2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior
Reactions: 27
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:29 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:08 pm
Jimmer έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:05 pm

......
Κουράγια Τζιμέρ, κουράγια.
Αντί να χαρείς με την μεταγραφάρα της ομάδας σου ,κάθεσαι και λες "ξύδι ξύδι" ,"κουράγιο" κλπ ;
Όλοι ώριμοι και κύριοι μέχρι να ακούσουν κάτι που δεν τους αρέσει ,μετά γυρίζουμε στο γυμνάσιο :mrgreen:
Καλά ποσταρίσματα και με λιγότερη τοξικότητα απο δω και πέρα εύχομαι . :peace:
redhunter έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:57 pm
Προφανως οταν ειμασταν ολοι μαζι με τους αγγελοπουλους στο να αποχωρησουμε απο το τσιρκο της Α1, δειξαμε ποσο πολυ υπολογιζουμε τους εγχωριους τιτλους.Αν σε κανουν περηφανο εσενα τετοιοι τιτλοι εμενα μου περισυει.Ο Ολυμπιακος εχει μια πετυχημενη πορεια τα τελευταια 10 χρονια με φαιναλ φορ, τελικους, κουπες και ολα αυτα με μικρο μπατζετ.Αντιστοιχα ο Παο δεν εχει καταφερει απολυτως τιποτα επι προεδριας Δημητρη εχοντας το ιδιο μπατζετ με τον Ολυμπιακο και αυτο ειναι το μαραζι ολων σας.
Τωρα μπορουμε να το κανουμε Sdna εδω μεσα και να λεμε α δεν εχει τιτλους στο εσακισταν.Οι διακρισεις στην ευρωπη ισοδυναμουν με 30 τιτλους σε αυτο το σαθρο και σαπιο πρωταθλημα μας.Το θετικο ειναι οτι θα γινουν εκλογες και υπαρχει ελπιδα για ανακαμψη του ελληνικου μπασκετ και ολων των δομων του οπου η σηψη τους εφτασε στο απροχωρητο.
Έρχεται η κανονικότητα του Π.Φ. και θα μετράνε κανονικά τα πρωταθλήματα.

1
1 Εικόνα
redhunter

sophomore
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:47 pm

Jimmer έγραψε:
basket72 έγραψε:

Αντί να χαρείς με την μεταγραφάρα της ομάδας σου ,κάθεσαι και λες "ξύδι ξύδι" ,"κουράγιο" κλπ ;
Όλοι ώριμοι και κύριοι μέχρι να ακούσουν κάτι που δεν τους αρέσει ,μετά γυρίζουμε στο γυμνάσιο :mrgreen:
redhunter έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:57 pm
Προφανως οταν ειμασταν ολοι μαζι με τους αγγελοπουλους στο να αποχωρησουμε απο το τσιρκο της Α1, δειξαμε ποσο πολυ υπολογιζουμε τους εγχωριους τιτλους.Αν σε κανουν περηφανο εσενα τετοιοι τιτλοι εμενα μου περισυει.Ο Ολυμπιακος εχει μια πετυχημενη πορεια τα τελευταια 10 χρονια με φαιναλ φορ, τελικους, κουπες και ολα αυτα με μικρο μπατζετ.Αντιστοιχα ο Παο δεν εχει καταφερει απολυτως τιποτα επι προεδριας Δημητρη εχοντας το ιδιο μπατζετ με τον Ολυμπιακο και αυτο ειναι το μαραζι ολων σας.
Τωρα μπορουμε να το κανουμε Sdna εδω μεσα και να λεμε α δεν εχει τιτλους στο εσακισταν.Οι διακρισεις στην ευρωπη ισοδυναμουν με 30 τιτλους σε αυτο το σαθρο και σαπιο πρωταθλημα μας.Το θετικο ειναι οτι θα γινουν εκλογες και υπαρχει ελπιδα για ανακαμψη του ελληνικου μπασκετ και ολων των δομων του οπου η σηψη τους εφτασε στο απροχωρητο.
Έρχεται η κανονικότητα του Π.Φ. και θα μετράνε κανονικά τα πρωταθλήματα.
Μπορει να μην ειναι ο Φασουλας.Και αλλος να ειναι τουλαχιστον δεν θα ειναι η υπεριληκας φανατικος υποστηρικτης της ομαδας σου που εχει κανει οργια ολα αυτα τα χρονια.Μπορει να αναγκαστηκε να το κανει γιατι οταν παρατησε ο κοκκαλης το μπασκετ η μονη ομαδα που ειχε φραγκα και εδινε χαρτζηλικια εισασταν εσεις οποτε αναγκαστικα εγινε υπαλληλος σας για να σωσει και το τομαρι του.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:49 pm

