Αν καναμε 1,6 στον ντιλεινι (που δεν εχω ιδεα αν ισχυει) καλα εκανε και μας εριξε ακυρο..Γιαυτο θα παει αρμανι που θα του καναν μια που στεκει με την πραγματικοτητα.Redfly έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2020 12:30 amΟταν κανουμε προταση στον ντιλεινι στο 1,6 που αντικειμενικα ειναι καλυτερος, νομιζω οτι το 1,7 ειναι υπερβολικο. Μη ξεχναμε οτι δεν εχει δοκιμαστει σε μεσαιου επιπεδου ομαδα, και δεν γνωριζουμε αν μπορει να ανταποκριθει στον ρολο που απαιτειται σε τετοιου ειδους ομαδα, διοτι ο ολυμπιακος στις μικρες συκγαταλεγεται. Πραγματικα τι περιμενεις απο τον σλουκα αν ερθει στην ομαδα? Μιλαμε για ομαδα που δε θα ερθει ο μπροκχοφ αλλα θα παει στο 3 ο μακκισικ, που στο 2 θα ερθει ενας παικτης κατω του 1εκ, και που το πικ εν ρολ που μπορει να παιξει ο μαρτιν δεν ειναι αυτο του μιλουτινοφ. Νομιζω οτι και εδω οσοι θεωρουσαν οτι με 1,4 πως ερχεται, ηδη αρχιζου και το βλεπουν πιο λογικα το θεμα.
Αλλα τι λογικη ειναι αυτη ?δηλαδη αν παμε να κανουμε προταση στον ντονσιτς με 1,3 και μας ριξει ακυρο μετα στον σλουκα πρεπει να του πουμε να μας πληρωσει για να ρθει κιολας με την δικη σου λογικη...
Ο μονος που μπορει να κανει αυτο που ζητας απο τον σλουκα ειναι ο σπανουλης του 12 και ισως ο λαρκιν..Αυτοι βεβαια εχουν και το διπλο κασε του κωστα.
Δεν εχω δει καποιον εδω μεσα να λεει οτι δεν αξιζει 1,4,ισως μου διεφυγε ..αλλα πιστευω οτι οσοι το λενε δεν μιλανε αντικειμενικα αλλα με θυμικο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο