2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1121
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:14 pm

assistant77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:07 pm
Το ρόστερ του Παο είναι για να τρομάζει ομάδες όπως η Φενέρ και η Αρμάνι που στήνουν αντίστοιχα ρόστερ... Εμείς δεν τρομαζουμε διαχρονικά από τέτοιες προσπάθειες....
Εγώ πιστεύω σε αντίθεση με άλλους ότι το ρόστερ μας έκλεισε... Ακόμα κι έτσι μας θεωρώ φαβορί για πλεονέκτημα έδρας στα playoffs...
Μπορεί ακόμα και έτσι να μείνουμε να πάμε και F4 και κούπα να πάρουμε, κανένας δεν ξέρει. Αλλα για να είμαστε ειλικρινής μας λείπει μια έχτρα ηγετική φυσιογνωμία, ένας παίκτης που θα βγει στα δύσκολα, ένας παίκτης που θα τραβήξει την άμυνα πάνω του για να ανοίξουν οι χώροι για τους άλλους. Ενας παίκτης που θα δημιουργεί και μόνος του αν η ομάδα κολλάει. Θέλουμε minimum ένα βαρβάτο 2-3αρι και ακόμα ένα Back up ή ακόμα και βασικό 4-5αρι για να πεις ότι είμαστε οκ.

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:16 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:05 pm
Η λογική , η κοινή λογική λέει πάντως ότι όταν χάνεις τον καλύτερο σου παίκτη κοιτάς να τον αντικαταστήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός που προσπάθησε Μιρό, Σενγκε και τελικά πήρε ΧουανΤΣΟ :twisted: , έπρεπε να το κάναμε εμείς. Ξανά λέω με την κοινή λογική. Με τη λογική our way μια χαρά είναι το δίδυμο Πιτερς-Σικμα και το νέο βελούδινο σπυρί Τανουλης σε ρόλο Αγραβάνης 2.0 edition.
Και ναι κανένας από τους προαναφερθέντες δεν θα κάλυπτε 100% το κενό του mvp της διοργάνωσης αλλά θα το κάλυπτε ως ένα ικανοποιητικό βαθμό.
Εν τω μεταξύ βλέπετε πόσα ωραία κουμπώνει το 4 του Παναθηναϊκού; Ο Χουαντσο μπορεί να πάει στο 3, ο μητογλου μπορεί να πατήσει στο 5. Εμείς έχουμε 2 καθαρά 4αρια , που ούτε αλληλοσυμπληρώνονται ούτε καλύπτει ο ένας τον άλλον.

Αφήστε τώρα τα δεν έχει κλείσει το ρόστερ , μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Σημασία επίσης εκτός των τίτλων έχει η διάρκεια , αν είναι να είμαστε Περίανδρος Πόποτας εμπρός- πίσω , δεν κάνουμε δουλειά. Και ναι καλός προπονητής ο Μπαρτζω και με μικρά μπάτζετ έχει προσπαθήσει να φτιάξει ομάδα , θυμάμαι και στην Κιμκι που είχε πάρει κροκερ και πραδερ, παίζοντας το σύστημα ΠΑΣΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΝΤ, ΣΒΕΝΤ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ -ΣΒΕΝΤ ΓΙΑ ΤΈΣΣΕΡΙΣ, αλλά δεν είναι μάγος θέλει και ένα α' υλικό. Εδώ λείπει βαρβατο 4-5αρι για χοντρά λεπτά στο 4 και ένα βαρβατο γκαρντ για χοντρά λεπτά στο 2. Δεν λείπουν 2 μερεμετια ή εξτραδακια για γέμισμα. Έτσι όπως είμαστε με φθηνό 4-5αρι και 2αρι των 950Κ πάμε για 8αδα και τιμητικό αποκλεισμό. Δεν μπορείς να δώσεις το impact του Βεζε και του Σλουκα μέσα από το σύνολο και επίσης λείπουν οι closers , πέρσι είχαμε Βεζε-Σλουκα και όποιον παίκτη ήταν σε καλή μέρα. Φέτος πάμε χωρίς closer.

Και δεν είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, έχω μάτια όμως . Και στο φ4 του 2022 και του 2023. Έλειπε μια ηγετική προσωπικότητα ακόμη, για το κάτι παραπάνω. Φέτος πάμε χωρίς καμία και ο πιο αισιόδοξος να είσαι καταλαβαίνεις ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βγει αυτό το πλάνο.
Αδελφέ με ολο το σεβασμο,
πιστεύεις οτι εισαι καλυτεροσ στο recruting και στο στήσιμο μια ομάδας απο τον μπατζωκα και ενα επιτελείο αρκετών ανθρώπων με εμπειρία σε φαιναλ φορ και γενικα στην τοπ διοργάνωση τουλάχιστον 10 χρονια τωρα??

