Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 11, 2024 8:19 pm

παντως επειδη ειναι ακυρος τελειως μου κανει οτι ειναι πολυ ψαγμενη κινηση(αν το θεμα δεν ηταν οικονομικο δηλαδη,που τουλαχιστον φετος δεν τα τσιγκουνευονται τα λεφτα)..Οποτε εχω την ελπιδα οτι μπορει να μας βγει λαυρακι..γιατι αλλιως θα φερναν εναν αλεξαντερ εναν μπιρτς κατι..οταν παιρνεις καποιον με 2 βιντεακια μονο στο γιουτουμπ παει να πει οτι ειναι στοχευμενη κινηση απο σκαουτινγκ.

Θεωρητικα αν μιλου φαλ παιζουν 15-20 λεπτα δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι καλα απο μαρτη και μετα που θα τους χρειαστουμε..Τωρα αν κατσει και αλλος τραυματισμος σε αυτους τοτε λογικα θα παρουμε και αλλο 5ρι για 2ο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 11, 2024 8:20 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 8:16 pm
Υποθέτω πως το ιατρικό team δε θεωρεί τελειωμένο τον Φαλ...Αν λοιπόν ισχύει αυτό και απ το νέο έτος είναι έστω στο 70% από αυτά που είδαμε πρόπερσι τότε στο 5 νομίζω είμαστε μια χαρά ...
Άμα αυτό είναι το θέμα θα είναι; Γιατί μέχρι τώρα δεν χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Δεκ 11, 2024 8:27 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 7:53 pm
montechristo έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 7:46 pm
Γελάω που συζητάτε ακόμα την περίπτωση Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό.
Ο παίκτης δ-ε-ν θ-έ-λ-ε-ι. Τελεία.
Τεσσάρι βασικός μια χαρά θέλει. Πεντάρι δεν θέλει. Όσο έχουμε Πίτερς και Βεζένκοφ δεν τον χωράει το ρόστερ.
Αφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Δεκ 11, 2024 8:34 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 7:53 pm

Τεσσάρι βασικός μια χαρά θέλει. Πεντάρι δεν θέλει. Όσο έχουμε Πίτερς και Βεζένκοφ δεν τον χωράει το ρόστερ.
Αφού δεν τον χωράει το ρόστερ, τότε γιατί τον έγραψες για του χρόνου; Θα φύγει ο Βεζένκοφ;
Άλλο τι θα ήθελα εγώ, άλλο τι θέλει ο παίκτης. Αν έφευγε ο Πίτερς, μια χαρά χωράει ο Πετρουσεφ στο 4. Ο παίκτης δυστυχώς, δεν πολυθέλει στο 5. Αν και από ό,τι κατάλαβα, το πιο μεγάλο θέμα του είναι ο χρόνος συμμετοχής.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tarp7

allstar

Τετ Δεκ 11, 2024 8:35 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 8:19 pm
παντως επειδη ειναι ακυρος τελειως μου κανει οτι ειναι πολυ ψαγμενη κινηση(αν το θεμα δεν ηταν οικονομικο δηλαδη,που τουλαχιστον φετος δεν τα τσιγκουνευονται τα λεφτα)..Οποτε εχω την ελπιδα οτι μπορει να μας βγει λαυρακι..γιατι αλλιως θα φερναν εναν αλεξαντερ εναν μπιρτς κατι..οταν παιρνεις καποιον με 2 βιντεακια μονο στο γιουτουμπ παει να πει οτι ειναι στοχευμενη κινηση απο σκαουτινγκ.

Θεωρητικα αν μιλου φαλ παιζουν 15-20 λεπτα δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι καλα απο μαρτη και μετα που θα τους χρειαστουμε..Τωρα αν κατσει και αλλος τραυματισμος σε αυτους τοτε λογικα θα παρουμε και αλλο 5ρι για 2ο.
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις δεν λέω οτι ο μένσα είναι κακός παίκτης . Δεν τον ξέρω καθόλου. Να τον δούμε

0
tarp7

allstar

Τετ Δεκ 11, 2024 8:37 pm

kite26 έγραψε:
montechristo έγραψε:

Άλλο τι θα ήθελα εγώ, άλλο τι θέλει ο παίκτης. Αν έφευγε ο Πίτερς, μια χαρά χωράει ο Πετρουσεφ στο 4. Ο παίκτης δυστυχώς, δεν πολυθέλει στο 5. Αν και από ό,τι κατάλαβα, το πιο μεγάλο θέμα του είναι ο χρόνος συμμετοχής.
Στον αστέρα παίζει 5 . Συμφωνώ δεν έρχεται για παγκιτης

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Δεκ 11, 2024 8:39 pm

kite26 έγραψε:
montechristo έγραψε:

Ρε Χριστιανέ μου, τι δεν καταλαβαίνεις;
Ο Πετρούσεφ είναι αξιολογότατος παίκτης, αλλά 25+ λεπτά. Αυτό με Σάσα μέσα δεν γίνεται.
Και ο Πίτερς να έφευγε, ο Πετρούσεφ δεν θα δεχόταν πίσω από τον Σάσα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τετ Δεκ 11, 2024 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Δεκ 11, 2024 8:40 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 8:37 pm
kite26 έγραψε:

Στον αστέρα παίζει 5 . Συμφωνώ δεν έρχεται για παγκιτης
Α ωραία, δεν έχω δει Αστέρα τελευταία, νόμιζα τον είχε στο 4. Οπότε, του χρόνου φεύγει ο Φαλ και έχεις την τριάδα που είπα σε προηγούμενο ποστ, Μίλουτίνοφ, Πετρούσεφ, Ραιτ/ή άλλος. Μπόμπα μου ακούγεται, καθώς έτσι έχεις από όλα τα καλά και πολλές καταστάσεις.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5664
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 11, 2024 8:45 pm

ο πετρουσεφ εχει πει οτι του αρεσει να παιζει και 4 και 5..Απο την στιγμη που ραιτ δυσκολα να ξαναδουμε ,αν φυγει και ο πιτερς δεν ειναι απιθανο να τον δουμε του χρονου..Βεβαια εμεις ειμαστε κομπλε με μιλου φαλ πετρουσεφ στο 5?Παλι θα λειπει ενας σαν αυτον τον μενσα..Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο..

ο φαλ πως θα φυγει ρε συ αετε?εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο με 1.8..και δεν νομιζω να βρεθει ομαδα να τα δωσει αυτα τα λεφτα αν δεν ειναι σε καλη κατασταση..ενω αν ειναι δεν προκειται να τον δωσουμε εμεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Δεκ 11, 2024 8:47 pm

Όσο για το Φαλ στη φετινή σεζόν, μην ανησυχείτε παιδιά. Και το ιατρικό τιμ υπάρχει και έμπειρος παίκτης είναι και μια χαρά θα τον βρει τον αγωνιστικό ρυθμό του. Υπομονή. Είναι Δεκέμβριος και έχουμε περίπου δύο μήνες για να μπούμε στα κρίσιμα σιγά σιγά. Σίγουρα και εμένα δε μου αρέσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, αλλά περισσότερο μας ενδιφέρει πώς θα είναι πιο μετά στη σεζόν. Εφόσον βαθμολογικά είμαστε εντάξει, θεωρώ ότι θα βρει το δρόμο του ο Φαλ. Ωραίος παίκτης ο Σπάρταλης που μπήκε με τον Κολοσσό. Θα ήθελα να τον ξαναδώ, αλλά τώρα που πήραμε νέο παίκτη, δύσκολο δυστυχώς. Κανονικά θα ήθελα πάντα ο τρίτος σέντερ να είναι Έλληνας , ώστε να βρίσκεται χώρος για τα νέα ταλέντα. Αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού δυστυχώς και τα περιθώρια αποτυχίας είναι πολύ αυστηρά.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Δεκ 11, 2024 8:49 pm

shaq7 έγραψε:
ο πετρουσεφ εχει πει οτι του αρεσει να παιζει και 4 και 5..Απο την στιγμη που ραιτ δυσκολα να ξαναδουμε ,αν φυγει και ο πιτερς δεν ειναι απιθανο να τον δουμε του χρονου..Βεβαια εμεις ειμαστε κομπλε με μιλου φαλ πετρουσεφ στο 5?Παλι θα λειπει ενας σαν αυτον τον μενσα..Μεχρι το καλοκαιρι εχουμε καιρο..

ο φαλ πως θα φυγει ρε συ αετε?εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο με 1.8..και δεν νομιζω να βρεθει ομαδα να τα δωσει αυτα τα λεφτα αν δεν ειναι σε καλη κατασταση..ενω αν ειναι δεν προκειται να τον δωσουμε εμεις.
Συγγνώμη, αλλά ο Φαλ πρέπει να φύγει. Όχι γιατί είναι κακός παίκτης, αλλά γιατί δε θεωρώ τόσο αποτελεσματικό να παίζεις με δύο 7-footers. Και ειδικά με δύο δεινόσαυρους ευπαθείς στους τραυματισμούς. Το μοντέλο που θα ακολουθούσα είναι: 1 7footer+2 αθλητικά σέντερ πιο κοντά και ευέλικτα με επιμέρους διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο ένας πιο επιθετικογενής (Φίλιππος) και ο άλλος πιο αθλητικός rim protetor (Ναθαναήλ).

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Δεκ 11, 2024 8:55 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Δεκ 11, 2024 8:50 pm

shaq7 έγραψε:

Η διάρκεια αυτού του συμβολαίου ήταν λάθος. Καμιά Αρμάνι θα τα δώσει, μη νομίζεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Τετ Δεκ 11, 2024 8:59 pm

1
1 Εικόνα
todorris

junior
Reactions: 79

Τετ Δεκ 11, 2024 9:07 pm

Αδύνατο σκαρί και γρήγορος,τον παίρνει για να ακολουθεί κανέναν κοντό στις αλλαγές...Σίγουρα δεν δαγκώνει καρωτίδες,δεν πίνει αίμα κτλ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Δεκ 11, 2024 9:25 pm

Αν δεν πίνει αίμα να ξεκινήσει ο κοουτς Μπι να του βάζει στο γαλατάκι και το μεσημέρι ωμή μπριζόλα :mrgreen:

Στα θετικά ότι σαν κορμί το σκεπάζει το καλάθι, αθλητικός φάνηκε .....

Μακάρι να πιάσει το παλικάρι

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”