Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2542
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 02, 2025 4:51 pm

Για Ρογκαβοπουλο θα πληρώναμε υπεραξία που δεν δικαιολογείται σε αυτή την φάση. Η Μπασκόνια σίγουρα θα ζηταγε buy out πάνω από μισό εκατομμύριο, ο ίδιος ο παίκτης ένα συμβόλαιο πάνω από τις 700-750 χιλιάδες (λόγω και διαβατηρίου και ηλικίας).

Dorsey αποκλείεται να μείνει για να είναι το 3ο γκαρντ πίσω από Fournier, Evans. Θα ζητήσει να φύγει. Ένα ρόστερ που θα έβλεπα εγώ είναι

1. Walkup, Evans, Καλάθης
2. Fournier, Vildoza, Λαρεντζάκης
3. Μεταγραφή, Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ, Peters
5. Fall, Milutinov ή μεταγραφή, Wright ή Mensah, Τανούλης ή Χουγκάζ

Ο Καλάθης ναι μεν θα είναι 36 το καλοκαίρι, αλλά μια χρονιά ακόμα σε αυτό το επίπεδο νομίζω την έχει. Θα προέρχεται και από μια σεζόν που λογικά θα έχουν πέσει οι μετοχές του, οπότε θα ήταν εφικτός στόχος και δεν θα είχε απαιτήσεις να είναι βασικός. Για έναν ρόλο 10-15 λεπτών θα ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να βρούμε με ελληνικό διαβατήριο.

Ελλάδα ένας εκ των Wright και Mensah θα είναι εκτός, και στα ντέρμπι μπορεί ο 7ος ξένος που θα κόβεται να είναι ο Vildoza και το δύο να καλύπτεται από Fournier, Evans και αν χρειαστεί λίγο Λαρεντζάκη ή το τριάρι.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 519

Πέμ Ιαν 02, 2025 5:12 pm

kojito έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 4:51 pm
Για Ρογκαβοπουλο θα πληρώναμε υπεραξία που δεν δικαιολογείται σε αυτή την φάση. Η Μπασκόνια σίγουρα θα ζηταγε buy out πάνω από μισό εκατομμύριο, ο ίδιος ο παίκτης ένα συμβόλαιο πάνω από τις 700-750 χιλιάδες (λόγω και διαβατηρίου και ηλικίας).

Dorsey αποκλείεται να μείνει για να είναι το 3ο γκαρντ πίσω από Fournier, Evans. Θα ζητήσει να φύγει. Ένα ρόστερ που θα έβλεπα εγώ είναι

1. Walkup, Evans, Καλάθης
2. Fournier, Vildoza, Λαρεντζάκης
3. Μεταγραφή, Παπανικολάου
4. Βεζενκοφ, Peters
5. Fall, Milutinov ή μεταγραφή, Wright ή Mensah, Τανούλης ή Χουγκάζ

Ο Καλάθης ναι μεν θα είναι 36 το καλοκαίρι, αλλά μια χρονιά ακόμα σε αυτό το επίπεδο νομίζω την έχει. Θα προέρχεται και από μια σεζόν που λογικά θα έχουν πέσει οι μετοχές του, οπότε θα ήταν εφικτός στόχος και δεν θα είχε απαιτήσεις να είναι βασικός. Για έναν ρόλο 10-15 λεπτών θα ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να βρούμε με ελληνικό διαβατήριο.

Ελλάδα ένας εκ των Wright και Mensah θα είναι εκτός, και στα ντέρμπι μπορεί ο 7ος ξένος που θα κόβεται να είναι ο Vildoza και το δύο να καλύπτεται από Fournier, Evans και αν χρειαστεί λίγο Λαρεντζάκη ή το τριάρι.
1. Το να φυγει ο Μακισικ, επειδη γραφεται πολυ στα ροστερ εδω μεσα το θεωρω οτι συγκεντρωνει ελαχιστες πιθανοτητες. Ειδικα οταν ερθουν τα πλει οφ και ο Αμερικανος ξεδιπλωσει. Θα γινει και ξανα μπαμπας, μη χασουμε την ...οικογενεια... :D

2. Ο Καλαθης ηταν μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περιπτωση για τον Ολυμπιακο (και τον ΠΑΟ) το καλοκαιρι που ηταν ελευθερος. Τωρα που τον πηρε η Μονακο του Σπανουλη, δε φευγει απο κει. Ο ομογενης πλει μεικερ εχει πολλα χρονια ακομα μπασκετ, ειναι καλος αθλητης και γερο σκαρι. Τον βλεπω να Τζινομπιλιζει...

