Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2262
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 03, 2024 2:48 am

Κλείνει νωρίς εργασίες το θρεντ των μεταγραφών με ένα ρόστερ υπερπλήρες και άκρως ποιοτικό στα χαρτιά . Καθρέφτης το παρκέ πλέον

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πλέον , η μπάλα στον κοουτς και στους παίκτες

Θα πω μόνο ο,τι είχα πει και τον Ιούνιο. Δεν μου καίγεται καρφί αν θα μας βγουν όλοι , ο Φουρνιε ο τάδε ο δείνα

Με ενδιαφέρει ότι στο πλαίσιο που τους αναλογεί, οι Αγγελόπουλοι με τις μεταγραφές αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού με τα διαρκείας ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ

Με βάσει τη λογική, τα δεδομένα ΑΥΤΗ τη στιγμή και τις δυνατότητες μας

Και είμαι πανευτυχης που έχω να αισιοδοξω μετά από τόσο καιρό και να έχω ανυπομονησία και να ευχομουν να έχω διαρκείας κι εγώ , ακόμα και σε αυτό το @#€ στάδιο

Η γκρίνια και η κλαψα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσε κι από εμένα αφου εισακούστηκαν οι προσευχές μας για ορθολογισμό και τώρα θα αναλωνομαστε στα μπασκετικά , θα μιλάμε για 5δες χρόνους συστήματα και ο,τι τραβάει η όρεξη μας

Μακάρι να φύγει και η λουζερια της τελευταίας δεκαετίας πάνω από το ΣΕΦ και να σηκώσουμε την Ευρωλίγκα στα 100 χρόνια μας

Τα υπόλοιπα στο παρκέ και βλέπουμε... Ελπίζω χωρίς να είμαι και παράλογος , δεν σου χαρίζεται τίποτα

τώρα όμως μπορώ να πω πως ο,τι ήταν δυνατόν φέτος , έγινε στον σχεδιασμό

Εικόνα

6
3 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 03, 2024 3:16 am

Mathematician92 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 11:45 pm
montechristo έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 11:31 pm

Το σκεπτικό σου είναι σωστό, αν ο Φουρνιέ προορίζεται για γκαρντ.
Αν παίξει αποκλειστικά και μόνο στο 3 (που δεν είναι η κανονική του θέση), τότε ο Βιλντόζα δεν έχει επί πλέον πρόβλημα.
Μα θα παίρνει χρόνο και στο 2, ή για να το θέσω καλύτερα, θα έπαιρνε χρόνο στο 2 αν δεν είχε έρθει ο Vildoza. Και αν χρειαζόταν ακόμα 5-10 λεπτά στο 2, να σου η κόμπρα ξεπετάγεται :lol: . Ή ακόμα και ο Σακ θα μπορούσε να βρει λίγο χρόνο. Τώρα απλά θεωρώ ότι είναι πάρα πολλοί παίκτες που κανένας δε θα παίζει πάνω από 20 λεπτά και κάποιοι που μέχρι χθες ήταν στο βασικό rotation θα είναι φέτος στην κερκίδα. Ιδανικό θα πει κάποιος. Ίσως, μένει να φανεί.
Εγώ βλέπω τους χρόνους κάπως έτσι..

PG: Walkup(22) , Goss(18)
SG: Vildoza(18) , Dorsey(18) , Fournier(4)
SF: Papanikolaou(22) , Fournier(18)
PF: Vezenkov(24) , Peters(16)
C: Milutinov(24) , Wright(16)

Με τους McKissic και Λαρεντζάκη να συμπληρώνουν τη 12αδα.

Αυτοί θα ναι οι μεσοι όροι, όχι οι χρόνοι του κάθε παιχτη σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή σε ένα ματς ο Vildoza μπορει να παίξει 25 λεπτά και μόλις 10 ο Dorsey και σε ένα άλλο να γίνει το αντίστροφο. Έβαλα από 18 λεπτά σε Goss/Dorsey/Vildoza και πιστεύω πως θα ανταγωνιζονται μεταξύ τους για το ποιος θα παίζει περισσότερο. Στα κλειστά και δύσκολα ματς που θα ανεβαίνουν οι χρόνοι των Walkup, Fournier και Παπανικολάου αναγκαστικά, τότε θα πέφτουν οι χρόνοι και των τριών τους (γύρω στο 10λεπτο ο καθένας, ναι θα υπάρχουν κι αυτά τα ματς). Αντίστοιχα θα δούμε παιχνίδια όπου θα παίζει και o Peters λιγότερο από 14 λεπτά γιατί θα χρειάζεται να βρίσκεται περισσότερη ώρα στο παρκέ ο Sasha. Όταν επανέρθει ο Fall γύρω στον Νοέμβριο θα πάρει τα λεπτα του Wright (ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι σε καλή κατάσταση).

