2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λαντέϊλ λέει μάλλον κλείνει Εφές...Τρομέροι οι ρεπόρτερ μας που έλεγαν ότι θα πάει ΝΒΑ μάλλον γι αυτό δεν ερχόταν.Η ακριβότερη μεταγραφή θα ναι ο Γουόκαπ απ ότι φαίνεται, οι κινήσεις κι αυτά που βλέπουμε αυτό δείχνουν.Το κρίμα είναι ότι με μια καλή μεταγραφή στο 2 ή 3 απ το πάνω ράφι θα μιλάγαμε σοβαρά για οχτάδα, δεν ψηνονται όμως οι αφοί.Είχε δίκιο ο Τόμιτς που έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει το dna του πρωταθλητισμού που είχε.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πάντως, κι εγώ, αν ήμουνα ο Λαντέιλ και με ζητούσαν ο Ολυμπιακός και η Εφές, στην Εφές θα πήγαινα (πρωταθλήτρια και με μεγαλύτερο πορτοφόλι).Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 11:20 pmΟ Λαντέϊλ λέει μάλλον κλείνει Εφές...Τρομέροι οι ρεπόρτερ μας που έλεγαν ότι θα πάει ΝΒΑ μάλλον γι αυτό δεν ερχόταν.Η ακριβότερη μεταγραφή θα ναι ο Γουόκαπ απ ότι φαίνεται, οι κινήσεις κι αυτά που βλέπουμε αυτό δείχνουν.Το κρίμα είναι ότι με μια καλή μεταγραφή στο 2 ή 3 απ το πάνω ράφι θα μιλάγαμε σοβαρά για οχτάδα, δεν ψηνονται όμως οι αφοί.Είχε δίκιο ο Τόμιτς που έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει το dna του πρωταθλητισμού που είχε.
Αλλά, αφού δεν είμαι, κάθομαι μέσα στον καύσωνα και λέω καμιά μακακία για να περάσει η ώρα!

1
1

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Όχι απλά παίζει στην πρώτη κατηγορία αλλά και στην τρίτη καλύτερη ομάδα, όντας από τους καλύτερους της παίκτες, παίζοντας μέσα στο ζωγραφιστό πια. ΣΠάνια περίπτωση ο Τρεμέλ.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:53 pmΠού το θυμήθηκες το θηρίο;Weekendman έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 01, 2021 8:19 pmΤώρα αν φτάσει επίπεδα Ντάρντεν να ολοκληρώνει αλει-ουπ στα 39 του δεν το ξέρω!
Πράγματι, τώρα είναι 40 χρονών (κλεισμένα) και παίζει ακόμα στην Α' Γερμανίας!!!
* Ο Γουάιλερ Μπαμπ είναι σπουδαία περίπτωση. Από τους αγαπημένους μου περιφερειακούς φέτος, κι από τις κολώνες της Μπάγερν. "Εδώ" τον είχα (παρά τον τραυματισμό του) αλλά δεν μου πήγε το μυαλό, μιας και γνώριζα ότι είχε συμβόλαιο. Αν όντως ισχύει είναι σοβαρή κίνηση αλλά δημιουργείται και τρελό τράφικο στα γκαρτν. Εκτός κι αν περάσει μόνιμα στο 3, ο Σακίλ.
Από εδώ το έμαθα (μόλις) για τον γκαρντ της Μπάγερν. Έίναι ο δεύτερος (αν ισχύει) παίκτες που έχει συμβόλαιο και κινούμαστε να τον αγοράσουμε.
Καταγγέλω συνωμοσία των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μαζί με εκείνων της Έφες με σκοπό να μάς ρίξουν στάχτη στα μάτια και μην ξεχυθούμε στους δρόμους μαζί με εκατομμύρια Ολυμπιακών. Όπως κάνουμε κάθε μεταγραφική περίοδο που μας εξαπατούν γι' αυτό και φέτος μπροστά σε τέτοιο φόβο, επιστράτευσαν μεθοδεύσεις, χειραγώγηση και συνωμοσία με τη γείτονα χώρα.
