2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 28, 2023 2:36 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 1:34 am
οι περισσοτερες ενδειξεις ειναι οτι δεν θα παρουμε γκαρντ,ειδικα για παικτη 1,5εκ δινω απειροελαχιστες..

εχουμε 7 ξενους ηδη,ο λαρε πηρε 700χιλ..εχουμε ιδιο αριθμο γκαρντ με περσι..δεν δινουμε πανω απο 950χιλ,δεν υπαρχει ευρωπαιος που να αρεσει στον μπαρτζω εκτος του τομας.. θα μπορουσα να δω τον ντορσει να ερχεται αν παρει ο παο τον μιχαλιουκ ,τον αφησει η φενερ και δεν ζητησει πανω απο 1,4..αρα ελαχιστες πιθανοτητες.

ο μπαρτζωκας θα στηριχτει στην ομοιογενεια,στο καλο κλιμα,στην ομαδικοτητα και θα προσπαθησει να παρει το στεπ απ απο γκος μακισικ κανααν πιτερς σικμα.. λαρε :lol: Πιστευω θα μπουμε χαλαρα στην 8δα,ισως και 4δα στα πλει οφ αλλα μετα θα φανουν τα προβληματα και οι ελειψεις.. Ενω και στο πρωταθλημα θα ναι 50-50 τα πραγματα καμια σχεση με την υπεροχη των τελευταιων χρονων.

Σε περιπτωση που οντως γινουν ετσι τα πραγματα θα ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τους αφους και το πισωγυρισμα ενω ειναι ολο δηλωσεις οτι το μεχρι τελους τωρα αρχιζει και οτι στοχος το βερολινο και αλλα τετοια..
Ειδικα για τα εγχωρια θα τους δωσουν δικαιωμα να παρουν ψυχολογια και να τους ταραξει ο δπγ στα τραγουδακια... θα ναι φοβερη κινηση οταν οι αλλοι θα πανε με 15εκ μπατζετ εμεις να το μειωσουμε και να χουμε παλι 10εκ με το ζορι.

Επισης απο κει που καλομαθαμε με τα φ4 και σχεδον το σηκωσαμε..θα ναι χοντρη αποτυχια να παμε μια 8δα και να χαουμε και το πρωταθλημα.
Με το ρόστερ όπως είναι τώρα θα είναι θαύμα αν πάμε F4. Για το πρωτάθλημα 50-50 θα είναι, αλλά αν πάρουν οι απέναντι κανένα Μιχαλιουκ ή Ντορσευ βλέπω να έχουν ποιο πολλές πιθανότητες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή αλλά θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Αν δεν πάρουμε καλο σκόρερ στο 2-3 και ένα καλο παίκτη στο 4-5 θα είναι δύσκολη η χρονιά για εμάς ενώ δεν μας βγαίνουν και τα κουκιά με τον Ελληνικό κορμό, ειδικά αν πάρουν οι άλλοι τον Ντορσευ καήκαμε.

Δεν ξέρω θα δείξει μεν αλλά μήπως ήταν λάθος που ανανεώσαμε Κάναν και Πίτερς;;; Μήπως ήταν καλύτερα να ψάχναμε σε αυτές τις 2 θέσεις κάτι καλύτερο;

Ενταξει δεν τρελάθηκα με τον Ισπανό των απέναντι αλλά αν μας πάρουν και τον Μιχαλιουκ ή τον Ντορσευ θα πέσω σε κατάθλιψη και δεν ξέρω αν γυρίζει μετά ο τροχός.

Αρχίζουν πάντως σιγά σιγά και οι σελίδες που υποστηρίζουν την ομάδα μας να λένε ότι ίσως δεν πάρουμε άλλον παίκτη.
https://www.thrylos24.gr/olympiakos-dys ... metagrafi/

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιούλ 28, 2023 2:44 am

Σιγα τα αυγα. Ο Harry Bartzotter θα βοηθησει Peters, Laree, Sikma(youth fountain included), Loutzis, Papas & Tanoulis να κανουν το πολυποθητο step up ολοι ταυτοχρονα του χρονου και ετσι παλι θα ειμαστε στον τελικο και με το νταμπλ στο τσεπιδι μας.

