκλονιστικο εκτος και αν τις αλλαξανε

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 16, 2024 10:10 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 16, 2024 8:46 pm
αυτη η μυστικοπαθεια με τον τραυματισμο μπορει να χει να κανει και με τα διαρκειας..Η οτι θα ζηταμε μεταγραφες ξερω γω..Εντωμεταξυ κοντευει να ξεκινησει η σεζον και δεν εχουν βγαλει διαρκειας για αυτους που δεν ειναι απλα να ανανεωσουν.Τα οποια δεν πρεπει και να πηγαν καλα λογω των τιμων που βαλανε..

Ο φαλ εχει υπογραψει μεχρι το 27,δηλαδη θα ειναι 36 χρονων και θα παιρνει 1.7?Αμα ειναι και κλειστο 3ετες κλαφτα χαραλαμπε..Ειπαμε ειχε κακοπληρωθει τοσα χρονια ο γαλλος αλλα εσεις το παρακανατε..Ειδικα αν δεν μεινει το μπατζετ στα 20εκ και ξαναπαει 15 μιλαμε για καταστροφικη κινηση.Του εδινε δηλαδη καποιος αλλος αυτα τα λεφτα (τοσα επαιρνε ο ταβαρες) η απλα την ειδαμε κουβαρνταδες?

Τουλαχιστον τωρα με τον τραυματισμο το καλο που του θελω 8ωρες την ημερα διαβασμα γλωσσα και ιστορια να περασει το τεστ :P
Σωστός. Μάλλον βιάστηκαν και με τον Peters (οπως και οι δικοι μου με Grigonis), εγώ μέχρι 1,2 θα έδινα στον Γάλλο νομίζω, αλλά γενικά έχουν ανέβει τα ποσά στα συμβόλαια, δεν είναι όπως παλιά. Αναρωτιέμαι αυτό το salary cup που πρότειναν οι Αφοί στη γιουρολιγκ και μάλλον περασε τι ανώτατο όριο θα έχει.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 16, 2024 10:12 pm

Η χρησιμοποίηση του Φαλ πέρυσι ήταν καταστροφική. 30+ λεπτά μεσο όρο σε παίκτη με τέτοιο κορμί; Πάλι καλά που έβγαλε τόσους μήνες ο άνθρωπος. Εφόσον υπάρχει και ο Ράιτ πλέον, θεωρώ πως θα πρέπει να γίνεται σωστότερη διαχείριση του, για να αντέχει. Να μην παίζει σχεδόν καθόλου στο πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα μαξ 20 λεπτά. Φάση big Sofo δηλαδη

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1475
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 16, 2024 10:58 pm

22,5 euroleague και 20 ελληνικό πρωτάθλημα

ΟΚ για Ελλάδα συμφωνώ θα πρεπε να παίζει πιο λίγο, αν είχαμε ψηλούς γιατί είχαμε τίγκα τραυματισμους

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 587

Παρ Αύγ 16, 2024 11:06 pm

Αν εξαιρέσουμε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φάλ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας φαίνεται άριστος εκ του αποτελέσματος. Ο Μπαρτζώκας διέγνωσε πολύ σωστά από πέρυσι (γιατί κάηκε ο κώλος του) ότι πλέον τα ρόστερ πρέπει να απαρτίζονται από 14-15 έτοιμοπόλεμους παίχτες. Ήδη από ότι φαίνεται εχουμε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό της χρονιάς μιας και κάνεις δεν είχε καταλάβει ότι θα πάει τόσο μακριά η βαλίτσα με το κάταγμα του Φαλ.

Όπως το βλέπω μάλλον αυτός ο τραυματισμός θα μας κάνει καλό. Η ομάδα είναι άριστα δουλεμένη με τον Φαλ ως βασικό ψηλό, ευκαιρία να δοκιμάσει σε βάθος και χρόνο αλλά σχήματα. Θα πάρει χρόνο και ευκαιρίες ο Ράιτ που έδειξε πέρυσι ότι το αξίζει. Πέραν αυτού, η ομάδα με τον Φαλ και την υπόλοιπη βασική 5αδα είχε γίνει κάπως προβλέψιμη και οι αντίπαλοι έκαναν εύκολες προσαρμογές (εγώ προσωπικά είχα βαρεθεί να την βλέπω). Τώρα υπάρχει και χώρος και χρόνος για Πετρούσεφ - Ράιτ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν αν και πόσο αξίζουν.

