Euroleague Round 9, Olympiacos Piraeus vs LDLC ASVEL Villeurbanne

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 13, 2024 8:27 am

Νομίζω ότι είμαστε λίγο παραπάνω αυστηροί από όσο πρέπει με τον Σασα, έχει μέχρι τώρα 18 πόντους μέσο όρο με 22 pir και 6 ριμπάουντ και 2 άσσιστ. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;;; Και θα βελτιωθεί και άλλο σιγα σιγά..

Προφανώς παίρνει πάρα πολλά χρήματα, ίσως παραπάνω από όσο πραγματικά αξίζει, και ίσως εκεί είναι αυτό που μας ξενίζει ή και το άγχος που βγάζει να δικαιολογήσει το συμβόλαιο του, αλλά πιστεύω θα την βρει την άκρη.

Έτσι και αλλιώς άμυνα ποτέ δεν ήταν καλός, ούτε δημιουργικά βοηθούσε παρά πολύ, ενώ και σε σουτ μέσης απόστασης δεν ήταν το αγαπημένο του. Αλλά οκ αν είχε και αυτά στο ρεπερτόριο του δεν θα έπαιζε τώρα Ευρώπη θα ήταν βασικός σε ομάδα NBA.

Αν ηρεμίσει λίγο και γίνει περισσότερο ουσιαστικός και με λιγότερο άγχος ειδικά προς το τέλος των αγώνων θα βελτιωθει και άλλο. Αλλά για μένα ακόμα και έτσι όπως παίζει μέχρι τώρα είναι το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη και πάει πάλι για χρόνια MVP.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Νοέμ 13, 2024 8:49 am

Με το Σάσα πρέπει να έχουμε υπομονή οι παίκτες που γυρνάνε από το ΝΒΑ χωρίς να παίζουν θέλουν χρόνο να ξανά παίξουν καλά. Ο Παπ όταν γύρισε από το Χιούστον το πρώτο χρόνο δεν βλεποταν. Ο ερνανγκομεζ του πήρε πάνω από ένα γύρο στην Ευρωλίγκα για να αρχίζει να παίζει καλά

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τετ Νοέμ 13, 2024 8:56 am

tarp7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 8:49 am
Με το Σάσα πρέπει να έχουμε υπομονή οι παίκτες που γυρνάνε από το ΝΒΑ χωρίς να παίζουν θέλουν χρόνο να ξανά παίξουν καλά. Ο Παπ όταν γύρισε από το Χιούστον το πρώτο χρόνο δεν βλεποταν. Ο ερνανγκομεζ του πήρε πάνω από ένα γύρο στην Ευρωλίγκα για να αρχίζει να παίζει καλά
Το θέμα είναι ότι ο Σασα δεν είναι κακός, το αντίθετο είναι πολύ καλός, απλά όλοι μας λόγω των χρημάτων που παίρνει και λόγω του MVP περιμένουμε παπάδες από αυτόν. Σαφώς έχει περιθώρια βελτίωσης και θα βελτιωθεί σιγά σιγά, θα βρει τα πατήματα του.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Τετ Νοέμ 13, 2024 8:58 am

Ο φουρνιε ρολαρει αποστευτα γρηγοροτερα απο αυτο που περιμενα. Καποιος φιλος του Παο ειχε γραψει μετα το παιχνιδι με την Εφες( οπου κανει παιχνιδαρα τον ξεχναει ο κοουτς στον παγκο και μπαινει κρυος και χανει 2 σουτ και κανει και λαθος) τι να σου κανει ο φουρνιε που δεν ειναι closer, ποτε δεν ηταν. Νομιζω πετυχε το τζοκερ ο συγκεκριμενος φιλος. Οσο προχωραει η σεζον τοαο περισσοτερο κομματι της ομαδας θα γινεται και πολυ πιο αποδοτικος.

