shaq7 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 02, 2023 4:23 pm
WALKUP έγραψε: ↑Δευ Οκτ 02, 2023 4:00 pm
εχω βαρεθει σε αυτο το φορουμ να διαβαζω τον καθε ενα να εχει αποψη για το πωσ πρεπει να γινουν τα πραγματα συμφωνα παντα με τον ιδιο.
κυριοι δεν μασ ενδιαφερει. δεν ειμαστε εδω για να λεμε τι θα καναμε εμεις.
επισης γκρινια και αφορισμους απο ιουλιο μηνα για μεταγραφες κλπ. η ομαδα ειναι ΟΜΑΔΑ και οτι και να γινει στο τελος χασει κερδισει τιτλους δουλευει στοχευμενα με μεγαλο επαγγελματισμο και συνεπεια.
συμβολαιο με την επιτυχια δεν εχει κανενας. μπορει για χψ λογους να χασεις τιτλους.
μην γκρινιαζετε και απολαυστε τον κοουτς να διδασκει το μπασκετ του μελλοντος με αλτρουισμο και σεβαστειτε.
Δεν ΣΕ ενδιαφερει επρεπε να γραψεις.. Το φορουμ γιαυτη την δουλεια ειναι να λεει ο καθενας την αποψη του.. Αν ολα τα ποστ ηταν ο μπαρτζω ξερει δεν θα ειχε λογω υπαρξης.. Αν και στην γενικη εικονα συμφωνω οτι εχουμε ενα κοουτς που τα χει παει υπερβολικα καλα και δεν εχουμε λογω να τον αμφισβητουμε ..ετσι οπως το εγραψες εσυ ειναι απαραδεκτο.
αδελφέ για το κανω πιο ευανάγνωστο.
επειδη ειχαμε ξανα μια συνομιλια και παλιοτερα αυτο που λεω ειναι οτι προφανως ο καθενας εχει αποψη και ειναι σεβαστη αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να μπαινουμε στην διαδικασια να το παιζουμε ειδημονες ή να λεμε τι θα καναμε εμεις γιατι ειναι ουτοπικο.
1ον) δεν θα αναλαβουμε την ομαδα
2ον) δεν ξερουμε σιγουρα περισσοτερα απο ενα γκρουπ ατομων πετυχημενων επαγγελματιων στον χωρο καταξιωμενουw
δλδ να διαβασω σε ενα φορουμ πχ οτι ο walkup ή ο shaq7 ηθελε καλυτερα τον moneke απο τον peters ειναι αδιαφορο. σκοπος ειναι να κρινουμε με τα δικα μας ματια αυτο που βλεπουμε και ειναι υπαρκτο. επισης σου ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ οτι ιουλιο μηνα δεν μπορει να κριθει κανεις.
η ομαδα εχει μια πορεια 2 χρονια καταπληκτικη και φετος παλι θα ειναι σε υψηλοτατο επιπεδο. το αν θα παρει τιτλους ή οχι εξαρταται απο πολλα και η τυχη παιζει ρολο.
προτιμω λοιπον εγω για να το κλεισω να σχολιαζουμε τα παιχνιδια μετα τους αγωνες και να κανουμε τις παρατηρησεις μας οπωσ και τους παιχτες και οχι να κρινουμε πριν δουμε και να προτεινουμε η να σχολιαζουμε κινησεις λες και ξερουμε. παιχτης α εσκα ειμαι. δεν παιζω eurocup..