2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
4
3
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσημα δεν λένε σχεδόν τίποτα οι Αφοι , "διαρρέουν" τα non paper όμως
όπως και να έχει εγώ φέτος σιχάθηκα και βαρέθηκα . Δεν μου αρέσει όλη αυτή η ειρωνεία στους "αντιφρονούντες"
εγώ ξέρω ότι όταν δεν σε ικανοποιεί ένα προϊόν , απλά απέχεις . Όμορφα και ωραία . Βέβαια τα διαρκείας ξεπούλησαν και μετά ξεκίνησαν τα " ναι μεν , αλλά " ....
Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει , χωρίς να ασχολείται με τους άλλους
Προσωπικά θα πάω τον Σεπτέμβρη να τιμήσω τον GOAT και μετά.. ...πείτε τα εσείς . Μέχρι να με ικανοποιήσει το προϊόν , παιχνίδι δεν είναι εξάλλου ;
Παπας θέλουν , οκ . Εγώ όχι . Σικμα μάγο Ζιοβανι του μπασκετ αντί Μιροτιτς ; Οκ και πάλι , εγώ όχι . Πάμε κι οι δυο παρακάτω
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομιζω να εγραψα καπου οτι ο παπας θα πιασει στον ολυμπιακο η οτι το monmouth ειναι κανα κολλεγιο της προκοπης.Οι underclasmmen ειναι που φευγουν νωριτερα και εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες να επιλεγουν,προφανως οχι ολοι.Αλλα οι τελειοφοιτοι ειναι συνηθως undrafted που δεν εχουν πιθανοτητες επιλογης.Και ειναι συνηθως οχι τα καλυτερα ταλεντα χωρις να σημαινει οτι δεν μπορουν να κανουν ευρωπαικη καριερα.Ας συμφωνησουμε οτι ο παπας αποκτηθηκε λογο διαβατηριου και μονο...tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 4:38 pmΠια οι καλοί φεύγουν νωρίτερα. Ο Πάπας επέλεξε να μείνει παραπάνω στο κολέγιο λόγω Κορονοιου έπαιξε ένα χρόνο περισσότερο. Έπαιζε σ ένα άσημο κολέγιο της Αμερικής . Μακάρι το παιδί να παίξει αλλά ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Ας παίξει πρώτα μπάσκετ σε επίπεδο Α1 και βλέπουμεpisto-linas έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 12:03 pm
Όταν επιλέγεις να κάτσεις στο κολλέγιο μέχρι την junior χρόνια λογικό να ξεκινήσεις το επαγγελματικό μπάσκετ μεγαλύτερος.Τοσοι και τόσοι Αμερικάνοι ξεκινάνε από τα 24 και μετά.Μου ήρθε στα γρήγορα ο λασμε ο οποίος ξεκίνησε στα 25-26 το επαγγελματικό.Ετσι είναι με αυτούς που θέλουν να αποφοιτήσουν τελειώνοντας τις σπουδές τους.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτο οτι ο παπας εχει κορμι ημιεπαγγελματικο απο που προκυπτει? Θεωρω οτι μπορω να κρινω ενα σωμα μιας και εχω φαει ολα τα χρονια μου στα γυμναστηρια και λεω οτι δεν ισχυει..εχει ο λαρε καλυτερο κορμι μηπως?η ο γκριγκονις ξερω γω και ο λεκαβιτσιους? Δεν λεω οτι ειναι χτιστος σαν τον μακισικ αλλα το θεωρω χλωμο να μην μπορει να σταθει στο ευρωπαικο μπασκετ λογω κορμιου.. Εδω ο μουσα που ειναι φτερο στον ανεμο μπηκε καλυτερη 5δα νομιζω,που τον δειρανε μεχρι και οι συμπαικτες του με την παρτιζαν(ασχετο αλλα οποτε το σκεφτομαι γελαω)
Νομιζω το θεμα του αμυντικα ειναι οι τοποθετησεις η γενικα ο τροπος που παιζει.. ειναι πολυ πισω εγκεφαλικα και χανεται,ενω και εμεις παιζουμε με πολυ κινηση που τον δυσκολευει.
