Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 466
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 02, 2024 12:35 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:23 pm
Σκέφτομαι σχήματα τώρα.
Επιθετικά μπορούμε να έχουμε "Γκος, Φουρνιέ, Πίτερς, Σάσα, Μιλού" ή "Γκος, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλού" που δεν σε παίρνει να παίξεις στοχευμένη άμυνα όπως πέρυσι που το έκαναν σε Καναάν και Πίτερς, ούτε να δώσεις το σουτ σε κάποιους όπως πέρυσι με τον Γουοκάπ, Μακκίσικ. Βάλτε όπου Μιλού τον Ράιτ και έχουμε ακόμα πιο ευέλικτο σχήμα την επιθετική ικανότητα του Ράιτ.
Γενικά φέτος θα έχουμε Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ (αν έρθει), Παπ, Πίτερς, Σάσα που είναι από καλοί έως πολύ καλοί σουτέρ, άφθονους χώρους και νομίζω θα ξεχάσουμε τα περυσινά παιχνίδια που η ομάδα αγκομαχούσε να σκοράρει κατά διαστήματα.
Επίσης, νομίζω, οτι μόνο η motion μπορεί να αξιοποίησει πλήρως ενα roster με αυτά τα χαρκτηριστικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 02, 2024 12:38 pm

το οτι ο μπαρτζωκας δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλα ροστερ δεν προκυπτει απο καπου..Ποτε ειχε μεγαλο ροστερ για να ξερουμε?Επισης ο ιδιος δεν ηθελε μεγαλα ροστερ ενω τωρα εχει πει οτι αλλαξαν οι καιροι με τοσα ματς και αλλιως δεν βγαινει..

Το οτι δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλους παικτες οταν ειχε σπανουλη σβεντ σλουκα ναβαρο και λοιπους..παλι δεν κολλαει..

ο μπαρτζω ειναι αξιοκρατικος,αφηνε τον μιλου εξω για τον ραιτ οσο πιστευε οτι ο σερβος δεν εχει επανελθει..εβαζε τον μακισικ και την κομπρα οταν η επιλογη του που στοιχισε 1.5εκ πεταγε αετο..

Τον μονο παικτη που εχει αδικησει ειναι ο κανααν..και αυτο γιατι δεν τον ηθελε μεσα να κλεινει τα παιχνιδια.

Ο λαρε και ο ναζ θα χουν ρολο φετος αφου ειναι στην 6δα των ελληνων..Α1 θα χουν αρκετο χρονο..

ο μακισικ απο την αλλη μηπως αναλλαβει χρεη καλαβρου..Αλλιως δεν βλεπω που θα παιζει.

Το ροστερ που φτιαχνεται με φουρνιε ειναι ονειρο..Ειδικα αν παιξει και ο εβανς..Φτιαχνεις οτι 5δα θες..Και δειτε ποσους 3ποντερ θα χουμε.. Σασα Φουρνιε Πιτερς Ντορσει Εβανς που ειναι σιγουρα ολοι μεσα στην 10δα των καλυτερων σουτερ της ευρωλιγκας..και απο εκει και περα εχουμε βιλντοζα γκος παπ που ειναι στρικι αλλα εχουν κοντα στο 40% και αυτοι.Μεχρι και 5ρι που μπορει να σουταρει εχουμε..

1
1 Εικόνα
yawn.brigade

junior
Reactions: 326

Δευ Σεπ 02, 2024 12:39 pm

επειδή κι εγώ είμαι της άποψης ότι ο Φουρνιέ θα ζορίσει πολύ τα πράγματα με τη λειτουργικότητα του ρόστερ και επειδή προφανώς το βλέπουν και στην ομάδα αυτό, αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι μάλλον θα του κάνουμε κάποια πρόταση που θα θεωρούμε "ευκαιρία", ότι δε γίνεται να μη πάρεις τον Φουρνιέ σε αυτά τα λεφτά.

δε νομίζω δηλαδή ότι είμαστε σε φάση "τον θέλουμε οπωσδήποτε και θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει".