Συνεννοηθήκαν λοιπόν ότι δήθεν έπαιξε πρόταση της Έφες στον Λαντέιλ ( τον λίγο κι ανεπαρκή για Ολυμπιακό) κι ότι μετά την απέρριψε για το ΝΒΑ. Και καλά όπως είχε κάνει σε μας.
Αλλάααααααααα ( που λέει κι ο Ζωρζ Πιλαλί) τα χάβουμε εμείς αυτά;
Ή μήπως πάει πολύς καιρός από τότε που τούρκικα μέσα έβγαλαν την είδηση ότι η Έφες έκανε γερό μπάσιμο για τον Γουόκαπ. Πάλι σε συνεννόηση, ώστε να βγει μετά η ΚΑΕ και να το παρουσιάσει ως μεγάλη νίκη. Και καλά κι εδώ.
Κι από δίπλα οι ακάματοι συνωμότες δημοσιογράφοι που εξυφαίνουν ίντριγκες και στον ύπνο τους.
Τύφλα να έχει ο Ρασπούτιν.
Συνεννοηθήκαν λοιπόν ότι δήθεν έπαιξε πρόταση της Έφες στον Λαντέιλ ( τον λίγο κι ανεπαρκή για Ολυμπιακό) κι ότι μετά την απέρριψε για το ΝΒΑ. Και καλά όπως είχε κάνει σε μας.
Αλλάααααααααα ( που λέει κι ο Ζωρζ Πιλαλί) τα χάβουμε εμείς αυτά;
Ή μήπως πάει πολύς καιρός από τότε που τούρκικα μέσα έβγαλαν την είδηση ότι η Έφες έκανε γερό μπάσιμο για τον Γουόκαπ. Πάλι σε συνεννόηση, ώστε να βγει μετά η ΚΑΕ και να το παρουσιάσει ως μεγάλη νίκη. Και καλά κι εδώ.
Κι από δίπλα οι ακάματοι συνωμότες δημοσιογράφοι που εξυφαίνουν ίντριγκες και στον ύπνο τους.
Τύφλα να έχει ο Ρασπούτιν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιούλ 02, 2021 3:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Reactions: 6640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παρολο που εχω δει μερικα ματς της μπαγερν φετος δεν μου χει τραβηξει το βλεμμα ο μπαμπ..Μονο οτι επαιζε καλουτσικη αμυνα τον εχω στο μυαλο μου..τα στατιστικα παντως δεν μαρεσουν για αυτο που ψαχνουμε..σε 24 λεπτα 6 ποντους μ.ο και 34% τριποντο..Χειροτερη περιπτωση απο τον λαιτι,ειχε παθει και χιαστους αποτι λενε..συμβολαιο εχει..ο κορντινιερ πχ δεν του κανει?μιας και κοιταει ΄΄ασουτους΄΄ ας παρουμε κανεναν πυραυλοκινητο τουλαχιστον.
Ελπιζω αν οντως τον παρουμε να χει κλεισει και τον ντορσει μαζι....αλλιως ποιος θα μας δωσει 3ποντο και σκορ...
Ελπιζω αν οντως τον παρουμε να χει κλεισει και τον ντορσει μαζι....αλλιως ποιος θα μας δωσει 3ποντο και σκορ...
0
Για τον Τάιλερ τα λέω σε κάποιο άλλο ποστ απογευματινό. Στην ίδια γραμμή που είμαι πολύ καιρό τώρα περί επιστροφής στην Α1 και αποχώρησης Σπανούλη. Κάθετος και στα 3. Αν δεν πάει στο ΝΒΑ ο Τάιλερ θα έρθει σε εμάς.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 3:32 amΠαρολο που εχω δει μερικα ματς της μπαγερν φετος δεν μου χει τραβηξει το βλεμμα ο μπαμπ..Μονο οτι επαιζε καλουτσικη αμυνα τον εχω στο μυαλο μου..τα στατιστικα παντως δεν μαρεσουν για αυτο που ψαχνουμε..σε 24 λεπτα 6 ποντους μ.ο και 34% τριποντο..Χειροτερη περιπτωση απο τον λαιτι,ειχε παθει και χιαστους αποτι λενε..συμβολαιο εχει..ο κορντινιερ πχ δεν του κανει?μιας και κοιταει ΄΄ασουτους΄΄ ας παρουμε κανεναν πυραυλοκινητο τουλαχιστον.
Ο Μπαμπ είναι πολύ μα πολύ καλός παίκτης. Είναι στυλ Λάιτι αλλά σε άλλη θέση.
Προκαλείται κομφούζιο όμως σε 2 θέσεις. Εκεί έχουμε θέμα- ας δούμε αν ισχύει όντως.
Ο Κορντινιέ είναι σούπερ λύση, αλλά θέλει ΝΒΑ. Αλλιώς θα τον είχε πάρει η Αρμάνι ή ακόμα κι η Ρεάλ. Αλλά είναι στο περίμενε για Αμέρικα. Όπως κι εκείνος ο μέτριος, ο Λαντέιλ για τον οποίο γράφω και πιο πάνω.
Σκάνδαλοοοοοοοοοοοοοοοο.

* Ο Λάιτι δεν είναι άσουτος. Oύτε ο Κορντινιέ.

- shaq7
- Reactions: 6640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ε ο κορντινιερ εχει και σεζον που χει βαρεσει 75τριποντα με 23%...δεν τον λες σουτερ σιγουρα..32-33% σουταρει οπως και λαιτι..εγω αυτους δεν τους θεωρω σουτερ ειδικα για ολυμπιακο που ολοι ξεχνανε να σουταρουν εδω..basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 3:37 amΓια τον Τάιλερ τα λέω σε κάποιο άλλο ποστ απογευματινό. Στην ίδια γραμμή που είμαι πολύ καιρό τώρα περί επιστροφής στην Α1 και αποχώρησης Σπανούλη. Κάθετος και στα 3. Αν δεν πάει στο ΝΒΑ ο Τάιλερ θα έρθει σε εμάς.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 3:32 amΠαρολο που εχω δει μερικα ματς της μπαγερν φετος δεν μου χει τραβηξει το βλεμμα ο μπαμπ..Μονο οτι επαιζε καλουτσικη αμυνα τον εχω στο μυαλο μου..τα στατιστικα παντως δεν μαρεσουν για αυτο που ψαχνουμε..σε 24 λεπτα 6 ποντους μ.ο και 34% τριποντο..Χειροτερη περιπτωση απο τον λαιτι,ειχε παθει και χιαστους αποτι λενε..συμβολαιο εχει..ο κορντινιερ πχ δεν του κανει?μιας και κοιταει ΄΄ασουτους΄΄ ας παρουμε κανεναν πυραυλοκινητο τουλαχιστον.
Ο Μπαμπ είναι πολύ μα πολύ καλός παίκτης. Είναι στυλ Λάιτι αλλά σε άλλη θέση.
Προκαλείται κομφούζιο όμως σε 2 θέσεις. Εκεί έχουμε θέμα- ας δούμε αν ισχύει όντως.
Ο Κορντινιέ είναι σούπερ λύση, αλλά θέλει ΝΒΑ. Αλλιώς θα τον είχε πάρει η Αρμάνι ή ακόμα κι η Ρεάλ. Αλλά είναι στο περίμενε για Αμέρικα. Όπως κι εκείνος ο μέτριος, ο Λαντέιλ για τον οποίο γράφω και πιο πάνω.
Σκάνδαλοοοοοοοοοοοοοοοο.
* Ο Λάιτι δεν είναι άσουτος. Oύτε ο Κορντινιέ.![]()
Εμεις θελουμε 40%+ για μενα..ο μπαρτζω διαφωνει βεβαια..αν και οι κινησεις του μου δειχνουν οτι οντως εχει κλεισει και τον ντορσει..Ελπιζω να μην την φαμε στο τελος..
