Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 23, 2024 2:12 pm

Νονιζω σας έχει επηρεάσει πολύ η περσινή επιτυχία του ΠΑΟ. Να διώξουμε τον Μπαρτζωκα λένε πολλοί φίλοι αν δεν πάρει τη Γιουρολιγκ. Λες κ το να πάρεις την κούπα είναι το πιο εύκολο πράγμα. 3 φορές την έχουμε πάρει μέχρι τώρα και οι 3 εντελώς αναπάντεχες. Θέλετε να σας θυμίσω τι έγινε όσες φορές ήμασταν φαβορί ή νομίζαμε ότι ήμασταν;
Ο ΠΑΟ την πήρε πέρυσι αλλά για ν συμβεί αυτό ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες, μη λέμε πάλι τα ίδια. Η Ρεάλ ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα πέρυσι κ την έχασε. Το ίδιο ο Οσφπ πρόπερσι. Γενικά όταν πολλές ομάδες είναι τόσο κοντά θες και την τύχη. Ένας τραυματισμός, μια κακή βραδιά, ένα ντεφορμαρισμα ή ακόμα και μια διαιτησία μπορεί ν επηρεάσουν το αποτέλεσμα μιας χρονιάς. Η ουσία οπωσ Είπαν και μερικοί άλλοι πιο πάνω είναι ν παραμένουμε στον αφρό. Θέλετε ν σας θυμίσω που ήμασταν πριν έρθει ο κοουτς;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Σεπ 23, 2024 2:21 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 1:04 pm
Αρχικα κατα τη γνωμη μου ο Μπαρτζωκας αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να εχουμε απο καθε αποψη...

Απο κει και περα δε λεω να πουμε οτκ απετυχε αν δεν παρει τιτλους αρκει να μην παιξουμε στα κρισιμα χωρις Μιλουτινοφ και Φαλ η χωρις καποιους αλλους...Θελω να πω αν ειμαστε σχεδον πλήρης οκ αλλα αμα ειναι στα κρισιμα να ειμαστε χωρις κομβικά κομματια οπως περσι στο πρωταθλημα τοτε πως να τον κρίνουμε?
O Φάλ έχει μεγαλώσει και βγάζει τραυματισμούς και ειδικά ο Μίλου πάντα ήταν επιρεπής σε αυτούς...είναι και αυτα κομμάτια τις στρατιγικής, πάμε δηλαδή την χρονιά με 2 Σέντερ που είναι εξαιρετικοί μεν άλλα μόνιμα ο ένας είναι τραυματίας και σε πολλές περιπτώσεις και οι 2.
Αμα η ομάδα στα κρίσιμα είναι πληρης για μένα είναι πρώτο φαβορί να τα πάρει όλα, άλλα θα είναι πλήρης??

Για πέρυσι τον Μπαρτζώκα δεν μπορώ να τον κρίνω, όταν από Σάσα πας σε Σίκμα, όταν θες 3αρι και παίρνουμε τον Μπραζντέικις και όταν θες και 3ο χειριστή και αντίθετα σου φεύγει ο καλύτερος σου Γκάρντ ο Σλούκας και πάιρνεις τον Γκος, βάλε και τους πόσσους τραυματισμούς, ε λογικό είναι η χρονιά να μην κυλίσει καλά....

Για φέτος όμως το ρόστερ ειναι πληρης και ακόμα και με τραυματισμούς έχουμε λύσεις παντού...για μένα μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας και κάνουμε σαν να μην βλέπουμε τον Ελέφαντα στο δωματίο...στόχος είναι η Ευρωκούπα και μόνο αυτός, το να πάμε F4 δεν μου λέει τίποτα πλέον, και πέρυσι πήγαμε με πολύ χειρότερο ρόστερ. Ειδικά αν κάνει ο Παναθηναικός κανένα Back to back στην Ευρώπή δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ο κόσμος που είναι ήδη στα κόκκινα και σκασμενος από την περσυνή και όχι μόνο χρονιά. Μόνο με Ευρωκούπα θα ηρεμίσουμε όλοι μας ξεκάθαρα....

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Σεπ 23, 2024 2:29 pm

Επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται αν δεν τα καταφερει ο μπαρτζωκας θα το παρει με την πρωτη ο επομενος με ομαδα του μπαρτζωκα :wink:

Οσο για τον προβληματισμο που υπαρχει για την αμυνα σε ολα τα φιλικα μεχρι τωρα εστιαζα μονο εκει και μαλιστα σε συγκεκριμενους παικτες .

