2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 01, 2023 8:05 pm

Ακόμα να καταλάβουμε ότι απλά δίνουν λεφτά όπου κρίνουν οι ίδιοι?Στη περίπτωση του ναν δε θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και την προσφορά να ανέβασαν.Δυστυχως αυτό δε σημαίνει ότι θα τα ρίξουν αλλού αν κρίνουν ότι δεν τα αξίζει κάποιος.Ετσι λειτουργούν.Μπορει στο Ρος να κρίνουν ότι μέχρι 2 καλά είναι.Στον μαγκρουντερ ακόμα λιγότερο.Και στο τέλος να πάνε να πάρουν παίκτη όντως με το αγαπημένο νούμερο του φόρουμ,γιατι απλά δεν ήθελαν να δώσουν μεγάλο συμβόλαιο αλλού.Μακαρι να διαψευστω έστω για τώρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν..
Οπότε πρέπει να πρεσαρουν για ναν για να τον κλείσουν,να μην το αφήσουν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 01, 2023 8:30 pm

pisto-linas έγραψε:
Ακόμα να καταλάβουμε ότι απλά δίνουν λεφτά όπου κρίνουν οι ίδιοι?Στη περίπτωση του ναν δε θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και την προσφορά να ανέβασαν.Δυστυχως αυτό δε σημαίνει ότι θα τα ρίξουν αλλού αν κρίνουν ότι δεν τα αξίζει κάποιος.Ετσι λειτουργούν.Μπορει στο Ρος να κρίνουν ότι μέχρι 2 καλά είναι.Στον μαγκρουντερ ακόμα λιγότερο.Και στο τέλος να πάνε να πάρουν παίκτη όντως με το αγαπημένο νούμερο του φόρουμ,γιατι απλά δεν ήθελαν να δώσουν μεγάλο συμβόλαιο αλλού.Μακαρι να διαψευστω έστω για τώρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν..
Και κατα μια διαολεμένη σύμπτωση 11 χρόνια δεν δέχεται κανένας από αυτούς που «δίνουν» τα λεφτά … και τσουπ έρχεται ο τσερυ μετά .. νταξει να πιάσει μια δυο τρεις αυτό ; Μετά πρέπει να θες για να το πιστέψεις

Μην βάλω ότι ο μπαρτζω διαλέγει παίκτες .. είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός αποκλείεται να κάνει low ball σε όλους τους παίκτες ενώ έχει χρήμα να διαθέσει ; Δεν έρχεται ο ναν ; Θα τα δίνε στον ριβερς πχ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Τρί Αύγ 01, 2023 8:39 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 8:30 pm
pisto-linas έγραψε:

Μην βάλω ότι ο μπαρτζω διαλέγει παίκτες .. είναι σοβαρός άνθρωπος αυτός αποκλείεται να κάνει low ball σε όλους τους παίκτες ενώ έχει χρήμα να διαθέσει ; Δεν έρχεται ο ναν ; Θα τα δίνε στον ριβερς πχ
Εκεί εναποθετω τις ελπίδες μου.Δε λέω ότι στο τέλος ότι δεν θα παρουμε σίγουρα καλό παίκτη,απλά το παραθετω όπως πιθανώς το έχουν στο μυαλό τους σύμφωνα και με αυτά που έχουμε δει ιστορικά.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Αύγ 01, 2023 8:44 pm

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έδωσαν 1.8 στον Πάντερ

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 01, 2023 9:13 pm

shtarkws έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος τότε νόμιζαν ότι θα πάρουν Ντόρσεϊ. Ήταν την εποχή που ο πολύ ολυμπιακος στο sport24 έλεγε με νόημα ότι αν δεν μείνει ο Σλούκας τα έχουν βρει με Φενέρ για Ντόρσεϊ. Το πλάνο ήταν να πάει ο Σλούκας Τουρκία αλλά τους τα χάλασε μια γύρα αυτός και μετά έριξε χρήμα και στον ίδιο τον Ντόρσεϊ ο ΔΓ οπότε παπαλα και αυτός. Στο μεταξύ ο Παντερ ήταν ανάμεσα από Μπαρτσα, Παρτιζαν και ΠΑΟ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 01, 2023 9:14 pm

shtarkws έγραψε:
εχει μια λογικη εκει..ο παο θα εδινε παντα περισσοτερα ενω να δωσεις 2εκ κοντα στον παντερ ειναι τρελη υπεραξια..και με τον ντορσει παλι τους καταλαβαινω,δεν γινεται πριν 2 χρονια να του δινει 700χιλ να εχει παιξει μονο με τον ολυμπιακο μπασκετ απο τοτε και τωρα να πας να του δωσεις 2-2,5.

