2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:03 am

Πάντως στο ρόστερ που γράφει ο Τζόνυ εξαρτάται και τι παίκτη θα πάρει ο ολυμπιακός.Αν ο παίκτης είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά θα παιχτεί μια θέση με τον κάνααν.Στο σενάριο που θα είναι πιο υψηλού επιπέδου,ο κάναν θα μείνει εκτός Α1.Ο μακισικ δε νομίζω να βγαίνει ειδικά με τα χαρακτηριστικά που δίνει.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:11 am

Ο ΠΑΟ δεν έχει άμυνα στα γκαρντ! Η ομάδα πρέπει να πάρει παίχτη που μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Κρίμα είναι να πάμε μόνο με άσουτους!

pk13

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:16 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:05 am
XamenaF4_the_return έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:16 am

Τουλαχιστον για φετος τους εγχωριους τιτλους ευκολα η δυσκολα θα τους παρουμε ολους.
Αλλα Ευρωλιγκα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Playoff ταβανι.
Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η σιγουριά για τους εγχώριους τίτλους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ροστερ των 2 ομάδων στην Α1 θα είναι τα εξής:

ΠΑΟ

Σλούκας - Γκραντ - Μωραΐτης
Βιλντόζα - Γκάι
Παπαπέτρου - Μαντζούκας
Σεγκέλια - Μήτογλου
Λεσσόρ - Μπαλτσεράουσκι - Αντετοκούμπο

ΟΣΦΠ

Γουόκαπ - Γκος
Κάνααν - Λούντζης - Πάπας
Παπανικολάου - Λαρεντζάκης
Πίτερς - Σίκμα
Φαλ - Μιλουτίνοφ - Τανούλης

Και περιμένουμε κι οι δυο από έναν περιφερειακό ακόμα. Όπως και να χει η περιφέρεια σας θα μπάζει κι αν δέσει η ομαδα του Αταμαν, οι εγχώριοι τίτλοι θα κρίνονται στο 50-50.
Καλα για τον Πολωνό της Γκραν Καναρια μην το δένουμε κιόλας οτι θα ερθει σίγουρα, μόνο ο Βετακης το έχει γράψει λέγοντας ότι είναι στη λίστα αλλά θα εξαντλησουν τις πιθανότητες για κάτι καλύτερο.

Επίσης σημασία θα έχει η τελευταία κίνηση και των 2. Αν ο ενας π.χ φέρει Μιχαλιουκ και ο άλλος Χιλιαρντ, αλλάζουν οι ισορροπίες.

Εγω προσωπικά δεν βλέπω κάποιο μεγάλο φαβορί, θα έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας στον Ολυμπιακό.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:20 am

Αν περσι η προπερσι ειχε παρει την κουπα τωρα θα ειχαμε ηρεμησει.
Έχω ακούσει για λογής-λογής ηρεμιστικά, αλλά για κούπα δεν έχω ξανακούσει!
Πρέπει να το προτείνουμε στον φίλο μας τον σπετσέρη από την Τήνο, για να το έχει υπ' όψιν του!!!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:23 am

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:31 am

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:32 am
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:40 am

Νωρίς αρχίσαμε εφέτο.
Φίλε είσαι σε τοπικ του ΟΣΦΠ, τι περιμένεις; Δε ξέρεις τι πιστεύουμε εμείς για εκείνα τα χρόνια;
Επειδή θα κορυφωθεί η κόντρα μέσα στη χρονιά,καλό είναι ο καθένας να ασχολείται με το τοπικ της ομάδας του
@Dedalos ο καθένας μπορεί να ασχολείται με οποιοδήποτε τόπικ θέλει, και θέλουμε να γίνεται, αλλιώς να το γυρίσουμε σε blog να γράφουμε μονολόγους. Η "κόντρα" είναι φυσιολογική όσο δεν ξεφεύγει από τα όρια.

@XamenaF4_the_return το κομμάτι του κειμένου που έκανες αναφορά σε 50-50 κλπ διαγράφηκε. Δεν συζητάμε για τα παρασκηνιακά ούτε γίνονται ανεκτές παρόμοιες αναρτήσεις. Σε παρακαλώ να το σεβαστείς.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:51 am

lefpan έγραψε:
Αν περσι η προπερσι ειχε παρει την κουπα τωρα θα ειχαμε ηρεμησει.
Πρέπει να το προτείνουμε στον φίλο μας τον σπετσέρη από την Τήνο, για να το έχει υπ' όψιν του!!!
αν λε ςγια εμενα ειμαι σπετσερης αλλα ειμαι στην Συρο , αν εχει κι αλλο φαρμακοποιο εδω μεσα χαιρετω το συναδελφο

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:05 pm

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:32 am
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:40 am

Νωρίς αρχίσαμε εφέτο.
Φίλε είσαι σε τοπικ του ΟΣΦΠ, τι περιμένεις; Δε ξέρεις τι πιστεύουμε εμείς για εκείνα τα χρόνια;
Επειδή θα κορυφωθεί η κόντρα μέσα στη χρονιά,καλό είναι ο καθένας να ασχολείται με το τοπικ της ομάδας του
Δεν είναι τέτοιο το πνεύμα του φόρουμ. Ερχόμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι λογικές γκαζέτα δεν μας αξίζουν και μπορούμε να έχουμε ένα μέρος που συζητάμε σαν μεγάλα παιδιά.

Νομίζω ότι οι αναφορές στη διαιτησία απαγορεύονται σε όλα τα τοπικ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:07 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:51 am
lefpan έγραψε:

αν λε ςγια εμενα ειμαι σπετσερης αλλα ειμαι στην Συρο , αν εχει κι αλλο φαρμακοποιο εδω μεσα χαιρετω το συναδελφο
Εσένα εννοώ, αλλά δεν το έχω το τρίποντο.
Στεφάνι!!!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:20 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:40 am
JohnnyPao έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η σιγουριά για τους εγχώριους τίτλους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ροστερ των 2 ομάδων στην Α1 θα είναι τα εξής:

ΠΑΟ

Βιλντόζα - Γκάι
Παπαπέτρου - Μαντζούκας
Σεγκέλια - Μήτογλου

ΟΣΦΠ

Γουόκαπ - Γκος
Πίτερς - Σίκμα

Και περιμένουμε κι οι δυο από έναν περιφερειακό ακόμα. Όπως και να χει η περιφέρεια σας θα μπάζει κι αν δέσει η ομαδα του Αταμαν, οι εγχώριοι τίτλοι θα κρίνονται στο 50-50.
Εγω προσπαθω να το δω οσο πιο αντικειμενικα μπορω αλλα για να ειμαστε στο 50-50 με αυτα τα ροστερ θα πρεπει να κανουν τρελο στεπ απ γκαι παπαπετρου μαντζουκας μητογλου γκραντ και ενα 5ρι που δεν το ξερει κανενας μας.

Ο ολυμπιακος οσο και αν αποδυναμωθηκε παλι θα ειναι μια μηχανη που θα δουλευει ρολοι και ξερουμε πανω κατι τι θα παρουμε απο τον καθενα.. ο παο παει με 3! παικτες γιουροκαπ που κανενας δεν ξερει πως θα ειναι στην ευρωλιγκα ,επισης αλλιως θα ταν να μπουν σε μια ετοιμη ομαδα αλλιως σε μια με 10 νεους παικτες..ο μητογλου που ειναι για βασικο ρολο παλι δεν ξερουμε αν θα θυμιζει μπασκετμπολιστα φετος. Τα δυνατα σας σημεια ειναι το σλουκας βιλντοζα λεσσορ,τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να αποδωσουν σε μας μιας και εχουμε 2 σκυλια του πολεμου στα γκραντ και 2 δεινοσαυρους στο 5.

Ο δπγ εντωμεταξυ για τον αλλο παναθηναικο που λεει οτι αγοραζει..Μεχρι στιγμης μονο σε οσους δεν ερχονται δινει τρελα λεφτα.. Ξεκινησε με ταβαρες γουιλι βεσελι και πηρε καποιον με 500χιλ..με 2,5εκ στον παντερ πηρε με 500 τον γκαι και με αλλα τοσα τον γκραντ.
(και για τον ολυμπιακο τα ιδια λεω εγω,μας καναν τον μιροτιτς σικμα και τον σλουκα γκος)

Η αντικειμενικη αξια των καλων παικτων σας ειναι 1,5-1,8 του σλουκα, 1,5 του λεσσορ (αν κανει παρομοια χρονια με περσι) και 1,5 του βιλντοζα. Σενγκελια δεν ξερω ποσα θα παρει και δεν τον εχω δει φετος να εχω αποψη αλλα 1.3 που φαινεται λογικο.Απο εκει και περα ειναι παικτες γιουροκαπ και ελληνες.. Δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτει τοση αισιοδοξια για το ροστερ του παο.
Αυτό λέω κι εγώ, θα ναι 50-50 ΑΝ δέσουν οι παίχτες μας μεταξύ τους και προφανώς ο ΟΣΦΠ θα χει πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας.