Δεν θα πω ποιους γιατι η αποψη μου δεν θα ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης .

Ολη η προσπαθεια στην αμυνα θα ειναι να κρυφτουν καποια πραγματα που βγαζουν ματι . Ειναι δεδομενο οτι αυτο δεν μπορει να γινει στο 100% και οι αντιπαλες ομαδες θα χτυπανε εκει κατα κορον .

Το θετικο φετος ειναι οτι προστεθηκε επιθετικη ποιοτητα στα γκαρντ λογω βιλντοζα φουρνιε οποτε οι τρυπες στην αμυνα θα καλυπτονται σε καποιο ποσοστο με μεγαλυτερο σκορ .

Ο πιο ευκολος τροπος παντως να βελτιωθει μια αμυνα ειναι να παιζουν λιγοτερο αυτοι που δεν μπορουν να παιξουν αμυνα . :roll:

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

redcard έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 12:14 am
shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 22, 2024 11:50 pm
Ο φουρνιε φαίνεται να ξετριβει.. άρχισε και τις Μπούκες.. το θετικό η διάθεση που έχει στην άμυνα , δείχνει ότι ήρθε με κίνητρο
Δεν ηρθε για να κοροιδεψει, αυτο φαινεται ηδη (ευτυχως).

Απο εκει και περα η μπαλα ειναι στο γηπεδο του Μπαρτζωκα, ο οποιος παρεπιπτοντως αναμενεται να εχει την πιο δυσκολη σαιζον της καριέρας του. Μπορει να μη το λεμε ακομα φωναχτα αλλα μετα απο 3 συνεχομενα χαμενα final4, τη κατακτηση της Ευρωλιγκας απο τον αιωνιο και την καταργηση του αφηγηματος περι χαμηλου μπατζετ, η πιεση πια ειναι τρομακτική.

Βασικα αν θελουμε να μιλαμε ανοιχτα, ο.τιδηποτε αλλο πλην της κατακτησης της Ευρωλιγκας (!) θα οδηγησει σε απιστευτη γκρινια και αμφισβητηση και πιθανο σε αντικατασταση του, κατι εντελως παρανοικο και αναμενομενο ταυτοχρονα.

Kalo kouragio.
Βρίσκω εντελώς άτοπο, άστοχο και προβοκατόρικο το λεγόμενο περί αντικατάστασης Μπαρτζώκα.
Δεν εξυπηρετεί τίποτα.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 23, 2024 2:35 pm

coach blue έγραψε:
Επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται αν δεν τα καταφερει ο μπαρτζωκας θα το παρει με την πρωτη ο επομενος με ομαδα του μπαρτζωκα :wink:

Οσο για τον προβληματισμο που υπαρχει για την αμυνα σε ολα τα φιλικα μεχρι τωρα εστιαζα μονο εκει και μαλιστα σε συγκεκριμενους παικτες .

Ολη η προσπαθεια στην αμυνα θα ειναι να κρυφτουν καποια πραγματα που βγαζουν ματι . Ειναι δεδομενο οτι αυτο δεν μπορει να γινει στο 100% και οι αντιπαλες ομαδες θα χτυπανε εκει κατα κορον .

Το θετικο φετος ειναι οτι προστεθηκε επιθετικη ποιοτητα στα γκαρντ λογω βιλντοζα φουρνιε οποτε οι τρυπες στην αμυνα θα καλυπτονται σε καποιο ποσοστο με μεγαλυτερο σκορ .

Ο πιο ευκολος τροπος παντως να βελτιωθει μια αμυνα ειναι να παιζουν λιγοτερο αυτοι που δεν μπορουν να παιξουν αμυνα . :roll:
Όσον αφορά την άμυνα, θα έλεγα να αφήσουμε την κριτική για τα πρώτα επίσημα. Τώρα μπορούν να παίζουν διάφοροι λόγοι για την κακή άμυνα.

Θα έλεγα ωστόσο, ότι εμένα δε θα με ενοχλούσε να κερδίζουμε τα ευκολα παιχνίδια από την επιθετική παραγωγή.

