Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1664
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:28 pm

nikolakias έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:04 pm
Χίλιες φορές να δοκιμάσουμε και μια φορά με γεμάτο ρόστερ και ας ρίχνουμε, στην απευκταία περίπτωση αποτυχίας, το φταίξιμο στη διαχείριση παρά να έχουμε ξανά μανά την ίδια κατάληξη: να γκρινιάζουμε λόγω μη υπέρβασης, χαμηλών μπάτζετ, έλλειψης ποιότητας στο ρόστερ κλπ κλπ. Τέλος οι δικαιολογίες.
Φέτος, μέχρι στιγμής, ακόμα και τον Φουρνιέ να μην πάρουμε, υπέρβαση έχει γίνει, το μπάτζετ έχει μεγαλώσει, ποιότητα στο ρόστερ υπάρχει.
Τι άλλο θέλεις; Τον Φουρνιέ και λύθηκαν τα προβλήματά σου;
Εγώ είμαι καλυμμένος και χωρίς Φουρνιέ (ευτυχώς δηλαδή).

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:30 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:23 pm
Με 2-2.5 λογικά έρχεται και πλέον έχεις το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ ..και τα αλλά θα τα βρει ο μπαρτζωκας..Αν δωθεί δανεικός ο πετρουσεφ που ναι το πιθανότερο αντί για 18.5 θα χεις 20εκ μπατζετ και δεν σου λείπει τίποτα ..

Όπως είμαστε τώρα θες να γυρίσει ο Έβανς καλά και να σου βγει ο Πίτερς 3ρι..πιθανό ναι αλλά όχι σίγουρο
Με φουρνιε πρέπει να πάνε πολύ στραβά τα πράγματα για να μην το σηκώσεις ..Για μένα είναι αυτονόητη κίνηση..Για 1εκ ρισκάρεις πολλά πράγματα ενώ έχεις ρίξει ήδη τόσα..Ας κατέβουμε μια φορά και μείς σαν το απόλυτο φαβορί και υπέρ τουμπανοι και να δούμε αν είμαστε λουζερ που λένε αρκετοί η θα ζήσουμε εποχές 2013..

Μην βάλω ότι αν πάρει η Ρεάλ τον φουρνιε αυτομάτως το μειονέκτημα που δεν έχει βάθος στα γκαρντ εξαφανίζεται … και μετά είναι από πάνω σου εκτός από τον παο αλλά και η Ρεάλ
Χειριστές δεν έχει η Ρεάλ …δυαροδυομισαρια δεν τη σώνουν όσον αφορά τις ελλείψεις…οχι οτι δεν θα της πρόσθετε ποιότητα…

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:32 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:30 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:23 pm
Με 2-2.5 λογικά έρχεται και πλέον έχεις το καλύτερο και πληρέστερο ρόστερ ..και τα αλλά θα τα βρει ο μπαρτζωκας..Αν δωθεί δανεικός ο πετρουσεφ που ναι το πιθανότερο αντί για 18.5 θα χεις 20εκ μπατζετ και δεν σου λείπει τίποτα ..

Όπως είμαστε τώρα θες να γυρίσει ο Έβανς καλά και να σου βγει ο Πίτερς 3ρι..πιθανό ναι αλλά όχι σίγουρο
Με φουρνιε πρέπει να πάνε πολύ στραβά τα πράγματα για να μην το σηκώσεις ..Για μένα είναι αυτονόητη κίνηση..Για 1εκ ρισκάρεις πολλά πράγματα ενώ έχεις ρίξει ήδη τόσα..Ας κατέβουμε μια φορά και μείς σαν το απόλυτο φαβορί και υπέρ τουμπανοι και να δούμε αν είμαστε λουζερ που λένε αρκετοί η θα ζήσουμε εποχές 2013..