Jimmer έγραψε:
basket72 έγραψε:

Άστα αυτά, τώρα. Στο χουπφέλλας κάντα χωρίς αντίλογο.

Μπήκες στο νήμα για να το δυναμιτίσεις και για να" μικρύνεις" τη μεταγραφή Σλούκα.

Για φαουλ είσαι και καραμπινάτο κιόλας.

redhunter

sophomore

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:50 pm

ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:03 pm
Ο Σλούκας είναι πολύ σπουδαίο guard. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μέλος ομάδων που διεκδικούσαν και κατέκτησαν τίτλους. Πολύ δύσκολα θα βρεις άλλους ευρωπαίους που σε άνω των δύο ομάδων είχαν συνεχή παρουσία σε ευρωπαϊκούς τίτλους και τελικούς.

Το σημαντικότερο για τον Σλούκα είναι πως σταδιακά πέρασε από όλους τους ρόλους. Από παγκίτης, σε έκτο παίκτη, σε βασικό και (μετά από τη φυγή του Bogdanovic) στο δεξί χέρι του Obradovic εντός παρκέ. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι το Α και το Ω στην περιφέρεια μιας ομάδας. Μιας ομάδας που ίσως να έχει χαμηλότερο ταβάνι από αυτό που έχει συνηθίσει. Μπορεί να πετύχει και σε αυτό; Εγώ λέω, μάλλον ναι. :)
Jimmer έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 3:45 pm

Και για 4 θέσεις έχουμε :
Ολυμπιακός και Παναθηναικός.
Ο Ολυμπιακός όπως είναι τώρα για να διεκδικήσει οκτάδα θα πρέπει να του βγουν οι περισσότερες αν όχι όλες οι επιλογές των ξένων. Ο Παναθηναϊκός όπως είναι τώρα, ανήκει στις τέσσερις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Έχει πολύ σημαντικά κενά.
Οχι ολες.Κατα κυριο λογο πρεπει να βγει ο χαρισον και να σκοραρει με συνεπεια και ο Μαρτιν.Αυτοι ειναι οι 2 κομβικοι παιχτες.Τον μακισικ τον ειδαμε εστω και λιγο και ξερουμε τι θα δωσει.Καθετο παιχνιδι, τρανζισιον, ενεργεια στην αμυνα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:51 pm

redhunter έγραψε:
Μπορει να μην ειναι ο Φασουλας.Και αλλος να ειναι τουλαχιστον δεν θα ειναι η υπεριληκας φανατικος υποστηρικτης της ομαδας σου που εχει κανει οργια ολα αυτα τα χρονια.Μπορει να αναγκαστηκε να το κανει γιατι οταν παρατησε ο κοκκαλης το μπασκετ η μονη ομαδα που ειχε φραγκα και εδινε χαρτζηλικια εισασταν εσεις οποτε αναγκαστικα εγινε υπαλληλος σας για να σωσει και το τομαρι του.
Ναι ,λογικά έτσι θα είναι .Έτσι λένε στο gavros.gr και στον πρωταθλητή ,οπότε αυτή είναι η αλήθεια :)
basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:49 pm
Άστα αυτά, τώρα. Στο χουπφέλλας κάντα χωρίς αντίλογο.