Δεν χρειάζεται δλδ να περιορίσω την αλμπα στους 60 πόντους για να την κερδίσω.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πως ακριβώς θα αντιδράσει ο κόσμος αν ο Παναθηναϊκός κάνει το repeat; Όπως ακριβώς αντέδρασε κι ο κόσμος των "πράσινων" στο ερυθρόλευκο back-to-back του '12-'13: δεν θα κάνει απολύτως τίποτα γιατί μιλάμε για μπασκετάκι και θέαμα. Ότι κι αν λένε όλοι στα σόσιαλ, στα φόρουμ και στα ραδιόφωνα κανείς δεν είναι τόσο Ήταν ωραίο το Σούνιο τη μέρα εκείνη του Ευαγγελισμού πάλι με την άνοιξη. Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στις σκουριασμένες πέτρες το κόκκινο χώμα κι ασπάλαθοι* να μην αντιλαμβάνεται αυτή τη μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Κανείς δεν θα ψαχτεί να κάνει φασαρία για κάτι τόσο πρακτικά ασήμαντο στην καθημερινή ζωή, ακόμη κι αν παρουσιάζει ενδιαφέρον (πάντα από άποψη θεάματος).

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 2:58 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Πως ακριβώς θα αντιδράσει ο κόσμος αν ο Παναθηναϊκός κάνει το repeat; Όπως ακριβώς αντέδρασε κι ο κόσμος των "πράσινων" στο ερυθρόλευκο back-to-back του '12-'13: δεν θα κάνει απολύτως τίποτα γιατί μιλάμε για μπασκετάκι και θέαμα. Ότι κι αν λένε όλοι στα σόσιαλ, στα φόρουμ και στα ραδιόφωνα κανείς δεν είναι τόσο Ήταν ωραίο το Σούνιο τη μέρα εκείνη του Ευαγγελισμού πάλι με την άνοιξη. Λιγοστά πράσινα φύλλα γύρω στις σκουριασμένες πέτρες το κόκκινο χώμα κι ασπάλαθοι* να μην αντιλαμβάνεται αυτή τη μικρή αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Κανείς δεν θα ψαχτεί να κάνει φασαρία για κάτι τόσο πρακτικά ασήμαντο στην καθημερινή ζωή, ακόμη κι αν παρουσιάζει ενδιαφέρον (πάντα από άποψη θεάματος).
Δεν είναι το ίδιο φίλε μου, ο κόσμος του Παναθηναικού είναι χορτάτος με πολλά τρόπαια, ειδικά εντός συνόρων, οπότε δεν θα κάτσουν να σκάσουν τόσο αν δουν τον μέγαλο τους αντίπαλο να παίρνει κάποια. Εμείς όμως δεν είμαστε ετσι, δες μόνο τι έγινε πέρυσι με την κούπα του Παναθηναικού, οι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μιλιόντουσαν και είχαν σκάσει, τι θεωρείς θα γίνει αν ξαναζήσουμε το ίδιο σενάριο back to back?? Δεν είπα οτι θα βγουν και θα τα σπάσουν, αυτό έλειπε, άλλα θα θέλουν δραστικές κινήσεις κλπ...ξεχνάμε επίσης εύκολα τι είχε γίνει στο παρκινγκ με τον Μπαρτζώκα που μας είχε φέρει και Ευρωκούπα...πραγματικά ελπίζω να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. Ειλικρινά και προσωπικά να το πάρω, αν είχα 6 ευρωκούπες και 30+ πρωταθλήματα σκασίλα μου μεγάλη αν ο αντιπαλός μου το 1 Ευρωπιακό το έκανε 2 ή 3 ή τα πρωταθήματα τα 9 τα έκανε 10 ή 11...όπως και στην μπάλα σκασίλα μου που πήρε ο Παοκ ή η Αεκ πρόπερσυ το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 3:01 pm

plo koon έγραψε:
coach blue έγραψε:

Όσον αφορά την άμυνα, θα έλεγα να αφήσουμε την κριτική για τα πρώτα επίσημα. Τώρα μπορούν να παίζουν διάφοροι λόγοι για την κακή άμυνα.

Θα έλεγα ωστόσο, ότι εμένα δε θα με ενοχλούσε να κερδίζουμε τα ευκολα παιχνίδια από την επιθετική παραγωγή.