Τωρα αν δεν τα καταφερει ολα αυτα ο Bartzokalf the Grey ωστε να γινει Bartzokalf the White, τοτε οι αγνοι μπαλικοι φιλαθλοι (Panaguruk Tsoukalhai κτ) μας με πονο καρδιας και πραγματικη ευαισθησια θα τον επισκεφτουν οπως μονο αυτοι ξερουν και σε ειρηνικο κλιμα θα του ζητησουν να αποχωρησει ωστε να ερθει ο Vasilagorn Spanoulongil "return of the king" και να μας οδηγησει στην κορυφη.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
sardanapalos
Reactions:

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:47 am

karamelitsa έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 1:34 am
οι περισσοτερες ενδειξεις ειναι οτι δεν θα παρουμε γκαρντ,ειδικα για παικτη 1,5εκ δινω απειροελαχιστες..

εχουμε 7 ξενους ηδη,ο λαρε πηρε 700χιλ..εχουμε ιδιο αριθμο γκαρντ με περσι..δεν δινουμε πανω απο 950χιλ,δεν υπαρχει ευρωπαιος που να αρεσει στον μπαρτζω εκτος του τομας.. θα μπορουσα να δω τον ντορσει να ερχεται αν παρει ο παο τον μιχαλιουκ ,τον αφησει η φενερ και δεν ζητησει πανω απο 1,4..αρα ελαχιστες πιθανοτητες.

ο μπαρτζωκας θα στηριχτει στην ομοιογενεια,στο καλο κλιμα,στην ομαδικοτητα και θα προσπαθησει να παρει το στεπ απ απο γκος μακισικ κανααν πιτερς σικμα.. λαρε :lol: Πιστευω θα μπουμε χαλαρα στην 8δα,ισως και 4δα στα πλει οφ αλλα μετα θα φανουν τα προβληματα και οι ελειψεις.. Ενω και στο πρωταθλημα θα ναι 50-50 τα πραγματα καμια σχεση με την υπεροχη των τελευταιων χρονων.

Σε περιπτωση που οντως γινουν ετσι τα πραγματα θα ειμαι αρκετα απογοητευμενος απο τους αφους και το πισωγυρισμα ενω ειναι ολο δηλωσεις οτι το μεχρι τελους τωρα αρχιζει και οτι στοχος το βερολινο και αλλα τετοια..
Ειδικα για τα εγχωρια θα τους δωσουν δικαιωμα να παρουν ψυχολογια και να τους ταραξει ο δπγ στα τραγουδακια... θα ναι φοβερη κινηση οταν οι αλλοι θα πανε με 15εκ μπατζετ εμεις να το μειωσουμε και να χουμε παλι 10εκ με το ζορι.

Επισης απο κει που καλομαθαμε με τα φ4 και σχεδον το σηκωσαμε..θα ναι χοντρη αποτυχια να παμε μια 8δα και να χαουμε και το πρωταθλημα.
Με το ρόστερ όπως είναι τώρα θα είναι θαύμα αν πάμε F4. Για το πρωτάθλημα 50-50 θα είναι, αλλά αν πάρουν οι απέναντι κανένα Μιχαλιουκ ή Ντορσευ βλέπω να έχουν ποιο πολλές πιθανότητες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή αλλά θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Αν δεν πάρουμε καλο σκόρερ στο 2-3 και ένα καλο παίκτη στο 4-5 θα είναι δύσκολη η χρονιά για εμάς ενώ δεν μας βγαίνουν και τα κουκιά με τον Ελληνικό κορμό, ειδικά αν πάρουν οι άλλοι τον Ντορσευ καήκαμε.

Δεν ξέρω θα δείξει μεν αλλά μήπως ήταν λάθος που ανανεώσαμε Κάναν και Πίτερς;;; Μήπως ήταν καλύτερα να ψάχναμε σε αυτές τις 2 θέσεις κάτι καλύτερο;

Ενταξει δεν τρελάθηκα με τον Ισπανό των απέναντι αλλά αν μας πάρουν και τον Μιχαλιουκ ή τον Ντορσευ θα πέσω σε κατάθλιψη και δεν ξέρω αν γυρίζει μετά ο τροχός.

Αρχίζουν πάντως σιγά σιγά και οι σελίδες που υποστηρίζουν την ομάδα μας να λένε ότι ίσως δεν πάρουμε άλλον παίκτη.
Τι είναι αυτή η σελίδα; Ελπίζω να γράφουν με text-to-speech, αλλιώς δεν δικαιολογείται ο βιασμός των ματιών μου.