Μπήκες στο νήμα για να το δυναμιτίσεις και για να" μικρύνεις" τη μεταγραφή Σλούκα.

Για φαουλ είσαι και καραμπινάτο κιόλας.
Είπα την άποψη μου για τη μεταγραφή του Σλούκα ,όπως εσύ είπες για τον Νέντοβιτς .
Μη μου φορτώνεις τα δικά σου κόμπλεξ .
Όπως είδες είπα για το δίδυμο με Τζένκινς κλπ .
Κούρασες.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jimmer την Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
redhunter

sophomore

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:53 pm

Jimmer έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:51 pm
redhunter έγραψε:
Ναι ,λογικά έτσι θα είναι .Έτσι λένε στο gavros.gr και στον πρωταθλητή ,οπότε αυτή είναι η αλήθεια :)
Ετσι ειναι η πραγματικοτητα.Οταν ολοι εχουν πεσει οικονομικα και παιζεις μονος σου λογικο να εχεις υπο την επιροη σου τα κεντρα αποφασεων.Οποιος πληρωνει παιρνει και τα κοζα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:57 pm

Jimmer μόνο δύο παρατηρήσεις: εδώ μέσα κανείς δεν πόσταρε για πετσέτες. Γιατί εδώ είμαστε πρώτα μπασκετικοί και μετά οπαδοί, είτε Ολυμπιακοί είτε Παναθηναϊκοί είτε ΑΕΚ. Αυτά τα ποστ κόβονται κατευθείαν από τη διαχείρηση 16 χρόνια τώρα που λειτουργεί το φόρουμ. Πλάκα με πετσέτες έκανα κι εγώ στο Twitter και εδώ μέσα έβγαλα την αγνή μπασκετική μου χαρά για τη μεταγραφή. Οπότε αντίστοιχα απαντήσεις και τέτοιου είδους πειράγματα είναι για gazzetta.

Δεύτερον δε θυμάμαι κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού στο φόρουμ να μπαίνει και να λέει για τον Καλάθη ότι δεν είναι το καλύτερο pg στη EL, το debate και η υποβάθμιση του γίνεται κυρίως από οπαδούς του Παναθηναϊκού και πολλούς εξ αυτών τους έχουν πλαισιώσει Ολυμπιακοί όπως εγώ. Ο Σλούκας στη Fener ήταν ηγέτης στην περιφέρεια, ειδικά κάποιες χρονιές που πήγε η ομάδα στο F4, σίγουρα δεν ήταν ο απόλυτος ηγέτης και εκεί συμφωνώ, γιατί η ομάδα είχε ένα κάρο σταρ, αλλά ήταν βασικός άσος της ομάδας χρισμένος από τον Ομπράντοβιτς, έτρεχε όλα τα συστήματα και αποτελούσε βασικό κομμάτι του παζλ. Αυτή του η εμπειρία με τον Σέρβο θα τον βοηθήσει με τον Ολυμπιακό τώρα όπου θα είναι ο απόλυτος ηγέτης και μπροστάρης της ομάδας για πρώτη φορά :) Αυτά πολύ φιλικά από μένα :)

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:05 pm

nikolas12 έγραψε:
Jimmer μόνο δύο παρατηρήσεις: εδώ μέσα κανείς δεν πόσταρε για πετσέτες. Γιατί εδώ είμαστε πρώτα μπασκετικοί και μετά οπαδοί, είτε Ολυμπιακοί είτε Παναθηναϊκοί είτε ΑΕΚ. Αυτά τα ποστ κόβονται κατευθείαν από τη διαχείρηση 16 χρόνια τώρα που λειτουργεί το φόρουμ. Πλάκα με πετσέτες έκανα κι εγώ στο Twitter και εδώ μέσα έβγαλα την αγνή μπασκετική μου χαρά για τη μεταγραφή. Οπότε αντίστοιχα απαντήσεις και τέτοιου είδους πειράγματα είναι για gazzetta.