3. Ο Ρογκαβοπουλος ειναι υπεραξια οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις Παπαπετρου.

4. Δε θα σχολιασω τα πενταρια, ωστοσο, εκει ειναι πολυ ρευστα τα πραγματα για πολλους και διαφορους λογους: Ελληνικα διαβατηρια που ετοιμαζονται, κυπριακα διαβατηρια, ληγουν συμβολαια, τραυματισμοι, κατασταση υγειας κλπ. Και ο Πετρουσεφ.... ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΑ!

5. Στα γκαρντ, πιθανη αποδεσμευση καποιων θα επιφερει αναγκη προσθηκης. Αλλα κι αυτο σχετιζεται με την παρουσια Εβανς... Στην αγορα θα υπαρχουν καποιες πολυ ενδιαφερουσες ...σβουρες το καλοκαιρι.

Οτιδηποτε παντως συζητιεται αυτη τη στιγμη ειναι καθαρα στη σφαιρα του υποθετικου, δεν εχει καμια μα καμια βαση.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιαν 02, 2025 5:41 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 5:12 pm

1. Το να φυγει ο Μακισικ, επειδη γραφεται πολυ στα ροστερ εδω μεσα το θεωρω οτι συγκεντρωνει ελαχιστες πιθανοτητες. Ειδικα οταν ερθουν τα πλει οφ και ο Αμερικανος ξεδιπλωσει. Θα γινει και ξανα μπαμπας, μη χασουμε την ...οικογενεια... :D

2. Ο Καλαθης ηταν μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περιπτωση για τον Ολυμπιακο (και τον ΠΑΟ) το καλοκαιρι που ηταν ελευθερος. Τωρα που τον πηρε η Μονακο του Σπανουλη, δε φευγει απο κει. Ο ομογενης πλει μεικερ εχει πολλα χρονια ακομα μπασκετ, ειναι καλος αθλητης και γερο σκαρι. Τον βλεπω να Τζινομπιλιζει...

3. Ο Ρογκαβοπουλος ειναι υπεραξια οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις Παπαπετρου.

4. Δε θα σχολιασω τα πενταρια, ωστοσο, εκει ειναι πολυ ρευστα τα πραγματα για πολλους και διαφορους λογους: Ελληνικα διαβατηρια που ετοιμαζονται, κυπριακα διαβατηρια, ληγουν συμβολαια, τραυματισμοι, κατασταση υγειας κλπ. Και ο Πετρουσεφ.... ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΑ!

5. Στα γκαρντ, πιθανη αποδεσμευση καποιων θα επιφερει αναγκη προσθηκης. Αλλα κι αυτο σχετιζεται με την παρουσια Εβανς... Στην αγορα θα υπαρχουν καποιες πολυ ενδιαφερουσες ...σβουρες το καλοκαιρι.

Οτιδηποτε παντως συζητιεται αυτη τη στιγμη ειναι καθαρα στη σφαιρα του υποθετικου, δεν εχει καμια μα καμια βαση.
Ο Παπαπέτρου δύσκολα το βλέπω να γυρνάει ξανά, μου είναι συμπαθής βέβαια, αλλά τι έχει να προσφέρει;, Είναι 30 πλέον και φαντάζει σαν να είναι σαν τον Παπανικολάου, αρνήθηκε να δουλέψει και να παίξει σαν 4άρι, συμβιβάστηκε σιγά, σιγά σε ρόλο ρολίστα, γιατί να τον προτιμούσαμε από τον Ρογκαβόπουλο; Για βασικό δεν θα τον παίρναμε και ο δεύτερος είναι 7 χρόνια μικρότερος και με δυνατότητες να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα καλύτερο.
Πάντως για το καλό του θα έμενα ακόμα ένα χρόνο στην Μπασκόνια, αυτήν την στιγμή είναι 8ος σε χρόνο, 4ος σε σκορ και 5ος σε pir, είναι σε μια ομάδα με λιγότερη πίεση, θα έχει την ευκαιρία του χρόνου να είναι ίσως και βασικός.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιαν 02, 2025 5:45 pm

