Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:41 am

Παιδιά σας βρήκα τον υπεύθυνο για το όλο καραγκιοζιλίκι με τον Τομας. Είμαι εγώ.
Οταν πήρα φανέλα εθνικης Σλουκα την επόμενη χρονιά έφυγε και πήγε στον ΠΑΟ. Δεν την έκαψα, λυπήθηκα τη σημαία και την έδωσα στον αδερφό μου που είναι παναθηναϊκός.
Πέρυσι πήρα φανέλα Γουοκαπ, φεύγει και αυτός.
Φέτος πήρα Παπ οπότε ξέρετε που να ποντάρετε τα λεφτά σας για το επόμενο δράμα.
Απο δω και πέρα χωρίς όνομα!

Άβαταρ μέλους
germany96

Honorary
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:56 am

Kwstantino έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:07 am
...
Περιπτερο στο USA ειναι με τετοιο κυκλο εργασιων
Περίπτερο δεν είναι αλλά τα ετήσια κέρδη της πρέπει να κυμαίνονται ανάλογα την χρονιά κάπου ανάμεσα στον ετήσιο μισθό του Thomas στο συμβόλαιο του στην Zalgiris και της πρότασης που κυκλοφορεί στα media για Dubai.

Με το άθλημα δηλαδή ο Walkup δεν ασχολείται για χόμπι αλλά αν δεν ήθελε να τρέχει σε Γερμανίες, Λιθουανίες, Ελλάδες, Εμιράτα κάλλιστα θα μπορούσε να κάτσει στο σπίτι του στην οικογενειακή επιχείρηση.

Είχε μια σχετική οικονομική άνεση αλλά δεν είναι ο Thomas το παιδί του Bezos, ούτε καν η Naomi Campbell να μην σηκώνεται από το κρεβάτι του για λιγότερο από 1 εκατομμύριο.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:04 am

DSP έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:03 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 3:23 am
ο θωμας εχει τρελη οικογενειακη περιουσια..για χομπι παιζει μπασκετ.
Επειδή το τρελή περιουσία, ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως, το έψαξα λίγο, από περιέργεια.

Η Walkup Company ειναι μια οικογενειακή (4η γενιά), μη εισηγμένη, εταιρεία επεξεργασίας μετάλλου στο Houston.
Απασχολεί περιπου 40 άτομα, λειτουργεί σε εγκαταστάσεις περίπου 8.000 m2, και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών περί τα 10.000.000 $.

Ο μπαμπάς Walkup είναι Πρόεδρος της εταιρείας, στη οποία απασχολείται και ένας από τους τρεις αδερφούς του Thomas.
Αυτο δεν ειναι σιγουρα τρελα λεφτα. Ειναι μια ευκαταστατη οικογενεια ειδικα οταν μιλαμε για Αεμερικη

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:09 am

Πάντως από ότι αποδείχτηκε ο Ουόκαπ δεν φαίνεται να κάνει ό,τι κάνει για το οικονομικό. Περισσότερο θεωρώ ότι απλά θέλει να πάει να μείνει στο Ντουμπάι και να περάσει ζωή και κότα εκεί με την γυναίκα του.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:21 am

Dimmitz έγραψε:
Πάντως από ότι αποδείχτηκε ο Ουόκαπ δεν φαίνεται να κάνει ό,τι κάνει για το οικονομικό. Περισσότερο θεωρώ ότι απλά θέλει να πάει να μείνει στο Ντουμπάι και να περάσει ζωή και κότα εκεί με την γυναίκα του.
Θα μπορούσε να είναι αυτό αλλά πλέον δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

Από τη μια και η Αθήνα είναι υπέροχη όταν έχεις μερικά εκατομμύρια και από την άλλη με τόσα λεφτά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πετάγονται στο Ντουμπάι ή οπουδήποτε αλλού μέχρι και αυθημερόν με νοικιασμένο αεροπλάνο.

Πλέον θεωρώ πιο πιθανό ότι για κάποιο λόγο ένιωσε ότι δε τον σέβονται που είπε κιολας και σε εκείνη τη συνέντευξη και αποφάσισε ότι όπως και να έχει θα φύγει.

Έψαξε ποιες ομάδες θα ενδιαφέρονταν και από αυτές η Ντουμπάι ήταν αυτή που τον κάλυπτε περισσότερο στον συνδυασμό οικονομικού και lifestyle.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:47 am

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Από τη μια και η Αθήνα είναι υπέροχη όταν έχεις μερικά εκατομμύρια και από την άλλη με τόσα λεφτά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πετάγονται στο Ντουμπάι ή οπουδήποτε αλλού μέχρι και αυθημερόν με νοικιασμένο αεροπλάνο.

Πλέον θεωρώ πιο πιθανό ότι για κάποιο λόγο ένιωσε ότι δε τον σέβονται που είπε κιολας και σε εκείνη τη συνέντευξη και αποφάσισε ότι όπως και να έχει θα φύγει.

Έψαξε ποιες ομάδες θα ενδιαφέρονταν και από αυτές η Ντουμπάι ήταν αυτή που τον κάλυπτε περισσότερο στον συνδυασμό οικονομικού και lifestyle.
Ε ναι το ίδιο λέμε! Δεν ήταν ο βασικός λόγος το οικονομικό πάντως από ότι φαίνεται.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:58 am

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Μάλλον αυτό συμβαίνει, αυτό που λέγαμε κάποιοι από την αρχή, ότι είναι περισσότερο θέμα χειρισμών αυτό που έκανε τον ουόκαπ να αντιδράσει έτσι - πέρα από το οικονομικό που δεν το γνωρίζουμε με ασφαλή πληροφορία άλλωστε και μονο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:29 pm

pan24 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Συμφωνω, αυτο θεωρω επικρατεστερο σεναριο. Ξενερωσε τοσο πολυ που δεν ηθελε να ακουσει καν για προταση Ολυμπιακου κ τα εκανε τανα με μονο σκοπο να φυγει. Οπως τον βλεπω, παιζει να μην τον ενδιαφερει κ τιποτα (αν θα παιξει μπασκετ φετος κλπ) περα απο το να μεινει ελευθερος με το ετσι θελω.

Άβαταρ μέλους
germany96

Honorary
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 4:29 pm

Κάποιος στα social αποκάλυψε πως προέκυψαν οι περίφημες ζημιές στο ΚΙΑ:

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος germany96 την Σάβ Αύγ 22, 2026 4:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Αύγ 22, 2026 4:42 pm

Παίκτες άλλων ομαδων γιατί θέλουν να φύγουν, αφού τα κάνουν όλα καλά και σέβονται τους αθλητές; Ονόματα δε λέμε...
Κοιτάξτε να δείτε, το ότι μπορεί 1-2 αθλητές να προτιμησουν να παίξουν αλλού, δεν είναι απόδειξη ότι κάτι πάει στραβά. Οι υπόλοιποι 10-15 νιώθουν μια χαρά και μένουν. Γιατί;
Επίσης από το έχω παράπονο, μέχρι το τρελαίνομαι και ψάχνω εναγωνίως να φύγω, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 22, 2026 4:43 pm

παντως ο θωμας το ξερε απο τον μαρτη οτι θα ρθουν οι αλλοι 2..δεν φανηκε να ειχε θεμα ενω και στις δηλωσεις που εκανε..μεχρι και σε καποιο πρωιναδικο πηγε με την εστρελα..ελεγε οτι θελει να παρει μπακ του μπακ..

εγω εικαζω οτι η γυναικα εχει παιξει τον μεγαλυτερο ρολο..ειτε επειδη θελει την ζωη του ντουμπαι με τα λουσα..ειτε γιατι ο θωμας δυσκολευεται να της παρεχει οσα θελει..αν μπει καποιος στο ιστα της εχει ολο κατι τσαντες που της κανει δωρο που κανουν 20χιλ η μια..και παει λεγοντας..με 1εκ το χρονο δεν βγαινουν αυτα :lol: μπορει να λεω και βλακειες αλλα αποταν ακουσα οτι γνωριστηκαν σε dating app για celebrities εκει παει το μυαλο μου.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Σάβ Αύγ 22, 2026 4:50 pm

Πάντως σε όλο αυτό έχουμε ακούσει τους πάντες
Έχουμε ακούσει τους "ρεπόρτερ " να μεταφέρουν τα non paper,όσους γράφουν στα σοσιαλ,τους ίδιους τους προέδρους να αναφέρονται (εμμεσως) στο θέμα.Καθε λογής χαρακτηρισμό από όταν ακόμα είπε εκείνα τα 15-20 δευτερα (σε μια συνέντευξη 10λεπτη όπου μόνο άσχημα δεν μίλησε γενικώς),κείμενα οπαδικα ,ακόμα και καλογραμμένα "ψυχογραφηματα' για το πως θα λερωσει το όνομα του και πόσο τον επηρεάζει η σύζυγος του.

Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει είναι η μεριά του...κι από ο,τι καταλαβαίνω δε πρόκειται...που να ακούμε την άλλη άποψη άλλωστε..

