2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 26, 2020 12:46 am

Redfly έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 12:30 am
Οταν κανουμε προταση στον ντιλεινι στο 1,6 που αντικειμενικα ειναι καλυτερος, νομιζω οτι το 1,7 ειναι υπερβολικο. Μη ξεχναμε οτι δεν εχει δοκιμαστει σε μεσαιου επιπεδου ομαδα, και δεν γνωριζουμε αν μπορει να ανταποκριθει στον ρολο που απαιτειται σε τετοιου ειδους ομαδα, διοτι ο ολυμπιακος στις μικρες συκγαταλεγεται. Πραγματικα τι περιμενεις απο τον σλουκα αν ερθει στην ομαδα? Μιλαμε για ομαδα που δε θα ερθει ο μπροκχοφ αλλα θα παει στο 3 ο μακκισικ, που στο 2 θα ερθει ενας παικτης κατω του 1εκ, και που το πικ εν ρολ που μπορει να παιξει ο μαρτιν δεν ειναι αυτο του μιλουτινοφ. Νομιζω οτι και εδω οσοι θεωρουσαν οτι με 1,4 πως ερχεται, ηδη αρχιζου και το βλεπουν πιο λογικα το θεμα.
Αν καναμε 1,6 στον ντιλεινι (που δεν εχω ιδεα αν ισχυει) καλα εκανε και μας εριξε ακυρο..Γιαυτο θα παει αρμανι που θα του καναν μια που στεκει με την πραγματικοτητα.
Αλλα τι λογικη ειναι αυτη ?δηλαδη αν παμε να κανουμε προταση στον ντονσιτς με 1,3 και μας ριξει ακυρο μετα στον σλουκα πρεπει να του πουμε να μας πληρωσει για να ρθει κιολας με την δικη σου λογικη...

Ο μονος που μπορει να κανει αυτο που ζητας απο τον σλουκα ειναι ο σπανουλης του 12 και ισως ο λαρκιν..Αυτοι βεβαια εχουν και το διπλο κασε του κωστα.

Δεν εχω δει καποιον εδω μεσα να λεει οτι δεν αξιζει 1,4,ισως μου διεφυγε ..αλλα πιστευω οτι οσοι το λενε δεν μιλανε αντικειμενικα αλλα με θυμικο.

RipCity

champion
Reactions:
Twitter: @ioannisdiam

Τρί Μάιος 26, 2020 12:48 am

Σορι, αλλά όσοι πίστευαν ή πιστεύουν οτι ο Σλούκας θα έρθει με 1.4 είναι εκτός πραγματικότητας. Ο παίκτης έχει κασέ γυρω στα 2Μ κι είναι στην καλύτερη ηλικία. Πέρυσι του δίναμε 5.4/3 χρονια με βάση το ρεπορταζ. Δηλαδή πολύ πάνω από 1.4.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 1:07 am

Εντωμεταξυ ο βαρλας λεει οτι η προσφορα της μπαρτσα για τον καλαθη ειναι 5,5εκ δολαρια οποτε περιπου 1,7 το χρονο σε ευρω..Αν ειναι μαγκες οι αφοι και δεν ηταν μουφες τα 4εκ για 3 παικτες πας φερνεις σλουκα καλαθη διωχνεις και βεζενκοφ να φτασουν και για γκιλ και φτιαχνεις ομαδα που θα κυνηγαει φ4 για τα επομενα χρονια.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τρί Μάιος 26, 2020 1:18 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 12:46 am
Redfly έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 12:30 am
Οταν κανουμε προταση στον ντιλεινι στο 1,6 που αντικειμενικα ειναι καλυτερος, νομιζω οτι το 1,7 ειναι υπερβολικο. Μη ξεχναμε οτι δεν εχει δοκιμαστει σε μεσαιου επιπεδου ομαδα, και δεν γνωριζουμε αν μπορει να ανταποκριθει στον ρολο που απαιτειται σε τετοιου ειδους ομαδα, διοτι ο ολυμπιακος στις μικρες συκγαταλεγεται. Πραγματικα τι περιμενεις απο τον σλουκα αν ερθει στην ομαδα? Μιλαμε για ομαδα που δε θα ερθει ο μπροκχοφ αλλα θα παει στο 3 ο μακκισικ, που στο 2 θα ερθει ενας παικτης κατω του 1εκ, και που το πικ εν ρολ που μπορει να παιξει ο μαρτιν δεν ειναι αυτο του μιλουτινοφ. Νομιζω οτι και εδω οσοι θεωρουσαν οτι με 1,4 πως ερχεται, ηδη αρχιζου και το βλεπουν πιο λογικα το θεμα.
Αν καναμε 1,6 στον ντιλεινι (που δεν εχω ιδεα αν ισχυει) καλα εκανε και μας εριξε ακυρο..Γιαυτο θα παει αρμανι που θα του καναν μια που στεκει με την πραγματικοτητα.
Αλλα τι λογικη ειναι αυτη ?δηλαδη αν παμε να κανουμε προταση στον ντονσιτς με 1,3 και μας ριξει ακυρο μετα στον σλουκα πρεπει να του πουμε να μας πληρωσει για να ρθει κιολας με την δικη σου λογικη...