Όταν με το καλό γυρίσει ο Φαλ θα πρέπει να γίνει ειδικός χειρισμός και όταν φτάσει στο τοπ βαθμό ετοιμότητας θα πρέπει να χρησιμοποιείται το πολύ 15 λεπτά. Βλέπω μια ευκαιρία δηλαδή να ξεκολλήσει (αναγκαστικά) ο coach από τον Φαλ και από βασικός ψηλός μας να γίνει ψηλός για ειδικές αποστολές (άμυνα, συγκεκριμένα μαρσαρίσματα κτλ). Ο Μίλου θέλει χρόνο στο παρκέ για να αποδώσει, ο Φαλ ίσως μπορεί να γίνει ο ψηλός που θα μπαίνει λίγο και θα αλλάζει την ροη δίνοντας πράγματα κυρίως στην άμυνα.

3
3 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 12:33 am

Πιστεύω πως όταν είναι όλοι οι παίχτες σας υγιείς τα λεπτά θα είναι κάπως έτσι :

Γουοκαπ(22) , Γκος(18)
Ντορσει(20) , Βιλντοζα(20)
Παπ(22) , Πιτερς(18) , Μακισικ(-)
Σασα(25) , Πετρουσεφ(15)
Μιλου(20) , Φαλ(15) , Ράιτ(5)

Ο Μακισικ θα βοηθάει στο 3 όταν ο αντίπαλος έχει παιχτες εκεί που δεν μπορεί με τίποτα να μαρκάρει ο Άλεκ και όταν ο ίδιος ο Σακ είναι σε πολύ καλή μέρα. Αντίστοιχα, τα λεπτά των Ράιτ και Φαλ μπορεί να αντιστρεφονται ανάλογα τον αντίπαλο ψηλό, δηλαδή μπορεί να παίρνει τα 15' ο Ράιτ και το 5λεπτο ο Φαλ.

8ος ξένος ο Φαλ, 7ος ο Μακισικ, όταν επιστρέψει ο Έβανς μάλλον θα βγει εκτός Α1 ο Γκος.

Φετος δεν υπάρχουν ούτε οι τραυματισμοί και η κακή η μοίρα ως δικαιολογία (το ροστερ είναι τοσο βαθύ που μπορεί να καλύψει εσωτερικά τον οποιονδόποτε τραυματισμο - δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ευρώπη που το κάνει αυτο), ούτε το μπατζετ... ίσως να έχετε το μεγαλύτερο στην Ευρωπη. Τα πάντα θα κριθούν απτον Μπαρτζώκα και τους παιχτες που επέλεξε, προφανώς με στόχο το 4ο ευρωπαϊκό. Αν δεν έρθει ούτε φετος αυτό, τότε δεν ξέρω πότε.

Πάντως κατά τη γνώμη το να είναι ο Έβανς ετοιμοπολεμος για τα πλειοφ και το φαιναλ 4 είναι υψίστης σημασίας.

0
manos_89

senior
Reactions: 111

Σάβ Αύγ 17, 2024 1:05 am

Γνώμη μου. Αν κατέβει ο Ολυμπιακός με Πήτερς στο 3 για 20 λεπτά θα γελάσει η μισή Ευρώπη. Πιο εύκολα ανεβαίνει και μαρκάρει ο Βεζένκοβ το αντίπαλο 3άρι παρά ο Πήτερς. Που και με ο Βεζένκοβ στο 3 δεν είναι λύση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 17, 2024 1:21 am

Νταξει τα μπατζετ είναι και λίγο ότι να ναι.. πχ αν δεν παίξει ο Έβανς -1εκ, αν δεν παίζει και ο φαλ βγάλε 1.8.. που ο ίδιος παίκτης με πέρσι είναι μόνο που παίρνει τα δίπλα τώρα ! Πχ αν ο λεσσορ και ο γκραντ πάρουν από 2.5 και 1,5 που είναι η τωρινή τους αξία πάλι μας περνάνε σε μπατζετ χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στην ουσία ..

Βέβαια ελπίζω να μην ξανά κουστει κάτι για μικρό μπατζετ και τέτοια .. Γενικά δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες από μπαρτζω .. Του δώσανε 20εκ κοντά να διαχειριστεί ..Δίκη του ευθύνη είναι όσοι παίκτες είναι στο ρόστερ ..Για μένα μόνο ιδανικό δεν είναι το ρόστερ αφού χρειαζόμαστε πολλά στοιχήματα να πάνε καλά ..Ιδανικό θα ταν αν ερχόταν και ο φουρνιε η ο λονι..

Τώρα βασιζόμαστε πολύ στον Έβανς ενώ δεν θα πρεπε.. αλλα και στον παπ που οκ κατανοητό σε ένα επίπεδο αφού ο Πίτερς δεν θέλει να φύγει.