Μην βάλω ότι αν πάρει η Ρεάλ τον φουρνιε αυτομάτως το μειονέκτημα που δεν έχει βάθος στα γκαρντ εξαφανίζεται … και μετά είναι από πάνω σου εκτός από τον παο αλλά και η Ρεάλ
Χειριστές δεν έχει η Ρεάλ …δυαροδυομισαρια δεν τη σώνουν όσον αφορά τις ελλείψεις…οχι οτι δεν θα της πρόσθετε ποιότητα…
Ο φουρνιε μια χαρά χειριστής είναι και έχουν και εκείνον τον φελιζ πως τον λένε που είναι μίνι καμπατσο.συν τον Γιουλ .. Απλά θα πάνε τον χεζονια στο 4 όσο είναι εκτός ο ντεκ και είναι τουμπανοι

Αν δεν φέρουνε και 4ρι δηλαδή …

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:41 pm

Αν ισχύουν αυτά που γράφονται πάντως η ομάδα όντως σκέφτεται και για άλλον παίκτη αλλά περιμένει να δει πως θα κυλήσει η αγορά αφού πλέον έχει πλήρες ρόστερ. Μακάρι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:57 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:28 pm
nikolakias έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 3:04 pm
Χίλιες φορές να δοκιμάσουμε και μια φορά με γεμάτο ρόστερ και ας ρίχνουμε, στην απευκταία περίπτωση αποτυχίας, το φταίξιμο στη διαχείριση παρά να έχουμε ξανά μανά την ίδια κατάληξη: να γκρινιάζουμε λόγω μη υπέρβασης, χαμηλών μπάτζετ, έλλειψης ποιότητας στο ρόστερ κλπ κλπ. Τέλος οι δικαιολογίες.
Φέτος, μέχρι στιγμής, ακόμα και τον Φουρνιέ να μην πάρουμε, υπέρβαση έχει γίνει, το μπάτζετ έχει μεγαλώσει, ποιότητα στο ρόστερ υπάρχει.
Τι άλλο θέλεις; Τον Φουρνιέ και λύθηκαν τα προβλήματά σου;
Εγώ είμαι καλυμμένος και χωρίς Φουρνιέ (ευτυχώς δηλαδή).
Δεν πετάω και τη σκούφια μου για Φουρνιέ – ένα ποιοτικό 3άρι θέλω μπροστά από τον Παπανικολάου. Ειδάλλως ξεκινάμε πάλι με αστερίσκους, ακόμα κι αν αυτοί είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 31, 2024 3:59 pm

Ποιον άλλον μπορεί να κοιτάμε ; Μόνο τον οσμαν λογικά..ο οποίος είναι παικταράς αλλά δεν είναι ο φέρτε μου την μπάλα όταν καίει ..Αυτός κολλάει καλύτερα στην Ρεάλ γιατί πατάει και 4

Πάντως αποτι φαίνεται υπάρχουν ακόμα παίκτες που αλλάζουν τις ισορροπίες ..και μπορεί σε κανα μήνα να μείνει ελεύθερος και ο λονι

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Αύγ 31, 2024 4:27 pm

1)Χωρις αποδέσμευση Πετρουσεφ νομιζω κανενας Φουρνιέ δε χωράει...

2)Αν υποθετικά φυγουν Πετρουσεφ και Μακισικ με σκοπο να ερθει Φουρνιε εκει υπαρχει λογικη...

Ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση εμενα με ανησυχεί ενα πραμα και καταλαβαινω οτι ακούγομαι γκρινιάρης...
Αμφιβάλλω κατα ποσο ο Μπαρτζωκας μπορει κατω απο τοση πίεση να διαχειριστεί τετοιους παίκτες...
Ειναι εξαιρετικος προπονητης δεν υπαρχει συζητηση αλλα δεν εχει αποδείξει μεχρι στιγμης οτι μπορει να πετυχει με φτασμένους παίκτες και με εγωισμό...Περα απο αυτο η συνηθεια του να μπινελικωνει ολη την ωρα δε ξερω ποσο θα επηρεάσει...
Τελος ιστορικά ποτε ο Ολυμπιακός δεν ειχε σημαντικές επιτυχιες στο μπασκετ εχοντας ακριβο ροστερ....