Εικόνα

O Χριστός ...

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 28, 2023 7:37 am

Πιστεύω ότι υποτιμάτε την αξία των Βεζενκοφ και Σλούκα παιδιά!

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:10 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δεν νομίζω να υποτιμάει κάνεις την αξία του Βεζενκοφ. Τρία καλοκαίρια τώρα κλαίμε με μαύρο δάκρυ που φεύγει. Ευτυχώς άργησε κιόλας και προλάβαμε να τον χαρούμε.

Έχουμε ήδη αρχίσει τελετές, βουντού, σατανικά, μέχρι και παπά φωνάξαμε να γίνει το θαύμα και εκεί που τα μπουμπουνάει στο Σακραμέντο να βγάλει τον Γεωργάτο από μέσα του και να ζητήσει να έρθει πίσω να πιει φραπέ στην ευρωκούπα.

Για Σλούκα επίσης δε νομίζω. Αν κάτι, είναι υπερτιμημένη η παρουσία του. Κατά περίπου 1,2Μ της αντικειμενικής του αξίας θα έλεγε κανείς.

Για Σλούκα πραγματικά δεν ανησυχώ. Είχαμε έναν παίχτη με 1,8 να παίζει για 1,5 και τώρα θα έχουμε έναν παίχτη στα 950κ να παίζει για 1,5.
Ο Γκος είναι έτοιμος και επέστρεψε να τελειώσει την δουλειά με Μιλου. Αυτοί οι δύο θα είναι οι πυλώνες της σεκοντ γιουνιτ.

Ένας παίχτης και ένα μπάλωμα λείπουν και πάμε για όλες τις κούπες.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:19 am

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 8:10 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δεν νομίζω να υποτιμάει κάνεις την αξία του Βεζενκοφ. Τρία καλοκαίρια τώρα κλαίμε με μαύρο δάκρυ που φεύγει. Ευτυχώς άργησε κιόλας και προλάβαμε να τον χαρούμε.

Έχουμε ήδη αρχίσει τελετές, βουντού, σατανικά, μέχρι και παπά φωνάξαμε να γίνει το θαύμα και εκεί που τα μπουμπουνάει στο Σακραμέντο να βγάλει τον Γεωργάτο από μέσα του και να ζητήσει να έρθει πίσω να πιει φραπέ στην ευρωκούπα.

Για Σλούκα επίσης δε νομίζω. Αν κάτι, είναι υπερτιμημένη η παρουσία του. Κατά περίπου 1,2Μ της αντικειμενικής του αξίας θα έλεγε κανείς.

Για Σλούκα πραγματικά δεν ανησυχώ. Είχαμε έναν παίχτη με 1,8 να παίζει για 1,5 και τώρα θα έχουμε έναν παίχτη στα 950κ να παίζει για 1,5.
Ο Γκος είναι έτοιμος και επέστρεψε να τελειώσει την δουλειά με Μιλου. Αυτοί οι δύο θα είναι οι πυλώνες της σεκοντ γιουνιτ.

Ένας παίχτης και ένα μπάλωμα λείπουν και πάμε για όλες τις κούπες.
Άντε να τον δούμε τον Γκος. Πιστεύω θα είναι καλύτερος από την πρώτη θητεία του! Έχουμε σύνολο μας λείπει προσωπικότητα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:29 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:19 pm
Ποντάρω ένα δελτίο τροφίμων της Κουβανικής Δημοκρατίας ότι ο Σίκμα θα είναι σχεδόν πάντα στην ίδια πεντάδα με το ΜακΚίσικ. Τρομερή πάσα (συνήθως σκαστή) στην πλάτη της άμυνας από το ύψος της ρακέτας ο πρώτος, ασυναγώνιστα κοψίματα με άπιαστο πρώτο βήμα ο δεύτερος. Ο Σίκμα θα γίνει γρήγορα αγαπημένος της κερκίδας. Πιστεύω. Διαβλέπω. Εντάξει θα το πω: θαρρώ.
Φρονώ ήταν η λέξη που έψαχνες :wave:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:34 am

sardanapalos έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 4:47 am
karamelitsa έγραψε:

Τι είναι αυτή η σελίδα; Ελπίζω να γράφουν με text-to-speech, αλλιώς δεν δικαιολογείται ο βιασμός των ματιών μου.

