2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:14 pm

Τουλαχιστον δεν ειναι απο την Βιλερμπαν :P

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
tarp7

allstar
Reactions: 2121

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:28 pm

νομίζω ότι θα περιμένουν τα κοψίματα από το ΝΒΑ ήδη κάποιοι που δεν είχαν χρόνο έρχονται προς ευρώπη

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:35 pm

νομίζω ότι θα περιμένουν τα κοψίματα από το ΝΒΑ ήδη κάποιοι που δεν είχαν χρόνο έρχονται προς ευρώπη

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Ιούλ 10, 2021 9:39 pm

Ο Seeley έχει το σουτ που χρειαζόμαστε, αλλά αν είναι να πάμε για μία μόνο προσθήκη, ιδανικά θα προτιμούσα κάποιον που να παίζει και στο "3".

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:20 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ο Σιλει ειναι πολυ καλη περίπτωση και έξυπνη, δεν τον είχα σκεφτεί αλλά θα ταν οτι πρεπει για σας νομίζω. Δίνει το σουτ/σκορ που θέλετε απτις θέσεις 2/3, παιζει και αμυνα, μια χαρά λύση λοιπον!
Στο 3 δεν παίζει με τίποτα. Μόνο στο 1-2, κι αν τον πάρουμε, αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε τον Ντόρσεϊ.
Και στις δύο περιπτώσεις, το πρόβλημα στο 3 παραμένει: θέλουμε και 3άρι με σουτ.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:24 pm

Πολυ καλη περιπτωση τα αποφαγια της μπαγερν παιδια.
Σε καποιους δεν αρεσε ο Εντι που ειναι ο Σιλι του 3-2. One trick pony που ακομα και το one trick του ειναι αναλογα την ημερα και την συναστρια.
Βοηθεια μας.

Λαιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι ρε δεν ηρθες και τωρα γραφουμε για Σιλι και Νταμι?

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:06 am

Για να κερδίσεις στο μπάσκετ πρέπει να βάζεις την μπάλα στο καλαθι . Και ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει αξιόπιστους μόνο Σλουκα και Βεζε . Άρα θέλουμε 2 παίκτες της προκοπής που να βάζουν τρίποντο (σύγχρονο μπασκετ). Τα ονόματα που ακούγονται είναι μέτριες έως κακές λύσεις. Ελπίζω σε κατι καλυετρο .

1
1 Εικόνα
Pointgod

senior
Reactions: 129

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:27 am

Σίλερ και Έντι είναι μεν φτηνές λυσεις, αλλά αν κάνουν κάτι καλά αυτό είναι το τρίποντο.

Όταν είσαι μια από τις 3 χειρότερες ομάδες της Ευρωλιγκας σε αυτό τον τομέα, χρειάζονται τέτοιοι παίκτες, έχουν και εμπειρία Ευρωλιγκας, αν έρθουν με λογικά λεφτά συν τον Αντετοκουμπο, θα κλεισουν αρκετές τρύπες του ρόστερ, ειδικά αν παραμείνει και ο Λιβιο.

Δεν περίμενα ότι θα τον αφήσουν τον Σιλευ, ήταν καλός και στα πλέι-οφ, αλλά ουσιαστικά ο Τρινκειρι αφού δεν κατάφερε να ανανεωσει τον Μπαλντουιν αλλάζει όλους τους περιφερειακούς

Ο Έντι επειδή τον έχω παρακολουθησει, είναι παρεξηγημένος παίκτης, καλός αμυντικός και ακόμα καλύτερος ριμπαουντερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:36 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:20 pm
JohnnyPao έγραψε:
Ο Σιλει ειναι πολυ καλη περίπτωση και έξυπνη, δεν τον είχα σκεφτεί αλλά θα ταν οτι πρεπει για σας νομίζω. Δίνει το σουτ/σκορ που θέλετε απτις θέσεις 2/3, παιζει και αμυνα, μια χαρά λύση λοιπον!
Στο 3 δεν παίζει με τίποτα. Μόνο στο 1-2, κι αν τον πάρουμε, αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε τον Ντόρσεϊ.
Και στις δύο περιπτώσεις, το πρόβλημα στο 3 παραμένει: θέλουμε και 3άρι με σουτ.
Dorsey δε νομίζω ότι θα δούμε στα ερυθρόλευκα, ο παίκτης έχει σταματήσει να ακούγεται εδω και κάνα μήνα...Ούτε νέα του δεν υπάρχουν.Αν είχε κλείσει δε θα ψάχνανε και παίκτη τώρα δηλαδή.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:44 am

Ο Ολυμπιακός και φέτος θα στηρίζεται στη περιφέρεια στον Σλούκα και στον Βεζένκοφ.Θα πάρουν παίκτη που δε θα ναι βασικός στο 2-3 ούτε το όνομα, αλλά με την ιδιότητα αυτού που λέμε "σημαντικό γρανάζι".Ε, αν δεν αξιοποιήσει καλύτερα τον Λαρεντζάκη με λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κακό του κεφαλιού του θα κάνει ο κόουτς....Έχουμε διαβάσει για Χόλινς, για Μπαμπ, για Σίλεϊ πολλά ονόματα γενικά (οχι για Έντι που γράφουν τα παιδιά εδω πάντως), μακάρι να τα βρίσκανε με Χόλινς αλλά θα πάνε σε κάτι λίγο φθηνότερο.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:51 am

Πέρασα με το αμάξι έξω από το ΣΕΦ και μου μύρισε Άαρον Χάρισον. Μάλλον η ιδέα μου θα ήταν...

JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:58 am

Παντως εμενα η περίπτωση του Seeley θα με έψηνε πολυ στη θεση σας, θα κάνει ωραια δυάδα με τον Μακισικ πιστεύω. Δεν ξερω απο που προκύπτει τέτοια ξενερα, απλως αν ερθει ο Σιλι τελικά φαίνεται πως ο McKissic προορίζεται για χοντρά λεπτα στο 3 , ενω αν ερχόταν ο Eddie πχ θα επαιζε κυριως στο 2 ο Μακ, δεν μου κάνει αισθητή διαφορα πάντως. Ειτε ο Εντι είτε ο Σιλι ειναι μεταγραφές στη σωστή κατεύθυνση για να κλείσει το ροστερ σας, μακάρι να ερχόταν ο Ντορσει αλλα μαλλον ο Μπαρτζώκας δεν θελει να περιμένει. Κάπως τα κατάφερε πάλι κι αυτος ο Ταιλερ και δεν θα παιζει ουτε του χρονου σε ελληνική ομάδα...

Παντως για να δουμε τους χρόνους συμμετοχής των παιχτων που φαίνεται να σας προβληματιζουν, εγω φαντάζομαι το εξής :

Sloukas(26) Walkup(14+11)
Seeley(20) Carter(9) Larentzakis
McKissic(20) Papanikolaou(15)
Vezenkov(20+5) Charles(10+4) Printezis(10)
Fall(19) Martin(17)

+ Lountzis ως 13ος παίχτης.

Ομαδαρα θα χετε! Ο Γουοκαπ θα παιζει στο 1/2 , ο Σασα στο 4/3 και ο Ζαν Σαρλ στο 4/5. Αν χτυπήσει ο Παπ θα παιζει ενα επιπλέον 5λεπτο ο Σασα στο 3 , ενα επιπλέον 5λεπτο ο Μακ κι ενα 5λεπτο ο Λαρετζακης. Αν χτυπήσει ενας απτους 2 ασους, θα αυξηθεί ο χρόνος του ετερου στου 30λεπτο κι απο πισω θα παρει κανα 10λεπτο ο Λουτζης. Και στο δυο θα αυξάνονται οι χρόνοι των Σιλι , Καρτερ , Λαρε. Γενικα θα χετε ομαδα που θα μπορει να αντιμετωπίσει εσωτερικά (δλδ χωρις μεταγραφή) τη κάθε απώλεια και γενικα ειναι καλο που θα χετε παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Seeley σε 20 λεπτα φετος στη Μπαγερν που έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ 4 ειχε 9 ποντους με 50% τρίποντο, καθολου άσχημα λεω εγω.

ΥΓ. Θα παρατηρήσετε παραπάνω πως έχω βάλει 0 λεπτα παιχνιδιού στον Λαρε. Γενικα έχετε φουλ παιχτες στο 2 και δεν θα μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ολοι, αυτο το 9λεπτο που έχω στον Καρτερ θα το παιρνει μια αυτος και μια ο Λαρε , εκτός αν δεν ειναι καλος ο Σιλι ή ο Παπ οποτε παίξουν ακόμα περισσότερο Λαρε και Καρτερ.

ΥΓ1. Νομίζω θα τραβήξει λιγο ακόμη η υπόθεση του scoring guard, ισως πιέσετε λιγο ακόμη τον Ντορσει παντως πιστεύω μια ακόμα μεταγραφή περιμένετε, οχι δυο. Τωρα αν αυτή θα είναι ο Ντορσει , ο Σιλι , ο Χολινς ή ο Εντι δεν το ξέρω αλλά νομίζω θα ερθει ενας μονο παιχτης. Για το βασικό rotation λεω, συμπληρωματικες κινήσεις ελληνων παιχτων μπορει να γινουν κι άλλες.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:04 am

JohnnyPao έγραψε:
Μπορεί να μαρκάρει έστω ένα 3άρι ο Σίλει; Δεν του το χω καθόλου όμως.

0
tarp7

allstar

Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:29 am

Pointgod έγραψε:
Σίλερ και Έντι είναι μεν φτηνές λυσεις, αλλά αν κάνουν κάτι καλά αυτό είναι το τρίποντο.

Όταν είσαι μια από τις 3 χειρότερες ομάδες της Ευρωλιγκας σε αυτό τον τομέα, χρειάζονται τέτοιοι παίκτες, έχουν και εμπειρία Ευρωλιγκας, αν έρθουν με λογικά λεφτά συν τον Αντετοκουμπο, θα κλεισουν αρκετές τρύπες του ρόστερ, ειδικά αν παραμείνει και ο Λιβιο.

Δεν περίμενα ότι θα τον αφήσουν τον Σιλευ, ήταν καλός και στα πλέι-οφ, αλλά ουσιαστικά ο Τρινκειρι αφού δεν κατάφερε να ανανεωσει τον Μπαλντουιν αλλάζει όλους τους περιφερειακούς

Ο Έντι επειδή τον έχω παρακολουθησει, είναι παρεξηγημένος παίκτης, καλός αμυντικός και ακόμα καλύτερος ριμπαουντερ.
Τα ονόματα που γράφονται περισσότερο επιθυμίες είναι εδώ μέσα και όχι πραγματικότητα.Μη δίνουμε και μεγάλη σημασία. Στο τέλος θα πάρουμε παίκτη που δεν έχει γραφεί πουθενά

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:37 am

tarp7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 11, 2021 1:29 am
Pointgod έγραψε:
Τα ονόματα που γράφονται περισσότερο επιθυμίες είναι εδώ μέσα και όχι πραγματικότητα.Μη δίνουμε και μεγάλη σημασία. Στο τέλος θα πάρουμε παίκτη που δεν έχει γραφεί πουθενά
Ναι αυτό το βλέπω να έρχεται. Παίτη που δεν έχουμε ακούσει καν ή έχουμε ξεχάσει ότι ακούσαμε κάποτε.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”