2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολυ καλη περιπτωση τα αποφαγια της μπαγερν παιδια.
Σε καποιους δεν αρεσε ο Εντι που ειναι ο Σιλι του 3-2. One trick pony που ακομα και το one trick του ειναι αναλογα την ημερα και την συναστρια.
Βοηθεια μας.
Λαιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι ρε δεν ηρθες και τωρα γραφουμε για Σιλι και Νταμι?
Σε καποιους δεν αρεσε ο Εντι που ειναι ο Σιλι του 3-2. One trick pony που ακομα και το one trick του ειναι αναλογα την ημερα και την συναστρια.
Βοηθεια μας.
Λαιτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιατι ρε δεν ηρθες και τωρα γραφουμε για Σιλι και Νταμι?
0
Για να κερδίσεις στο μπάσκετ πρέπει να βάζεις την μπάλα στο καλαθι . Και ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει αξιόπιστους μόνο Σλουκα και Βεζε . Άρα θέλουμε 2 παίκτες της προκοπής που να βάζουν τρίποντο (σύγχρονο μπασκετ). Τα ονόματα που ακούγονται είναι μέτριες έως κακές λύσεις. Ελπίζω σε κατι καλυετρο .
1
1

Σίλερ και Έντι είναι μεν φτηνές λυσεις, αλλά αν κάνουν κάτι καλά αυτό είναι το τρίποντο.
Όταν είσαι μια από τις 3 χειρότερες ομάδες της Ευρωλιγκας σε αυτό τον τομέα, χρειάζονται τέτοιοι παίκτες, έχουν και εμπειρία Ευρωλιγκας, αν έρθουν με λογικά λεφτά συν τον Αντετοκουμπο, θα κλεισουν αρκετές τρύπες του ρόστερ, ειδικά αν παραμείνει και ο Λιβιο.
Δεν περίμενα ότι θα τον αφήσουν τον Σιλευ, ήταν καλός και στα πλέι-οφ, αλλά ουσιαστικά ο Τρινκειρι αφού δεν κατάφερε να ανανεωσει τον Μπαλντουιν αλλάζει όλους τους περιφερειακούς
Ο Έντι επειδή τον έχω παρακολουθησει, είναι παρεξηγημένος παίκτης, καλός αμυντικός και ακόμα καλύτερος ριμπαουντερ.
Όταν είσαι μια από τις 3 χειρότερες ομάδες της Ευρωλιγκας σε αυτό τον τομέα, χρειάζονται τέτοιοι παίκτες, έχουν και εμπειρία Ευρωλιγκας, αν έρθουν με λογικά λεφτά συν τον Αντετοκουμπο, θα κλεισουν αρκετές τρύπες του ρόστερ, ειδικά αν παραμείνει και ο Λιβιο.
Δεν περίμενα ότι θα τον αφήσουν τον Σιλευ, ήταν καλός και στα πλέι-οφ, αλλά ουσιαστικά ο Τρινκειρι αφού δεν κατάφερε να ανανεωσει τον Μπαλντουιν αλλάζει όλους τους περιφερειακούς
Ο Έντι επειδή τον έχω παρακολουθησει, είναι παρεξηγημένος παίκτης, καλός αμυντικός και ακόμα καλύτερος ριμπαουντερ.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Dorsey δε νομίζω ότι θα δούμε στα ερυθρόλευκα, ο παίκτης έχει σταματήσει να ακούγεται εδω και κάνα μήνα...Ούτε νέα του δεν υπάρχουν.Αν είχε κλείσει δε θα ψάχνανε και παίκτη τώρα δηλαδή.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός και φέτος θα στηρίζεται στη περιφέρεια στον Σλούκα και στον Βεζένκοφ.Θα πάρουν παίκτη που δε θα ναι βασικός στο 2-3 ούτε το όνομα, αλλά με την ιδιότητα αυτού που λέμε "σημαντικό γρανάζι".Ε, αν δεν αξιοποιήσει καλύτερα τον Λαρεντζάκη με λίγο περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κακό του κεφαλιού του θα κάνει ο κόουτς....Έχουμε διαβάσει για Χόλινς, για Μπαμπ, για Σίλεϊ πολλά ονόματα γενικά (οχι για Έντι που γράφουν τα παιδιά εδω πάντως), μακάρι να τα βρίσκανε με Χόλινς αλλά θα πάνε σε κάτι λίγο φθηνότερο.
0
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντως εμενα η περίπτωση του Seeley θα με έψηνε πολυ στη θεση σας, θα κάνει ωραια δυάδα με τον Μακισικ πιστεύω. Δεν ξερω απο που προκύπτει τέτοια ξενερα, απλως αν ερθει ο Σιλι τελικά φαίνεται πως ο McKissic προορίζεται για χοντρά λεπτα στο 3 , ενω αν ερχόταν ο Eddie πχ θα επαιζε κυριως στο 2 ο Μακ, δεν μου κάνει αισθητή διαφορα πάντως. Ειτε ο Εντι είτε ο Σιλι ειναι μεταγραφές στη σωστή κατεύθυνση για να κλείσει το ροστερ σας, μακάρι να ερχόταν ο Ντορσει αλλα μαλλον ο Μπαρτζώκας δεν θελει να περιμένει. Κάπως τα κατάφερε πάλι κι αυτος ο Ταιλερ και δεν θα παιζει ουτε του χρονου σε ελληνική ομάδα...
Παντως για να δουμε τους χρόνους συμμετοχής των παιχτων που φαίνεται να σας προβληματιζουν, εγω φαντάζομαι το εξής :
Sloukas(26) Walkup(14+11)
Seeley(20) Carter(9) Larentzakis
McKissic(20) Papanikolaou(15)
Vezenkov(20+5) Charles(10+4) Printezis(10)
Fall(19) Martin(17)
+ Lountzis ως 13ος παίχτης.