Εικόνα

O Χριστός ...
ε αφου ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ , περνα απο το φαρμακειο να κερασω κολλυριο .Σοβαρα τωρα πρεπει να λαβω υπ'οψιν μου αρθρο που περιεχει την παραπανω φραση?

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:39 am

Quincy έγραψε:
yorgos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:19 pm
Ποντάρω ένα δελτίο τροφίμων της Κουβανικής Δημοκρατίας ότι ο Σίκμα θα είναι σχεδόν πάντα στην ίδια πεντάδα με το ΜακΚίσικ. Τρομερή πάσα (συνήθως σκαστή) στην πλάτη της άμυνας από το ύψος της ρακέτας ο πρώτος, ασυναγώνιστα κοψίματα με άπιαστο πρώτο βήμα ο δεύτερος. Ο Σίκμα θα γίνει γρήγορα αγαπημένος της κερκίδας. Πιστεύω. Διαβλέπω. Εντάξει θα το πω: θαρρώ.
ψυχανεμιζομαι ,διαισθανομαι αν θες πως την συγκεκριμενη φαση θα την δουμε και με παπ πολλες φορες

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:45 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
χωρις να θελω να φανω "βεβηλος" ο βεζενκοφ ειχε την ομαδα να δουλευει γυρω του και να τον βοηθαει να δινει το 110 % . το παιχνιδι μας ειχε στηθει ετσι ωστε να βοηθαει αυτο το επιθετικο οπλο να βγαζει μπροστα ολα του τα πλεονεκτηματα και να κρυβει τις οποιες αδυναμιες, πανω ομολογουμενως ειχε δουλεψει τρελλα και τις ειχε ελαχιστοποιησει. Δεν θα μου λειψουν οι τριπλες μεχρι να βρουμε πετρελαιο στο σεφ του ενος και οι κινησεις αλλου χερι αλου ποδι του αλλου αλλα σιγουρα θα μου λειψει η αποτελεσματικοτητα και των δυο . και αν η παρουσια του σλουκα σε δημιουργια μπορει να καλυφθει εκ των εσω μοιραζοντας το παιχνιδι ,το κρυο αιμα του στα κρισιμα θα μου λειψει αρκετα. Καλα για τον βεζενκοφ δεν εχει τελειωμο ο καταλογος απο τα πραγματα που θα μου λειψουν ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:52 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 8:34 am
ε αφου ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ , περνα απο το φαρμακειο να κερασω κολλυριο .Σοβαρα τωρα πρεπει να λαβω υπ'οψιν μου αρθρο που περιεχει την παραπανω φραση?
[/quote]

Δεν χρειάζεται άρθρο για να καταλάβεις ότι για εκεί πάει το πράγμα από τη μέρα που έκλεισε ο Σικμα.
Γκος, Κανααν, Σακ, Πίτερς, Σικμα, Φαλ, Μιλου
Και ήδη υπάρχει δυσκολία στην Α1, ποιον αφήνεις έξω; Άντε πες τον Κανααν ή τον Σάκ αναλόγως. Με άλλον έναν ξένο, ειδικά τον 666 των 2εκ+ του μπερυ θα αφήσεις εκτός και τους 2 ή θα κατέβεις με ένα 4αρι στο πρωτάθλημα;
Άσε που όταν πρέπει να αφήνεις 2 παίκτες εκτός κάθε βδομάδα χαλαει το ρυθμο και την χημεία της ομάδας, κι αυτός είναι το μόνο δυνατό της όπλο. Δεν το συζητάμε ότι δεν αξίζει και να μπει ο κοουτς στην διαδικασία 8ου ξένου αν αυτός δεν είναι ο βελζεβουλ.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 28, 2023 8:59 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 8:39 am
Quincy έγραψε:

ψυχανεμιζομαι ,διαισθανομαι αν θες πως την συγκεκριμενη φαση θα την δουμε και με παπ πολλες φορες
Αφουγκράζομαι επίσης πως ίσως για λίγο δούμε και δίδυμο Σικμα/Πίτερς που θα καταλήγει να το παίζει αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662

Παρ Ιούλ 28, 2023 9:20 am

Αν δεν πάρετε άλλο παίκτη ή αν πάρετε και δεν είναι η προσωπικότητα που μπορεί να πάρει το τελευταίο σουτ η κατάσταση είναι σχετικά απλή.
Όταν μπορείτε να κερδίσετε λόγω ομαδικότητας, συνεργασιών και αυτοματισμών όλα θα είναι καλά.
Αυτό θα σας πάει και ψηλά στην regular, ίσως δώσει και πλεονέκτημα έδρας.

