Με το ρόστερ όπως είναι τώρα θα είναι θαύμα αν πάμε F4. Για το πρωτάθλημα 50-50 θα είναι, αλλά αν πάρουν οι απέναντι κανένα Μιχαλιουκ ή Ντορσευ βλέπω να έχουν ποιο πολλές πιθανότητες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή αλλά θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Αν δεν πάρουμε καλο σκόρερ στο 2-3 και ένα καλο παίκτη στο 4-5 θα είναι δύσκολη η χρονιά για εμάς ενώ δεν μας βγαίνουν και τα κουκιά με τον Ελληνικό κορμό, ειδικά αν πάρουν οι άλλοι τον Ντορσευ καήκαμε.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 1:34 amοι περισσοτερες ενδειξεις ειναι οτι δεν θα παρουμε γκαρντ,ειδικα για παικτη 1,5εκ δινω απειροελαχιστες..
εχουμε 7 ξενους ηδη,ο λαρε πηρε 700χιλ..εχουμε ιδιο αριθμο γκαρντ με περσι..δεν δινουμε πανω απο 950χιλ,δεν υπαρχει ευρωπαιος που να αρεσει στον μπαρτζω εκτος του τομας.. θα μπορουσα να δω τον ντορσει να ερχεται αν παρει ο παο τον μιχαλιουκ ,τον αφησει η φενερ και δεν ζητησει πανω απο 1,4..αρα ελαχιστες πιθανοτητες.
ο μπαρτζωκας θα στηριχτει στην ομοιογενεια,στο καλο κλιμα,στην ομαδικοτητα και θα προσπαθησει να παρει το στεπ απ απο γκος μακισικ κανααν πιτερς σικμα.. λαρεΠιστευω θα μπουμε χαλαρα στην 8δα,ισως και 4δα στα πλει οφ αλλα μετα θα φανουν τα προβληματα και οι ελειψεις.. Ενω και στο πρωταθλημα θα ναι 50-50 τα πραγματα καμια σχεση με την υπεροχη των τελευταιων χρονων.
Σε περιπτωση που οντως γινουν ετσι τα πραγματα θα ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τους αφους και το πισωγυρισμα ενω ειναι ολο δηλωσεις οτι το μεχρι τελους τωρα αρχιζει και οτι στοχος το βερολινο και αλλα τετοια..
Ειδικα για τα εγχωρια θα τους δωσουν δικαιωμα να παρουν ψυχολογια και να τους ταραξει ο δπγ στα τραγουδακια... θα ναι φοβερη κινηση οταν οι αλλοι θα πανε με 15εκ μπατζετ εμεις να το μειωσουμε και να χουμε παλι 10εκ με το ζορι.
Επισης απο κει που καλομαθαμε με τα φ4 και σχεδον το σηκωσαμε..θα ναι χοντρη αποτυχια να παμε μια 8δα και να χαουμε και το πρωταθλημα.
Δεν ξέρω θα δείξει μεν αλλά μήπως ήταν λάθος που ανανεώσαμε Κάναν και Πίτερς;;; Μήπως ήταν καλύτερα να ψάχναμε σε αυτές τις 2 θέσεις κάτι καλύτερο;
Ενταξει δεν τρελάθηκα με τον Ισπανό των απέναντι αλλά αν μας πάρουν και τον Μιχαλιουκ ή τον Ντορσευ θα πέσω σε κατάθλιψη και δεν ξέρω αν γυρίζει μετά ο τροχός.
Αρχίζουν πάντως σιγά σιγά και οι σελίδες που υποστηρίζουν την ομάδα μας να λένε ότι ίσως δεν πάρουμε άλλον παίκτη.
https://www.thrylos24.gr/olympiakos-dys ... metagrafi/