Με ντορσει και αντεντοκουμπακι δεν με νοιαζει ποιος αλλος θα ρθει ας ειναι και ο ρογκαβοπουλος,αρκουμαι με τους αλλους 2.

0
Αν ισχύει του Μπαμπ, τότε σημαίνει ότι έχουν πληροφόρηση από τον Τάιλερ ότι κλείνει ΝΒΑ. Κάτι που λογικά είναι δύσκολο να παίξει τώρα. Έχουμε καιρό μέχρι τότε.
Στη (χλω΄μή) περίπτωση αυτή θα πάει και για ένα ακόμη 3ρι που θα είναι καλύτερος στο σκοράρισμα/σουτ από τον Λάιτι. Και Που θα είναι ξένο. Και θα πάμε σε 8 ξένους. Δύσκολο το βλέπω. Αν γίνει αυτό (κι ας μου αρέσει ο Γουάιλερ Μπαμπ) θα έχει κάνει λάθος ο κόουτς.
O πιο συμβατός παίκτης με αυτά που έδινε ο Λάιτι, είναι ο Όστιν Χόλινς όπως έγραφα και το απόγευμα. Θεωρώ απίθανο να μην τον έχει σκεφθεί ο κόουτς.
Στη (χλω΄μή) περίπτωση αυτή θα πάει και για ένα ακόμη 3ρι που θα είναι καλύτερος στο σκοράρισμα/σουτ από τον Λάιτι. Και Που θα είναι ξένο. Και θα πάμε σε 8 ξένους. Δύσκολο το βλέπω. Αν γίνει αυτό (κι ας μου αρέσει ο Γουάιλερ Μπαμπ) θα έχει κάνει λάθος ο κόουτς.
O πιο συμβατός παίκτης με αυτά που έδινε ο Λάιτι, είναι ο Όστιν Χόλινς όπως έγραφα και το απόγευμα. Θεωρώ απίθανο να μην τον έχει σκεφθεί ο κόουτς.
Ο σουτέρ θα έρθει από το 2. Βέβαια έχουμε και τον Σλούκα που είναι σταθερά σουτέρ του 40%. Απορώ που διαφεύγει από τη μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα. Πόσο μάλλον του χρόνου, που θα έχει ένα κάρο παίκτες δίπλα του να τον στηρίζουν. Και θα έχει και τον Γουόκαπ του 38.2 % στην Ευρωλίγκα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 3:49 am
Ε ο κορντινιερ εχει και σεζον που χει βαρεσει 75τριποντα με 23%...δεν τον λες σουτερ σιγουρα..32-33% σουταρει οπως και λαιτι..εγω αυτους δεν τους θεωρω σουτερ ειδικα για ολυμπιακο που ολοι ξεχνανε να σουταρουν εδω..
Εμεις θελουμε 40%+ για μενα..ο μπαρτζω διαφωνει βεβαια..αν και οι κινησεις του μου δειχνουν οτι οντως εχει κλεισει και τον ντορσει..Ελπιζω να μην την φαμε στο τελος..
Με ντορσει και αντεντοκουμπακι δεν με νοιαζει ποιος αλλος θα ρθει ας ειναι και ο ρογκαβοπουλος,αρκουμαι με τους αλλους 2.![]()
Ο Τάιλερ έχει κλείσει. Δεν το έχω πει καιρό τώρα (από τότε που το πρωτοέμαθα ακούγοντας το λάιβ του Διαμαντόπουλου) αλλά σήμερα μετά την ανακοίνωση ότι επιστρέφουμε στην Α1, είπα να το βγάλω κι αυτό προς τα έξω με τη βεβαιότητα που είχα και για τα 2 ακόμα καυτά και κομβικά θέματα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Κι αν για την επιστροφή στην Α1 και την αποχώρηση Σπανούλη, είχα μόνο την αίσθηση από τις υπόλοιπες κινήσεις και σταθμίζοντας δεδομένα και καταστάσεις, στην περίπτωση Τάιλερ έχω και πληροφόρηση απέξω, από ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον αμερικανοέλληνα γκαρντ που ψάχνει την τύχη του στην πρώτη του πατρίδα.