Αρα γενικά βγαίνουν οι χρόνοι, θα ναι σημαντικό να υπάρξουν παιχνίδια που θα νικάτε στο ημίχρονο με μεγάλες διαφορές για να μπορεί ο Μπαρτζώκας να αφήνει σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος τις ρεζέρβες σας μέσα και έτσι να ανεβάζουν τα στατιστικά τους.

Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει είναι τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Evans. Ένας εκ των Vildoza/Goss βγαίνει τελείως εκτός rotation, όμως αν ο Evans είναι σε καλή κατάσταση δεν θα παίζει μόνο 18 λεπτά (όσα ο παίχτης που αντικαθιστα), αλλά περισσότερα, άρα θα μειωθούν κι άλλο οι χρόνοι των υπολοίπων. Έτσι βλέπω τους χρόνους αν είναι όλοι υγιείς προς το τέλος της σεζόν...

PG: Walkup(22) , Goss*(10) , Evans(8)
SG: Dorsey(16) , Evans(14) , Fournier(10)
SF: Papanikolaou(24) , Fournier(16)
PF: Vezenkov(26) , Peters(14)
C: Milutinov(22) , Fall(18)

Με τους Goss & Wright να συμπληρώνουν τη 12αδα.
*ή Vildoza (ένας απτους δυο).

Και ένα πιο μακροπρόθεσμο ερώτημα είναι το εξής, αν μπορείς να σκεφτείς μια λύση εννοείται θα ήθελα τη γνώμη σου. Το επόμενο καλοκαίρι τι κάνεις? Αν ο Evans δεν επιστρέψει υγιής τον διώχνεις, αν όμως έχει επιστρέψει και έχει κάνει καλό κλείσιμο τον κρατάς και διώχνεις έναν εκ των Goss ή Vildoza. O Goss είναι εύκολο να φυγει γιατί λήγει το συμβόλαιο του, ο Vildoza όμως έχει υπογράψει κλειστό 2ετες. Αντίστοιχα ακούγεται πως πριν δώσετε τον Petrusev δανεικό θέλετε να τον ανανεώσετε. Όμως το συμβόλαιο του Peters λήγει το 2026 (όπως και το συμβόλαιο του Petrusev). Αν δεν φύγει ο Milutinov στο ενδιάμεσο που δεν θεωρώ πιθανό σενάριο, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει. Άρα επανέρχονται τα διλήμματα: a) Evans —> Goss/Vildoza και b) Peters/Petrusev. Βέβαια αυτά είναι ερωτήματα για μετά την ονειρεμένη σεζόν που έρχεται, αλλά κουβέντα να γίνεται.

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 03, 2024 3:55 am

JohnnyPao έγραψε:
Mathematician92 έγραψε:

Και ένα πιο μακροπρόθεσμο ερώτημα είναι το εξής, αν μπορείς να σκεφτείς μια λύση εννοείται θα ήθελα τη γνώμη σου. Το επόμενο καλοκαίρι τι κάνεις? Αν ο Evans δεν επιστρέψει υγιής τον διώχνεις, αν όμως έχει επιστρέψει και έχει κάνει καλό κλείσιμο τον κρατάς και διώχνεις έναν εκ των Goss ή Vildoza. O Goss είναι εύκολο να φυγει γιατί λήγει το συμβόλαιο του, ο Vildoza όμως έχει υπογράψει κλειστό 2ετες. Αντίστοιχα ακούγεται πως πριν δώσετε τον Petrusev δανεικό θέλετε να τον ανανεώσετε. Όμως το συμβόλαιο του Peters λήγει το 2026 (όπως και το συμβόλαιο του Petrusev). Αν δεν φύγει ο Milutinov στο ενδιάμεσο που δεν θεωρώ πιθανό σενάριο, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει. Άρα επανέρχονται τα διλήμματα: a) Evans —> Goss/Vildoza και b) Peters/Petrusev. Βέβαια αυτά είναι ερωτήματα για μετά την ονειρεμένη σεζόν που έρχεται, αλλά κουβέντα να γίνεται.
τους χρονους και εγω καπως ετσι τους βλεπω..