τον ρογκα γιατι τον ανεφερετε στα ροστερ ελληνικων ομαδων?
η μπασκονια ζηταει τα μαλλιοκεφαλα της για να αφησει ελευθερους παιχτες
αυτον θα τον συζηταμε απο του χρονου το καλοκαιρι και μετα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
ελευθερος θα ναι να διαπραγματευτει σε λιγους μηνες..εχω δει τον ιδιο να το λεει σε συνεντευξη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:12 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 4:05 pm
Ιδανικά τον μίσιτς σαν αξία απο κει και πέρα αν οι μπρο δεν έχουν χρήματα ας πάρουν άλλον. Η ας μείνει η καψούρα ο γκος :D
Τι πως θα χωρέσουν;
2 παίκτες σε κάθε θέση είναι.
εχεις δυο καραβασικουρες σε καθε θεση..το γουοκαπ μισιτς φουρνιε εβανς μουσα ισως ειναι πιο φορτωμενο απο την περιφερεια του παο το 2009.

Γιατι να παρουμε τον 36χρονο μπραουν 1000% κιολας?οκ αφου θα τον πληρωνει ο παο αν τον αφησει εχει ενα οικονομικο ποιντ να τον παρουμε αλλα ετσι και ερθει και ο μουσα ο ασσος μας θα πρεπει να παιζει και λιγη αμυνα..συν οτι δεν θα πρεπει να θελει τοσο την μπαλα στα χερια.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Ιαν 02, 2025 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:15 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
ελευθερος θα ναι να διαπραγματευτει σε λιγους μηνες..εχω δει τον ιδιο να το λεει σε συνεντευξη
μεχρι το 2026 δεν εχει συμβολαιο?

δηλαδη σε 1.5 χρονο απο τωρα δεν θα μεινει ελευθερος?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ο ιδιος ειπε οτι θα ναι ελευθερος το καλοκαιρι οποτε λογικα οχι..

ο παπ θα ειναι αστειο να ρθει στον ολυμπιακο..ασε που αν φυγει επειδη δεν παιζει λογω οσμαν θα ρθει στον ολυμπιακο με μουσα φουρνιε παπ μακισικ?

ο μητο δεν θα ειναι ελευθερος?πιο πολλες πιθανοτητες εχει αυτος..

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2542
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:43 pm

shaq7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ο παπ θα ειναι αστειο να ρθει στον ολυμπιακο..ασε που αν φυγει επειδη δεν παιζει λογω οσμαν θα ρθει στον ολυμπιακο με μουσα φουρνιε παπ μακισικ?

Κι εγώ μέχρι το 2026 ξέρω ότι έχει συμβόλαιο, εκτός κι αν το 2023 είχε υπογράψει κάτι σε 2+1 χρόνια και εννοεί ότι μπορεί να διαπραγματευτεί αν δεν ενεργοποιήσει την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο η Μπασκόνια.

Ο Μήτογλου κι αυτός μέχρι το 2026 έχει συμβόλαιο. Βέβαια ο Βετάκης έλεγε προχτές ότι συζητάνε με τον ΠΑΟ για πρόωρη ανανέωση και ο παίκτης στην πρώτη κουβέντα έχει ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 1.5-2 εκατομμύρια τον χρόνο οπότε έχει κολλήσει προς το παρόν το θέμα!

Ο Παπαπέτρου ακόμα και για αναπληρωματικό τριάρι δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση από τον Παπανικολάου, παρ'οτι είναι 4 χρόνια μικρότερος. Και οι δύο σε πτωτική πορεία είναι αλλά ο Παπανικολάου μέχρι να αποσυρθεί θα έχει έναν ρόλο στο ρόστερ, έστω κι αν στα τελειώματα είναι αντίστοιχος με αυτόν του Πρίντεζη την τελευταία χρονιά της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός σε αυτή την θέση θέλει έναν ξένο βασικό (είτε αυτός λέγεται Fournier είτε άλλος) και έναν Έλληνα από πίσω για 15 λεπτά. Αν έχεις Παπανικολάου δεν χωράει ούτε ο Παπαπέτρου ούτε ο Ρογκαβόπουλος, ακριβώς. Τον αντίστοιχο ρόλο του Λαρεντζάκη θα είχε.
Πόσο μάλλον αν μείνει του χρόνου και ο McKissic, ο οποίος και με αρκετά λιγότερα χρήματα και με μειωμένο ρόλο αν του προταθούν, είμαι σίγουρος ότι θα ανανεώσει με κλειστά μάτια.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:45 pm

Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι αφού ο μούσα θα παίζει στο 3 και θα μειωθεί ο χρόνος του παπ.
Αλλά τι το συζητάμε αφού όντως δεν παίζει να έρθει ο μίσιτς.

Πετρουσεφ απ τιε δηλώσεις που κάνει τελευταία πιο πιθανό είναι να πάει στον παο παρά να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιαν 02, 2025 6:50 pm

tokalytero3d έγραψε:
Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι αφού ο μούσα θα παίζει στο 3 και θα μειωθεί ο χρόνος του παπ.

Πετρουσεφ απ τιε δηλώσεις που κάνει τελευταία πιο πιθανό είναι να πάει στον παο παρά να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.
μισιτς 30λ γουοκαπ 10?
φουρνιε 27λ εβανς 13?ο υγιης εβανς κιολας?
Μουσα 30λ παπ 10.Δεν βαζω καν ντορσει,μακισικ λαρε..ακομα και 0 να παει ο παπ παλι δεν χωρανε.. εκτος και παιζουμε 60λεπτα ματς εμεις αντι για 40λεπτα...αυτη η περιφερεια ποτε δεν θα δουλευε.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 02, 2025 7:26 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 6:50 pm
tokalytero3d έγραψε:

μισιτς 30λ γουοκαπ 10?
φουρνιε 27λ εβανς 13?ο υγιης εβανς κιολας?
Μουσα 30λ παπ 10.Δεν βαζω καν ντορσει,μακισικ λαρε..ακομα και 0 να παει ο παπ παλι δεν χωρανε.. εκτος και παιζουμε 60λεπτα ματς εμεις αντι για 40λεπτα...αυτη η περιφερεια ποτε δεν θα δουλευε.

Τι προτείνεις δεν έχω καταλάβει, να μην έρθει ο μούσα η να μην φύγει ο Γκος; Η ο μούσα να έρθει στην θέση του γκος; Έχω μπερδευτεί.

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 325

Πέμ Ιαν 02, 2025 7:50 pm

η μόνη αξία που έχει για εμάς ο Πετρούσεφ δυστυχώς είναι καμιά χάρη από τον Ραζνάτοβιτς για να τον αφήσουμε ελεύθερο το καλοκαίρι, δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να ξαναγυρίσει όσο έχουμε Βεζένκοφ. μάλλον εκεί έρχεται και κολλάει ο Μούσα.

κρίμα γιατί ένα δίδυμο Σάσα - Πετρούσεφ θα ήταν ιδανικό.

για Παπαπέτρου μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει. ο μόνος Έλληνας παίκτης που μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην ίδια ομάδα έχοντας περάσει και από τον αιώνιο είναι ο Περπέρογλου αλλά ούτε αυτό έγινε ποτέ.

ο Ρογκαβόπουλος κρίμα είναι να επιστρέψει Ελλάδα για να θαφτεί μπασκετικά στους αιώνιους, ας μείνει εκεί που είναι και ας επιστρέψει ως όνομα κάποια στιγμή αν πάει καλά η καριέρα του.