Δεύτερον δε θυμάμαι κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού στο φόρουμ να μπαίνει και να λέει για τον Καλάθη ότι δεν είναι το καλύτερο pg στη EL, το debate και η υποβάθμιση του γίνεται κυρίως από οπαδούς του Παναθηναϊκού και πολλούς εξ αυτών τους έχουν πλαισιώσει Ολυμπιακοί όπως εγώ. Ο Σλούκας στη Fener ήταν ηγέτης στην περιφέρεια, ειδικά κάποιες χρονιές που πήγε η ομάδα στο F4, σίγουρα δεν ήταν ο απόλυτος ηγέτης και εκεί συμφωνώ, γιατί η ομάδα είχε ένα κάρο σταρ, αλλά ήταν βασικός άσος της ομάδας χρισμένος από τον Ομπράντοβιτς, έτρεχε όλα τα συστήματα και αποτελούσε βασικό κομμάτι του παζλ. Αυτή του η εμπειρία με τον Σέρβο θα τον βοηθήσει με τον Ολυμπιακό τώρα όπου θα είναι ο απόλυτος ηγέτης και μπροστάρης της ομάδας για πρώτη φορά :) Αυτά πολύ φιλικά από μένα :)
-Έγινε αναδημοσίευση με τις πετσέτες απο Twitter .
-Για Καλάθη μη με βάλεις να ψάξω :P
-Για το Σλούκα ,αυτό είπα .Πρόσεξε μην σε κατηγορήσει ο basket7 ότι μικραίνεις τη μεταγραφή
-Σχολίασα αμιγώς μπασκετικά ,με εξαίρεση το πείραγμα με τους τίτλους ,το οποίο πάρθηκε κατάκαρδα για κάποιο λόγο .Μάλλον είμαστε εχθροί εδω μέσα.
-Τα σχόλια του τύπου "Πονάς" , "Ξύδι" ,"Κουράγιο" είναι για gazzetta ή για το φόρουμ ;

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:09 pm

nikolas12 έγραψε:

Δεύτερον δε θυμάμαι κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού στο φόρουμ να μπαίνει και να λέει για τον Καλάθη ότι δεν είναι το καλύτερο pg στη EL, το debate και η υποβάθμιση του γίνεται κυρίως από οπαδούς του Παναθηναϊκού και πολλούς εξ αυτών τους έχουν πλαισιώσει Ολυμπιακοί όπως εγώ.
Εγώ, εγώ το έλεγα μόνο που εδώ και καμιά 30ρια χρόνια δεν είμαι πλέον οπαδός. :) απλώς φίλος.

Είναι πάνω από έναν χρόνο (γεμάτα) που λέω ότι ο Καμπάσο είναι καλύτερος pg από τον Καλάθη. Στην Ισπανία (χώρα με μπασκετική παιδεία) ούτε καν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν έλεγαν/λένε τον Καλάθη καλύτερο του Καμπάσο.
Επιπλέον το λέει η αγορά. Η αξία του Καμπάσο αυτή τη στιγμή είναι υπερδιπλάσια του Καλάθη.
Ο Σλούκας θεωρείται επίσης καλύτερος από τον Καλάθη στην Ισπανία. Επιπλέον κι η αξία του Σλούκα στην αγορά είναι κατά κάτι μεγαλύτερη από του Καλάθη.
Η Ρεάλ του πρότεινε σίγουρα 2κ γεμάτα. Ο Σλούκας (ως Έλληνας, μάλιστα) υπογράφει με ίδια λεφτά που υπέγραψε στην κουβαρντού Μπαρτσελόνα, ο Καλάθης.
Παρόλα αυτά δεν θα τον έλεγα καλύτερο από τον Καλάθη τον Σλούκα. Στα ίδια είναι περίπου, ως αθλητής καλύτερος ο Νικ ως ηγέτης καλύτερος ο Σλούκας.