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 5:09 pm

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 4:50 pm
Πάντως σε όλο αυτό έχουμε ακούσει τους πάντες
Έχουμε ακούσει τους "ρεπόρτερ " να μεταφέρουν τα non paper,όσους γράφουν στα σοσιαλ,τους ίδιους τους προέδρους να αναφέρονται (εμμεσως) στο θέμα.Καθε λογής χαρακτηρισμό από όταν ακόμα είπε εκείνα τα 15-20 δευτερα (σε μια συνέντευξη 10λεπτη όπου μόνο άσχημα δεν μίλησε γενικώς),κείμενα οπαδικα ,ακόμα και καλογραμμένα "ψυχογραφηματα' για το πως θα λερωσει το όνομα του και πόσο τον επηρεάζει η σύζυγος του.

Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει είναι η μεριά του...κι από ο,τι καταλαβαίνω δε πρόκειται...που να ακούμε την άλλη άποψη άλλωστε..
Η αλλη αποψη ειναι οτι δεν θελω να τηρησω την υπογραφη μου και την αποφαση μου πριν 3 χρονια και κανω σαν παιδακι που δεν μου κανουν το χατηρι.

Ειτε γιατι ηρθε ο αλλος και παιρνει περισσοτερα απο μενα. (Ας μην επαιρνες την ασφαλεια του τετραετους- κατι να πηγαινε στραβα οταν πηγες για αποκατασταση στην αμερικη μπορει περυσι να ησουννπρβην μπασκετμπολιστας και να σε πληρωναμε να καθεσαι).

Ειτε γιατι ηρθε αλλος και θα μου φαει τη θεση(καποτε εφαγες της θεση του Σλουκα ως βασικος ενω αν πιστευεις οτι εισαι καλυτερος δειξτο)

Ειτε γιατι η γυναικα μου το τραβαει το αφτι γιατι εφυγε η γυναικα του Μακκισικ και δεν θα εχει παρεα, ειτε γιατι στο Ντουμπαι θα κανει ζωαρα, ειρε γιατι δεν της κανει το ΚΙΑ και θελει Rolls Royce.

Δεν εχει πραγματικη σημασια ο λογος. Κυριε εχεις συμβολαιο και δεν κανεις οτι σου καπνισει.

Εμεινε απληρωτος; Οταν τραυματιστηκε δεν τον στηριξε η ομαδα; Ο προπονητης δεν τον εχει εκθειασει οσο κανενας για μια πενταετια;

Δεν υπαρχει η αλλη αποψη. Στυγνα επαγγελματικα ο Γουοκαπ δεν υπαρχει τιποτα που να του ελαφραινει την θεση. Ειτε αρεσει (σε Ολυμπιακους) ειτε δεν αρεσει(σε Παναθηναικους και πασει φυση οπαδους, φιλαθλους που προσπαθουν να δικαιολογησουν ειτε προσπαθουν να παρουσιασουν την συμπεριφορα του ως φυσιολογικη).

Δεν γινεται ο Πετρουσεφ και ο Χεζονια να θεωρουνται κ@λοπαιδα και ο Γουοκαπ με την συμπεριφορα του να ειναι το αδικημενο παιδι.

Και το λεω εγω που τον Γουοκαπ οταν τον εκραζαν οι σχεδον παντες παντα τον υποστηριζα

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Σάβ Αύγ 22, 2026 5:16 pm

Αυτή είναι η άποψη σου(με οποιονδήποτε υποκειμενισμο εχει)για την άλλη αποψη :D

Όταν (κι αν) βρεθεί κάποιος από τους αθλητικούς "δημοσιογραφους" να σηκώσει αυτό το πραγματακι που λέγεται τηλέφωνο και του πάρει μια συνέντευξη θα σου πω αν συμφωνώ η όχι

Καλά το δεν υπάρχει άλλη άποψη δε το σχολιάζω,προφανώς διαφωνω(το θεωρώ κι επικίνδυνο ως τρόπο σκέψης γενικως)

Εγώ, αν επιτρέπεται, θέλω να ακούσω και τι έχει προηγηθεί και τι (και με ποιο τροπο) του εχει επικοινωνηθει και ο,τι έχει να πει γενικώς.Για καποιους λογους ,μια σχεση ζωης ,εγινε "δε θελω ουτε να σας δω",θα ηθελα λοιπόν να ακουσω και την οπτικη του.Αλλα εγώ είμαι και από αυτούς τους περίεργους γενικα

Άβαταρ μέλους
Rolf

sophomore
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 22, 2026 5:20 pm

[/quote]

[/quote]
Άκρως αντικειμενική οπτική των πραγμάτων..
Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι ότι ο Γουόκαπ φταίει και για την καθυστέρηση στην ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ, μετά την ακύρωση του αρχικού διαγωνισμού και την επαναπροκήρυξή του για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”