Από την άλλη μέχρι στιγμής και των άλλων τα ρόστερ φαίνεται ότι θα χουν κενά , δεν δείχνει κάποιο δυνατότερο συνολικά , στα χαρτιά τουλάχιστον

Ο Πίτερς πάντως έπαιξε πέρσι στο 3 όλα τα πλέι οφ σχεδόν αφού ο παπ ήταν τραυματίας .. κανένας δεν γέλασε,ίσα ίσα μια χαρά ήταν.απεναντι στον τζάμπαρι ήταν χειρότερος ..

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 1:33 am

shaq7 έγραψε:
Νταξει τα μπατζετ είναι και λίγο ότι να ναι.. πχ αν δεν παίξει ο Έβανς -1εκ, αν δεν παίζει και ο φαλ βγάλε 1.8.. που ο ίδιος παίκτης με πέρσι είναι μόνο που παίρνει τα δίπλα τώρα ! Πχ αν ο λεσσορ και ο γκραντ πάρουν από 2.5 και 1,5 που είναι η τωρινή τους αξία πάλι μας περνάνε σε μπατζετ χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στην ουσία ..

Βέβαια ελπίζω να μην ξανά κουστει κάτι για μικρό μπατζετ και τέτοια .. Γενικά δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες από μπαρτζω .. Του δώσανε 20εκ κοντά να διαχειριστεί ..Δίκη του ευθύνη είναι όσοι παίκτες είναι στο ρόστερ ..Για μένα μόνο ιδανικό δεν είναι το ρόστερ αφού χρειαζόμαστε πολλά στοιχήματα να πάνε καλά ..Ιδανικό θα ταν αν ερχόταν και ο φουρνιε η ο λονι..

Τώρα βασιζόμαστε πολύ στον Έβανς ενώ δεν θα πρεπε.. αλλα και στον παπ που οκ κατανοητό σε ένα επίπεδο αφού ο Πίτερς δεν θέλει να φύγει.

Από την άλλη μέχρι στιγμής και των άλλων τα ρόστερ φαίνεται ότι θα χουν κενά , δεν δείχνει κάποιο δυνατότερο συνολικά , στα χαρτιά τουλάχιστον

Ο Πίτερς πάντως έπαιξε πέρσι στο 3 όλα τα πλέι οφ σχεδόν αφού ο παπ ήταν τραυματίας .. κανένας δεν γέλασε,ίσα ίσα μια χαρά ήταν.απεναντι στον τζάμπαρι ήταν χειρότερος ..
Η δεύτερη παράγραφος σου δίνει απάντηση σε όσα λες στη πρώτη, στον Μπαρτζω δόθηκε μπατζετ 20 εκατ (το υψηλότερο στην ευρωπη) και εκείνος επέλεξε πως θα το διαχειριστεί, αν θα δώσει 1,8 εκατ στον Φαλ που είναι ευπαθής στους τραυματισμούς, αν θα δώσει 1,2-1,4 στον Πιτερς για μπακαπ 3αρι, αν θα πάρει για γκαρντ τον Βιλντόζα, κλπ.

Μια παράκληση μόνο αδελφέ, μην ξαναπείς για Φουρνιε και Λονι Γουοκερ, τους γράφεις σε κάθε σχόλιο σου χαχαχαχα, δεν θα ρθουν, αποδεξου το.

Οντως όλα τα ροστερ έχουν κενά αλλα δεν ισχύει ότι είναι όλοι όπως πέρσι, εγώ νομίζω πως σχεδόν όλοι βελτιώθηκαν πλην της Μακαμπι, της Μπαγερν και της Μπασκονια. Η τελευταία σου παράγραφος ολόσωστη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 1:45 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 17, 2024 1:33 am
shaq7 έγραψε:

Η δεύτερη παράγραφος σου δίνει απάντηση σε όσα λες στη πρώτη, στον Μπαρτζω δόθηκε μπατζετ 20 εκατ (το υψηλότερο στην ευρωπη) και εκείνος επέλεξε πως θα το διαχειριστεί, αν θα δώσει 1,8 εκατ στον Φαλ που είναι ευπαθής στους τραυματισμούς, αν θα δώσει 1,2-1,4 στον Πιτερς για μπακαπ 3αρι, αν θα πάρει για γκαρντ τον Βιλντόζα, κλπ.

Μια παράκληση μόνο αδελφέ, μην ξαναπείς για Φουρνιε και Λονι Γουοκερ, τους γράφεις σε κάθε σχόλιο σου χαχαχαχα, δεν θα ρθουν, αποδεξου το.

Οντως όλα τα ροστερ έχουν κενά αλλα δεν ισχύει ότι είναι όλοι όπως πέρσι, εγώ νομίζω πως σχεδόν όλοι βελτιώθηκαν πλην της Μακαμπι, της Μπαγερν και της Μπασκονια. Η τελευταία σου παράγραφος ολόσωστη.
Τα 20 δεν νομίζω να ναι το μεγαλύτερο πάντως όπως και πάνω κάτω σε αυτά τα λεφτά θα ναι σίγουρα κανα 5ρι ομάδες.Συμφωνουμε πάντως ότι δεν φταίει κανένας άλλος που τα λεφτά πήγαν εκεί που πήγαν .αυτος την δόξα αν πετύχει αυτός και το κράξιμο ..

Πάντως δεν βλέπεις το ρόστερ και λες α αυτός θα το παρει τρένο , το οποίο δεν λέει και πολλά γιατί και πέρσι της Ρεάλ το ρόστερ τρόμαζε ενώ του παο έμπαινε φ4 από τους αισιόδοξους ..

Νομίζω στο επίπεδο το δικό μας η Ρεάλ αποδυναμώθηκε λίγο και ο παο δυνάμωσε με μπραουν αλλα και αυτουνού το ρόστερ ιδανικό δεν το λες με τίποτα ..Η λογική λέει ότι ανάμεσα σε μας τους 3 θα παιχτεί η φάση και δεν μου δείχνει κάποιος για βαρβάτο φαβορί ροστερικα.

Ε μέχρι να λήξουν οι μεταγραφές θα τους λέω ,όσο ζω ελπίζω ..Μετά θα λέω για τον μούσα για του χρόνου 😅

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Αύγ 17, 2024 2:16 am

shaq7 έγραψε:

18.5 ειναι το budget , αν αυτο ειναι το μεγαλυτερο της ευρωπης... γελαει η ευρωπη

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 3:15 am

reignman έγραψε:
Σάβ Αύγ 17, 2024 2:16 am
shaq7 έγραψε:

18.5 ειναι το budget , αν αυτο ειναι το μεγαλυτερο της ευρωπης... γελαει η ευρωπη
Πες μου ποια/ποιες ομάδες πιστεύεις πως εχει/έχουν μεγαλύτερο μπατζετ απτο δικό σας να το συζητήσουμε. Η τελευταία ομάδα που ξεπέρασε τα 20 εκατ μπατζετ στη διοργάνωση ήταν η τσσκα πριν τον πόλεμο.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 3:23 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 17, 2024 1:45 am

Τα 20 δεν νομίζω να ναι το μεγαλύτερο πάντως όπως και πάνω κάτω σε αυτά τα λεφτά θα ναι σίγουρα κανα 5ρι ομάδες.Συμφωνουμε πάντως ότι δεν φταίει κανένας άλλος που τα λεφτά πήγαν εκεί που πήγαν .αυτος την δόξα αν πετύχει αυτός και το κράξιμο ..

Πάντως δεν βλέπεις το ρόστερ και λες α αυτός θα το παρει τρένο , το οποίο δεν λέει και πολλά γιατί και πέρσι της Ρεάλ το ρόστερ τρόμαζε ενώ του παο έμπαινε φ4 από τους αισιόδοξους ..

Νομίζω στο επίπεδο το δικό μας η Ρεάλ αποδυναμώθηκε λίγο και ο παο δυνάμωσε με μπραουν αλλα και αυτουνού το ρόστερ ιδανικό δεν το λες με τίποτα ..Η λογική λέει ότι ανάμεσα σε μας τους 3 θα παιχτεί η φάση και δεν μου δείχνει κάποιος για βαρβάτο φαβορί ροστερικα.