Όμως μετά σε play offs ή final 4 θα φανεί.
Και πέρσι ακόμα φάνηκε και στην σειρά με την Φενέρ και στο final 4 ότι έλειπε κάποιος που να μπορεί να βάλει πόντους με προσωπική φάση πόσο μάλλον τώρα χωρίς Βεζένκοφ-Σλούκα.
Ο Γουόκαπ και ο ΜακΚίσικ δεν έχουν το σουτ για τέτοιο ρόλο, ο Λαρεντζάκης έχει την ψυχή αλλά όχι τα υπόλοιπα.
Μόνο ο Κάνααν ή ο Γκος θα μπορούσαν να πάρουν τέτοιο ρόλο.

Ο πρώτος το έκανε σε άλλες ομάδες του έστω χαμηλότερου επιπέδου, ο δεύτερος πέρσι έδειξε σε κάποια παιχνίδια ότι μπορεί να το κάνει όπως πχ με την Παρτίζαν.
Όμως είναι τεράστιο ρίσκο να έχει γίνει ο σχεδιασμός υπολογίζοντας ότι ο Γκος ή ο Κάνααν θα γίνει closer.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1470
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Ιούλ 28, 2023 9:30 am

Δεν γινεται με μιζεροπροσεγγισεις να παρεις παικτη.
Οσμιζομαι οτι έρχεται και αλλη επικοινωνιακη ήττα για τους Αφους. Δίνουνε 2 μυρια (ουτε καν 2 και κατι) στο νο1 στοχο τους και πιο hot ονομα αυτη την στιγμη τον Μιχαλιουκ και του βάζουν και το μαχαιρι στο λαιμο να απαντησει μεχρι την 1η Αυγουστου. Και καλα για να μην προλαβουν οι αλλοι,
Ειμαστε σοβαροι? του δινεις τα λιγοτερα που μπορει να παρει και του λες να απαντησει και αμεσως? Ειναι χαμενος ο παικτης απο χερι. Ας μας πουν κατευθειαν ποιον εχουν ως πλαν μπι και να μην μας λενε μπαρουφες οτι ο Μιχαλιουκ ειναι πρωτος στοχος. Αν δεν βρει ομαδα στο NBA δεν προκειται να ερθει σε εμας. Ο DPG θα δωσει περισσοτερα.Κ οχι μονο αυτος. Και θα καταφερουν ενα ονομα που ακουγεται καιρο για εμας να καταληξει στον αιωνιο αντιπαλο. Και ενταξει το επικοινωνιακο οπου εκει κοιμουνται ορθιοι, πας να παρεις τον 1ο σου στοχο με στραγάλια και με αυστηρο deadline? Αστο. Μην το λες καν. Εκτιθεσαι ανεπανόρθωτα. Χτυπα παικτη που σε παίρνει να το κανεις.
Αν δεν παρουμε βαρβατο γκαρντ θα ειμαστε επισημως οι φτωχοι συγγενεις της Ευρωλιγκας οπου νομιζουμε οτι με καποιο τροπο θα κανουμε μαγικα μετα το περσινο πικ της ομάδας και την φετινη απωλεια 2 βασικων παικτων και με Μαγκαϊβερισμους θα τους κατατροπωσουμε όλους.

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιούλ 28, 2023 10:17 am

Καλά εγώ δεν είναι καν σίγουρος ότι έχουν κάνει πρόταση στον Ουκρανό και μάλιστα με 2εκ, τον χρόνο…στο κάτω κάτω θα φανεί στο τέλος. Αν έχεις σκοπό να πάρεις παίκτη με 2εκ, και όχι να σου πει ο Ουκρανός θα βρεις άλλον…όταν ο Βεζενκοφ και Μιροτιτς έγιναν μέσα σε μια μέρα Σικμα δεν έχω πολλές ελπίδες να πω την αλήθεια.

Αν το έπαιζα στοίχημα θα έλεγα ότι έτσι θα πάμε μέσα στην χρονιά και κάνουμε τον σταυρο μας μην τραυματιστεί κανένας και να κάνουν step up κάμποσοι παίκτες

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”