ο εβανς με τον βιλντοζα ηταν ντιλ του βαρλα..ο οποιος εχει και τον μιλουτινοφ που υποθετω θα ανανεωσουμε το καλοκαιρι..Αν ο εβανς ειναι υγιης απλα θα πανε τον βιλντοζα αλλου (αν δεν τον θελουμε)..1+1 πρεπει να χει κιολας αλλα και κλειστο να ειναι στανταρ με 100-150χιλ θα σπαει.

ο πιτερς ενα χρονο συμβολαιο θα χει..Αν θελουμε να γυρισουμε τον πετρουσεφ πισω θα παρει μια αποζημιωση και θα παει στο καλο,δεν ειναι οπως τωρα που χε 2χρονια.Ο φαλ πχ θα ειναι απιθανο να τον διωξουμε ακομα και αν το θελουμε..

Γενικα πλεον η ομαδα χτιζει για να χτυπησει τα επομενα 2-3χρ ..Εγω αν εκανα μια κινηση το επομενο καλοκαιρι θα ταν ο μισιτς,και αλλαγη πετρουσεφ πιτερς και τελος..(γκος μασικικ εκτος,βιλντοζα η εβανς αναλογα πως ειναι )

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 03, 2024 8:05 am

Θεωρώ ότι δε θα ερχόταν ο Βιλντοζα, αν ο Έβανς παρέμενε υγιής. Αν και φαίνεται ότι στην ομάδα κοιτούν το ταλέντο και την ποιότητα περισσότερο από τη θέση. Όπως έχει πει και ο κοουτς. Ασσος, 5αρι και ύστερα όλοι στον ίδιο κουβα.
Όσο για τον Πετρουσεφ, είναι φανερό ότι θα βρει περισσότερο χρόνο στο 5, είτε τώρα είτε στο μέλλον. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Πίτερς θα φύγει σύντομα από την ομάδα. Σε αντίθεση με τους πύργους που είναι πιο ευάλωτοι στο χρόνο και τους τραυματισμούς

Προτείνω όμως γενικότερα αντί να σας πιάνει ο πόνος για το τι θα κάνουν οι παίκτες και ποιος θα φύγει... να συζητήσουμε λίγο για το τι υλικό έχει η ομάδα, με τι σχήματα μπορεί να παίξει κλπ. Είναι πιο εποικοδομητικό θεωρω. Στην τελική μπορεί να μη φύγει και κανεις! 2 μήνες η ίδια κουβέντα. Ανοίγει ο δρόμος ώστε να ξεκουράζονται στην Α1 κάποιοι παίκτες και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι. Ο Πετρουσεφ πχ μπορεί να παίζει 30λεπτα στην Α1. Όπως και ο Πιτερς

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Τρί Σεπ 03, 2024 8:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952

Τρί Σεπ 03, 2024 8:12 am

Μετά τον ενθουσιασμό για τη μεταγραφή Φουρνιε μπαίνουν στο μυαλό κάποιοι αστερίσκοι. Ρυθμό θα βρει λογικά, αλλά όπως και να'χει, μιλάμε για ένα παίκτη σε σχετικά μεγάλη ηλικία και με χαμηλή αθλητικοτητα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 9:56 am

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 2:48 am
Κλείνει νωρίς εργασίες το θρεντ των μεταγραφών με ένα ρόστερ υπερπλήρες και άκρως ποιοτικό στα χαρτιά . Καθρέφτης το παρκέ πλέον

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πλέον , η μπάλα στον κοουτς και στους παίκτες

Θα πω μόνο ο,τι είχα πει και τον Ιούνιο. Δεν μου καίγεται καρφί αν θα μας βγουν όλοι , ο Φουρνιε ο τάδε ο δείνα

Με ενδιαφέρει ότι στο πλαίσιο που τους αναλογεί, οι Αγγελόπουλοι με τις μεταγραφές αλλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού με τα διαρκείας ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ

Με βάσει τη λογική, τα δεδομένα ΑΥΤΗ τη στιγμή και τις δυνατότητες μας

Και είμαι πανευτυχης που έχω να αισιοδοξω μετά από τόσο καιρό και να έχω ανυπομονησία και να ευχομουν να έχω διαρκείας κι εγώ , ακόμα και σε αυτό το @#€ στάδιο

Η γκρίνια και η κλαψα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελείωσε κι από εμένα αφου εισακούστηκαν οι προσευχές μας για ορθολογισμό και τώρα θα αναλωνομαστε στα μπασκετικά , θα μιλάμε για 5δες χρόνους συστήματα και ο,τι τραβάει η όρεξη μας

Μακάρι να φύγει και η λουζερια της τελευταίας δεκαετίας πάνω από το ΣΕΦ και να σηκώσουμε την Ευρωλίγκα στα 100 χρόνια μας

Τα υπόλοιπα στο παρκέ και βλέπουμε... Ελπίζω χωρίς να είμαι και παράλογος , δεν σου χαρίζεται τίποτα

τώρα όμως μπορώ να πω πως ο,τι ήταν δυνατόν φέτος , έγινε στον σχεδιασμό

Εικόνα
Φέρτε πάγο ρε παιδιά... πρήστηκε το κεφαλάκι του Pikachu!

Υ. Γ.
Oh mon Dieu! Quel decadence!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Σεπ 03, 2024 10:00 am

JohnnyPao έγραψε:
Mathematician92 έγραψε:

Μα θα παίρνει χρόνο και στο 2, ή για να το θέσω καλύτερα, θα έπαιρνε χρόνο στο 2 αν δεν είχε έρθει ο Vildoza. Και αν χρειαζόταν ακόμα 5-10 λεπτά στο 2, να σου η κόμπρα ξεπετάγεται :lol: . Ή ακόμα και ο Σακ θα μπορούσε να βρει λίγο χρόνο. Τώρα απλά θεωρώ ότι είναι πάρα πολλοί παίκτες που κανένας δε θα παίζει πάνω από 20 λεπτά και κάποιοι που μέχρι χθες ήταν στο βασικό rotation θα είναι φέτος στην κερκίδα. Ιδανικό θα πει κάποιος. Ίσως, μένει να φανεί.
Εγώ βλέπω τους χρόνους κάπως έτσι..

PG: Walkup(22) , Goss(18)
SG: Vildoza(18) , Dorsey(18) , Fournier(4)
SF: Papanikolaou(22) , Fournier(18)
PF: Vezenkov(24) , Peters(16)

Με τους McKissic και Λαρεντζάκη να συμπληρώνουν τη 12αδα.

Αυτοί θα ναι οι μεσοι όροι, όχι οι χρόνοι του κάθε παιχτη σε κάθε παιχνίδι. Δηλαδή σε ένα ματς ο Vildoza μπορει να παίξει 25 λεπτά και μόλις 10 ο Dorsey και σε ένα άλλο να γίνει το αντίστροφο. Έβαλα από 18 λεπτά σε Goss/Dorsey/Vildoza και πιστεύω πως θα ανταγωνιζονται μεταξύ τους για το ποιος θα παίζει περισσότερο. Στα κλειστά και δύσκολα ματς που θα ανεβαίνουν οι χρόνοι των Walkup, Fournier και Παπανικολάου αναγκαστικά, τότε θα πέφτουν οι χρόνοι και των τριών τους (γύρω στο 10λεπτο ο καθένας, ναι θα υπάρχουν κι αυτά τα ματς). Αντίστοιχα θα δούμε παιχνίδια όπου θα παίζει και o Peters λιγότερο από 14 λεπτά γιατί θα χρειάζεται να βρίσκεται περισσότερη ώρα στο παρκέ ο Sasha. Όταν επανέρθει ο Fall γύρω στον Νοέμβριο θα πάρει τα λεπτα του Wright (ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι σε καλή κατάσταση).

Αρα γενικά βγαίνουν οι χρόνοι, θα ναι σημαντικό να υπάρξουν παιχνίδια που θα νικάτε στο ημίχρονο με μεγάλες διαφορές για να μπορεί ο Μπαρτζώκας να αφήνει σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος τις ρεζέρβες σας μέσα και έτσι να ανεβάζουν τα στατιστικά τους.

Το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει είναι τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Evans. Ένας εκ των Vildoza/Goss βγαίνει τελείως εκτός rotation, όμως αν ο Evans είναι σε καλή κατάσταση δεν θα παίζει μόνο 18 λεπτά (όσα ο παίχτης που αντικαθιστα), αλλά περισσότερα, άρα θα μειωθούν κι άλλο οι χρόνοι των υπολοίπων. Έτσι βλέπω τους χρόνους αν είναι όλοι υγιείς προς το τέλος της σεζόν...