Ο μονος που μπορει να κανει αυτο που ζητας απο τον σλουκα ειναι ο σπανουλης του 12 και ισως ο λαρκιν..Αυτοι βεβαια εχουν και το διπλο κασε του κωστα.

Δεν εχω δει καποιον εδω μεσα να λεει οτι δεν αξιζει 1,4,ισως μου διεφυγε ..αλλα πιστευω οτι οσοι το λενε δεν μιλανε αντικειμενικα αλλα με θυμικο.
Ισως σου εχουν ξεφυγει καποια ποστ, τοσο το κοστολογησαν καποιοι. Παντως προσωπικα δε περιμενω απο τον σλουκα να κανει αυτα που εκανε ο σπανουλης, το θεμα ειναι τι περιμενει καποιος απο τον παικτη που θα στοιχιζει 2 εκ οπως λες, σε μια ομαδα που ολοι θα ειναι των 500 χιλιαδων το πολυ. Προσωπικα εξακολουθω να τον κοστολογω 1 εκ διοτι απο εναν παικτη των 2 περιμενω αλλα πραγματα. Νομιζω καλυτερα ειναι να παρουμε δυο καλους παικτες απο εναν απλα λιγο καλυτερο.
Για τον καλαθη που λεει ο φιλος, ο νικ εχει παιξει σε μεσαιου επιπεδου ομαδα, διοτι και ο ΠΑΟ τετοια ειναι κατα καιρους, και την εχει παρει την ομαδα στη πλατη του. Ξερεις οτι μπορει να παιξει φουλ σεζον με 35 λετπα μ,ο (δε λεω οτι ειναι καλο αυτο αλλα αν δεν υπαρχουν λεφτα πρεπει να το λαβουμε υπ οψη) παιζει καλυτερη αμυνα, και η αναλογια ασιστ λαθων ειναι καλυτερη. Εξακολουθω παντως να θελω καλυτερο επιπεδο σε ολες τις θεσεις παρα αυτο που μαλλον θα γινει.

basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 2:00 am

Να εκτεθώ για μια ακόμα φορά: Η γνώμη μου είναι ότι θα τον πάρουμε με 1.7 κάπου. Καλή τιμή πιστεύω. Όχι σούπερ αλλά καλή. Όχι ότι σκάω κιόλας (δεν θα τους λείψουν :D ) αλλά έτσι για να βγουν και για άλλους το λέω.
Να δω ποιον έχει σταντάρει ο κόουτς για παρτενέρ του Κώστα. Με τον Χάρισον είμαι οκ στους πλάγιους.
Ήθελά τον Λ.Μπράουν αλλά για να δούμε μήπως με "τρελάνουν" και πάνε για τον Γουόκαπ. Πάω στο αεροδρόμιο για υποδοχή και πρωτοσέλιδο στο "ΦΩΣ" με κοντόμανικη με στάμπα " Basketforum" να κάψω καρδιές. :P :P

Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Τρί Μάιος 26, 2020 2:32 am

ΙΜΗΟ αν δε βάλεις παίχτουρα δίπλα στο Σλουκα, δε θα σε πάει απολύτως πουθενά, έστω κάπου που να θες να 'βρίσκεσαι', τέλος πάντων. Εδώ, φέτος με Ντε Κολό κι είχαμε αυτή την εικόνα.

Και ναι, σαφώς και ο Νικ είναι καλύτερος συνολικά

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 11:49 am

Το θεμα ειναι οτι οποιον και να φερεις δεν μπορει να σε παει μονος του καπου..Το πλανο ευτυχως ειναι για 2 τοπ γκαρντ η τουλαχιστον εναν τοπ στο 4.

Γιατι πειτε οτι ο σλουκας δεν ερχεται,ποιον θα φερεις?Καλαθη,πανγκος,τζειμς,γουοκαπ,λοιντ,μπραουν,νεντοβιτς,γουολτερς,χερμανσον..Νομιζω ειπα ολους τους διαθεσιμους με ευρωπαικη εμπειρια( μιας και ο κοουτς θελει τετοιον στον ασσο).
Οι μονοι που μπορει να πει καποιος οτι ειναι καλυτεροι ειναι ο καλαθης με τον τζειμς που και οι 2 εχουν αποδειξει οτι δεν μπορουνε να πανε φαιναλ 4 μονοι τους(παιζαν και μαζι και ειχαν και τον σιγκλετον )..Ο τζειμς κιολας δεν πηγε φαιναλ 4 με ολοκληρη αρμανι..