Ωστοσο το να μην δινεις σε κανενα ξενο 2εκ ειναι τραγικο.. ο ναν πχ εχει αποδειξει οτι τα αξιζει και ειδικα στο μαιαμι που ειναι ο ολυμπιακος με στεροειδη εκανε την καλυτερη χρονια του.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Αύγ 01, 2023 9:15 pm

Εν μας κανει πνευματικά

Δεν ξέρεις εσύ

Δεν μπορεί να πλακώνεται με όποιον να ναι .Τι το κάναμε αμερικαν μπαρ;

Πάντως όντως κάποια θέματα χαρακτήρα προσαρμοστικοτητας εξωγηπεδικης ζωής κλπ εμείς οι απέξω δεν τα ξέρουμε ( δεν μιλώ συγκεκριμένα για Παντερ τωρα)
Στην μπασκετική πιάτσα όμως κυκλοφορούν .
Από εκεί και πέρα είναι τι ρίσκο είναι διατεθειμένος να πάρει ο κάθε Μπαρτζω.

0
AlexD

nba

Τρί Αύγ 01, 2023 9:16 pm

pisto-linas έγραψε:
Γενικά το καταλαβαίνω. Αλλά σε αυτήν την συγκυρία με τόσους που θα κοπούν από απέναντι, έστω με 1,5 θα έπρεπε να βρεις κάτι καλό. Ας μην είναι απαραίτητα με 2,5-3 που λένε για Ναν.

Σε αυτά τα λεφτά κλείνει και ο Μίροτιτς λένε, σε μια Αρμάνι που έχει 4 παίχτες στο 4 και 3 στο 5 αυτήν την στιγμή...

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Αύγ 01, 2023 9:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 9:14 pm
shtarkws έγραψε:
εχει μια λογικη εκει..ο παο θα εδινε παντα περισσοτερα ενω να δωσεις 2εκ κοντα στον παντερ ειναι τρελη υπεραξια..και με τον ντορσει παλι τους καταλαβαινω,δεν γινεται πριν 2 χρονια να του δινει 700χιλ να εχει παιξει μονο με τον ολυμπιακο μπασκετ απο τοτε και τωρα να πας να του δωσεις 2-2,5.

Ωστοσο το να μην δινεις σε κανενα ξενο 2εκ ειναι τραγικο.. ο ναν πχ εχει αποδειξει οτι τα αξιζει και ειδικα στο μαιαμι που ειναι ο ολυμπιακος με στεροειδη εκανε την καλυτερη χρονια του.
Εγώ πάλι διακρίνω μια μεταβολή

Μια παρέκκλιση θα τολμούσα να πω

Σαν να βλέπω σιγά σιγά τους άπιστους να αλλάζουν λίγο ρότας. 7 σε παιρνει αριστερά μη το ζοριζεις...

Υπάρχει σωτηρία. Πίστη αδέλφια

Reignman δεν μιλώ για σένα, εσύ είσαι dooooomed.Μαθε να ζεις χωρίς κεφάλι από τώρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece

Τρί Αύγ 01, 2023 9:26 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 9:16 pm
pisto-linas έγραψε:
Γενικά το καταλαβαίνω. Αλλά σε αυτήν την συγκυρία με τόσους που θα κοπούν από απέναντι, έστω με 1,5 θα έπρεπε να βρεις κάτι καλό. Ας μην είναι απαραίτητα με 2,5-3 που λένε για Ναν.

Σε αυτά τα λεφτά κλείνει και ο Μίροτιτς λένε, σε μια Αρμάνι που έχει 4 παίχτες στο 4 και 3 στο 5 αυτήν την στιγμή...
Mαζι σου ειμαι.Υπαρχουν παικτες που μπορουν να δωσουν λεφτα.Οχι απαραιτητα 2,5-3.
Μακαρι να βρεθει και μακαρι να ειναι ο ναν αυτος εστω πιο αργα στον αυγουστο.

Για τον μιρο οντως πιστευω δινανε καλα λεφτα.Εκει ομως πηγαινει ενα αλλο θεμα το οποιο ειναι ΟΧΙ πλειστηριασμοι.Επισης οντως φανηκε οτι δεν θελει ελλαδα.
Οποτε με αυτο το μοντελο ειναι και λιγο δυσκολο,καταλαβαινεις...