Πολύ...κομμουνιστική κατανομή των χρόνων. Όλοι μεταξύ 18 και 24 λεπτών ώστε να μην υπάρχουν παράπονα :D

Εγώ θα τους έβλεπα περισσότερο κάπως έτσι :

PG: Walkup(24) , Goss(16)
SG: Vildoza(14) , Dorsey(20) , Fournier(6)
SF: Papanikolaou(20) , Fournier(20)

Στην πορεία πολλά αλλάζουν βέβαια, ανάλογα και με την απόδοση του καθενός. Ειδικά στην περιφέρεια που υπάρχουν αρκετές επιλογές νομίζω όποιος εκ των Vildoza-Goss-Dorsey δεν τραβάει καλά, θα μειώνεται ο ρόλος του.

Τώρα όσον αφορά το ερώτημα, δεν χρειάζεται να φύγει ο Vildoza αν μείνει ο Peters. Μπορείς να πας στην περιφέρεια με Walkup, Evans, Dorsey, Vildoza (+Λαρεντζάκη). Του Milutinov το συμβόλαιο λήγει του χρόνου αλλά αν δεν μείνει θεωρώ ότι θα πάμε σε μεταγραφή κανονική και δεν θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με το να βαφτίσουμε τον Petrusev 5αρι. Σε τέτοια περίπτωση πιθανόν ο Fournier να πάει περισσότερο στο 2 και ο Peters στο 3, αν μείνει κι αυτός. Βέβαια ο Peters είναι καλό asset, δεν έχει νόημα να τον αφήσεις τελείως ελεύθερο. Θα μπορούσε θεωρητικά να το ψάξει για καμία τράμπα με Ρογκαβόπουλο για παράδειγμα (από τον οποίο και πάλι ο Peters είναι αρκετά καλύτερος παίκτης αυτή την στιγμή).

Αυτή την στιγμή πάντως τα συμβόλαια που λήγουν του χρόνου είναι μόνο του Milutinov και του Wright. Ακόμα και ο Μήτρου-Λονγκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αν και με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 700.000 και με τόσο μικρό ρόλο, δεν θα μου έκανε εντύπωση να έφευγε και πριν λήξει το συμβόλαιο. Για τον ρόλο του δηλαδή παίρνουμε και τον Πάπας που λέει ο λόγος αν είναι, που και πιο φτηνός είναι και 5 χρόνια μικρότερος.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 780

Τελικά η ομάδα έκανε την υπέρβαση. Πραγματικά δεν το περίμενα! Καλορίζικος. Καλώς ή κακώς το my way ανήκει στο παρελθόν και ίσως ήταν επιβεβλημένη η απόκτηση ενός τέτοιου παικταρά με το ρόστερ που έχει ο ΠΑΟ. Θα δούμε άρρωστες ματσαρες φέτος. Ήμουν από αυτούς που πίστευα ότι το ρόστερ μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς αυτόν και ήθελα πολύ να δω το εγχείρημα με τριάρι τον Πίτερς, αλλά δεν. Το ρόστερ γίνεται πιο ορθολογικό, αλλά ακόμα υπάρχουν αρκετές προκλήσεις, κυρίως πως θα διαχειριστεί ο coach την κατάσταση στα γκάρντ με δεδομένο ότι ο Φουρνιέ πατάει και στο δυο. Τελικά θυσιάστηκε ο Πετρούσεφ που ξέρω ότι έχει πολλούς φαν ανάμεσα σας. Το καλό είναι ότι ελευθερώνεται περισσότερος χώρος για τον Ράιτ που τον πιστεύω πολύ. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε ταυτόχρονη απουσία Φαλ και Μίλου και τουλάχιστον ο δεύτερος να είναι υγιής γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι από τραυματισμούς. Μάλλον με την έλευση Φουρνιέ καίγεται ο Βιλτόζα, αλλά τι να κάνουμε, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ο Μπαρτζώκας είναι fan boy του Γκός και του Ντόρσευ, οπότε πιστεύω ότι θα βρει φόρμουλα να τους δώσει τα λεπτά που τους αναλογούν και θα μείνει αρκετά πίσω ο Βιλτόζα στα ροτέισον (ίδιο σενάριο με ΠΑΟ).