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 585

Σάβ Αύγ 31, 2024 4:34 pm

Κατα την ταπεινή μου άποψη θα ήταν σοβαρό λάθος να πάρει τον Φουρνιέ. Η ομάδα είναι έτοιμη με ξεκάθαρο μοίρασμα των ρόλων στο μυαλό του coach. Οποιαδήποτε προσθήκη θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην διαχείρηση των χρόνων. Ήδη υπάρχει γκρίνια από Πετρούσεφ και ένα ερωτηματικό με το τι θα γίνει με τον χρόνο του Ράιτ. Στα γκάρντ φαίνεται να υπάρχει ισορροπία όσο παραμένει στα πίτς ο Έβανς. Με πιθανή μεταγραφή Φουρνιέ αυτομάτως χάνεις δυο παίκτες. Ο Βιλτόζα και ο Ντόρσευ είναι παίκτες ψυχολογίας που θέλουν να νιώσουν σημαντικοί για να αποδώσουν και ταυτόχρονα θέλουν χρόνο στο παρκέ. Ο μεν Βιλτόζα έδειξε ότι δεν μπορεί να αποδώσει ως 4ο γκάρντ με μειωμένο ρόλο 10-15 λεπτών. Ο δε Ντόρσευ γκρίνιαζε όλη την χρόνια ότι δεν χρησιμοποιείται αρκετά από Σάρας. Και μου λέτε να πάρουμε Φουρνιέ και όλοι ευχαριστημένοι; Όπως είπε πολύ σωστά ένας φίλος δεν παίζουμε NBA 2k. Μεταγραφή Φουρνιέ (ή ανάλογου) μου θυμίζει περίπτωση Κλάιμπερν στην Εφές. Εδώ ο Άταμαν δεν πήγε να πάρει Χεζόνια ή κάποιον άλλο ενώ είχε το μπάτζετ για να μην χαλάσει τις ισορροπίες. Ας ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Το ρόστερ είναι μια χαρά. Αντιλαμβάνομαι ότι στα χαρτιά μοιάζει άπαιχτο, αλλά στην πράξη δεν βγαίνει, εκτός αν διώξει 3 παίκτες που δεν το έκανε όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει τώρα; Ήταν σίγουρο ότι θα προκύψει ευκαιρία τέτοια εποχή, ο coach προτίμησε να πάρει Βιλτόζα δυο μήνες πρίν. Μας αρέσει δεν μας αρέσει με αυτό θα πορευθούμε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1041
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Αύγ 31, 2024 5:38 pm

Θα παω ξανα κοντρα στο κυμα ( σιγα το νεο ) .
Τωρα δεν θελω φουρνιε . Επειδη μου αρεσει η νεα μοδα που ανοιξαμε που κανουμε τα τεσσαρια τριαρια και τα τριαρια τεσσαρια θελω καποιον που να παιζει αψογα και στις δυο θεσεις ωστε να μην ξερουμε τι να τον κανουμε :D

Θελω μπατουμ !

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 31, 2024 6:21 pm

Το θεμα μας ειναι μην στεναχωρησουμε μερικους παικτες η να παρουμε την ευρωλιγκα?Το οτι ηταν σιγουρο οτι τωρα θα βρεις παικτη επιπεδου φουρνιε δεν στεκει,που ξερουμε δηλαδη οτι δεν πηρε τον βιλντοζα σε περιπτωση που δεν του κατσει ο φουρνιε να ειναι καλυμμενος? Ετσι και αλλιως ο μπαρτζωκας θα αποφασισει οχι εμεις..

Εγω λεω πειτε οτι βιλντοζα ντορσει ειναι σουπερ ευχαριστημενοι,ειναι αρκετοι να σου παρουν την ευρωλιγκα και να μην τρεμουν τα χερια τους οταν καιει η μπαλα? Ο ντορσει ειναι εξαφανιζολ απο πλει οφ και μετα..ο βιλντοζα δεν τον παιρνει να κανει και μουτρακια,ενα χρονο συμβολαιο εχει και πρεπει να παιξει μπασκετ αν δεν θελει να βρεθει στην μπαγιερν μετα.
Αν ξεραμε οτι θα παιξει ο εβανς εστω στο 80% οκ να μην τον φερεις τον φουρνιε,αλλα κανεις δεν ξερει αν θα παιξει παλι για αρχη..