αυτό που παραμένει γεγονός είναι ότι χρειαζόμαστε Έλληνες με ενεργό ρόλο στο ροτέισον και για αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να λειτουργήσει η φάση με τον Ντόρσεϊ, αν και δε ξέρω πώς, ίσως σε βάρος του Βιλντόζα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιαν 02, 2025 8:06 pm

kojito έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 6:43 pm
shaq7 έγραψε:

Κι εγώ μέχρι το 2026 ξέρω ότι έχει συμβόλαιο, εκτός κι αν το 2023 είχε υπογράψει κάτι σε 2+1 χρόνια και εννοεί ότι μπορεί να διαπραγματευτεί αν δεν ενεργοποιήσει την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο η Μπασκόνια.

Ο Μήτογλου κι αυτός μέχρι το 2026 έχει συμβόλαιο. Βέβαια ο Βετάκης έλεγε προχτές ότι συζητάνε με τον ΠΑΟ για πρόωρη ανανέωση και ο παίκτης στην πρώτη κουβέντα έχει ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 1.5-2 εκατομμύρια τον χρόνο οπότε έχει κολλήσει προς το παρόν το θέμα!

Ο Παπαπέτρου ακόμα και για αναπληρωματικό τριάρι δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση από τον Παπανικολάου, παρ'οτι είναι 4 χρόνια μικρότερος. Και οι δύο σε πτωτική πορεία είναι αλλά ο Παπανικολάου μέχρι να αποσυρθεί θα έχει έναν ρόλο στο ρόστερ, έστω κι αν στα τελειώματα είναι αντίστοιχος με αυτόν του Πρίντεζη την τελευταία χρονιά της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός σε αυτή την θέση θέλει έναν ξένο βασικό (είτε αυτός λέγεται Fournier είτε άλλος) και έναν Έλληνα από πίσω για 15 λεπτά. Αν έχεις Παπανικολάου δεν χωράει ούτε ο Παπαπέτρου ούτε ο Ρογκαβόπουλος, ακριβώς. Τον αντίστοιχο ρόλο του Λαρεντζάκη θα είχε.
Πόσο μάλλον αν μείνει του χρόνου και ο McKissic, ο οποίος και με αρκετά λιγότερα χρήματα και με μειωμένο ρόλο αν του προταθούν, είμαι σίγουρος ότι θα ανανεώσει με κλειστά μάτια.
ακομα και 2+1 να εχει υπογραχει η οψιον θα ειναι της μπασκονια και σιγουρα θα ζητησει λεφτα για να τον αφησει
αλλιως θα ενεργοποιησει την οψιον σιγα τα λεφτα που της κοστιζει

ο μητογλου 1.5 ισως παρει 2 αποκλειεται

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιαν 02, 2025 10:27 pm

Πάντως αν όντως ο Μιλουτινοφ κάνει το δύσκολο η ψάχνεται αλλού νομίζω ότι με κοντά 2 μυρια μπορούμε να βρούμε Σέντερ που στο σύνολο της χρονιάς να προσφέρει πολύ περισσότερα...Γενικότερα η δήλωση δε μου άρεσε αλλά οκ...

Από κει και πέρα η ομάδα ακόμα και να επιστρέψει φουλ έτοιμος ο Έβανς θέλει ακόμα ένα ταλαντούχο επιθετικά Γκαρντ...Στη χειρότερη έναν τύπου Φραντζισκο αλλά ιδανικά καλύτερο πχ

1)Γουοκαπ-Έβανς-Βιλντοζα-Μητρου Λονγκ
2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
3)Μούσα-Παπανικολάου-Μακισικ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης

Ρόστερ με δύναμη στα γκαρντ που είναι το βασικό συστατικό στο μπάσκετ και νομίζω χωρίς τρελή αύξηση μπατζετ ...Ο Παπαγιαννης νομίζω υπό συνθήκες θα μπορούσε να παίξει και στο 4

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”