0
AlexD

nba

Τρί Αύγ 01, 2023 9:34 pm

Τώρα όμως δεν έχει μείνει κανείς, μόνο η Αρμάνι είναι. Αν της πει όχι γιατί δεν χωράει ή γιατί είναι καθολικοί ξέρω γω, δεν υπάρχει πλειστηριασμός.

Ποτέ δεν είναι αργά για τους πιστούς.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Αύγ 01, 2023 9:40 pm

Μανάρια Ιμπακα παιρνατε;

Με την προϋπόθεση ότι έχεις και μπομπερ περιφέρεια

Οκ τραυματισμοί, λίγα παιχνίδια, περιορισμένος ρόλος, σεφ που ταΐζει τον Γιάννη γρυλλοζωμο ,βουντου,σαμσαρα ...οκ τα δέχομαι

Εγώ θα το ρίσκαρα από την στιγμή που έχω 2 οκ 4αρια και 2 μπόμπες πεντάρια.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τρί Αύγ 01, 2023 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Αύγ 01, 2023 9:42 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 9:34 pm
Τώρα όμως δεν έχει μείνει κανείς, μόνο η Αρμάνι είναι. Αν της πει όχι γιατί δεν χωράει ή γιατί είναι καθολικοί ξέρω γω, δεν υπάρχει πλειστηριασμός.

Ποτέ δεν είναι αργά για τους πιστούς.
Αν δεν πει χεϊλ σεϊταν 6.φορες στην μπριτζ οφ ντεθ που ενώνει σεφ με Καραϊσκάκη μπροστά σε καθρέφτη με μαύρα κηροπήγια, εγώ δεν τον θέλω

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

Τρί Αύγ 01, 2023 9:48 pm

pisto-linas έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 7:21 pm
thory έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 7:14 pm
Λογικά ο κοουτς θα κινηθεί για Χίγκινς τώρα που αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα.
34 χρ με πολλούς τραυματισμούς και γενικά πτωτική πορεία. Με κάπου 850-900 χιλιάδες θα κλείσει και θα ναι όλοι ικανοποιημένοι.

Ο Χίγκινς πριν 3 χρόνια θα ταν σούπερ μεταγραφή, τώρα δυστυχώς δεν θα προσφέρει πολλά.
Ε αφού δε θα προσφέρει πολλά γιατί να τον πάρει?Δε θέλει να κάνει την ομάδα του καλύτερη?
Γιατί είναι φθηνός. Βλ. Σικμα αντί μιροτιτς πχ

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τρί Αύγ 01, 2023 9:56 pm

melagis έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 7:44 pm
Εγω παλι εχω μια απορια......

Τωρα δινουμε στον Νunn 2.2 μυρια ευρωπουλα για 2 χρονια και δεν διαταρασουμε ισορροπιες.....

Γιατι δεν τα δωσαμε 15 Ιουνιου στον Νταριους Τομσον να ερχοταν τρεχοντας να μαστε ωραιοι και ανετοι????? Η τοτε μας ετσουζε ο Σλουκας?????? Αφου ολοι λενε φευγατος ηταν.....
Φιλε μου ο Ναν μπροστα στον τομπσον ειναι ο μαρζικ τζονσον. Στον τομπσον καλως δεν τα δωσανε γιατι με μια χρονια στο ωηλο επιπεδο στα 28 του με μια ομαδα που δεν μπηκε πλει οφ δεν τα αξιζει. 1.5-1.6 υπεραξια λογω λειψανδριας στην ευρωπαικη αγορα ναι αλλα οχι και 600 χιλιαδες μπαι αουτ και 2.2 στον τομπσον. Στον Ναν καλως τα δινουνε γιατι τα αξιζει αλλα κακως τα δινουνε γιατι ειναι λιγα και δεν θα ερθει και ανεβαζουν τις προσδοκιες μας χωρις λογο οπως με Μιροτιτς και Σικμα.

Το χω ξαναπει ρε παιδια ο ναν δεν ειναι για ευρωπη . Απο τη στιγμη που επανηλθε υγιης απο τον τραυματισμο του θα το βρει δρομο του στο ΝΒΑ. Τωρα αν ερθει θα ειναι η πιο ευχαριστη κωλοτουμπα που εχω κανει τα τελευταια χρονια.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”