Δεν χρειάζεται δλδ να περιορίσω την αλμπα στους 60 πόντους για να την κερδίσω.
Σωστό και αυτό, με τόσο επιθετικό ταλέντο που έχουμε φέτος ε δεν είναι ανάγκη στα εύκολα θεωρητικά ματς να πνήγουμε τον αντίπαλο, ας βάζουμε μια 85-90αρα και ας φάμε και 80....άμυνα θα πάιξουμε όταν χρειαστεί σε δυσκολες ομάδες..πρέπει να μάθουμε ειδικά φέτος να πάιρνουμε και ματς από την επίθεση.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Σεπ 23, 2024 3:25 pm

montechristo έγραψε:
redcard έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 12:14 am

Δεν ηρθε για να κοροιδεψει, αυτο φαινεται ηδη (ευτυχως).

Απο εκει και περα η μπαλα ειναι στο γηπεδο του Μπαρτζωκα, ο οποιος παρεπιπτοντως αναμενεται να εχει την πιο δυσκολη σαιζον της καριέρας του. Μπορει να μη το λεμε ακομα φωναχτα αλλα μετα απο 3 συνεχομενα χαμενα final4, τη κατακτηση της Ευρωλιγκας απο τον αιωνιο και την καταργηση του αφηγηματος περι χαμηλου μπατζετ, η πιεση πια ειναι τρομακτική.

Βασικα αν θελουμε να μιλαμε ανοιχτα, ο.τιδηποτε αλλο πλην της κατακτησης της Ευρωλιγκας (!) θα οδηγησει σε απιστευτη γκρινια και αμφισβητηση και πιθανο σε αντικατασταση του, κατι εντελως παρανοικο και αναμενομενο ταυτοχρονα.

Kalo kouragio.
Βρίσκω εντελώς άτοπο, άστοχο και προβοκατόρικο το λεγόμενο περί αντικατάστασης Μπαρτζώκα.
Δεν εξυπηρετεί τίποτα.
Εγω δε λεω οτι θα πρεπει να αντικατασταθει ο Μπαρτζωκας, για μενα προσωπικά εχει πολλά να δώσει ακόμα στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

Αλλα εγω ειμαι ενας.

Και αυτο που λεω είναι κάτι άλλο, λέω οτι ζουμε όλοι στην ιδια χωρα και δε γεννηθηκαμε χθες. Και γι αυτο δε φταιει ο Μπαρτζωκας ουτε κανενας άλλος προπονητής.

Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 3:56 pm

Μάγκες πραγματικά δεν πιάνεστε από πουθενά αλήθεια, ένα φιλικό παίξαμε που η ομάδα ήταν σε χαλαρό τέμπο, βγαίνει ο πρώτος και βάζει θέμα Μπαρτζώκα (για γέλια) και για αυτοσκοπό την Ευρωκούπα και βγαίνετε μετά οι άλλοι μισοί και λέτε γιατί δεν παίξαμε άμυνα στο φιλικό και είσαστε και πολύ προβληματισμένοι!

Μάλλον σαν λαός έχουμε κοντή μνήμη και ξεχνάμε μου φαίνεται τον περσινό πονόματο των 60-70 πόντων στην επίθεση και που έπρεπε να παίξουμε άμυνα τελικού για να κερδίσουμε. Η ομάδα φέτος ρολάρει επιθετικά και έχει ταλέντο και ξαφνικά μας έπιασε πρεμούρα για την άμυνα! Σε φιλικό ματς, μια εβδομάδα πριν από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν που είναι λογικό να μην παίζουνε στο 100% οι παίκτες, και σε ματς που βάλαμε 95 πόντους. Δλδ αν είχαμε δει δυο ήττες στα τελευταία δυο φιλικά όπως ο ΠΑΟ με κακό μπάσκετ τι θα βγαίνατε να λέγατε ρε τέρατα;

Έχουμε τόσα πράγματα να σχολιάσουμε από το χτεσινό φιλικό για αποδόσεις παικτών και γράφετε για Μπαρτζώκα και άμυνα. Υπάρχει περίπτωση ομάδα Μπαρτζώκα να μην παίξει καλή άμυνα; Θα τρελαθούμε τελείως; Για μένα όλο το ζητούμενο είναι η επιθετική λειτουργία κυρίως και οι αυτοματισμοί, γιατί η ομάδα είναι ακόμα ασύνδετη. Θέλω να δω το μπάσκετ του 22´. Ούτε η Ευρωκουπα με νοιάζει, ούτε θέλω να κερδίζουμε με τον Σάσα να βάζει 30αρες από ατομικές ενέργειες όπως ο Ναν στον ΠΑΟ. Θέλω να δω κάτι όμορφο που θα ξεσηκώνει την κερκίδα. Τον Ουόκαπ να βάζει 4/4 γιατί του έδωσε το σύστημα 4 ελεύθερα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Σεπ 23, 2024 3:59 pm