προσωπικά δε θα μου κάνει και τρομερή εντύπωση να πάει σε καμιά γαλλική ομάδα για να είναι στη χώρα του, αυτά τα "θέλει να πάρει Ευρωλίγκα οπωσδήποτε" νομίζω από το κεφάλι τους τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι, σιγά μην έχουν πληροφόρηση για το πώς σκέφτεται ο Φουρνιέ.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 02, 2024 12:42 pm

Ο φουρνιε έχει την δυνατότητα σε πολύ καλό βαθμό να δημιουργήσει για τον εαυτό του και για να σουτάρει και για ντραιβ. Επίσης βλέπει τους συμπαίκτες του. Αν έχει κίνητρο θα προσφέρει πολλά.
Φαντάσου να έχει την μπάλα αυτός και να περιμένουν στις γωνιές βεζενκοφ Πίτερς Βιλντοζα :shot:

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Σεπ 02, 2024 12:43 pm

Αν και έχω διαβάσει και ακούσει τέρατα ακόμα και από φίλους μου, θα πω μόνο τι πιστεύω εγώ βάσει λογικής

Όποιος αποφασίζει να έρθει Ευρώπη από ΝΒΑ , αποδέχεται και το ότι αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει . Δλδ αυτά τα λεφτά παίζουν , δεν θα πάρει 5Μ από κανένα ο Φουρνιε λογικά

Τα 2,5Μ είναι τίμιες απολαβές . Αν του δίνει η Ρεάλ 3Μ να πάει , λογικό θα είναι

Έχω ακούσει μέχρι και για προσύμφωνο ή ότι έχει συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα και δεν ψήνεται ο Μπαρτζώκας να ασχοληθεί με προσθαφαιρέσεις και προσπαθούν να τον πείσουν

οπότε υπομονή και σύνεση γιατί θα πέσει ξενερα

Κλειστά αυτιά

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Δευ Σεπ 02, 2024 12:45 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:39 pm
επειδή κι εγώ είμαι της άποψης ότι ο Φουρνιέ θα ζορίσει πολύ τα πράγματα με τη λειτουργικότητα του ρόστερ και επειδή προφανώς το βλέπουν και στην ομάδα αυτό, αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι μάλλον θα του κάνουμε κάποια πρόταση που θα θεωρούμε "ευκαιρία", ότι δε γίνεται να μη πάρεις τον Φουρνιέ σε αυτά τα λεφτά.

δε νομίζω δηλαδή ότι είμαστε σε φάση "τον θέλουμε οπωσδήποτε και θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει".

προσωπικά δε θα μου κάνει και τρομερή εντύπωση να πάει σε καμιά γαλλική ομάδα για να είναι στη χώρα του, αυτά τα "θέλει να πάρει Ευρωλίγκα οπωσδήποτε" νομίζω από το κεφάλι τους τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι, σιγά μην έχουν πληροφόρηση για το πώς σκέφτεται ο Φουρνιέ.
Καλά μιλάμε οτι είναι άλλου για αλλού, δεν χωρά συζήτηση αυτό. Την είδηση για τον φουρνιέ την έβγαλε ο στεφάνου, που ειναι ο μόνος που φαίνεται να έχει κάποια επαφή με την ομάδα.

Παρόλα αυτά, αν και δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ισχύουν τα περί ευρωλίγκας κτλ, δεν πιστεύω οτι είναι εντελώς απο το μυαλό τους. Θα κάνω μια τολμηρή υπόθεση και θα πω οτι μάλλον προκύπτει απο τους μανατζερικους κύκλους. Φυσικά, μπορεί να είναι και εντελώς η δική τους φαντασία

EDIT: ο φίλος heizenberg πολύ πιο μέσα έχει πέσει απο των λογιών λογιών insiders, influencers και δημοσιογράφους.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Σεπ 02, 2024 12:54 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:29 pm
Γιατί ακούτε όλους τους δημοσιογράφους (ο θεός να τους κάνει) με τις παπάτζες τους και όχι τον κόουτς που το είχε πει ξεκάθαρα, δεν θα πάρουμε Φουρνιέ.

Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν όντως τον παίρναμε και συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω ότι ενδεχόμενη μεταγραφή του θα δημιουργούσε περισσοτερα προβλήματα απ ότι θα έλυνε.