Ο πιτερς αν δεν μπορει στο 3 τι γινεται?Καιμε τον παπ και την χρονια ολοκληρη?

Κατα την ταπεινη μου αποψη ο φουρνιε λυνει πολλα περισσοτερα προβληματα αποτι δημιουργει..Στην ουσια αφαιρεις ενα 4ρι που εχεις τοσα και φερνεις εναν παικτη ηγετη στο 1-2-3..Τωρα το αν θα παιζει η οχι ο μακισικ λιγο το κακο..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Αύγ 31, 2024 6:26 pm

shaq7 έγραψε:
Το θεμα μας ειναι μην στεναχωρησουμε μερικους παικτες η να παρουμε την ευρωλιγκα?Το οτι ηταν σιγουρο οτι τωρα θα βρεις παικτη επιπεδου φουρνιε δεν στεκει,που ξερουμε δηλαδη οτι δεν πηρε τον βιλντοζα σε περιπτωση που δεν του κατσει ο φουρνιε να ειναι καλυμμενος? Ετσι και αλλιως ο μπαρτζωκας θα αποφασισει οχι εμεις..

Εγω λεω πειτε οτι βιλντοζα ντορσει ειναι σουπερ ευχαριστημενοι,ειναι αρκετοι να σου παρουν την ευρωλιγκα και να μην τρεμουν τα χερια τους οταν καιει η μπαλα? Ο ντορσει ειναι εξαφανιζολ απο πλει οφ και μετα..ο βιλντοζα δεν τον παιρνει να κανει και μουτρακια,ενα χρονο συμβολαιο εχει και πρεπει να παιξει μπασκετ αν δεν θελει να βρεθει στην μπαγιερν μετα.
Αν ξεραμε οτι θα παιξει ο εβανς εστω στο 80% οκ να μην τον φερεις τον φουρνιε,αλλα κανεις δεν ξερει αν θα παιξει παλι για αρχη..

Κατα την ταπεινη μου αποψη ο φουρνιε λυνει πολλα περισσοτερα προβληματα αποτι δημιουργει..Στην ουσια αφαιρεις ενα 4ρι που εχεις τοσα και φερνεις εναν παικτη ηγετη στο 1-2-3..Τωρα το αν θα παιζει η οχι ο μακισικ λιγο το κακο..

Δεν εισαι σιγουρος για Βιλντοζα και Ντορσει, αλλα μια σιγουρια την εχεις για τον φουρδιε που τον ψαχνουν στο αμπελαλε εδω και 3 χρονια...

Make this make sense.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Αύγ 31, 2024 6:31 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Αύγ 31, 2024 6:26 pm
shaq7 έγραψε:

Δεν εισαι σιγουρος για Βιλντοζα και Ντορσει, αλλα μια σιγουρια την εχεις για τον φουρδιε που τον ψαχνουν στο αμπελαλε εδω και 3 χρονια...

Make this make sense.
γιατι ο φουρνιε ακομα και κουτσος να παιζει στο φ4 θα ειναι καλυτερος απο αυτους τους 2..Ρυθμος επισης του λειπει δεν ειναι ουτε απο τραυματισμο ουτε μεγαλος,δεν ξεχασε το μπασκετ..Οκ το θεμα του κινητρου το ακουω,αλλα δεν θα τον φερει ο μπαρτζωκας αν δεν ειναι σιγουρος.

Βασικα εγω δεν θεωρω οτι τα γκαρντ μας ειναι αρκετα για να το παρουμε οπως ειναι τωρα,αν δεν μπει ο εβανς στο 80%..οποτε δεν θεωρω ρισκο τον φουρνιε,μονο να κερδισεις εχεις.