Ο Γκαι να κάνει στεπ απ για να φτάσει στο επίπεδο του Λουτζη? Γιατί με αυτόν πρέπει να συγκριθεί απτους δικούς σας σε επίπεδο Α1. Τσέκαρε:

Βασικός ασος (Σλουκας - Γουοκαπ)
Μπακαπ ασος (Γκραντ - Γκος) : υπερέχετε εδώ
Βασικο 2αρι (Βιλντοζα - Κανααν)
Μπακαπ 2αρι (Γκαι - Λούντζης) : υπερέχουμε εμείς
5ο γκαρντ (Μωραΐτης - Πάπας) : επίσης υπερεχουμε

Στο 3 έχετε Παπανικολάου και Λαρετζακη και εμείς εχουμε Παπαπετρου και Μαντζουκα.

Στο 4 έχουμε Σεγκελια και Μήτογλου και εσείς Σικμα και Πιτερς.

Στο 5 όντως είστε απτις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Βέβαια εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στα σεντερ, εκεί αν χτυπήσει ένας δικός σας έχετε θέμα.

Εχει μειωθεί πάρα πολύ η ψαλιδα κατά τη γνώμη μου. Προφανώς μένει να δούμε και τον περιφερειακο που θα υπογράψει η κάθε ομάδα για να κρίνουμε.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:25 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:44 am
JohnnyPao έγραψε:

ΠΑΟ

Βιλντόζα - Γκάι
Παπαπέτρου - Μαντζούκας
Σεγκέλια - Μήτογλου

ΟΣΦΠ

Γουόκαπ - Γκος
Πίτερς - Σίκμα

Καλά, δεν θέλω ούτε λίγο να μπω τώρα σε κουβέντα για το τι ροστερ έχει ο κάθε ένας και τι ίσως μπορεί να συμβεί στα μεταξύ μας ντέρμπι. Προφανώς και θα είναι ντέρμπι φέτος όπως και να χει και αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω κάτω στο 50-50 (κάποιος θα θεωρεί ότι είμαστε εμείς λίγο πιο μπροστά λόγω ομοιογένειας και κάποιος ότι είστε εσείς λόγω μπάτζετ κτλ).

Το "όπως και να χει η περιφέρεια σας θα μπάζει" θα ήθελα λίγο να το εξηγήσεις αν μπορείς και θέλεις. Πως το εννοείς;
Αυτό λέω 50-50 και υπερεχετε λίγο λόγω ομοιογενειας (τα μπατζετ δεν παίζουν μπασκετ).

Απλό αυτό που λέω για περιφερεια, με Γουοκαπ-Γκος-Κανααν και Λούντζη-Πάπας θα χετε σοβαρά θέματα στα γκαρντ επιθετικα. Θα πρέπει να παίζετε με Γκος και Γουοκαπ αρκετή ώρα μαζί και θα χετε θέμα με το spacing (αν μεινει ο Γκος εκτός Α1 θα πάτε με μπακαπ ασο τον Λουντζη) και ο Κάναν θα πρέπει να κάνει τεράστιο στεπ απ (ή αυτός που θα πάρετε να ναι πολύ καλύτερος του). Επίσης θα μπορούμε να σας ποσταρουμε φουλ με τα 3αρια μας.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:27 pm

pisto-linas έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:03 am
Πάντως στο ρόστερ που γράφει ο Τζόνυ εξαρτάται και τι παίκτη θα πάρει ο ολυμπιακός.Αν ο παίκτης είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά θα παιχτεί μια θέση με τον κάνααν.Στο σενάριο που θα είναι πιο υψηλού επιπέδου,ο κάναν θα μείνει εκτός Α1.Ο μακισικ δε νομίζω να βγαίνει ειδικά με τα χαρακτηριστικά που δίνει.
Θα ναι σίγουρα στην Α1 οι ψηλοι σας , δηλαδή Σικμα-Πιτερς-Φαλ-Μιλου γιατί δεν έχετε Έλληνα να τους αλλάξει στις θέσεις αυτές. Και μετα 2 γκαρντ εκ των Κάνααν, Γκος, Μακισικ και αυτόν που θα ρθει. Προφανώς θα ναι μέσα ο Γκος γιατί δεν μπορείτε να πάτε με μοναδικό ασο τον Γουοκαπ και πρέπει να διαλέξετε εναν εκ των Μακισικ, Κανααν ή αυτόν που θα ρθει για 6ο παιχτη. Αν βάλετε Μακισικ που λες θα χετε σοβαρό θέμα στο σουτ με 6αδα ξένων (Γκος-Μακισικ και τους 4 ψηλους).

JohnnyPao

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:28 pm

pk13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 11:16 am
JohnnyPao έγραψε:

ΠΑΟ

Βιλντόζα - Γκάι
Παπαπέτρου - Μαντζούκας
Σεγκέλια - Μήτογλου

ΟΣΦΠ

Γουόκαπ - Γκος
Πίτερς - Σίκμα

Καλα για τον Πολωνό της Γκραν Καναρια μην το δένουμε κιόλας οτι θα ερθει σίγουρα, μόνο ο Βετακης το έχει γράψει λέγοντας ότι είναι στη λίστα αλλά θα εξαντλησουν τις πιθανότητες για κάτι καλύτερο.

Επίσης σημασία θα έχει η τελευταία κίνηση και των 2. Αν ο ενας π.χ φέρει Μιχαλιουκ και ο άλλος Χιλιαρντ, αλλάζουν οι ισορροπίες.

Εγω προσωπικά δεν βλέπω κάποιο μεγάλο φαβορί, θα έδινα ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας στον Ολυμπιακό.
Ένα υποθετικό σενάριο κάνω. Στη 2η και 3η παράγραφο σου συμφωνώ.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:41 pm

JohnnyPao έγραψε:

Τουλαχιστον για φετος τους εγχωριους τιτλους ευκολα η δυσκολα θα τους παρουμε ολους.
Αλλα Ευρωλιγκα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Playoff ταβανι.

ΠΑΟ

Βιλντόζα - Γκάι
Παπαπέτρου - Μαντζούκας
Σεγκέλια - Μήτογλου

ΟΣΦΠ

Γουόκαπ - Γκος
Πίτερς - Σίκμα

φιλε μου καλημερα , για να ξεκινησω με κατι που ισως να σου διεφυγε το ροστερ του ολυμπιακου που αναφερεις ειναι το ηδη υπαρχον ενω 2 ονοματα που γραφεις στο ροστερ του παναθηναικου ειναι δυο παικτες που ισως και να ερθουν ,αναφερομαι στους σεγκελια και μπαλρτεραουσκι.αν επαιζαν σημερα με τα ηδη υπαρχοντα ροστερ οι 2 ομαδες πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα ειχε ενα ελαφρυ πλεονεκτημα . αν υπογραψουν σε εσενα οι 2 προασναφερθεντες παμε ισως στο 50 50 αλλα πρεπει να δουμε τι θα κανει ο ολυμπιακος μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου , αν φερει πχ 2 παικτεςμεγαλης αξιας στο 2 και στο 4-5 η οχι πριν βγαλουμε το οποιοδηποτε συμπερασμα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:50 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:25 pm
AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:44 am

Αυτό λέω 50-50 και υπερεχετε λίγο λόγω ομοιογενειας (τα μπατζετ δεν παίζουν μπασκετ).

Απλό αυτό που λέω για περιφερεια, με Γουοκαπ-Γκος-Κανααν και Λούντζη-Πάπας θα χετε σοβαρά θέματα στα γκαρντ επιθετικα. Θα πρέπει να παίζετε με Γκος και Γουοκαπ αρκετή ώρα μαζί και θα χετε θέμα με το spacing (αν μεινει ο Γκος εκτός Α1 θα πάτε με μπακαπ ασο τον Λουντζη) και ο Κάναν θα πρέπει να κάνει τεράστιο στεπ απ (ή αυτός που θα πάρετε να ναι πολύ καλύτερος του). Επίσης θα μπορούμε να σας ποσταρουμε φουλ με τα 3αρια μας.
Έχεις ξεχάσει να βάλεις Ντορσει Μακκισικ στην περιφέρεια που παρουσιάζεις goodpost.gif

Επίσης δεν σε βλέπω ούτε εσένα να υπολογίζεις ουσιαστικά τον Μπουρίτο Πάπας ενώ είναι φανερό ότι θα γαζώνει φέτος :shot:

Μιλου, Φαλ, Πίτερς, Σικμα, Γκος, Μακκισικ και αν τελικά ισχύσει το 7 ξένοι και Κανααν.

Στα λίγο πιο σοβαρά, υπολογίζω να παίξει και στο 3 ο Πίτερς φέτος πάντως.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”