Ας συνεχίσουμε ως έχει και προς Χριστούγεννα αποφασίζουμε, ανάλογα και με την πορεία της ομάδας αν χρειαζόμαστε ενίσχυση και που.
Το ξέρουμε ότι δεν βγαίνουν οι χρόνοι, το ξέρουμε ότι τόσα χρόνια μας έχουν ταράξει στις υποτιθέμενες ειδήσεις, αλλά δεν μπορούμε να σντισταθούμε σε μια είδηση για καλή μεταγραφή, και δεν μπορούμε να κάνουμε και χωρίς ειδήσεις για μεταγραφές, είναι σαν να μην πίνεις καφέ για κάμπσσες μέρες, θέλει λίγο διάστημα για να ξεπεράσεις το ..στερητικό σύνδρομο.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Σεπ 02, 2024 1:06 pm

καλα το οτι εχουμε συμφωνησει εδω και ενα μηνα και δεν τον θελει ο μπαρτζωκας και προσπαθουν να τον πεισουν οι αφοι το εβγαλε ο jimmy the green :lol: Ειναι λες και την εβγαλε την ειδηση ο νεστωρας..αυτος εντωμεταξυ ελεγε οτι εχει κλεισει ο βεζε στον παο και εχει και φωτο απο το σουνιο..

Εγω το θεωρω απιθανο ο μπαρτζωκας να μην τραβαει τα βυζια του με φουρνιε..ειναι ο ιδανικος σταρ για μοσιον αφου δεν χρειαζεται να σκαει μπαλα κατω..ενω ειναι και 3ρι χειριστης και ομαδικος παικτης..Επισης του λυνει το θεμα με το ποιος θα παρει την ομαδα πανω του,ακομα και αν δεν πιστευει στην φιλοσοφια,θα σταματησουμε να τον πρηζουμε ολοι οι υπολοιποι. :lol:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Σεπ 02, 2024 1:13 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 1:06 pm
καλα το οτι εχουμε συμφωνησει εδω και ενα μηνα και δεν τον θελει ο μπαρτζωκας και προσπαθουν να τον πεισουν οι αφοι το εβγαλε ο jimmy the green :lol: Ειναι λες και την εβγαλε την ειδηση ο νεστωρας..αυτος εντωμεταξυ ελεγε οτι εχει κλεισει ο βεζε στον παο και εχει και φωτο απο το σουνιο..

Μωρέ ναι αλήθεια είναι αυτό . Το πόιντ παραμένει

Κλειστά αυτιά και μάτια, γράφονται πολλά

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Σεπ 02, 2024 1:45 pm

Άσχημα νέα φιλαράκια μου .. είπε ο Βετάκης μόλις ότι οι αφοι πάνε για την βόμβα του καλοκαιριού .. Αποτι έχει πει έχουν βγει τα ανάποδα ..Φουρνιε είχαμε

3
3 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Δευ Σεπ 02, 2024 1:50 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 1:45 pm
Άσχημα νέα φιλαράκια μου .. είπε ο Βετάκης μόλις ότι οι αφοι πάνε για την βόμβα του καλοκαιριού .. Αποτι έχει πει έχουν βγει τα ανάποδα ..Φουρνιε είχαμε
μη λες ανοησιες.κατα την προσφιλη τακτικη ο παικτης θα ανκοινωθει πεντε λεπτα μετα την επομενη εκπομπη για μεταγραφες του σπορτ24 με Ιωαννου,Καβαλιερατο...

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1035

Δευ Σεπ 02, 2024 2:03 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:42 pm
Ο φουρνιε έχει την δυνατότητα σε πολύ καλό βαθμό να δημιουργήσει για τον εαυτό του και για να σουτάρει και για ντραιβ. Επίσης βλέπει τους συμπαίκτες του. Αν έχει κίνητρο θα προσφέρει πολλά.
Φαντάσου να έχει την μπάλα αυτός και να περιμένουν στις γωνιές βεζενκοφ Πίτερς Βιλντοζα :shot:
Αυτο μπορω να το φανταστω . Αυτο που δεν θελω να φανταστω ειναι το να εχει την μπαλα αυτος και να περιμενουν για τρεις οι γουολκαπ μακισικ .