Να δειτε που φετος στην α1 θα ειναι αξιολογος.
Νομιζω το θεμα του αμυντικα ειναι οι τοποθετησεις η γενικα ο τροπος που παιζει.. ειναι πολυ πισω εγκεφαλικα και χανεται,ενω και εμεις παιζουμε με πολυ κινηση που τον δυσκολευει.
Να δειτε που φετος στην α1 θα ειναι αξιολογος.
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Eρωτήματα, ενδεχομένως και ρητορικά
Aν από αφέλεια μέσα στην ομάδα (;), εξαιτίας του μάνατζερ του παίκτη (:) ή ό,τι άλλο, δεν είχε διαρρεύσει η επαφή του Μίροτιτς με τον Ολυμπιακό (νομίζω ότι αυτό είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σενάρια που έπαιξαν, πως δεδομένα υπήρξε επαφή και μάλιστα προχωρημένη), θα είχαμε τον παίκτη στο δυναμικό μας τώρα; Μήπως λοιπόν ο Μίροτιτς απο εκεί που θεωρούσε δεδομένο ότι δεν μπορεί να βρει τόσο υψηλό συμβόλαιο όσο το προηγούμενο, είχε αρκεστεί στην αποζημίωση και τα δικά μας 2 ετησίως και ήταν έτοιμος; Aρχισαν να σκάνε όμως τα εκατομμύρια γύρω του και άλλαξε ρότα;
Που θέλω να καταλήξω...Εμείς παρατηρούμε αυτή τη νηνεμία των τελευταίων ημερών και έχουμε πιει θάλασσα νομίζω, τα ψιλοβάψαμε και μαύρα. Δεν θεωρώ ότι διακοπάρουν στην ΚΑΕ. Απλά κατάλαβαν με τον άσχημο τρόπο, ότι προς τα έξω πλέον δεν πρέπει να βγει καμία πληροφορία. Μονάχα είδηση, όταν δηλαδή παίχτης έχει συμφωνήσει. Οκ, φάγαμε χαστούκι, θεωρούσαμε ότι θα καλύψουμε αμεσα το κενό του Βεζένκοφ με τον Μίροτιτς και δεν θα έχουμε ιδιαίτερες δομικές αλλαγές στο παιχνίδι μας, και τώρα σηκωθήκαμε, αλλάξαμε πλάνο και αποφασίσαμε ό,τι εχει εξοικονομήσει η ομάδα από χρήματα, να τα διαθέσει με άλλον τρόπο. Αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει και είμαι ψύχραιμος. Αν μη τι άλλο η μεγαλύτερη παραταθήκη που αφήνουν οι άνθρωπου που εργάζονται στην ομάδα είναι η αίσθηση ότι ξέρουν τι κάνουν όσοι έχουν το τιμόνι, εντός και εκτός παρκέ, και θα προσπαθώ να είμαι ήρεμος παρόλο που είναι δελεαστικό για το θυμικό του κόσμου να ρίξει το ανάθεμα επειδή ο απέναντι ενισχύεται και κάνει σαματά. Το τελευταίο του το αναγνωρίζω του dpg. Well played.
Aν από αφέλεια μέσα στην ομάδα (;), εξαιτίας του μάνατζερ του παίκτη (:) ή ό,τι άλλο, δεν είχε διαρρεύσει η επαφή του Μίροτιτς με τον Ολυμπιακό (νομίζω ότι αυτό είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σενάρια που έπαιξαν, πως δεδομένα υπήρξε επαφή και μάλιστα προχωρημένη), θα είχαμε τον παίκτη στο δυναμικό μας τώρα; Μήπως λοιπόν ο Μίροτιτς απο εκεί που θεωρούσε δεδομένο ότι δεν μπορεί να βρει τόσο υψηλό συμβόλαιο όσο το προηγούμενο, είχε αρκεστεί στην αποζημίωση και τα δικά μας 2 ετησίως και ήταν έτοιμος; Aρχισαν να σκάνε όμως τα εκατομμύρια γύρω του και άλλαξε ρότα;
Που θέλω να καταλήξω...Εμείς παρατηρούμε αυτή τη νηνεμία των τελευταίων ημερών και έχουμε πιει θάλασσα νομίζω, τα ψιλοβάψαμε και μαύρα. Δεν θεωρώ ότι διακοπάρουν στην ΚΑΕ. Απλά κατάλαβαν με τον άσχημο τρόπο, ότι προς τα έξω πλέον δεν πρέπει να βγει καμία πληροφορία. Μονάχα είδηση, όταν δηλαδή παίχτης έχει συμφωνήσει. Οκ, φάγαμε χαστούκι, θεωρούσαμε ότι θα καλύψουμε αμεσα το κενό του Βεζένκοφ με τον Μίροτιτς και δεν θα έχουμε ιδιαίτερες δομικές αλλαγές στο παιχνίδι μας, και τώρα σηκωθήκαμε, αλλάξαμε πλάνο και αποφασίσαμε ό,τι εχει εξοικονομήσει η ομάδα από χρήματα, να τα διαθέσει με άλλον τρόπο. Αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει και είμαι ψύχραιμος. Αν μη τι άλλο η μεγαλύτερη παραταθήκη που αφήνουν οι άνθρωπου που εργάζονται στην ομάδα είναι η αίσθηση ότι ξέρουν τι κάνουν όσοι έχουν το τιμόνι, εντός και εκτός παρκέ, και θα προσπαθώ να είμαι ήρεμος παρόλο που είναι δελεαστικό για το θυμικό του κόσμου να ρίξει το ανάθεμα επειδή ο απέναντι ενισχύεται και κάνει σαματά. Το τελευταίο του το αναγνωρίζω του dpg. Well played.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτή και κατανοητή η δυσφορία για τα ειρωνικά σχόλια (εγώ έκανα τέτοια σίγουρα), δεκτό και το ξενέρωμα είτε μεταφράζεται σε αποχή, είτε σε σχετικά σχόλια γκρίνιας.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 6:16 pmΕπίσημα δεν λένε σχεδόν τίποτα οι Αφοι , "διαρρέουν" τα non paper όμως
όπως και να έχει εγώ φέτος σιχάθηκα και βαρέθηκα . Δεν μου αρέσει όλη αυτή η ειρωνεία στους "αντιφρονούντες"
εγώ ξέρω ότι όταν δεν σε ικανοποιεί ένα προϊόν , απλά απέχεις . Όμορφα και ωραία . Βέβαια τα διαρκείας ξεπούλησαν και μετά ξεκίνησαν τα " ναι μεν , αλλά " ....
Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει , χωρίς να ασχολείται με τους άλλους
Προσωπικά θα πάω τον Σεπτέμβρη να τιμήσω τον GOAT και μετά.. ...πείτε τα εσείς . Μέχρι να με ικανοποιήσει το προϊόν , παιχνίδι δεν είναι εξάλλου ;
Παπας θέλουν , οκ . Εγώ όχι . Σικμα μάγο Ζιοβανι του μπασκετ αντί Μιροτιτς ; Οκ και πάλι , εγώ όχι . Πάμε κι οι δυο παρακάτω
Εμένα προσωπικά με κουράζει η τόση γκρίνια για την συγκεκριμένη ομάδα και αυτό ήθελα να πω και εγώ από την μεριά μου, αλλά προφανώς το βλέπεις αλλιώς και εκφράζεσαι ανάλογα και είναι δικαίωμα σου, καμία διάθεση για ειρωνεία εδώ.