Συγγνώμη για το off topic, έκανε δουλειά ο Φριντέτ. :)

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:14 pm

Ειρηνη υμην τεκνα μου. :dribble:

Κ γω τωρα θα προτιμουσα Σλουκι απο Νικ...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
Jimmer

junior

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:23 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:09 pm

Εγώ, εγώ το έλεγα μόνο που εδώ και καμιά 30ρια χρόνια δεν είμαι πλέον οπαδός. :) απλώς φίλος.

Είναι πάνω από έναν χρόνο (γεμάτα) που λέω ότι ο Καμπάσο είναι καλύτερος pg από τον Καλάθη. Στην Ισπανία (χώρα με μπασκετική παιδεία) ούτε καν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν έλεγαν/λένε τον Καλάθη καλύτερο του Καμπάσο.
Επιπλέον το λέει η αγορά. Η αξία του Καμπάσο αυτή τη στιγμή είναι υπερδιπλάσια του Καλάθη.
Ο Σλούκας θεωρείται επίσης καλύτερος από τον Καλάθη στην Ισπανία. Επιπλέον κι η αξία του Σλούκα στην αγορά είναι κατά κάτι μεγαλύτερη από του Καλάθη.
Η Ρεάλ του πρότεινε σίγουρα 2κ γεμάτα. Ο Σλούκας (ως Έλληνας, μάλιστα) υπογράφει με ίδια λεφτά που υπέγραψε στην κουβαρντού Μπαρτσελόνα, ο Καλάθης.
Παρόλα αυτά δεν θα τον έλεγα καλύτερο από τον Καλάθη τον Σλούκα. Στα ίδια είναι περίπου, ως αθλητής καλύτερος ο Νικ ως ηγέτης καλύτερος ο Σλούκας.

Συγγνώμη για το off topic, έκανε δουλειά ο Φριντέτ. :)
Θεότητα :obey:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:39 pm

Jimmer έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:05 pm
-Έγινε αναδημοσίευση με τις πετσέτες απο Twitter .
-Για Καλάθη μη με βάλεις να ψάξω :P
-Για το Σλούκα ,αυτό είπα .Πρόσεξε μην σε κατηγορήσει ο basket7 ότι μικραίνεις τη μεταγραφή
-Σχολίασα αμιγώς μπασκετικά ,με εξαίρεση το πείραγμα με τους τίτλους ,το οποίο πάρθηκε κατάκαρδα για κάποιο λόγο .Μάλλον είμαστε εχθροί εδω μέσα.
-Τα σχόλια του τύπου "Πονάς" , "Ξύδι" ,"Κουράγιο" είναι για gazzetta ή για το φόρουμ ;
Βρε ψάξε για Καλάθη όσο θες, να ψάξω κι εγώ για τα αντίστοιχα σχόλια από οπαδούς του Παναθηναϊκού; Φόρουμ είμαστε, προφανώς θα έρθουν οπαδοί του Παναθηναϊκού εδώ να διαφωνήσουν για παίκτες του Ολυμπιακού και φυσικά θα πάνε κάποιοι Ολυμπιακοί να πουν για παίκτες του Παναθηναϊκού σε μπασκετική συζήτηση. Αλλά εδώ οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί σκοτωνόντουσαν εδώ μέσα για Καλάθη, γιατί είναι κακό οι Ολυμπιακοί να πάρουν μέρος στο debate; (και οι περισσότεροι επιμένω πως ήταν υπέρ Καλάθη, προφανώς αναφέροντας και τα αρνητικά του) Αντίστοιχα για Σλούκα, είναι όλοι χαρούμενοι και δεν ανέφερε κάτι κάποιος αρνητικό για να πούμε οτιδήποτε πάνω στο οπαδικό κομμάτι.