Το θέμα είναι να πιέσουμε για τον Λάιτι. Έχει πολύ καλά στοιχεία που μας λείπουν χρόνια. Μετά από αυτόν εγώ μόνο Χόλινς βλέπω.
Ένα ρόστερ σαν αυτό, είναι από τα 2-3 καλύτερας της νέας εποχής (μετά το 11').
Σλούκας
Γουόκαπ, Λούντζης
Τάιλερ, Κάρτερ, Λαρεντζάκης
Μακίσικ
Λάιτι/Χόλινς, Παπανικολάου
Βεζένκοφ, Πρίντεζης
Σαν Σαρλ
Φαλ, Μάρτιν, Κ. Αντετοκούμπο.
* Ο Κορντινιέ φέτος σούταρε από το Γιουροκαπ με 45%. Σίγουρα δεν είναι σουτέρ, αλλά άσουτος δεν είναι. Άσε που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται και είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να μην περάσει απέναντι. Ο Μεσίνα τον είχε πρώτο- πρώτο στόχο.
Το ιδανικό σε μια καλή περιφέρεια είναι να έχουν σχεδόν όλοι οι γκαρντ σου ποσοστά της τάξεως του 40% +.. Δε γίνεται να έχουμε παίχτες με μέτριο σουτ απ τη περιφέρεια.. Δε μπορώ να δεκτω ότι υπάρχουν αμυντικοί που παίζουν άμυνα στα 5 μέτρα γιατί ο γκαρντ δεν εχει σουτ.. Εννοείται άλλο κλασσικός σουτερ και άλλο έχω πολύ καλό τρίποντο. Απλά θεωρώ ότι όπως κ όλες οι μεγάλες ομάδες της 5αδας, έτσι κ εμείς πρέπει να έχουμε κλασσικό σουτερ στο ροστερ μας. Καλός ο σλουκας κ ο γουοκαπ, αλλά θες κ άλλους σουτερ. Έτσι θα αποκτήσουμε έξτρα επιλογές στην επίθεση και θα είμαστε triple threat στην ευρωλιγκα.basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 4:03 amΟ σουτέρ θα έρθει από το 2. Βέβαια έχουμε και τον Σλούκα που είναι σταθερά σουτέρ του 40%. Απορώ που διαφεύγει από τη μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα. Πόσο μάλλον του χρόνου, που θα έχει ένα κάρο παίκτες δίπλα του να τον στηρίζουν. Και θα έχει και τον Γουόκαπ του 38.2 % στην Ευρωλίγκα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 3:49 am
Ε ο κορντινιερ εχει και σεζον που χει βαρεσει 75τριποντα με 23%...δεν τον λες σουτερ σιγουρα..32-33% σουταρει οπως και λαιτι..εγω αυτους δεν τους θεωρω σουτερ ειδικα για ολυμπιακο που ολοι ξεχνανε να σουταρουν εδω..
Με ντορσει και αντεντοκουμπακι δεν με νοιαζει ποιος αλλος θα ρθει ας ειναι και ο ρογκαβοπουλος,αρκουμαι με τους αλλους 2.![]()
Ο Τάιλερ έχει κλείσει. Δεν το έχω πει καιρό τώρα (από τότε που το πρωτοέμαθα ακούγοντας το λάιβ του Διαμαντόπουλου) αλλά σήμερα μετά την ανακοίνωση ότι επιστρέφουμε στην Α1, είπα να το βγάλω κι αυτό προς τα έξω με τη βεβαιότητα που είχα και για τα 2 ακόμα καυτά και κομβικά θέματα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Κι αν για την επιστροφή στην Α1 και την αποχώρηση Σπανούλη, είχα μόνο την αίσθηση από τις υπόλοιπες κινήσεις και σταθμίζοντας δεδομένα και καταστάσεις, στην περίπτωση Τάιλερ έχω και πληροφόρηση απέξω, από ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον αμερικανοέλληνα γκαρντ που ψάχνει την τύχη του στην πρώτη του πατρίδα.