Άλλωστε ειρωνεία δεχόμαστε τόσα χρόνια και όσοι (μετά την μέχρι τέλους εποχή) λέμε ότι επιστρέψαμε κανονικά στην αγορά και θα φτιάξουμε ομάδα και γενικά όσοι είμαστε έτσι πιο αισιόδοξοι.
Μην πουλήσεις διαρκείας ακόμα (αν πήρες), περίμενε να δεις πως θα κλείσει η μεταγραφική περίοδος.
Είμαι αισιόδοξος

0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ στο ότι από ένα σημείο και μετά έδωσαν εντολή να μην μεταδοθεί τίποτα και δεν διέρρευσαν κάτι και αυτό από μόνο του είναι σίγουρα καλό.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 7:32 pmEρωτήματα, ενδεχομένως και ρητορικά
Δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσαμε τον Μίροτιτς από διαρροή γιατί έτσι κι αλλιώς ο μάνατζερ θα έκανε την δουλειά του να βρει προτάσεις, θα μίλησε με όποιον ρώτησε και όποιος ήταν να μπει στο παιχνίδι θα έμπαινε.
Το πιθανότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δίνει όντως 4 το χρόνο ενώ εμείς φτάναμε λίγο κάτω από 3 (για να ματσαρουμε με σεξυ Μπαρτζωκας talk τα τότε 3-3,2 της Μονακό). Δε ξέρω τι μπορεί να είπε ο Μπαρτζω στον Μίροτιτς που θα τον κάνει να αφήσει 2Μ στην 2τια στην άκρη. Δεν ξέρει ούτε αυτός. Για αυτό από τον Ολυμπιακό του είπανε "κλείσε, θα σε πάρω εγώ".
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μου βγαζει κανενα νοημα αυτο που λες..πρωτον μιλαμε για τον μιροτιτς που τον θελουν ολες οι ομαδες,δεν ειναι οτι ειδαν την δικη μας προταση και ξυπνησαν οι αλλοι να δωσουν περισσοτερα.. Αποτι φαινεται αυτος πηγαινε και συμφωνουσε με αρκετες ομαδες μεχρι να βρει την καλυτερη προταση. Πριν απο μας που περιμεναμε του σασα του χαν κανει προτασεις με περισσοτερα λεφτα.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 7:32 pmEρωτήματα, ενδεχομένως και ρητορικά
Δευτερον οτι η καε καταλαβε οτι δεν πρεπει να διαρρει πληροφοριες και το καταλαβε τωρα.. μιλαμε οτι αφοι και σκινδηλιας ειναι στο κουρμπετι 15-20 χρονια,οτι ηταν να μαθουν το εμαθαν.. Μαλιστα ειμαστε και απο τις καε που συνηθως οταν βγαινει πληροφορια εχει κλεισει ο παικτης. Τωρα μαλλον εμεις ειχαμε συμφωνησει γιαυτο και εβγαινε τετοια σιγουρια αλλα ο πνευματικος του θα του πε να μην ερθει..δεν εχουμε να κανουμε και με νορμαλ ανθρωπο ..
Εγω εχω και στο μυαλο μου οτι ποτε δεν θα διναμε 2,5εκ στον μιροτιτς και απλα ολα γιναν για damage control ..αλλα αυτο θα φανει με το αν παρουμε ακριβο 2ρι η οχι..