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:18 pm

assistant77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:07 pm
Το ρόστερ του Παο είναι για να τρομάζει ομάδες όπως η Φενέρ και η Αρμάνι που στήνουν αντίστοιχα ρόστερ... Εμείς δεν τρομαζουμε διαχρονικά από τέτοιες προσπάθειες....
Εγώ πιστεύω σε αντίθεση με άλλους ότι το ρόστερ μας έκλεισε... Ακόμα κι έτσι μας θεωρώ φαβορί για πλεονέκτημα έδρας στα playoffs...
Το να μείνομε όπως είμαστε πάντως σημαίνει ότι εν γνώση όλων ξεκινάμε την χρονιά σαφώς αποδυναμωμένοι και με αρκετά χαμηλότερο ταβάνι. Οι Αγγελόπουλοι μιλούσαν για παραμονή στην κορυφή. Ακόμα και μέσα στην όποια αλαζονεία τους (?) δεν γίνεται να μην το βλέπουν.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:24 pm

Rebedierdos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:00 am
WeRuleThisLand έγραψε:
Τετ Ιούλ 26, 2023 11:53 pm

Ε ναι ακριβώς το ίδιο είναι να κάνεις όλη την διαδρομή ως το τέλος με το να είσαι σάκος του μποξ και να γελάει ο κόσμος. Δεν είναι μόνο η κούπα. Είναι όλη η διαδρομή μέσα στη χρονιά και το μπάσκετ που απολαύσες.
Στο τέλος μένουν μόνο οι κούπες και όχι το διαστημικό μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα . Για την ακρίβεια πολλοι το έχουν ξεχάσει ήδη αυτό και γι'αυτό και τόση γκρίνια με τις μεταγραφές. Η ευρωκουπα θα έκανε να σκεφτούν πολλοί διαφορετικά. Ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε ειμασταν εμείς ο περίγελος της Ευρώπης και η ρόδα γύρισε. Το κακο είναι ότι ο δπγ φαίνεται ότι ξύπνησε. Το επόμενο κακό είναι ότι με δύο σερί νταμπλ δεν κάνεις δυναστεία. Ειδωμεν..
1. Τα χρυσόψαρα, ναι, το έχουν ξεχάσει. Αυτοί που ξέρουν και αγαπούν το μπάσκετ, όχι.

2. Για θύμισέ μου, πότε ακριβώς ήμασταν ο περίγελως της Ευρώπης;

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:40 pm

WALKUP έγραψε:
papp7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:05 pm
Η λογική , η κοινή λογική λέει πάντως ότι όταν χάνεις τον καλύτερο σου παίκτη κοιτάς να τον αντικαταστήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός που προσπάθησε Μιρό, Σενγκε και τελικά πήρε ΧουανΤΣΟ :twisted: , έπρεπε να το κάναμε εμείς. Ξανά λέω με την κοινή λογική. Με τη λογική our way μια χαρά είναι το δίδυμο Πιτερς-Σικμα και το νέο βελούδινο σπυρί Τανουλης σε ρόλο Αγραβάνης 2.0 edition.
Και ναι κανένας από τους προαναφερθέντες δεν θα κάλυπτε 100% το κενό του mvp της διοργάνωσης αλλά θα το κάλυπτε ως ένα ικανοποιητικό βαθμό.
Εν τω μεταξύ βλέπετε πόσα ωραία κουμπώνει το 4 του Παναθηναϊκού; Ο Χουαντσο μπορεί να πάει στο 3, ο μητογλου μπορεί να πατήσει στο 5. Εμείς έχουμε 2 καθαρά 4αρια , που ούτε αλληλοσυμπληρώνονται ούτε καλύπτει ο ένας τον άλλον.

Αφήστε τώρα τα δεν έχει κλείσει το ρόστερ , μιλάμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Σημασία επίσης εκτός των τίτλων έχει η διάρκεια , αν είναι να είμαστε Περίανδρος Πόποτας εμπρός- πίσω , δεν κάνουμε δουλειά. Και ναι καλός προπονητής ο Μπαρτζω και με μικρά μπάτζετ έχει προσπαθήσει να φτιάξει ομάδα , θυμάμαι και στην Κιμκι που είχε πάρει κροκερ και πραδερ, παίζοντας το σύστημα ΠΑΣΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΝΤ, ΣΒΕΝΤ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ -ΣΒΕΝΤ ΓΙΑ ΤΈΣΣΕΡΙΣ, αλλά δεν είναι μάγος θέλει και ένα α' υλικό. Εδώ λείπει βαρβατο 4-5αρι για χοντρά λεπτά στο 4 και ένα βαρβατο γκαρντ για χοντρά λεπτά στο 2. Δεν λείπουν 2 μερεμετια ή εξτραδακια για γέμισμα. Έτσι όπως είμαστε με φθηνό 4-5αρι και 2αρι των 950Κ πάμε για 8αδα και τιμητικό αποκλεισμό. Δεν μπορείς να δώσεις το impact του Βεζε και του Σλουκα μέσα από το σύνολο και επίσης λείπουν οι closers , πέρσι είχαμε Βεζε-Σλουκα και όποιον παίκτη ήταν σε καλή μέρα. Φέτος πάμε χωρίς closer.

Και δεν είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, έχω μάτια όμως . Και στο φ4 του 2022 και του 2023. Έλειπε μια ηγετική προσωπικότητα ακόμη, για το κάτι παραπάνω. Φέτος πάμε χωρίς καμία και ο πιο αισιόδοξος να είσαι καταλαβαίνεις ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βγει αυτό το πλάνο.
πιστεύεις οτι εισαι καλυτεροσ στο recruting και στο στήσιμο μια ομάδας απο τον μπατζωκα και ενα επιτελείο αρκετών ανθρώπων με εμπειρία σε φαιναλ φορ και γενικα στην τοπ διοργάνωση τουλάχιστον 10 χρονια τωρα??
Ναι αφού από το ποστ αυτό λέω ότι είμαι ιδανικός GM. :banghead:
Είμαι εδώ πολλά χρόνια έχω γράψει 100αδες ποστ αν έμπαινες στον κόπο να εριχνες μια ματιά δεν θα μου έγραφες αυτή την πατάτα.
Είσαι σε φόρουμ , σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε υποκειμενικά. Τη δική μου οπτική δίνω με την ιδιότητα του φιλάθλου. Αν ήμουν ειδικός και ήξερα καλύτερα από τους ανθρώπους της ομάδας όπως λες , δεν θα έγραφα σε φόρουμ τζάμπα θα ήμουν στη Χ ομάδα με συμβόλαιο.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:41 pm

1)Η ομαδα οπως ειναι τη γουσταρω πολυ...εχουμε δικο μας ανθρωπο προπονητη και παιχτες αρκετους που εχουν αποδείξει οτι γουσταρουν να παιζουν για την ομαδα...Η μονη απαιτηση που εχω ειναι να συνεχίσουν να βγαζουν το ιδιο παθος και ακομα περισσοτερο.

2)Με φοβίζει πολυ άσχημη αντίδραση διαφόρων οπως τοτε στο Παρκιν...Άσχετοι που κατα βαση πανε μονο στα ντερμπι και δε τους αρεσει το μπασκετ.

3)Και περσι θελαμε αλλα και φετος ακομα περισσοτερο παιχτη να μπορει καποιες στιγμές να παιρνει το παιχνιδι πανω του...Εναν ας πουμε υποδιαιστερο Λάρκιν...θα ναι κριμα να μη φέρουν εναν τετοιο παιχτη.

4)Επειδη με τα Ελληνικά διαβατήρια εχουμε πολυ σοβαρό θεμα και θα μπορουσαμε να το αποφύγουμε νομιζω ο Βούκσεβιτς ειναι μια περιπτωση που πρεπει να τη δουμε σοβαρα...να τον δουμε οπως το Βεζενκοφ...μια επένδυση 3 ετιας που θα εχει NBA out πχ απ το δευτερο χρονο κλπ...

5)Αν κλείναμε το ροστερ με Βούκσεβιτς-Ντορσει θα ηταν εντυπωσιακο...και ως απόδοση στο γηπεδο και επικοινωνιακά...αλλα μαλλον κανω όνειρα :)

6)Αν παιχτες-προπονητης και κοσμος φετος δεν τσιμπήσουν στα επικοινωνιακά παιχνιδια τον απεναντι και τα δωσουν ολα μα ολα χωρις να ακούν τιποτα θεωρω οτι τους εχουμε....

2
2 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:15 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:24 pm
Rebedierdos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:00 am

Στο τέλος μένουν μόνο οι κούπες και όχι το διαστημικό μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα . Για την ακρίβεια πολλοι το έχουν ξεχάσει ήδη αυτό και γι'αυτό και τόση γκρίνια με τις μεταγραφές. Η ευρωκουπα θα έκανε να σκεφτούν πολλοί διαφορετικά. Ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι κάποτε ειμασταν εμείς ο περίγελος της Ευρώπης και η ρόδα γύρισε. Το κακο είναι ότι ο δπγ φαίνεται ότι ξύπνησε. Το επόμενο κακό είναι ότι με δύο σερί νταμπλ δεν κάνεις δυναστεία. Ειδωμεν..
1. Τα χρυσόψαρα, ναι, το έχουν ξεχάσει. Αυτοί που ξέρουν και αγαπούν το μπάσκετ, όχι.

2. Για θύμισέ μου, πότε ακριβώς ήμασταν ο περίγελως της Ευρώπης;
Την συγκεκριμένη συζήτηση την ξεκινάει πάντα ο φίλος από τότε που τελείωσε το Φ4 (είτε με αυτό είτε με άλλο username).

Είχα συμμετάσχει κακώς και εγώ και κατέληξα σε ένα σοφό αμερικάνικο ρητό :

"Mην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον χρόνο σου ενοχλείς και το γουρούνι."

Το παραπάνω σαφώς και το αναφέρω με χιουμοριστική διάθεση.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:48 pm

Δεν κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε τις περιπτώσεις Πάντερ και Λεντει. Παίκτες που ξέρουν τον σύλλογο και μέσα στο μπάτζετ της ομάδας.

Το συμβόλαιο των Σλούκα Βεζένκοφ στους δύο.

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:07 pm

shtarkws έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός δεν κυνήγησε τις περιπτώσεις Πάντερ και Λεντει. Παίκτες που ξέρουν τον σύλλογο και μέσα στο μπάτζετ της ομάδας.

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης
Λεντει όχι, χρειάζεται σκληραδα στο 4. Θα μου πεις τον Σικμα έκλεισαν τελικά.
Ο παντερ δεν νομίζω να ερχόταν με 950κ άρα δεν είναι στο μπάτζετ της ομάδας.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:08 pm

Quincy έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης
Με το 1.8 του Σλούκα θα ερχόταν πιστεύω

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:12 pm

Quincy έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης
τα υποτιθεμενα 2 εκατ που κανατε προταση στον μιχαλιουκ γιατι δεν πηγαν σε αντιστοιχη προταση στον παντερ
επισης το συμβολαιο του βεζε μαζι με το μπαι αουτ παιρνατε χαλαρα τον ηθοποιο

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:13 pm

Apegnosmenos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:31 am
WeRuleThisLand έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 12:02 am

Πρέπει να περάσεις από την διαδικασία. Από την Α2 και εκτός 8αδας θαύμα ήταν αυτό που έγινε και πήγανε 2 σερί φάιναλ φορ με μπάτζετ κάτω από 10 μύρια και ας τα χάσαμε στο σουτ. Μένουμε πιστοί στο πλάνο και τα επόμενα 2 χρόνια θα πάρουμε σίγουρα μια κούπα. Για να πάρεις κούπα πρέπει πρώτα να πας σε φάιναλ φορ και να αποτύχεις.
Μεχρι στογμης δεν υπαρχει πλανο
Για ν αποτυγχανεις συνεχεια κατι φταιει μαλλον
Ισως δεν εχουμε τον παιξτη που πρεπει λεω εγω
Ναι, πες μας τώρα ότι είναι προκλητικά αυτά που γράφω, εσύ που όλα σου τα ποσταρίσματα (με όποιο λογαριασμό κι αν τα γράφεις) είναι ο ορισμός της τρολιάς.
Ας όψονται οι αρμόδιοι, που σε έχουν αφήσει να μολύνεις το φόρουμ.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:22 pm

papp7 έγραψε:
WALKUP έγραψε:

Είμαι εδώ πολλά χρόνια έχω γράψει 100αδες ποστ αν έμπαινες στον κόπο να εριχνες μια ματιά δεν θα μου έγραφες αυτή την πατάτα.
Είσαι σε φόρουμ , σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε υποκειμενικά. Τη δική μου οπτική δίνω με την ιδιότητα του φιλάθλου. Αν ήμουν ειδικός και ήξερα καλύτερα από τους ανθρώπους της ομάδας όπως λες , δεν θα έγραφα σε φόρουμ τζάμπα θα ήμουν στη Χ ομάδα με συμβόλαιο.
απο τα 100δες σχολιασα αυτο συγκεκριμενα για καποιο λογο.
προφανος και μπορεις στο φορουμ να πεις την αποψη σου εξαλου ελευθερια λογου λεγεται αυτο.
απλως δεν καταλαβαινω οχι μονο σε σενα αλλα και σε παρα πολους ολυμπιακους αυτον τον ''πανικο'' να το πω και την ελειψη πιστης και πλανου σε πετυχημενουσ αποδεδειγμενα ανθρωπους. να μου πεισ πχ δεν μ αρεσει ο χ ψ καναν το καταλαβαινω απολυτα ή θελω να ερθει ο ταδε γιατι τον γουσταρω.
αλλα να κρινεισ το ροστερ χωρισ καν να εχει κανει προπονηση 27/7 και χωρισ πιθανον να εχει ολοκληρωθει μου φαινεται λαθος.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:23 pm

Quincy έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Γουόκαπ Γκος Λουτζης
Πάντερ Καναάν Λαρε
Παπανικολάου Μακισικ
Λεντει Σικμα
Φαλ Μιλουτινοφ Τανουλης
Ο Λεντέυ δύσκολα θα ερχόταν με κάτω από 1,5εκ. και οκ καλός παίκτης είναι άλλα δεν τα αξίζει τόσα λεφτά. Ο Πάντερ δεν έφυγε και με τις καλύτερες σχέσεις παλιότερα από την ομάδα και θα ήθελε εύκολα 1,8εκ. για να έρθει. Που δεν τα αξίζει ούτε και αυτός κατά την γνώμη μου. Δεν ταιριάζει νομίζω και με τον Μπαρτζώκα που θέλει ισορροπημένους παίκτες και όχι ατομιστές. Γενικά ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει υπεραξίες. Αν δεν μπορεί να κλείσει τον παίκτη που θέλει στα λεφτά που θέλει πάει παρακάτω.

Σε θεωρητικό επίπεδο ίσως ενδιαφέρθηκε η ομάδα για Λεντέυ και Πάντερ άλλα όταν έμαθε τα ποσα που ζητάνε και ότι θα μπούμε σε πλειστηριασμο απλά έκανε πίσω. Για αυτό τον λόγο αποσύρθηκε και από τον Μίροτιτς σχετικά γρήγορα.

Για τον Μίχαλιουκ που ακούγεται ότι του δίνουμε 2εκ. δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ισχύει. Θα μάθουμε πάντως, αν τον θέλει και ο Παναθηναικός απλά θα αποσυρθούμε όπως και αποσυρθήκαμε και από τον Ντόρσευ. Δεν γίνεται να έχουμε τον Ντόρσευ προπερσυ με 800κ και να πάμε φέτος να του δώσουμε 2+εκ.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:30 pm

WALKUP έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 3:22 pm
papp7 έγραψε:

απο τα 100δες σχολιασα αυτο συγκεκριμενα για καποιο λογο.
προφανος και μπορεις στο φορουμ να πεις την αποψη σου εξαλου ελευθερια λογου λεγεται αυτο.
απλως δεν καταλαβαινω οχι μονο σε σενα αλλα και σε παρα πολους ολυμπιακους αυτον τον ''πανικο'' να το πω και την ελειψη πιστης και πλανου σε πετυχημενουσ αποδεδειγμενα ανθρωπους. να μου πεισ πχ δεν μ αρεσει ο χ ψ καναν το καταλαβαινω απολυτα ή θελω να ερθει ο ταδε γιατι τον γουσταρω.
αλλα να κρινεισ το ροστερ χωρισ καν να εχει κανει προπονηση 27/7 και χωρισ πιθανον να εχει ολοκληρωθει μου φαινεται λαθος.
Ετσι ακριβώς πίστη στην ομάδα και όχι καταστροφολογία, Ιούλιο έχουμε ακόμα, δεν έχουμε κάνει ούτε προπόνηση, το ρόστερ θεωρητικά δεν έχει κλείσει ακόμα, ας περιμένουμε να κλείσει να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και τότε θα κρίνουμε...το ίδιο ισχύει και για τους απέναντι που αρκετοί από αυτούς ξεκίνησαν ήδη τα Dream team, ράβουμε το 7ο και άλλα τέτοια κλασικά....υπομονή και στο γήπεδο θα φανούν όλα. Κανένας δεν έχασε και δεν κέρδισε κανένα τίτλο από Ιούλιο μήνα.

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”