Γενικα οι μονοι παικτες που μου ερχονται που μπορουνε να σε πανε μονοι τους φαιναλ 4 τωρα ειναι ο λαρκιν και ο ντονσιτς με τον μπογκντανοβιτς..Αντε βαρια βαρια ντιλεινι, καμπατσο , μισιτς.

Οποτε το προβλημα ειναι το μπατζετ μας αν δεν μπορει να σηκωσει 2-3 τοπ παικτες και οχι ο ενας που θα ρθει και δεν θα ειναι ο μεσσιας.

basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 11:58 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 11:49 am
Το θεμα ειναι οτι οποιον και να φερεις δεν μπορει να σε παει μονος του καπου..Το πλανο ευτυχως ειναι για 2 τοπ γκαρντ η τουλαχιστον εναν τοπ στο 4.

Γιατι πειτε οτι ο σλουκας δεν ερχεται,ποιον θα φερεις?Καλαθη,πανγκος,τζειμς,γουοκαπ,λοιντ,μπραουν,νεντοβιτς,γουολτερς,χερμανσον..Νομιζω ειπα ολους τους διαθεσιμους με ευρωπαικη εμπειρια( μιας και ο κοουτς θελει τετοιον στον ασσο).
Οι μονοι που μπορει να πει καποιος οτι ειναι καλυτεροι ειναι ο καλαθης με τον τζειμς που και οι 2 εχουν αποδειξει οτι δεν μπορουνε να πανε φαιναλ 4 μονοι τους(παιζαν και μαζι και ειχαν και τον σιγκλετον )..Ο τζειμς κιολας δεν πηγε φαιναλ 4 με ολοκληρη αρμανι..

Γενικα οι μονοι παικτες που μου ερχονται που μπορουνε να σε πανε μονοι τους φαιναλ 4 τωρα ειναι ο λαρκιν και ο ντονσιτς με τον μπογκντανοβιτς..Αντε βαρια βαρια ντιλεινι, καμπατσο , μισιτς.

Οποτε το προβλημα ειναι το μπατζετ μας αν δεν μπορει να σηκωσει 2-3 τοπ παικτες και οχι ο ενας που θα ρθει και δεν θα ειναι ο μεσσιας.

Να σε πάει μόνος του στο φαίναλ φορ, προφανώς και μόνο ο Λάρκιν ή ο Μίροτιτς ενδεχομένως.
Όμως για μένα δεν είναι αυτός ο λόγος που θεωρώ ιδανικό και απολύτως απαραίτητο τον Σλούκα. Είναι για το γεγονός ότι άνετα μπορεί να παίξει στο τοπ επίπεδο για 3-4 χρόνια ακόμα, άρα να συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία μιας αξιόμαχης ομάδας που να είναι στάνταρ στους 8 και να παλεύει με αξιώσεις για την είσοδο της στους 4 κι ενίοτε να το καταφέρνει κιόλας.

Για μένα ο Σλούκας επειδή είναι μεν άσσος αλλά έχει στοιχεία και 2ρου, θέλει δίπλα του έναν παίκτη που να μπορεί να έχει κι αυτός δημιουργικό ρόλο και παράλληλα να έχει και κάποιο μάκρος/μέγεθος για πίσω και την άμυνα με άλλαγες του κόουτς.
Πιο ιδανικός από τον Γουόκαπ δεν νομίζω ότι υπάρχει.

Μη μα γίνει αυτοσκοπός η είσοδος μας στους 4. Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε λίγο πιο "ευρωπαϊκά" (μεθοδικά) το πράγμα κι όχι με όρους "φωτοβολίδας".

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 12:06 pm

Εγω το πα και χτες..αν οι προεδροι θελουν να φτιαξουν ομαδα με μελλον και ελληνικο κορμο (που τοσα χρονια αυτο εχουν σκοπο) ας πανε να δωσουν οσα χρειαζονται για το διδυμο καλαθη σλουκα που μαζι με τον παπ θα ειναι ηγετες για τα επομενα 5 χρονια...γιατι να φτιαξουμε κορμο με λαρετζακη και βεζενκοφ μας βλεπω για το τσαμπιονς λιγκ..
Ειναι ευκαιρια γιατι επεσαν οι τιμες λογω ιου και εμεις εχουμε πολυ μεγαλο χωρο στο μπατζετ αλλα και με την μιση φορολογια που τοσα χρονια λεγαν οτι μας κραταγε πισω.

basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 12:27 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 12:06 pm
Εγω το πα και χτες..αν οι προεδροι θελουν να φτιαξουν ομαδα με μελλον και ελληνικο κορμο (που τοσα χρονια αυτο εχουν σκοπο) ας πανε να δωσουν οσα χρειαζονται για το διδυμο καλαθη σλουκα που μαζι με τον παπ θα ειναι ηγετες για τα επομενα 5 χρονια...γιατι να φτιαξουμε κορμο με λαρετζακη και βεζενκοφ μας βλεπω για το τσαμπιονς λιγκ..
Ειναι ευκαιρια γιατι επεσαν οι τιμες λογω ιου και εμεις εχουμε πολυ μεγαλο χωρο στο μπατζετ αλλα και με την μιση φορολογια που τοσα χρονια λεγαν οτι μας κραταγε πισω.
Για μένα ταιριάζουν οι Σλούκας και Καλάθης, αλλά δεν θα ήθελα να τον πάρουμε. Το έχω ξαναγράψει με το που πρωτοακούστηκε για Ολυμπιακό. Όχι άλλη τοξικότητα. Αν υπήρχε υγεία, ας το κουβεντιάζουμε. Με αυτό το υπόβαθρο, εγώ δεν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Δέθηκε με τον Παναθηναϊκό πολύ, ας κρατήσει αυτό από την Ελλάδα κι ας πάει όπου πάει να χαρεί μπασκετάκι.

RipCity

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 12:28 pm

Καλώς ή κακώς ο Σλούκας είναι μονόδρομος, όσο κι αν πάει. Θα κλείσουν στόματα ως προς τα οικονομικά θέματα, την Α2 που δεν προσελκύει πια καλούς παίκτες, την παρατημένη ομάδα, δε θα τον ψάχνεις αν θα φύγει μετά από 2 χρόνια κτλ.
Φυσικά δεν αξίζει ως παίκτης 2Μ, δεν έχει τέτοιο στάτους ηγέτη. Δεν είναι Bogdanovic, Larkin κτλ, είναι περισσότερη παίκτης που θα αναδειχθεί μέσα από την ομάδα, αλλά για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος.
Κι εγώ πιστεύω πως κάπου στο 1.7 για πρώτη χρονιά με ανάλογες αυξήσεις στη συνέχεια θα βρεθεί η χρυσή τομή.

NaSOS7

Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 12:34 pm

Στον αέρα όλα τα βαριά συμβολαια της Ζαλγκιρις σύμφωνα με Ουρμπονας, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας Γουοκαπ

RipCity

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 1:00 pm

Μήπως να ξαναπάρουμε τον LeDay? :D

Grigonis, Ulanovas, LeDay, Walkup είναι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να εξεταστούν σίγουρα χωρίς κανείς να με ενθουσιάζει πάντως. Ο Grigonis είναι παίκτης για Μπαρτζώκα πάντως.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 1:14 pm

Εμενα με ψηνει πολυ ο γκριγκονις παντως εκτος του γουοκαπ..ειχε τραυματιστει αυτος αλλα λογικα πρεπει να εχει γινει καλα τωρα.

Και τον χενρυ μαλλον θα τον αφησει η μπασκονια λενε.

basket72
Reactions:

Τρί Μάιος 26, 2020 3:08 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 26, 2020 1:14 pm
Εμενα με ψηνει πολυ ο γκριγκονις παντως εκτος του γουοκαπ..ειχε τραυματιστει αυτος αλλα λογικα πρεπει να εχει γινει καλα τωρα.

Και τον χενρυ μαλλον θα τον αφησει η μπασκονια λενε.
Γκριγκόνις και Γουόκαπ σε πρώτη φάση, θα έχουν ήδη ομάδες να τους γυροφέρνουν. Για τον Γουόκαπ ακούγεται ότι τον έχει ήδη πλησιάσει η Μακάμπι. Από την άλλη είναι ίσως ο πιο χρήσιμος παίκτης για τον Σάρας που θα κάτσει και του χρόνου στο Κάουνας. Πιο πιθανοί για αντίο είναι οι Γκριγκόνις, Λεντέι, ενδεχομένως κι ο Λέκα. Ίσως κι ο Λαντέιλ. Από την άλλη μένουν ελεύθεροι οι Ουλανόβας, Μιλάκνις και Κέισι, οπότε πόσους πια να αλλάξει ο Σάρας; Από όσους έχουν συμβόλαιο, λοιπόν η μάχη θα γίνει γύρω από Γκριγκόνις κ ΓΟυόκαπ.

Η Μπασκόνια όντως θα τον αφήσει τον Χένρι. Εμένα θα μου άρεσε δίπλα στον Σλούκα (αν με το καλό...).
Ανανέωσε και τον Τζάνιγκ παρεμπιπτόντως και έχει από κοντά τον Πάνγκος μαζί με τη Βαλένθια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”