big_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 22, 2026 4:50 pm
Πάντως σε όλο αυτό έχουμε ακούσει τους πάντες
Έχουμε ακούσει τους "ρεπόρτερ " να μεταφέρουν τα non paper,όσους γράφουν στα σοσιαλ,τους ίδιους τους προέδρους να αναφέρονται (εμμεσως) στο θέμα.Καθε λογής χαρακτηρισμό από όταν ακόμα είπε εκείνα τα 15-20 δευτερα (σε μια συνέντευξη 10λεπτη όπου μόνο άσχημα δεν μίλησε γενικώς),κείμενα οπαδικα ,ακόμα και καλογραμμένα "ψυχογραφηματα' για το πως θα λερωσει το όνομα του και πόσο τον επηρεάζει η σύζυγος του.
Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει είναι η μεριά του...κι από ο,τι καταλαβαίνω δε πρόκειται...που να ακούμε την άλλη άποψη άλλωστε..
Η αλλη αποψη ειναι οτι δεν θελω να τηρησω την υπογραφη μου και την αποφαση μου πριν 3 χρονια και κανω σαν παιδακι που δεν μου κανουν το χατηρι.
Ειτε γιατι ηρθε ο αλλος και παιρνει περισσοτερα απο μενα. (Ας μην επαιρνες την ασφαλεια του τετραετους- κατι να πηγαινε στραβα οταν πηγες για αποκατασταση στην αμερικη μπορει περυσι να ησουννπρβην μπασκετμπολιστας και να σε πληρωναμε να καθεσαι).
Ειτε γιατι ηρθε αλλος και θα μου φαει τη θεση(καποτε εφαγες της θεση του Σλουκα ως βασικος ενω αν πιστευεις οτι εισαι καλυτερος δειξτο)
Ειτε γιατι η γυναικα μου το τραβαει το αφτι γιατι εφυγε η γυναικα του Μακκισικ και δεν θα εχει παρεα, ειτε γιατι στο Ντουμπαι θα κανει ζωαρα, ειρε γιατι δεν της κανει το ΚΙΑ και θελει Rolls Royce.
Δεν εχει πραγματικη σημασια ο λογος. Κυριε εχεις συμβολαιο και δεν κανεις οτι σου καπνισει.
Εμεινε απληρωτος; Οταν τραυματιστηκε δεν τον στηριξε η ομαδα; Ο προπονητης δεν τον εχει εκθειασει οσο κανενας για μια πενταετια;
Δεν υπαρχει η αλλη αποψη. Στυγνα επαγγελματικα ο Γουοκαπ δεν υπαρχει τιποτα που να του ελαφραινει την θεση. Ειτε αρεσει (σε Ολυμπιακους) ειτε δεν αρεσει(σε Παναθηναικους και πασει φυση οπαδους, φιλαθλους που προσπαθουν να δικαιολογησουν ειτε προσπαθουν να παρουσιασουν την συμπεριφορα του ως φυσιολογικη).
Δεν γινεται ο Πετρουσεφ και ο Χεζονια να θεωρουνται κ@λοπαιδα και ο Γουοκαπ με την συμπεριφορα του να ειναι το αδικημενο παιδι.
Και το λεω εγω που τον Γουοκαπ οταν τον εκραζαν οι σχεδον παντες παντα τον υποστηριζα