Ο Σασα το λεω εδω και 2 εβδομαδες μην σας ξεγελαει το σκορ που δινει ειναι εκτοα ρυθμου. Θα βρει πατηματα ηταν ενα χρονο σε απραξια ουσιαστικα ειχε και εναν σοβαρο τραυματισμο περυσι και επιδη ειναι βαρυ σκαρι θα του παρει χρονι να βρει ρυθμο. Αλλα θα τον βρει. Ειναι σε MVP mode ακομη και ετσι σκεφτειτε οταν βρει ρυθμο. Και το οτι ειναι overpaid δεν μπυ λεει κατι και προηγουμενως ηταν underpaid αρα τα ισοφαριζει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Νοέμ 13, 2024 9:12 am

Έχουμε και το fun fact ότι ο Γουόκαπ σουτάρει καλύτερα φέτος από Σάσα, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Παπ στο τρίποντο.
Για φέτος πάντως ο Σάσα βάζει 1,31 πόντους ανά κατοχή (απο΄τον τύπο του true shooting),
Πρώτος είναι ο Φαλ με 1,56 πόντους ανά κατοχή (έχει 16/19 προσπάθειες για δίποντο)
Μετά με 1,31 πόντους ανά κατοχή είναι ο Σακ με τον Σάσα
Ακολουθούν Βιλντόζα, Μιλού, Πίτερς με 1,28-1,25-1,25
Μετά ο Γουόκαπ με 1,16 και ακολουθεί ο Φουρνιέ με 1,14 πόντους ανά κατοχή.
Ο Σάσα, λοιπόν, παραμένει ενώ είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ μας ο πιο αποτελεσματικός μας παίκτης, πίσω μόνο από τον Φαλ με πολύ μικρότερο όμως όγκο προσπαθειών και με ίδιο ποσοστό με τον Σακ που όμως μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα ομαλοποιούνται τα στατιστικά του.
Έχει κάνει και ξανά κακό ξεκίνημα στα τρίποντα το 2021-2022 που στα 7 πρώτα ματς είχε σουτάρει με 8/33 και 24,2%, δεν ξέχασε δηλαδή ο Σάσα να σουτάρει, κάποιες φορές είναι και θέμα πιθανοτήτων, φόρμας, ψυχολογίας, με 34,4% σουτάρει φέτος και πριν τα 2 τελευταία ματς που τα έσπασε με 39,1% σούταρε. Θα του μπουν στατιστικά σε άλλους αγώνες τα τρίποντα και θα ανέβει εκεί γύρω στο 40%.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 13, 2024 10:01 am

karamelitsa έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 8:27 am
Νομίζω ότι είμαστε λίγο παραπάνω αυστηροί από όσο πρέπει με τον Σασα, έχει μέχρι τώρα 18 πόντους μέσο όρο με 22 pir και 6 ριμπάουντ και 2 άσσιστ. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος;;; Και θα βελτιωθεί και άλλο σιγα σιγά..

Προφανώς παίρνει πάρα πολλά χρήματα, ίσως παραπάνω από όσο πραγματικά αξίζει, και ίσως εκεί είναι αυτό που μας ξενίζει ή και το άγχος που βγάζει να δικαιολογήσει το συμβόλαιο του, αλλά πιστεύω θα την βρει την άκρη.

Έτσι και αλλιώς άμυνα ποτέ δεν ήταν καλός, ούτε δημιουργικά βοηθούσε παρά πολύ, ενώ και σε σουτ μέσης απόστασης δεν ήταν το αγαπημένο του. Αλλά οκ αν είχε και αυτά στο ρεπερτόριο του δεν θα έπαιζε τώρα Ευρώπη θα ήταν βασικός σε ομάδα NBA.

Αν ηρεμίσει λίγο και γίνει περισσότερο ουσιαστικός και με λιγότερο άγχος ειδικά προς το τέλος των αγώνων θα βελτιωθει και άλλο. Αλλά για μένα ακόμα και έτσι όπως παίζει μέχρι τώρα είναι το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη και πάει πάλι για χρόνια MVP.
Ο Σάσα με τον τρόπο που κινείται και τους χώρους που δημιουργεί βοηθάει πολύ περισσότερο απ όσο φαίνεται στη δημιουργία. Δες το πολύ απλό παράδειγμα στο τελεύταιο ματς με τον Παο. Ο Γουόκαπ έγραψε σε 4 συνεχόμενες επιθέσεις 4 ασσίστ. Μάντεψε χάρις σε ποιον.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Νοέμ 13, 2024 10:33 am

Κοιτάζω και τα στατιστικά του αγώνα και βλέπω μια χαρά ποσοστά, 50% στα δίποντα (εντάξει εδώ θα μπορούσαμε και καλύτερα),41,7% στα τρίποντα ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα η αίσθηση μου ήταν ότι είμασταν άστοχοι, ίσως γιατί χάσαμε αρκετά κοντινά καλάθια η ο τρόπος που η μπάλα χτυπούσε στο στεφάνι και έβγαινε.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Νοέμ 13, 2024 10:55 am

Όλοι οι παίκτες και το σταφ της ομάδας με κατεβασμένα τα κεφάλια μετα τη χάλια εμφάνιση.