Αν ολος αυτος ο ντορος γινεται για να μην ειναι στο παρκε το τελευταιο πενταλεπτο κρισιμων αγωνων οι γουολκαπ μακισικ ας παει και το παλιαμπελο . Χαλαλι , για καλο θα ειναι .

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Δευ Σεπ 02, 2024 2:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Christofis

euroleague
Reactions: 1166

Δευ Σεπ 02, 2024 2:10 pm

chainsaw έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 10:17 am
Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 10:10 am

Τον φουρνιε πρωτα τον παιρνεις και μετα σκεφτεσαι τα υπολοιπα. Ή μαλλον επειδη εισαι Τοπ 5 ομαδα σε κατακτησεις, ιστορια, και κοινο δεν σε νοιαζει ποιος και αν θα γκρινιαξει εφοσον τον πληρωμεις
Όχι ρε. Ποιο τοπ5; Ρεάλ, Παναθα και μετά το χάος. Εξαφανίστηκε και η Τσκαα :P
Ρεαλ, Παναθηναικος, Τσσκα, Μακαμπι, Ολυμπιακος ειναι η σειρα σε κατακτησεις. Τσσκα, Μπαρτσελονα, Ολυμπιακος-Ρεαλ, Μακαμπι- Παναθηναικος σε συμμετοχες σε φαιναλ φορ,
Ρεαλ, Τσσκα, Μακαμπι, Ολυμπιακος, Παναθηναικος συμμετοχες σε τελικους.

Τοπ 5 ομαδα κατι βαρεζε για παραδειγμα που εχει 5 τροπαια πριν ανακαλυψουμε οι Ελληνες τι ειναι η πορτοκαλι μπαλα δεν τις προσμετραω

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 02, 2024 2:19 pm

Ποιος θα γράψει πρώτος ότι ο φουρνιε θα ανακοινωθεί στο ημίχρονο του αγώνα για τον Πρίντεζη; :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1035

Δευ Σεπ 02, 2024 2:20 pm

SleeperMonk έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:35 pm
Conan1982 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 12:23 pm
Σκέφτομαι σχήματα τώρα.
Επιθετικά μπορούμε να έχουμε "Γκος, Φουρνιέ, Πίτερς, Σάσα, Μιλού" ή "Γκος, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλού" που δεν σε παίρνει να παίξεις στοχευμένη άμυνα όπως πέρυσι που το έκαναν σε Καναάν και Πίτερς, ούτε να δώσεις το σουτ σε κάποιους όπως πέρυσι με τον Γουοκάπ, Μακκίσικ. Βάλτε όπου Μιλού τον Ράιτ και έχουμε ακόμα πιο ευέλικτο σχήμα την επιθετική ικανότητα του Ράιτ.
Γενικά φέτος θα έχουμε Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ (αν έρθει), Παπ, Πίτερς, Σάσα που είναι από καλοί έως πολύ καλοί σουτέρ, άφθονους χώρους και νομίζω θα ξεχάσουμε τα περυσινά παιχνίδια που η ομάδα αγκομαχούσε να σκοράρει κατά διαστήματα.
Επίσης, νομίζω, οτι μόνο η motion μπορεί να αξιοποίησει πλήρως ενα roster με αυτά τα χαρκτηριστικά.
Νομιζω οτι ο ιδανικος τροπος για να αξιοποιηθει ενα ροστερ σαν το φετινο ειναι ο τροπος που επαιζε η ρεαλ μονο που δεν εχουμε παικτη σαν τον καμπατσο .

Η μοσιον που παιζουμε βγαινει ευκολα οφ απο τα πλει οφ και μετα . Το εχουμε δει εξαλλου στην πραξη τα προηγουμενα χρονια .

Οταν πανε τα συστηματα περιπατο θελεις δυο πραγματα για να παρεις ματς περα απο παικτες με προσωπικοτητα .

Παιχνιδι πικ εν ρολ και ικανοτητα σε καποια iso πλεις κυριως με καποια πουλ απ σουτ μιας και το να μπεις μεσα δεν ειναι παντα εφικτο .

Η αποκτηση βιλντοζα και η φημολογουμενη αποκτηση φουρνιε προς αυτη την κατευθυνση κινειται .

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”