2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι υπολείπεται πολύ τακτικά στο Fiba basketball αυτή την στιγμή αλλά δείχνει να έχει καλό potential , όρεξη και έναν Σλούκα που μπορεί να τον ανεβάσει. Το σενάριο που περιγράφεις είναι πολύ καλό. Μακάρι!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 7:25 pmθα κανω μια ρισκαδορικη προβλεψη και θα πω οτι το αντετοκουμπακι την χρονια 22-23 θα ναι ο βασικος μας σεντερ..η τουλαχιστον θα ειναι βασικο γραναζι του ροστερ..Αν κλεισει και ο ντορσει θα χουμε Σλουκα ντορσει παπ Βεζε ΑντεΕλληνικος κορμος απο αλλες εποχες,μακαρι..
1
1

Βέβαια το μπάσκετ που παίζεται στις διοργανώσεις της ΦΙΜΠΑ έχει σοβαρές διαφορές με αυτό που παίζεται στην Ευρωλίγκα.

Χάινς, Ντάνστον, Χάντερ, Μίκι, Ρόμπινσον, Μάρτιν έχουν περάσει από τα χέρια του κόουτς Μπι.
Σε κάθε περίπτωση πολύ σοβαρή κίνηση. Σε συνδυασμό και με τη διάρκεια του συμβολαίου. Φαινόταν ότι θα τον πάρουμε από τη στιγμή που ναυάγησε του Μήτογλου. Ήταν και θέμα γοήτρου για τους Αφούς. Δεν συμφωνώ με την οπτική αυτή, αλλά ως παίκτης "φώναζε" από πέρσι (το λέγαμε κιόλας με το που άνοιξε το φόρουμ στη νέα του μορφή) ότι πρέπει να τον κλείσουμε.
Δεν έχω ιδέα βέβαια αν είναι διασταυρωμένο κι αν όντως είμαστε τόσο κοντά. Εδώ μπήκα πρώτα- πρώτα. Λέτε να τα γράφω τζάμπα όλα αυτά;

Τελευταία προσθήκη δεν θα είναι, αλλά κι εγώ προτιμώ τον Ντόμπριτς και μακράν κιόλας. Το θέμα είναι ότι τον κοιτάει κι η Μπαρτσελόνα. Οπότε χλωμιάζει όπως είναι ευνόητο.

* Από μια ματιά σε γαλλικά, δεν βλέπω νεώτερα για Λάιτι. Για να δούμε. Αν έχει ψηθεί ο παίκτης για Ελλάδα, ότι και να κάνει η Οικογένεια Πάρκερ

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 6628
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχει και τον σλουκα που ηδη συνεργαζονται μια χαρα..απο πισω και τον γουοκαπ..Θεωρω οτι θα εχει το ιδανικο κλιμα να εξελιχθει και γρηγορα..basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 02, 2021 8:28 pm
Βέβαια το μπάσκετ που παίζεται στις διοργανώσεις της ΦΙΜΠΑ έχει σοβαρές διαφορές με αυτό που παίζεται στην Ευρωλίγκα.![]()
Στην Ευρωλίγκα θα έχει ακόμα σοβαρότερο θέμα, αλλά λογικά θα το καλύψει γρήγορα, γιατί η οικογένεια αυτή αν για κάτι ξεχωρίζει είναι το λεγόμενο " εργασιακό ήθος". Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά μέχρι να δύσει ο ήλιος. Επιπλέον έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στο να δουλεύει με ΜΑΠ.
Χάινς, Ντάνστον, Χάντερ, Μίκι, Ρόμπινσον, Μάρτιν έχουν περάσει από τα χέρια του κόουτς Μπι.
Σε κάθε περίπτωση πολύ σοβαρή κίνηση. Σε συνδυασμό και με τη διάρκεια του συμβολαίου. Φαινόταν ότι θα τον πάρουμε από τη στιγμή που ναυάγησε του Μήτογλου. Ήταν και θέμα γοήτρου για τους Αφούς. Δεν συμφωνώ με την οπτική αυτή, αλλά ως παίκτης "φώναζε" από πέρσι (το λέγαμε κιόλας με το που άνοιξε το φόρουμ στη νέα του μορφή) ότι πρέπει να τον κλείσουμε.
Δεν έχω ιδέα βέβαια αν είναι διασταυρωμένο κι αν όντως είμαστε τόσο κοντά. Εδώ μπήκα πρώτα- πρώτα. Λέτε να τα γράφω τζάμπα όλα αυτά;![]()
Το γιουροχουπς παντως λεει οτι δεν εχει τελειωσει το θεμα,παιζει να ειναι και παικτης της οκταγκον που δουλευει ο βαρλας,ο αλεξ παντως εκει ειναι,βασικα ολοι οι κουμποι εκει ειναι νομιζω.
0
Πολύ σωστά το θέτεις. Κι εγώ θα συμφωνήσω. Ένας πολύ καλός στο 2-3. Ή καλύτερα ένα ψηλό sg.
Άσε που θα μαζευτούν πολλοί παίκτες από το 1-3. Τα λεφτά αυτών των 2 είναι περίπου 1.5 (400 τον χρόνο ο Λάιτι + 200χιλ τη ρήτρα, και γύρω στα 900χιλ ο Τάιλερ). Είναι καλά λεφτά και νομίζω ότι φτάνουν για αυτόν εδώ που τον κουβεντιάζουμε χρόνια και ζαμάνια:
Ή φτάνουν και περισσεύουν (γύρω στο 1εκ τον κόβω) για αυτόν εδώ:
Έβαλα βιντεάκι του με έντονη σημειολογία. Καθότι επιμελημένο από το φόρουμ και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Τάιλερ είναι Έλληνας. Σε μια εποχή που οι πραγματικά καλοί Έλληνες σπανίζουν. Έχει λογική το κόλλημα μαζί του κι ας μπερδεύεται κάπως το πράγμα. Π.χ αν έρθει ο Λάιτι, θα τσουγγρίσει με τον Μακίσικ (κι ας έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι όμως παίκτες που παίζουν ακριβώς στις ίδιες θέσεις).
Οριακά θα πάρω την πρώτη επιλογή μόνο και μόνο για το διαβατήριο/ηλικία/ποιότητα/εμπειρία από Ευρωλίγκα.
- Conan1982
- Reactions: 3555
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και να είχαμε 1,5 εκατομμύριο δεν υπήρχε περίπτωση να τα δίναμε στον Jamaal Franklin. Μπορεί να είναι απίστευτος παίκτης, μπορεί και όχι, το ζήτημα είναι ότι έχει διαλέξει να παίζει 7 χρόνια στην Κίνα. Πόσο θα θέλει στα 29 του να μπει στο περιβάλλον της Ευρωλίγκα; Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για τόσα χρήματα.
1
1