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και οι ενδιαφερόμενοι εκ των πραγμάτων ήταν και είναι πολλοί. Απλά πιστεύω πως αν υπήρχαν χαμηλοί τόνοι στο τι βγαίνει παραέξω, δεν θα έφτανε ο απέναντι να δίνει 4 τον χρόνο. 2.5, 2.8, άντε 3 με μπόνους να ήταν ποσά που θα μπορούσαμε να ματσάρουμε, Να ηταν το ταβάνι μας. Αλλά απο την στιγμή που φτάσαμε στο 4, ξεκίνησε η χιλιοειπωμένη "διαδικασία πλειστηριασμού" και κάηκε το πράγμα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 7:57 pmΔεν μου βγαζει κανενα νοημα αυτο που λες..πρωτον μιλαμε για τον μιροτιτς που τον θελουν ολες οι ομαδες,δεν ειναι οτι ειδαν την δικη μας προταση και ξυπνησαν οι αλλοι να δωσουν περισσοτερα.. Αποτι φαινεται αυτος πηγαινε και συμφωνουσε με αρκετες ομαδες μεχρι να βρει την καλυτερη προταση. Πριν απο μας που περιμεναμε του σασα του χαν κανει προτασεις με περισσοτερα λεφτα.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 7:32 pmEρωτήματα, ενδεχομένως και ρητορικά
Δευτερον οτι η καε καταλαβε οτι δεν πρεπει να διαρρει πληροφοριες και το καταλαβε τωρα.. μιλαμε οτι αφοι και σκινδηλιας ειναι στο κουρμπετι 15-20 χρονια,οτι ηταν να μαθουν το εμαθαν.. Μαλιστα ειμαστε και απο τις καε που συνηθως οταν βγαινει πληροφορια εχει κλεισει ο παικτης. Τωρα μαλλον εμεις ειχαμε συμφωνησει γιαυτο και εβγαινε τετοια σιγουρια αλλα ο πνευματικος του θα του πε να μην ερθει..δεν εχουμε να κανουμε και με νορμαλ ανθρωπο ..
Εγω εχω και στο μυαλο μου οτι ποτε δεν θα διναμε 2,5εκ στον μιροτιτς και απλα ολα γιναν για damage control ..αλλα αυτο θα φανει με το αν παρουμε ακριβο 2ρι η οχι..
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στην παρτιζαν ηταν να παει με 2,5 ενω υπηρχε και η υποτιθεμενη προταση 4εκ του παο. Εμεις αποταν ειδαμε οτι ειναι αφερεγγυος αποσυρθηκαμε και νομιζω καλα καναμε..ολο αυτο οτι ηθελε να ρθει σε μας και για λιγοτερα κτλ ηταν μπαρουφες.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:17 pmΠροφανώς και οι ενδιαφερόμενοι εκ των πραγμάτων ήταν και είναι πολλοί. Απλά πιστεύω πως αν υπήρχαν χαμηλοί τόνοι στο τι βγαίνει παραέξω, δεν θα έφτανε ο απέναντι να δίνει 4 τον χρόνο. 2.5, 2.8, άντε 3 με μπόνους να ήταν ποσά που θα μπορούσαμε να ματσάρουμε, Να ηταν το ταβάνι μας. Αλλά απο την στιγμή που φτάσαμε στο 4, ξεκίνησε η χιλιοειπωμένη "διαδικασία πλειστηριασμού" και κάηκε το πράγμα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 7:57 pm
Δεν μου βγαζει κανενα νοημα αυτο που λες..πρωτον μιλαμε για τον μιροτιτς που τον θελουν ολες οι ομαδες,δεν ειναι οτι ειδαν την δικη μας προταση και ξυπνησαν οι αλλοι να δωσουν περισσοτερα.. Αποτι φαινεται αυτος πηγαινε και συμφωνουσε με αρκετες ομαδες μεχρι να βρει την καλυτερη προταση. Πριν απο μας που περιμεναμε του σασα του χαν κανει προτασεις με περισσοτερα λεφτα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα και να μην έβγαινε τίποτα προς τα έξω, όταν ο παίκτης έχει ζήτηση μπορεί εύκολα ο μάνατζερ του να δημιουργήσει κατάσταση πλειστηριασμού.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:17 pmΠροφανώς και οι ενδιαφερόμενοι εκ των πραγμάτων ήταν και είναι πολλοί. Απλά πιστεύω πως αν υπήρχαν χαμηλοί τόνοι στο τι βγαίνει παραέξω, δεν θα έφτανε ο απέναντι να δίνει 4 τον χρόνο. 2.5, 2.8, άντε 3 με μπόνους να ήταν ποσά που θα μπορούσαμε να ματσάρουμε, Να ηταν το ταβάνι μας. Αλλά απο την στιγμή που φτάσαμε στο 4, ξεκίνησε η χιλιοειπωμένη "διαδικασία πλειστηριασμού" και κάηκε το πράγμα.
Ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός του έδινε 2.5. Παίρνει τηλέφωνο η Αρμάνι και του λέει
Αρμάνι: "Αγαπητέ εν Χριστω αδερφέ Νικόλα, τι θα έλεγες για 2.5;". Δεν είναι λογικό ο ατζέντης να πει
Ατζέντης: "Τι 2.5 ρε παιδιά; Εδώ 2.5 δίνει ο Ολυμπιακός, που πήγε τελικό Ευρωλίγκας, έχει και κόσμο, έχει και σεβάσμιο προπονητή". Και είπε η Αρμάνι
Αρμάνι: "Δώσε μας μισό λεπτό...'Έλα ακούς; Θα δώσουμε 3 εμείς γιατί είμαστε και πόλη αμαρτωλών".
Ε και ούτε καθεξής μετά.
ΔΠΓ: "'Ελα Μίρο, δεν σε ακούω καλά, μόλις βγαίνω από εσπερινό. Τι; Όχι δεν ήθελα κάτι, να ευχηθώ για τη Μαγδαληνή ήθελα, μεγάλη η χάρη της. Α μιας και σε έχω εδώ, έτσι από περιέργεια δηλαδή, τι σου έδωσε η Αρμάνι;"
Ε και μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργείται ο "πλειστηριασμός". Δεν μου φαίνεται παράλογο μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να πει
Ολυ: "2.5. θες;"
Νίκος: "μου δίνει 2.8 ο άλλος"
Όλυ: "καλά άντε, θα ματσάρουμε"
Νίκος: "οκ"
3 hours later
Όλυ:"'Ελα Νίκο το σκέφτηκες;"
Νίκος: "Ανέβηκαν στα 3"
--κλικ--
Αυτό σημαίνει δεν μπαίνω σε διαδικασία πλειστηριασμού. Έχεις κάποιο ταβάνι προσφοράς και δεν θα αφήσεις τον παίκτη να χρησιμοποιήσει τη μία ομάδα απέναντι στην άλλη ώστε να μεγιστοποιήσει (και ίσως πιθανότατα πάνω από την πραγματική του αξία) το συμβόλαιο του.
3
1
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/nikola-mi ... 23091.htmlshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:25 pmστην παρτιζαν ηταν να παει με 2,5 ενω υπηρχε και η υποτιθεμενη προταση 4εκ του παο. Εμεις αποταν ειδαμε οτι ειναι αφερεγγυος αποσυρθηκαμε και νομιζω καλα καναμε..ολο αυτο οτι ηθελε να ρθει σε μας και για λιγοτερα κτλ ηταν μπαρουφες.Maurice_Evans έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:17 pm
Προφανώς και οι ενδιαφερόμενοι εκ των πραγμάτων ήταν και είναι πολλοί. Απλά πιστεύω πως αν υπήρχαν χαμηλοί τόνοι στο τι βγαίνει παραέξω, δεν θα έφτανε ο απέναντι να δίνει 4 τον χρόνο. 2.5, 2.8, άντε 3 με μπόνους να ήταν ποσά που θα μπορούσαμε να ματσάρουμε, Να ηταν το ταβάνι μας. Αλλά απο την στιγμή που φτάσαμε στο 4, ξεκίνησε η χιλιοειπωμένη "διαδικασία πλειστηριασμού" και κάηκε το πράγμα.
εδω παντως αναφερει ο τριγκας(που δεν ειναι ρεπορτερ οσφπ) οτι ειχε αθετησει τη προφορικη δεσμευση και με μας και το ξαναεκανε και με παρτιζαν...αφερεγγυοτητα βλεπω εγω..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisto-linas την Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.