Μια υποσημείωση για τα πιθανά σχήματα που αναφέρατε. Πιστεύω ότι Πίτερς με Φαλ πάνε πακέτο γιατί είχαν εξαιρετική συνεργασία πέρυσι και βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Ο Σάσα θα παίζει με Μίλου για domination στο επιθετικό ριμπάουντ. Πιστεύω ακόμα ότι ο Πίτερς θα πάρει και ένα σκάρτο πεντάλεπτο στο 3 μαζί με Σάσα στην ίδια πεντάδα και δεν θα περιοριστεί μόνο σε 12-15 λεπτά στο 4 όπως τον είδαμε το 22. Η δυναμική και το potential στον συνδυασμό πεντάδων τρομάζει είναι η αλήθεια και είναι μια πολύ ευχάριστη εξίσωση για τον coach. Εκεί που δεν έχω καταλήξει ακόμα και ανυπομονώ για τα πρώτα φιλικά είναι πως θα συνδιάζει τις δυάδες στο 1-2.

2
2 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τρί Σεπ 03, 2024 10:08 am

chainsaw έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 8:12 am
Μετά τον ενθουσιασμό για τη μεταγραφή Φουρνιε μπαίνουν στο μυαλό κάποιοι αστερίσκοι. Ρυθμό θα βρει λογικά, αλλά όπως και να'χει, μιλάμε για ένα παίκτη σε σχετικά μεγάλη ηλικία και με χαμηλή αθλητικοτητα.
Το μεγάλη ηλικία αστο στην άκρη. 32 γίνεται τον Οκτώβρη. Τι να πει και ο παο που πήρε Μπράουν στα 34 και έχει Σλούκα που βαδίζει στα 35?

Ο φούρνιε δεν είναι αθλητικός αλλά για Ευρώπη μια χαρά είναι. Το σημαντικό είναι να έχει κίνητρο και όρεξη. Φαίνεται ότι γουστάρει φουλ που θα παίξει στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα βάζει φωτιά στο σεφ και θα παίρνει φωτιά και ο ίδιος σε αρκετά ματς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Σεπ 03, 2024 10:43 am

Και μόνο που έκανε callback εκείνη την ατάκα για το αν ερχόταν Ευρώπη θα γουσταρε Ολυμπιακό ( δλδ παραδόξως δεν το είπε για να το πει, στα αλήθεια του άρεσε αυτό που είδε τότε και τον έκανε να κάνει ποστ ) και ότι απέρριψε το νεκροταφείο της Αρμάνι Μιλάνο ......πιστεύω ότι είναι ισχυρές ενδείξεις ότι ο άνθρωπος θέλει να παίξει και έχει κάποιο κίνητρο

Επίσης 31 στα 32 είναι , δεν βλέπω κάποιο θέμα ηλικίας ούτε αθλητικοτητας όσο τον έχω δει

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Σεπ 03, 2024 10:46 am

Dimmitz έγραψε:

Μια υποσημείωση για τα πιθανά σχήματα που αναφέρατε. Πιστεύω ότι Πίτερς με Φαλ πάνε πακέτο γιατί είχαν εξαιρετική συνεργασία πέρυσι και βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Ο Σάσα θα παίζει με Μίλου για domination στο επιθετικό ριμπάουντ. Πιστεύω ακόμα ότι ο Πίτερς θα πάρει και ένα σκάρτο πεντάλεπτο στο 3 μαζί με Σάσα στην ίδια πεντάδα και δεν θα περιοριστεί μόνο σε 12-15 λεπτά στο 4 όπως τον είδαμε το 22. Η δυναμική και το potential στον συνδυασμό πεντάδων τρομάζει είναι η αλήθεια και είναι μια πολύ ευχάριστη εξίσωση για τον coach. Εκεί που δεν έχω καταλήξει ακόμα και ανυπομονώ για τα πρώτα φιλικά είναι πως θα συνδιάζει τις δυάδες στο 1-2.
Γενικότερα έχω κι εγώ απορία για τις πεντάδες, όπως όλοι μας.
Νομίζω ότι μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Φουρνιέ θα είναι στην βασική πεντάδα όπως και ο Σάσα, ενώ για αρχή σίγουρα θα είναι και ο Μιλού.
Πιστεύω επίσης ότι φέτος στην βασική πεντάδα θα ξεκινάει ο Γκος και όχι ο Γουόκαπ.
Και το βλέπω κάπως έτσι:
Αν ο Φουρνιέ παίζει στο 2 ίσως να βλέπουμε τον Γουόκαπ ως τριάρι:
Γκος-Φουρνιέ-Παπ-Σάσα-Μιλού με την 2η πεντάδα να πηγαίνει: Βιλντόζα-Ντόρσεϊ-Γουόκαπ-Πίτερς-Ράιτ και Μακκίσικ, Λάρε (ή Μήτρου) να συμπληρώνουν την 12άδα.