Δηλώσεις Γκος μετά το ματς: "Δίνω τα εύσημα στους συμπαίκτες μου. Κάναμε υπέροχη εμφάνιση."
Είπε βέβαια και για το καλό mindset, αλλά....
High-end επικό τρολάρισμα!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Νοέμ 13, 2024 11:39 am

reignman έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 1:26 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 1:19 am
εδω η τυπισσα του σεφ με μαγιοο...οποιος θελει παταει με δικη του ευθυνη :D https://x.com/Reddefender77/status/1856 ... 83/photo/1

ο σασα εσκισε την φανελα του απο τα νευρα του..και στο ματς με τον παο σαν μαστουρωμενος ηταν στις δηλωσεις..εχει τρελο αγχος παροτι κανει καλα νουμερα..εχει βαλει πολυ πιεση στον εαυτο του χωρις λογο,καποιος πρεπει να τον ηρεμησει απο την ομαδα.
layup βαζει μονο.
κανα τριποντο που και που.
ειναι λες και εκτος απο τον αυχενα του να εχει στραβωσει και το χερι του.
Φέτος πάντως έχει μειώσει λίγο και τα τρίποντα. Επιχειρεί κάτι παραπάνω από 3,5 τρίποντα ανά αγώνα ενώ την τελευταία χρονιά του πριν φύγει για ΝΒΑ είχε γύρω στα 5,2. Από την άλλη βέβαια είναι αρκετά εύστοχος κοντά στο καλάθι είτε επειδή βγαίνει τετ-α-τετ και παίρνει πάσες πάρε-βάλε με τα cuts που κάνει είτε επειδή φαίνεται να έχει βελτιώσει λίγο και το παιχνίδι του όταν παίρνει την μπάλα στα 2-3 μέτρα, μπορεί να βάλει πλάτη τον αμυνόμενο αρκετές φορές.

Ακόμα και έτσι πάντως κάνει αρκετά καλή σεζόν μέχρι τώρα, όταν αρχίσει να βάζει και τα τρίποντα και από το 34% που είναι τώρα σταθεροποιηθεί κάπου κοντά ή λίγο κάτω από το 40%, θα αγγίξει το τέλειο που περιμένει ο Ολυμπιακός από αυτόν. Προς το παρόν πάντως, ακόμα κι αν δεν βελτιωθεί παραπάνω, είναι σίγουρα σε τροχιά ώστε να είναι ανάμεσα στα 2-3 φαβορί για MVP αν φτάσουμε μέχρι το Final-4.

O Walkup επίσης μετά την ήττα από την Μπάγερν φαίνεται να έχει γυρίσει τον διακόπτη και για μένα είναι ο πιο καθοριστικός (όχι απαραίτητα ο MVP, αλλά ο πιο καθοριστικός) παράγοντας για αυτό το 4-0. Τον βοηθάει ίσως πολύ ότι στο 2 και το 4 έχει παίκτες που τραβάνε αρκετά στο σκοράρισμα και έτσι δεν χρειάζεται να παίρνει 10 προσπάθειες ανά αγώνα. Νομίζω το έχει καταλάβει και ο Μπαρτζώκας και για αυτό σιγά-σιγά προσπαθεί να αποφεύγει να τον βάζει με παίκτες που στην επίθεση είναι διστακτικοί ή περιορισμένων δυνατοτήτων (Fall-Παπανικολάου).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Νοέμ 13, 2024 12:22 pm

Όντως μπήκαμε με νοοτροπία καφενείου τελικά. Εμφανίστηκαν οι ίδιες παθογένειες προηγούμενων παιχνιδιών. Ανανέωναν επιθέσεις και σκόραραν όποτε και όπως ήθελαν. Η περιφερειακή άμυνα ήταν για γέλια. Δεν λέω, παικταράς ο Maledon, αλλά εμείς τον κάναμε Kyrie Irving. Άλλος ένας στην λίστα με τα γρήγορα guard που μας γλεντάνε. Οι 92 πόντοι παθητικό από την προτελευταία ομάδα της κατάταξης νομίζω μιλάνε από μόνοι τους.