karamelitsa έγραψε:
Δεν είναι το ίδιο φίλε μου, ο κόσμος του Παναθηναικού είναι χορτάτος με πολλά τρόπαια, ειδικά εντός συνόρων, οπότε δεν θα κάτσουν να σκάσουν τόσο αν δουν τον μέγαλο τους αντίπαλο να παίρνει κάποια. Εμείς όμως δεν είμαστε ετσι, δες μόνο τι έγινε πέρυσι με την κούπα του Παναθηναικού, οι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μιλιόντουσαν και είχαν σκάσει, τι θεωρείς θα γίνει αν ξαναζήσουμε το ίδιο σενάριο back to back?? Δεν είπα οτι θα βγουν και θα τα σπάσουν, αυτό έλειπε, άλλα θα θέλουν δραστικές κινήσεις κλπ...ξεχνάμε επίσης εύκολα τι είχε γίνει στο παρκινγκ με τον Μπαρτζώκα που μας είχε φέρει και Ευρωκούπα...πραγματικά ελπίζω να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. Ειλικρινά και προσωπικά να το πάρω, αν είχα 6 ευρωκούπες και 30+ πρωταθλήματα σκασίλα μου μεγάλη αν ο αντιπαλός μου το 1 Ευρωπιακό το έκανε 2 ή 3 ή τα πρωταθήματα τα 9 τα έκανε 10 ή 11...όπως και στην μπάλα σκασίλα μου που πήρε ο Παοκ ή η Αεκ πρόπερσυ το πρωτάθλημα.
Υπερβάλλεις ολίγον τι. Ο πολύς κόσμος γενικά δεν δίνει δεκάρα για τα «προβλήματα» που περιγράφεις. Αυτά μπορούν να θεωρηθούν προβλήματα μόνο από πολύ ειδικές και μειοψηφικές κατηγορίες ανθρώπων όπως κλινικά άρρωστοι οπαδοί, ψυχικά ανώριμοι ενήλικες με προβλήματα προσαρμοστικότητας, παραιτημένοι από την πραγματικότητα ή 15χρονοι μαθητές γυμνασίου/λυκείου. :cool: Όλοι οι υπόλοιποι τα προσπερνούν με διαφορετικό τρόπο και ένταση ο καθένας γιατί αντιλαμβάνονται ότι οι ομάδες και το αθλητικό θέαμα είναι ένα ευχάριστο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, ίσως το καλύτερο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση δευτερεύον. :cool:

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 4:03 pm

Είναι αλήθεια πως η εικόνα της άμυνάς μας σε όλα τα φιλικά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή , για την ακρίβεια δεν ήταν καν μέτρια με εξαίρεση μερικά μικρά διαστήματα.
Από την άλλη μιλάμε για φιλικά όπου ίσως ήταν και οδηγία του προπονητή να μην βάλουν παραπάνω ένταση με αποτέλεσμα να ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό , άλλωστε το ζητούμενο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρουν ρυθμό οι παίκτες και αυτό το δίνει καλύτερα η επίθεση.

Δεν θυμάμαι πάντως τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει ποτέ σημαντικά αμυντικά προβλήματα, ίσα ίσα που έχει σταθερά μια από τις καλύτερες άμυνες της Euroleague , οπότε ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα από μερικά φιλικά.
Σίγουρα πάντως η παρουσία του Φαλ στο παρκέ δίνει άλλη διάσταση στην αμυντική λειτουργία και ελπίζω να γυρίσει δυνατός γιατί είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Σεπ 23, 2024 4:21 pm

Dimmitz έγραψε:
Μάγκες πραγματικά δεν πιάνεστε από πουθενά αλήθεια, ένα φιλικό παίξαμε που η ομάδα ήταν σε χαλαρό τέμπο, βγαίνει ο πρώτος και βάζει θέμα Μπαρτζώκα (για γέλια) και για αυτοσκοπό την Ευρωκούπα και βγαίνετε μετά οι άλλοι μισοί και λέτε γιατί δεν παίξαμε άμυνα στο φιλικό και είσαστε και πολύ προβληματισμένοι!
Θελω ειλικρινα να μου πεις που ειδες οτι εγω προσωπικα εχω θέσει θεμα Μπαρτζωκα (!) επειδη παιξαμε χαλαρα στο χθεσινο φιλικο ή θεμα Μπαρτζωκα γενικώς. Μαλλον δεν γράφω σωστα ελληνικά, δεν εξηγείται αλλιώς.

