2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2549
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θυμάμαι είναι η αλήθεια που το είχε αλιεύσει το μάτι μου στο Twitter πριν μήνες. Πάντως παίκτης που τα 3 τελευταία χρόνια παίζει στην Κίνα, έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς και ακόμα και στο ΝΒΑ με εξαίρεση μια χρονιά δεν είχε καλά νούμερα, δεν νομίζω ότι θα ήταν value for money. Εκτός αν ερχόταν με ένα ποσό μέχρι 700-800 χιλιάδες.
0
- ssoulliss
- Reactions: 4012
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Motejunas έχει αλλού προβλήματα. Όπου έχει πάει έχει δημιουργήσει προβλήματα βεντετισμού. Ακόμη και στην εθνική του ομάδα. Αν εμείς λέμε πως δεν έφτασαν ποτέ το ταβάνι τους οι Παπαγιάννης-Χαραλαμπόπουλος κλπ, οι Λιθουανοί το λένε δέκα φορές παραπάνω.kojito έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2020 12:00 pmΤο θυμάμαι είναι η αλήθεια που το είχε αλιεύσει το μάτι μου στο Twitter πριν μήνες. Πάντως παίκτης που τα 3 τελευταία χρόνια παίζει στην Κίνα, έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς και ακόμα και στο ΝΒΑ με εξαίρεση μια χρονιά δεν είχε καλά νούμερα, δεν νομίζω ότι θα ήταν value for money. Εκτός αν ερχόταν με ένα ποσό μέχρι 700-800 χιλιάδες.
Τελικά υπέγραψε στην Κίνα. Δεν κάνει για σοβαρό μπάσκετ το παιδί, τριανταρίζει τον βλέπω σύντομα να το κόβει με τα θέματα που έχει (μέση).
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1643
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περίεργο, δε τον έχω προσέξει καθόλου. Σε τι είναι καλύτερος του Ellis? Βλέπω λίγο τον χρησιμοποιούν.Neondreamer έγραψε: ↑Δευ Ιαν 04, 2021 9:50 amΤιτιβίζεται περί ανταλλαγής Ελλις -Κεβάριους Χέιζ, μετά τον αγώνα με ΑΣΒΕΛ.
Ως... αντιδραστικός, δηλώνω ότι μ'αρέσει!
0
- Neondreamer
- Reactions: 51
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυνατότερος νομίζω, καλός κοντά στο καλάθι.RipCity έγραψε: ↑Δευ Ιαν 04, 2021 10:01 amΠερίεργο, δε τον έχω προσέξει καθόλου. Σε τι είναι καλύτερος του Ellis? Βλέπω λίγο τον χρησιμοποιούν.Neondreamer έγραψε: ↑Δευ Ιαν 04, 2021 9:50 amΤιτιβίζεται περί ανταλλαγής Ελλις -Κεβάριους Χέιζ, μετά τον αγώνα με ΑΣΒΕΛ.
Ως... αντιδραστικός, δηλώνω ότι μ'αρέσει!
Καλά, δεν μιλάμε και για κανα τρελό impact. Κίνηση φρόνιμη, εναρμονισμένη με τα χειμερινά μας ήθη

0
- kojito
- Reactions: 2549
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε δεν το λες και upgrade. Δευτεροτρίτος σέντερ είναι στην ASVEL, δηλαδή μια από τις 2-3 πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Ίσως να είναι πιο δυνατός και προσεκτικός στην άμυνα, αλλά και τα νούμερα του δεν είναι εντυπωσιακά (ποσοστό καριέρας μάλιστα γύρω στο 60% στις βολές) και δεν είναι καν 7-footer. Πιο κοντός πρέπει να είναι και από τον Ellis. Ίσως αποδειχτεί και λαβράκι, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο δεν θα έλεγα ότι υπερτερεί του Ellis. Θα περίμενα κάτι καλύτερο είναι η αλήθεια.
0
- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι μόνο 23 χρονών βέβαια σε αντίθεση με τον Έλλις που είναι 27, από τα στατιστικά και μόνο στο κολλέγιο και στην Καντού φαινόταν και πολύ καλός ριμπάουντερ και μπλοκέρ. Βλέπω από τον χρόνο που είναι μέσα (δεν είναι και πολύς) αρκετό διάστημα είναι μαζί με τον Noua, αν και μάλλον παίρνει garbage χρόνο κυρίως. Μπορεί να τον βλέπουν και σαν επένδυση, και είναι ένα προφανές σημάδι αν γίνει ανταλλαγή ότι δεν πρόκειται να δώσουνε έξτρα χρήματα οι Αφοί μέσα στην σεζόν.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1643
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 948
- Προειδοποιήσεις:
1