Αν ο Φουρνιέ ξεκινά ως τριάρι θα πάει ο Παπ στην 2η πεντάδα και θα έχουμε
Γκος-Ντόρσει-Φουρνιέ-Σάσα-Μιλού και 2η πεντάδα Γουόκαπ-Βιλντόζα-Παπ-Πίτερς-Ράιτ.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1903
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 03, 2024 11:10 am

georbap έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 12:36 am
Αυτό με τους χρόνους και τον ρόλο του καθενός θεωρώ πως είναι λίγο άτοπο την δεδομένη στιγμή.
Τα στοιχεία που μπορούμε να έχουμε ως απλό φίλαθλο κοινό είναι πολύ περιορισμένα και βασίζονται μόνο σε όσα έχουμε δει ως σήμερα , όμως στον φετινό Ολυμπιακό υπάρχουν φέτος πολλές περιπτώσεις που δεν μπορούν να αξιολογηθούν με ακρίβεια.
Θα επιστρέψει ο Έβανς στα παλιά του στάνταρ και πότε;
Ο Ντόρσεϊ θα είναι αυτός που έφυγε προ 3ετιας από τον Ολυμπιακό ή αυτός που ήρθε από την Φενέρ;
Ο Βιλντόζα αντίστοιχα , θα είναι ο παίκτης που ξέραμε ή το περσινό φάντασμα του ΠΑΟ;
Ο Γκος θα μείνει πιο σταθερά μακρυά από τραυματισμούς ή θα το πάει όπως πέρυσι στο μεγαλύτερο διάστημα;
Μπορώ να γράψω πολλούς ακόμα αστάθμητους παράγοντες αλλά δεν έχει σημασία.
Συμφωνά με όσα λες.
Να προσθέσω μόνο ότι, για μένα, επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Βεζένκοφ. Όχι λόγω της απραξίας του στο ΝΒΑ τόσο καιρό, όσο κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, δηλαδή αν ο παίκτης μπορεί να διαχειριστεί όλο το τεράστιο βάρος που πέφτει επάνω του, αφού έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έρχεται κάπως ως Μεσσίας. Δεν ξέρω αν ο παίκτης μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα αυτό ή αν θα σπάσει.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τρί Σεπ 03, 2024 11:23 am

Σλούκας - Γουόκαπ
Μπράουν - Γκος
Ναν - Ντόρσι/Έβανς
Γκραντ - Βιλντόσα
Γκριγκόνις - Φουρνιέ
Καλαϊτζακης - Μακίσικ/Λαρεντζάκης
Παπαπέτρου - Παπανικολάου
Χουάντσο - Βεζένκοφ
Μήτογλου - Πίτερς
Λεσόρ - Μιλουτίνοφ
Γιουρτσεβέν - Φαλ
Αντετοκούνμπο - Ράιτ

Υποθέτοντας ότι οι παίκτες θα πιάσουν γνώριμα επιπεδα απόδοσης…
Για να ακούσω γνώμες τώρα που (κατά πάσα πιθανότητα) συμπληρώθηκαν τα ρόστερ;

1: Σημαντικο προβάδισμα ο Παο αρκεί ο Σλουκι να είναι κοντά στα περσινά.

2: Προβάδισμα ο Παο γιατί έχει μια αμυντικάρα (Γκραντ) κι ένα cheat στην Ευρωλίγκα (Ναν). Αν ο Έβανς βέβαια γυρίσει στο 100% κλείνει η ψαλίδα.

3: Σημαντικό προβάδισμα ο Οσφπ με εμπειρία (Παπ/Μακισικ) και έναν σταρ Ευρωλίγκας (Εβάν).

4: Επιθετικά σημαντικό προβάδισμα ο Οσφπ χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Αμυντικά καλυτερος ο Παο. Συνολικά θα έδινα προβάδισμα σε εμάς.

5: Με υγιείς Φαλ και Μιλου θα έδινα σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Με τον Φαλ μέσα έξω και τον Μιλου να μην είναι σταθερός όλη τη χρονιά ο Παο έχει ελπίδες αν του βγει ο Τούρκος.