Καλά ότι έχει η ΚΑΕ 1.5 εκ έχει. Το θέμα είναι αν θέλει να τα δώσει σε έναν παίκτη- κάτι που όντως το βλέπω χλωμό.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 03, 2021 9:33 amΚαι να είχαμε 1,5 εκατομμύριο δεν υπήρχε περίπτωση να τα δίναμε στον Jamaal Franklin. Μπορεί να είναι απίστευτος παίκτης, μπορεί και όχι, το ζήτημα είναι ότι έχει διαλέξει να παίζει 7 χρόνια στην Κίνα. Πόσο θα θέλει στα 29 του να μπει στο περιβάλλον της Ευρωλίγκα; Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για τόσα χρήματα.
Από και και πέρα κι εγώ πάντα κρατάω επιφυλάξεις με τους παίκτες που έχουν κινεζοποιηθεί. Βέβαια, η υπόθεση Φράνκλιν έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Δεν παίζει ως κλασσικός ξένος στ CBA (φέρτε μου την μπάλα να σκοράρω) αλλά παίζει πολύ πιο μπασκετικά. Βλέπει συμπαίκτες, παίζει άμυνα, έχει κάνει quadruple double και πολλές φορές το έχει πλησιάσει.
Το θέμα είναι αν θέλει. Γιατί αν το θέλει έχει όλα τα φόντα να παίξει ως ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρωλίγκα.
Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις εξελίξεις αυτή τη φορά, αλλά μου φάνηκε εντελώς κουφό να πάμε και για άλλον έναν γκαρντ (πέραν του γεγονότος ότι δεν είναι πρωτίστως σκόρερ- κι ας μου αρέσει πολύ ως παίκτης ο Γουάιλερ Μπαμπ).
Αν πάρουμε Κορντινιέ τότε είμαι οκ και χωρίς Τάιλερ. Το ρόστερ έκλεισε με τον Γάλλο. Μεταγραφάρα θα είναι. Έφαγε άκυρο η Μιλάνο πριν κάποιο καιρό, γιατί περίμενε ΝΒΑ. Μου κάνει για πολύ δύσκολο. Μακάρι, εννοείται. Οι άλλοι 2 είναι πολύ καλοί, απλώς τον Ντόμπριτς τον κοιτάει κι η Μπαρτσελόνα, χωρίς όμως βιάση, μιας και καίγεται για το 3-4ρι της, πρώτα που θα είναι μάλλον ο Κάλινιτς και με λιγότερες πιθανότητες ο Παπαπέτρου.
- mixalisgate7
- Reactions: 1626
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εν τω μεταξύ το sport-fm στο κείμενο που ανέβασε δεν αναφέρει τον Ντόμπριτς.
Στη συνέχεια επανέλαβε πως δείχνει να είναι σε καλό δρόμο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Αντεντοκούνμπο, με τους Χόλινς, Ντόρσεϊ και Κορντινιέ να είναι οι επόμενοι ως εναλλακτικές.
2
2