Ομαδαρα θα χετε! Ο Γουοκαπ θα παιζει στο 1/2 , ο Σασα στο 4/3 και ο Ζαν Σαρλ στο 4/5. Αν χτυπήσει ο Παπ θα παιζει ενα επιπλέον 5λεπτο ο Σασα στο 3 , ενα επιπλέον 5λεπτο ο Μακ κι ενα 5λεπτο ο Λαρετζακης. Αν χτυπήσει ενας απτους 2 ασους, θα αυξηθεί ο χρόνος του ετερου στου 30λεπτο κι απο πισω θα παρει κανα 10λεπτο ο Λουτζης. Και στο δυο θα αυξάνονται οι χρόνοι των Σιλι , Καρτερ , Λαρε. Γενικα θα χετε ομαδα που θα μπορει να αντιμετωπίσει εσωτερικά (δλδ χωρις μεταγραφή) τη κάθε απώλεια και γενικα ειναι καλο που θα χετε παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ο Seeley σε 20 λεπτα φετος στη Μπαγερν που έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ 4 ειχε 9 ποντους με 50% τρίποντο, καθολου άσχημα λεω εγω.
ΥΓ. Θα παρατηρήσετε παραπάνω πως έχω βάλει 0 λεπτα παιχνιδιού στον Λαρε. Γενικα έχετε φουλ παιχτες στο 2 και δεν θα μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ολοι, αυτο το 9λεπτο που έχω στον Καρτερ θα το παιρνει μια αυτος και μια ο Λαρε , εκτός αν δεν ειναι καλος ο Σιλι ή ο Παπ οποτε παίξουν ακόμα περισσότερο Λαρε και Καρτερ.
ΥΓ1. Νομίζω θα τραβήξει λιγο ακόμη η υπόθεση του scoring guard, ισως πιέσετε λιγο ακόμη τον Ντορσει παντως πιστεύω μια ακόμα μεταγραφή περιμένετε, οχι δυο. Τωρα αν αυτή θα είναι ο Ντορσει , ο Σιλι , ο Χολινς ή ο Εντι δεν το ξέρω αλλά νομίζω θα ερθει ενας μονο παιχτης. Για το βασικό rotation λεω, συμπληρωματικες κινήσεις ελληνων παιχτων μπορει να γινουν κι άλλες.
Παντως για να δουμε τους χρόνους συμμετοχής των παιχτων που φαίνεται να σας προβληματιζουν, εγω φαντάζομαι το εξής :
Sloukas(26) Walkup(14+11)
Seeley(20) Carter(9) Larentzakis
McKissic(20) Papanikolaou(15)
Vezenkov(20+5) Charles(10+4) Printezis(10)
Fall(19) Martin(17)
+ Lountzis ως 13ος παίχτης.
Ομαδαρα θα χετε! Ο Γουοκαπ θα παιζει στο 1/2 , ο Σασα στο 4/3 και ο Ζαν Σαρλ στο 4/5. Αν χτυπήσει ο Παπ θα παιζει ενα επιπλέον 5λεπτο ο Σασα στο 3 , ενα επιπλέον 5λεπτο ο Μακ κι ενα 5λεπτο ο Λαρετζακης. Αν χτυπήσει ενας απτους 2 ασους, θα αυξηθεί ο χρόνος του ετερου στου 30λεπτο κι απο πισω θα παρει κανα 10λεπτο ο Λουτζης. Και στο δυο θα αυξάνονται οι χρόνοι των Σιλι , Καρτερ , Λαρε. Γενικα θα χετε ομαδα που θα μπορει να αντιμετωπίσει εσωτερικά (δλδ χωρις μεταγραφή) τη κάθε απώλεια και γενικα ειναι καλο που θα χετε παιχτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ο Seeley σε 20 λεπτα φετος στη Μπαγερν που έφτασε μια ανάσα απτο φαιναλ 4 ειχε 9 ποντους με 50% τρίποντο, καθολου άσχημα λεω εγω.
ΥΓ. Θα παρατηρήσετε παραπάνω πως έχω βάλει 0 λεπτα παιχνιδιού στον Λαρε. Γενικα έχετε φουλ παιχτες στο 2 και δεν θα μπορούν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ολοι, αυτο το 9λεπτο που έχω στον Καρτερ θα το παιρνει μια αυτος και μια ο Λαρε , εκτός αν δεν ειναι καλος ο Σιλι ή ο Παπ οποτε παίξουν ακόμα περισσότερο Λαρε και Καρτερ.
ΥΓ1. Νομίζω θα τραβήξει λιγο ακόμη η υπόθεση του scoring guard, ισως πιέσετε λιγο ακόμη τον Ντορσει παντως πιστεύω μια ακόμα μεταγραφή περιμένετε, οχι δυο. Τωρα αν αυτή θα είναι ο Ντορσει , ο Σιλι , ο Χολινς ή ο Εντι δεν το ξέρω αλλά νομίζω θα ερθει ενας μονο παιχτης. Για το βασικό rotation λεω, συμπληρωματικες κινήσεις ελληνων παιχτων μπορει να γινουν κι άλλες.
0
Τα ονόματα που γράφονται περισσότερο επιθυμίες είναι εδώ μέσα και όχι πραγματικότητα.Μη δίνουμε και μεγάλη σημασία. Στο τέλος θα πάρουμε παίκτη που δεν έχει γραφεί πουθενάPointgod έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 11, 2021 12:27 amΣίλερ και Έντι είναι μεν φτηνές λυσεις, αλλά αν κάνουν κάτι καλά αυτό είναι το τρίποντο.
1
1