Ε μέχρι να λήξουν οι μεταγραφές θα τους λέω ,όσο ζω ελπίζω ..Μετά θα λέω για τον μούσα για του χρόνου 😅
Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η Ρεαλ πλέον γιατί ο ΠΑΟ αποδειξε πως είναι γηινοι, ότι μπορούν να χάσουν όταν μετράει. Γιατί κατά τα άλλα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα από πέρσι (σιγά την τρομερή προσφορά που είχαν οι Σερχι/Κοζερ/Ρουντι) και ουτε από πρόπερσι που σας νίκησαν στον σουτ, τότε κι ολας είχαν βασικό ασο προερχόμενο απτο γιουροκαπ (όπως τώρα τον Φελιζ) και ουτε καν τον Καμπατσο. Και εσείς συγκριτικά με πρόπερσι έχετε τον Βιλντόζα αντι Σλουκα, τον Ντορσει αντι του Κανααν και μια πολύ πιο δυνατή front line. Εμείς προσθέσαμε τον Λορενζο και νομίζω η αμέσως επόμενη ομάδα σε όρους ποιότητας είναι η Μονακο (απτην προσθήκη Korkmaz και μετά). Φενερ και Μπαρτσα μπορούν να πάνε οποιαδήποτε ομάδα στα 5 ματς στα πλειοφ και να βγουν και από πάνω ίσως και είναι επίσης πολύ καλές η Εφες κι η Παρτιζαν. Επίσης ο Ερυθρός, η Βιρτους, η Ζαλγκιρις και άλλοι μπορούν να κάνουν κηδείες. Αν η περσινή γιουρολιγκ ήταν η πιο ανταγωνιστικη εβερ, στην φετινή θα γίνει το κάτι άλλο. Μέχρι και η ασβελ έφτιαξε ένα αμυντικογενες σύνολο πρωτη φορά στην ιστορία της (βασικό για ομάδα με χαμηλό μπατζετ).

Συμφωνώ πάντως ότι δεν υπάρχει ομάδα που τη βλέπεις και λες αυτή θα το πάρει αήττητη, συμφωνώ στο ότι η κούπα θα πεχτεί μεταξύ οσφπ-παο-ρεαλ και συμφωνώ πως ο Μπαρτζώκας είναι έχει την απόλυτη ευθύνη χωρίς καμία δικαιολογια για την πορεία της ομάδας σας φετος. Διαφωνω στο ότι υπάρχουν 5 ομάδες με 20 εκατ μπατζετ, επιμένω πως έχετε το μεγαλύτερο μπατζετ στην Ευρώπη (καλό είναι αυτο).

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 17, 2024 4:39 am

σερχι κοζερ γιουλ ρουντι κτλ δεν θες να τους πετυχεις σε φ4..Εγω αν γινοταν προπερσι να χω τον σπανουλη μεσα 5λ πριν ληξει τωρα πιθανοτατα να χε γραψει αλλιως η ιστορια..Τους τωρινους που φερανε δεν τους ξερω μπορει να βγουνε και καλυτεροι,ο πουαριε παντως ειναι σοβαρη απωλεια αν και ισως δεν την δουμε με ιμπακα γκαρουμπα..εχουν χασει και τον ντεκ με τραυματισμο ενω και ο γιαμπου εχει το μυαλο του στο ΝΒΑ,ταβαρες επισης περσι φαντασμα του εαυτου του.

τωρα για τα μπατζετ δεν υπαρχουν πουθενα για ξερουμε τι παιρνουνε..για παο που εχουμε καλυτερη ενημερωση η διαφορα να ειναι στο 1εκ αν δεν παρετε παικτη η δεν κανετε αναπροσαρμογες?Ο αταμαν επισης πρεπει να παιρνει αρκετα παραπανω απο μπαρτζω αν μπαινουν μεσα και προπονητες δηλαδη..Δεν νομιζω οτι 1εκ παιζει ρολο δηλαδη τα μπατζετ ειναι παρομοια..Ασε που ακομα και στις ομαδες μας εικασιες κανουμε στα ποσα.

Ρεαλ μπαρτσα εφες μονακο φενερ ισως και καμια αρμανι λογικα ειναι γυρω στο 20ρικο..εντωμεταξυ καμια σχεση η συγκριση με παλιοτερα ροστερ ρεαλ τσσκα φενερ κτλ,τωρα υπαρχει πληθωρισμος..ο σπανουλης και ο διαμαντιδης παιρναν κανα 1,5εκ στα 35 και τωρα παιρνει ο σλουκας,τζειμς 3πχ η ο βεζε 3,5 που δεν τα ειδαν ποτε στην καριερα τους..ο λαρκιν παιρνει 4εκ αποτι εχω δει..

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Αύγ 17, 2024 10:39 am

Ειναι τρομερό πως βλέπουμε τη…συνωμοσία σε καθετί.Η…μυστικοπάθεια πιθανώς έχει σχέση με το γεγονός οτι σιγά σιγά τώρα αρχίζει να ελέγχεται για πρόοδο η κατάσταση Φαλ.ΕΤσι κ αλλιώς η φάση ειναι βλέποντας και κάνοντας.Μην ξεχναμε οτι ακόμα δεν έχει αρχίσει καν η προετοιμασία.
Ειδικα σε θέματα υγείας με την ομάδα να μην έχει καν….μαζευτει περιμενεται συνεχή ενημέρωση οταν κιόλας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
Ασε που προσωπικά θεωρώ καλό πράγμα τα…στεγανά σε ΚΑΘΕ οργανισμό.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”