αν χασουμε στο τελος κραξτε οκ. Γκρινια και για τον Μορις ακομα. ο αλλος κραζει μπαρτζωκα για την χρησιμοποιηση του μορις. οτι τον αχρηστευει.
μιλαμε αλλο επιπεδο γκρινιας
Συντονιστής: Captains

το πιο παραπλησιο εγω το εγραψα οτι δεν ξερω αν θα τον χρησιμοποιει σαν τον γουοκαπ..που κανενας δεν το ξερει γιατι τον εχουμε δει 10λ..Κατα τα αλλα κανεις δεν γκρινιαξε για τον μορις,μεχρι στιγμης δεν ειναι καλος τι να λεμε οτι πεταει?Πρωτο ματς ειναι δεν τον κατηγορησε κανεις..αλλα να διαβαζετε καλυτερα τι γραφεται πριν πατε να την ΄'πειτε΄΄Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:53 pmρε σεις τι γκρινια ειναι αυτη. νικαμε σε μια εδρα μεσα που εχει νικησει μονο ενας. οταν νικαμε βεβαια ειναι κακη ομαδα η αλλη δεν ειμαστε καλοι εμεις. κλασικα.
αν χασουμε στο τελος κραξτε οκ. Γκρινια και για τον Μορις ακομα. ο αλλος κραζει μπαρτζωκα για την χρησιμοποιηση του μορις. οτι τον αχρηστευει.

μην ταραζεσαι, για τον νοξβιλ το εγραψα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:57 pmτο πιο παραπλησιο εγω το εγραψα οτι δεν ξερω αν θα τον χρησιμοποιει σαν τον γουοκαπ..που κανενας δεν το ξερει γιατι τον εχουμε δει 10λ..Κατα τα αλλα κανεις δεν γκρινιαξε για τον μορις,μεχρι στιγμης δεν ειναι καλος τι να λεμε οτι πεταει?Πρωτο ματς ειναι δεν τον κατηγορησε κανεις..αλλα να διαβαζετε καλυτερα τι γραφεται πριν πατε να την ΄'πειτε΄΄Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:53 pmρε σεις τι γκρινια ειναι αυτη. νικαμε σε μια εδρα μεσα που εχει νικησει μονο ενας. οταν νικαμε βεβαια ειναι κακη ομαδα η αλλη δεν ειμαστε καλοι εμεις. κλασικα.

Που να φτιαξει και την φυσικη του κατασταση. Μια ταχυτητα πισω σε ολα ακομα, θεωρωSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:58 pmΤι ωραία βρίσκουν όλοι χώρους επειδή ήρθε ο Μόρρις....
Και δεν είδαμε τίποτα ακόμα.

Πες τα ρε φίλε γιατί έχω βαρεθεί να κράζω αυτούς που κράζουν και γίνομαι κακός.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Δεκ 26, 2025 10:53 pmρε σεις τι γκρινια ειναι αυτη. νικαμε σε μια εδρα μεσα που εχει νικησει μονο ενας. οταν νικαμε βεβαια ειναι κακη ομαδα η αλλη δεν ειμαστε καλοι εμεις. κλασικα.