Δε μικραίνω τη μεταγραφή , γιατί ό,τι ήθελα να πω για αυτήν το είπα στο πρώτο μου σχόλιο χθες το βράδυ :) Καθαρά μπασκετικά θα κρίνουμε τα πράγματα μέσα στη χρονιά. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα οι ασκοί του Αιόλου ξεκίνησαν από το σχόλιο για τους τίτλους, εγώ προσωπικά δεν αρπάχτηκα, ούτε είμαι εχθρός με κανέναν, γι' αυτό και 13 χρόνια εδώ μέσα έχω εξαιρετικές σχέσεις και με Ολυμπιακούς και με Παναθηναϊκούς :) Η υπόλοιπη διαφωνία είναι με τον φίλο basket και δεν έχω λόγο να μπω ανάμεσα, θεωρώ πάντως πως οτιδήποτε περί ατιτλίας, πετσετών, κτλ δεν είναι για εδώ μέσα, ούτε υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε :)

@basket72 πολύ γρήγορα θα σου πω ότι συμφωνώ πως ο Campazzo πέρυσι ήταν καλύτερος του Καλάθη, δεν ξέρω κατά πόσο ο Σλούκας θεωρείται πιο καλός από Καλάθη. Ειδικά πέρυσι που ο Νικ τράβαγε κουπί σε μια δυσλειτουργική ομάδα, ενώ φέτος θα δουλέψει με πολύ καλύτερο σύνολο που του ταιριάζει, ίσως φανεί ακόμα καλύτερος.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4013
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Ιούλ 25, 2020 5:53 pm

redhunter έγραψε:
Σάβ Ιούλ 25, 2020 4:50 pm

Οχι ολες.Κατα κυριο λογο πρεπει να βγει ο χαρισον και να σκοραρει με συνεπεια και ο Μαρτιν.Αυτοι ειναι οι 2 κομβικοι παιχτες.Τον μακισικ τον ειδαμε εστω και λιγο και ξερουμε τι θα δωσει.Καθετο παιχνιδι, τρανζισιον, ενεργεια στην αμυνα.
Κοίτα δεν διαφωνώ, όμως π.χ. αν δεν βγει ο Jenkins στην περιφέρεια- ειδικά στην άμυνα- θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που θα φέρει προβλήματα σε όλο το οικοδόμημα του φετεινού Ολυμπιακού. Όπως το αντιλαμβάνομαι από τον πάγκο θα έρχονται οι Σπανούλης-Jenkins-McKissic-Vezenkov-Martin. Όσο θα παίζει καλά ο Jenkins τόσο πιο πολύ θα αντέχει ο Σπανούλης. Ο Σπανούλης είναι ο μοναδικός δημιουργός της δεύτερης πεντάδας, καθώς οι υπόλοιποι δεν το έχουν αυτό το κομμάτι (της δημιουργίας).

Και επειδή ο Μπαρτζώκας αρέσκεται τουλάχιστον στις αρχές να χρησιμοποιεί τους παίκτες με το ρολόϊ θεωρώ πως έχει στηρίξει αρκετά πράγματα στον Jenkins. Αν ο Harrison δεν τραβήξει, υπάρχουν οι εναλλακτικές του Σπανούλη ή του McKissic για πενταδάτοι.

Όσο για τον Martin, νομίζω πως η θέση πέντε φέτος στον Ολυμπιακό θα δώσει ευκαιρίες επομένω ο ψηλός θα έχει χρόνο να βρει ρυθμό (τα ίδια ισχύουν για τον λίγο πιο δοκιμασμένο Ellis). Το αν τα καταφέρει είναι άλλη κουβέντα.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Ιούλ 26, 2020 5:51 pm

Επίσης απο ενα φάουλ σε jimmer και redhunter που την επόμενη φορά που θα ξεφύγουν θα πρέπει να στερηθούν την παρεα μας για αρκετές μέρες

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 27, 2020 10:25 pm

Μακαρι να ισχυει αλλα καλυτερα να τον δωσουμε καπου δανεικο να παιζει ..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”