Για γελια ειναι σιγουρα η αθλητικη και οπαδικη κουλτουρα στην Ελλαδα γι αυτο παιζει να εχουμε παγκοσμιο ρεκορ απολυσεων προπονητών στα ομαδικα σπορ.

Σ' αυτο συμφωνουμε απόλυτα.

SleeperMonk

senior
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 4:24 pm

Dimmitz έγραψε:

Μάλλον σαν λαός έχουμε κοντή μνήμη και ξεχνάμε μου φαίνεται τον περσινό πονόματο των 60-70 πόντων στην επίθεση και που έπρεπε να παίξουμε άμυνα τελικού για να κερδίσουμε. Η ομάδα φέτος ρολάρει επιθετικά και έχει ταλέντο και ξαφνικά μας έπιασε πρεμούρα για την άμυνα! Σε φιλικό ματς, μια εβδομάδα πριν από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν που είναι λογικό να μην παίζουνε στο 100% οι παίκτες, και σε ματς που βάλαμε 95 πόντους. Δλδ αν είχαμε δει δυο ήττες στα τελευταία δυο φιλικά όπως ο ΠΑΟ με κακό μπάσκετ τι θα βγαίνατε να λέγατε ρε τέρατα;

Έχουμε τόσα πράγματα να σχολιάσουμε από το χτεσινό φιλικό για αποδόσεις παικτών και γράφετε για Μπαρτζώκα και άμυνα. Υπάρχει περίπτωση ομάδα Μπαρτζώκα να μην παίξει καλή άμυνα; Θα τρελαθούμε τελείως; Για μένα όλο το ζητούμενο είναι η επιθετική λειτουργία κυρίως και οι αυτοματισμοί, γιατί η ομάδα είναι ακόμα ασύνδετη. Θέλω να δω το μπάσκετ του 22´. Ούτε η Ευρωκουπα με νοιάζει, ούτε θέλω να κερδίζουμε με τον Σάσα να βάζει 30αρες από ατομικές ενέργειες όπως ο Ναν στον ΠΑΟ. Θέλω να δω κάτι όμορφο που θα ξεσηκώνει την κερκίδα. Τον Ουόκαπ να βάζει 4/4 γιατί του έδωσε το σύστημα 4 ελεύθερα.
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου, απλά για να είμαστε δίκαιοι νομίζω ελάχιστοι έως κανένας εδώ στο forum δεν θεωρεί λύση να φύγει ο coach σε περίπτωση αποτυχίας. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιθανό να είμαστε ισχνή μειοψηφία.

SleeperMonk

senior
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 4:28 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 3:59 pm
karamelitsa έγραψε:

Υπερβάλλεις ολίγον τι. Ο πολύς κόσμος γενικά δεν δίνει δεκάρα για τα «προβλήματα» που περιγράφεις. Αυτά μπορούν να θεωρηθούν προβλήματα μόνο από πολύ ειδικές και μειοψηφικές κατηγορίες ανθρώπων όπως κλινικά άρρωστοι οπαδοί, ψυχικά ανώριμοι ενήλικες με προβλήματα προσαρμοστικότητας, παραιτημένοι από την πραγματικότητα ή 15χρονοι μαθητές γυμνασίου/λυκείου. :cool: Όλοι οι υπόλοιποι τα προσπερνούν με διαφορετικό τρόπο και ένταση ο καθένας γιατί αντιλαμβάνονται ότι οι ομάδες και το αθλητικό θέαμα είναι ένα ευχάριστο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, ίσως το καλύτερο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση δευτερεύον. :cool:
Δίκιο έχεις, απλά τα "παρκινγκ" δεν θέλουν πολλούς. Θέλουν τόσους όσους,την προηγούμενη φορά μια χούφτα άνθρωποι ήταν. Αν ειδικά η πλειοψηφία αρχίσει την γκρίνια προςτο τέλος της χρονιάς, τα ευτράπελα αυτά δεν είναι μακριά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”