Πάντως το βάθος του Οσφπ είναι τρομακτικό και στη regular season αν δέσουν γρήγορα αυτό θα μετρήσει. Δεν βλέπω πως δεν θα είναι στην πρώτη 4άδα έχοντας πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar

Τρί Σεπ 03, 2024 11:28 am

montechristo έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 11:10 am

Να προσθέσω μόνο ότι, για μένα, επίσης μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Βεζένκοφ. Όχι λόγω της απραξίας του στο ΝΒΑ τόσο καιρό, όσο κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, δηλαδή αν ο παίκτης μπορεί να διαχειριστεί όλο το τεράστιο βάρος που πέφτει επάνω του, αφού έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έρχεται κάπως ως Μεσσίας. Δεν ξέρω αν ο παίκτης μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα αυτό ή αν θα σπάσει.
Πλέον δεν είναι το μόνο σημείο αναφοράς όμως

Έχεις κι άλλο ένα μεγάλο όνομα

Έχεις έναν πολύ καλό αρχηγό

Έχεις επίσης και άλλα καλού επιπέδου σημεία αναφοράς στην επίθεση

Δεν είναι όπως πέρυσι που στηριζόμασταν στα κρίσιμα στον Θωμά μετά από 30-35 λεπτά αγώνα

Νομίζω η γενική φιλοσοφία θα είναι παρόμοια με το Σλούκας Σάσα . Ίδιο βάρος του αναλογεί

Εντιτ : στο από πάνω ποστ περί συγκρίσεων ρόστερ , αν και δεν θα μπω στη διαδικασία, θέλω να τονίσω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε άλλο Γουοκαπ τον παλιό τον ορθόδοξο και γουστάρω φουλ μια τέτοια μάχη εξολοθρευτων Γουοκαπ - Γκραντ στη σωστή βάση τους

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Σεπ 03, 2024 11:54 am

Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 11:23 am
Σλούκας - Γουόκαπ
Μπράουν - Γκος
Ναν - Ντόρσι/Έβανς
Γκραντ - Βιλντόσα
Γκριγκόνις - Φουρνιέ
Καλαϊτζακης - Μακίσικ/Λαρεντζάκης
Παπαπέτρου - Παπανικολάου
Χουάντσο - Βεζένκοφ
Μήτογλου - Πίτερς
Λεσόρ - Μιλουτίνοφ
Γιουρτσεβέν - Φαλ
Αντετοκούνμπο - Ράιτ

Υποθέτοντας ότι οι παίκτες θα πιάσουν γνώριμα επιπεδα απόδοσης…
Για να ακούσω γνώμες τώρα που (κατά πάσα πιθανότητα) συμπληρώθηκαν τα ρόστερ;

1: Σημαντικο προβάδισμα ο Παο αρκεί ο Σλουκι να είναι κοντά στα περσινά.

2: Προβάδισμα ο Παο γιατί έχει μια αμυντικάρα (Γκραντ) κι ένα cheat στην Ευρωλίγκα (Ναν). Αν ο Έβανς βέβαια γυρίσει στο 100% κλείνει η ψαλίδα.

3: Σημαντικό προβάδισμα ο Οσφπ με εμπειρία (Παπ/Μακισικ) και έναν σταρ Ευρωλίγκας (Εβάν).

4: Επιθετικά σημαντικό προβάδισμα ο Οσφπ χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Αμυντικά καλυτερος ο Παο. Συνολικά θα έδινα προβάδισμα σε εμάς.

5: Με υγιείς Φαλ και Μιλου θα έδινα σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Με τον Φαλ μέσα έξω και τον Μιλου να μην είναι σταθερός όλη τη χρονιά ο Παο έχει ελπίδες αν του βγει ο Τούρκος.

Πάντως το βάθος του Οσφπ είναι τρομακτικό και στη regular season αν δέσουν γρήγορα αυτό θα μετρήσει. Δεν βλέπω πως δεν θα είναι στην πρώτη 4άδα έχοντας πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφς.

Πανω κατω συμφωνω μαζι σου

1-2 καλυτερος ο Παο
-3-4-5 καλυτερος ο Ολυμπιακος

Ολα αυτα ειναι βεβαια φιλολογικες συζητησεις

Για μενα ναν, φουρνιερ, Βεζενκοφ ξερουμε πανω κατω τι θα δωσουν

Κομβικο ειναι το πως θα βγει ο Τουρκος σεντερ για τον παο , το αν θα γυρισει σε ενα καλο επιπεδο ο εβανς και η αποδοση του Φαλ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”