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 585

Σάβ Αύγ 31, 2024 7:19 pm

shaq7 έγραψε:

Πολύ λάθος το σκεπτικό σου. Ο κάθε Βιλτόζα, Ντόρσευ, Λάρε, Μακίσικ, Μήτρου - Λονγκ είναι μέρος του οργανισμού του Ολυμπιακού. Αν έρθει ο Φουρνιέ και αυτοί ξαφνικά δεν παίζουν θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τα πηγαδάκια. Δεν είναι όλοι Μπραζντέικις που έφυγε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Οι περισσότεροι παίκτες παραπονιούνται. Εδώ ο Κάναν που ήταν βασικότατος πέρυσι φεύγοντας άφησε μπιχτές εναντίον του coach, ότι και καλά έδωσε το 100% όσο τον άφησαν. Σκέψου τι θα γίνει, λοιπόν, αν ξαφνικά όλοι οι παραπάνω παροπλιστούν. Θα μπαίνει ο Βιλτόζα και θα αρχίσει τις πάσες κάτω από τα πόδια στον Μίλου και θα τον κάνει αλλαγή ο coach στην επόμενη φάση όπως ο Άταμαν; Ο Ντόρσει θα παίζει 10-15 λεπτά και θα είναι ήσυχος στο πάγκο; Δεν παίζουν αυτά τα σενάρια. Εδώ ήδη έχουμε γκρίνιες στο 4-5, καλά καλά δεν αρχίσαμε την σεζόν. Πως ακριβώς πιστεύεις ότι θα πάρουμε την Ευρωλίγκα με Φουρνιέ πραγματικά απορώ. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα γίνει Ναν ή ότι θα τον αφήσει ο Μπαρτζώκας να παίρνει 30 προσπάθειες σε κάθε ματς. Αν δεν φύγουν 3 παίκτες δεν έχει νόημα προσθήκη παίκτη τύπου Φουρνιέ. Καταλαβαίνω την πρεμούρα σου για μεταγραφή παίκτη κράχτη που θα πέσουν τα τσιμέντα, αλλά η ομάδα δεν λειτουργεί έτσι. Το ρόστερ είναι υπερφορτωμένο. Είπαμε πολλά τα παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να πάμε με ρόστερ 15 βασικών και να περιμένεις ότι οι μισοί θα κάθονται στο πάγκο ή στην εξέδρα και θα χαμογελούν και
Θα χειροκροτούν. Ο Άταμαν και ο Ματέο είναι βλάκες που πάνε με μικρά ροτεισον νομίζεις;

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 31, 2024 7:38 pm

Παιδιά ο Ναν είναι καλύτερος παίχτης από τον Φουρνιέ πλέον. Ο Φουρνιέ το είχε μέχρι πριν 3-4 χρόνια παραπάνω από Ναν και φυσικά δεν ήταν για ευρωλίγκα αφού θα έβρισκε μεγάλο συμβόλαιο στην άλλη πλευρά!
Εγώ όπως τον είδα πιστεύω δεν αξίζει να χαλάσουμε τα αποδυτήρια γι αυτόν. Εδώ τα έκανε μπάχαλο στην εθνική Γαλλίας με τον ήρεμο Κολέ. Αυτή τη στιγμή δεν ταιριάζει στο ρόστερ μας. Έχουμε μαζέψει αρκετούς προβληματικούς χαρακτήρες για μένα. Ο Βιλντόζα αν δεν παίζει καλά τον παίρνει από κάτω και φορτώνεσαι μόνο το συμβόλαιο του, Ο Ντόρσι επίσης είναι βόμβα αν δεν παίζει καλά και γίνεται αρνητικός. Ο Πίτερς θα αναγκαστεί να παίξει και στο 3. Στο 4 έχουμε 3 παίχτες πρώτης γραμμής. Γενικά δεν θέλει πολύ για να πρέπει να αρχίσουν αλχημείες και προσευχές για να σωθεί η χρονιά αν δεν αρχίσουμε καλά..

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1171

Σάβ Αύγ 31, 2024 7:49 pm

Ειπαμε οι οπαδοι ειμαστε αδηφάγοι και ο φουρνιε να ερθει και να πάρουνε και αλλον θα θελουμε και τριτο. Σημασια εχει και ι χημεια και οι ρολοι. Γενικα παντως για παικτες τυπου φουρνιε βεζενκοφ και ναν ειμαι της αποψης τους παιρνεις και μετα σκεφτεσαι τι θα κανεις γιατι απλα σε αλλαζουν επιπεδο.

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”