Το θέμα είναι να πιέσουμε για τον Λάιτι. Έχει πολύ καλά στοιχεία που μας λείπουν χρόνια. Μετά από αυτόν εγώ μόνο Χόλινς βλέπω.
Ένα ρόστερ σαν αυτό, είναι από τα 2-3 καλύτερας της νέας εποχής (μετά το 11').
Σλούκας
Γουόκαπ, Λούντζης
Τάιλερ, Κάρτερ, Λαρεντζάκης
Μακίσικ
Λάιτι/Χόλινς, Παπανικολάου
Βεζένκοφ, Πρίντεζης
Σαν Σαρλ
Φαλ, Μάρτιν, Κ. Αντετοκούμπο.
* Ο Κορντινιέ φέτος σούταρε από το Γιουροκαπ με 45%. Σίγουρα δεν είναι σουτέρ, αλλά άσουτος δεν είναι. Άσε που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται και είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να μην περάσει απέναντι. Ο Μεσίνα τον είχε πρώτο- πρώτο στόχο.
0
- kojito
- Reactions: 2699
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Weiler-Babb είναι ωραίος παίκτης, πολυεργαλείο, αλλά δεν είναι σκόρερ. Δεν θα ήθελα δηλαδή η περιφέρεια μας να κλείσει με έναν παίκτη που ναι μεν είναι πολύ καλός αμυντικός αλλά επιθετικά δεν θα τέλειωνε με πάνω από 6-7 πόντους μέσο όρο. Βέβαια το ότι παίζουν τέτοια ονόματα ίσως δείχνει ότι ο Dorsey είναι κλεισμένος κι απλά ψάχνουμε έναν ακόμα συμπληρωματικό, φτηνό ρολίστα που να κάνει άλλες δουλειές.
Και ο Blazic θα μου άρεσε για έναν τέτοιο ρόλο. Αλλά δεν ξέρω αν έχει ήδη ανανεώσει με Cedevita, και δεύτερον αν μετά από μια αρκετά καλή χρονιά το κασέ του θα ξεπερνάει τα 350-400 χιλιάρικα χοντρικά που φαίνεται ότι είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε για τέτοιο παίκτη
0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έκατσα και κοίταξα λίγο τα ρόστερ μας και διαπίστωσα (με λίγο έκπληξη) ότι από τότε και ύστερα δεν είχαμε ποτέ το τρομερό βάθος ή ρόστερ, καμιά φορά ωραιοποιούμε τα παλιά.
Πάντως νομίζω ότι το καλύτερο από πλευρά δυνατοτήτων και ας την πάθαμε στην συνέχεια ήταν το 2016-2017, κάνω και αντιπαραβολή με το υποθετικό το φετινό:
Σλούκας-Γουακάπ, (Λούντζης) -----------Σπανούλης,Χάκετ (Μάντζαρης)
Ντόρσεϋ-Κάρτερ (Λαρεντζάκης)--------Έρικ Γκριν-Λοτζέσκι (Αθήναιου)
Μακίσικ, Λάιτι (Παπανικολάου)---------Παπανικολάου-Παπαπέτρου
Βεζένκοφ, Πρίντεζης-------------------------Πρίντεζης, Αγραβάνης
Ζαν Σαρλ---------------------------------------------
Φολ, Μαρτίν, Κώστας-------------------------Γιάνγκ, Μπίρτς, Μιλουτίνοφ
Είχαμε ποιοτικούς βασικούς, βάθος, προοπτική με νεαρούς παίκτες (και τον Γιάνγκ που ποτέ δεν επανήλθε).
1
1