Ευτυχώς η ομάδα έχει την ποιότητα φέτος να μπορεί να πάρει τέτοια ματς από την επίθεσή της. Ένα άλλο θετικό είναι ότι ο Fournier δείχνει να σταθεροποιεί κάπως την απόδοσή του σε πολύ καλά επίπεδα. Σωστός και ο Β που τον έβγαλε για λίγο στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν ήταν εμφανώς κουρασμένος και τούβλαρε.

Βάρεσαν μπόλικα καμπανάκια χθες ευτυχώς. Αύριο το ματς θα ναι σαφώς πιο δύσκολο και χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση για να κερδίσουμε. Ευτυχώς και η Maccabi θα κουβαλάει κάποια κούραση από χθες.

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Νοέμ 13, 2024 12:27 pm

Μερικές παρατηρήσεις για το χθεσινο σε bullets:

- H ομαδα ακομα δεν ειναι ετοιμη και ακομα και οταν θα ειναι, πάλι ειναι πιθανο να κανει κακες ηττες (οπως παραλιγο να συμβει χθες) μιας και η συγκεκριμενη λιγκα δεν επιτρεπει τη παραμικρη χαλαρωση. Αυτο οχι απλα δε πειραζει αλλα ειναι μερος της διαδικασιας - ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπάρξουν οι πνευματικα κακες βραδιες σε θεωρητικα ευκολα ματς ωστε στη διαρκεια της σαιζον να λειτουργησουν ως σημειο αναφορας ("μη τη πατησουμε οπως τοτε" κλπ). Θυμιζω πως ακομα κι ο απολυτως dominant Ολυμπιακος του 22-23 εκανε κατι αδιανοητες ηττες απο το πουθενα χανοντας μεσα στο ματς διαφορες 20 ποντων.

- Η παρουσια του Φουρνιε (τον οποιο πλεον βλεπω να μιλαει και στα time out) ειναι ευλογια αυτη τη περιοδο γιατι, περαν του προφανους, δινει παραπλευρα οφελη σε μια ομαδα που ακομα ψαχνεται. Αφαιρει το βαρος της εκτελεσης απο τους περιφερειακους στο τελευταιο τριλεπτο (ολοι αυτον εψαχναν χθες), αφαιρει το αγχος του closer απο τον Σασα (που λεει ο λογος δλδ αλλα οκ, χωρις Φουρνιε, θα ειχε σκισει και το σωβρακο του χθες), βαζει την επιστροφη του Εβανς στη σωστη της διάσταση και μειωνει τον κακο "θορυβο" απο τους καλοθελητες. Δε τα λες και λιγα.

- Ο Μακισικ, μετα το εκρηκτικο ξεκινημα, μοιαζει πιο γηινος πλεον. Πρεπει καποια στιγμη να δουμε και εναν καλυτερο Παπ αλλιως θα υπαρχει θεματακι.

- Ποσο δε μου εχουν λειψει αυτα τα "καλοπροαιρετα" υστερογραφα του Μελαγιες. Μου θυμιζουν τη νονα στο Κωνσταντινου και Ελενης που ελεγε στον Ματινα "η Ελενη μου ειπε οτι σε συμπαθει πολυ παρ' ο,τι εισαι ηλιθια" κι οταν η Ματινα φρικαρε, της λεει "ε δεν ακουσες; μου ειπε οτι συμπαθει πολυ!". Καπως ετσι υποθετω πως και εμεις θα πρεπει να εστιασουμε στο ποσο κυριος ειναι ο Πητερς και οχι σε ο,τι υπονοειται ετσι; Μμμμμ εγω λεω οτι η ομαδα του Μπαρτζωκα εξακολουθει να εχει εχθρους, καποιοι ξεδιαντροποι και τους ξερουμε και καποιοι εκ των εσω, "καλοι φιλοι". Το νου μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τετ Νοέμ 13, 2024 12:52 pm

redcard έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 12:27 pm
Μερικές παρατηρήσεις για το χθεσινο σε bullets:

- H ομαδα ακομα δεν ειναι ετοιμη και ακομα και οταν θα ειναι, πάλι ειναι πιθανο να κανει κακες ηττες (οπως παραλιγο να συμβει χθες) μιας και η συγκεκριμενη λιγκα δεν επιτρεπει τη παραμικρη χαλαρωση. Αυτο οχι απλα δε πειραζει αλλα ειναι μερος της διαδικασιας - ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπάρξουν οι πνευματικα κακες βραδιες σε θεωρητικα ευκολα ματς ωστε στη διαρκεια της σαιζον να λειτουργησουν ως σημειο αναφορας ("μη τη πατησουμε οπως τοτε" κλπ). Θυμιζω πως ακομα κι ο απολυτως dominant Ολυμπιακος του 22-23 εκανε κατι αδιανοητες ηττες απο το πουθενα χανοντας μεσα στο ματς διαφορες 20 ποντων.

- Η παρουσια του Φουρνιε (τον οποιο πλεον βλεπω να μιλαει και στα time out) ειναι ευλογια αυτη τη περιοδο γιατι, περαν του προφανους, δινει παραπλευρα οφελη σε μια ομαδα που ακομα ψαχνεται. Αφαιρει το βαρος της εκτελεσης απο τους περιφερειακους στο τελευταιο τριλεπτο (ολοι αυτον εψαχναν χθες), αφαιρει το αγχος του closer απο τον Σασα (που λεει ο λογος δλδ αλλα οκ, χωρις Φουρνιε, θα ειχε σκισει και το σωβρακο του χθες), βαζει την επιστροφη του Εβανς στη σωστη της διάσταση και μειωνει τον κακο "θορυβο" απο τους καλοθελητες. Δε τα λες και λιγα.

- Ο Μακισικ, μετα το εκρηκτικο ξεκινημα, μοιαζει πιο γηινος πλεον. Πρεπει καποια στιγμη να δουμε και εναν καλυτερο Παπ αλλιως θα υπαρχει θεματακι.

- Ποσο δε μου εχουν λειψει αυτα τα "καλοπροαιρετα" υστερογραφα του Μελαγιες. Μου θυμιζουν τη νονα στο Κωνσταντινου και Ελενης που ελεγε στον Ματινα "η Ελενη μου ειπε οτι σε συμπαθει πολυ παρ' ο,τι εισαι ηλιθια" κι οταν η Ματινα φρικαρε, της λεει "ε δεν ακουσες; μου ειπε οτι συμπαθει πολυ!". Καπως ετσι υποθετω πως και εμεις θα πρεπει να εστιασουμε στο ποσο κυριος ειναι ο Πητερς και οχι σε ο,τι υπονοειται ετσι; Μμμμμ εγω λεω οτι η ομαδα του Μπαρτζωκα εξακολουθει να εχει εχθρους, καποιοι ξεδιαντροποι και τους ξερουμε και καποιοι εκ των εσω, "καλοι φιλοι". Το νου μας.
Προφανώς κάποιοι παίκτες που παίζουν λιγότερο θα στεναχωριούνται π.χ. Πίτερς, Ντόρσευ, Λαρετζάκης κλπ. άλλα το θέμα είναι πως το διαχειριζεσαι, ο Πίτερς που ανέφερες μου δίνει την εντύπωση ότι βγάζει ένα στιλ ''αφού είναι για το καλό της ομάδας είμαι και εγώ οκ'', ενώ ο Πετρούσεφ έβγαζε μια δυσφορία.

Ο Μακίσικ δεν γινόταν να συνεχίσει έτσι σε Beast Mode, αυτό έλειπε, θα κάνει καλά ματς, και άλλα όπως εχτές θα είναι αδιάφορος.

Και ο Παπ πρέπει να ανέβει κάποια στιγμή, δείχνει παντως κουρασμένος, επηρεάζουν και τα χρόνια που περνάνε όσο ναναι.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1525

Τετ Νοέμ 13, 2024 1:00 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 13, 2024 1:19 am
εδω η τυπισσα του σεφ με μαγιοο...οποιος θελει παταει με δικη του ευθυνη :D https://x.com/Reddefender77/status/1856 ... 83/photo/1
Πατησα γιατι ειμαι υπευθυνο ατομο :)

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1525

Τετ Νοέμ 13, 2024 1:21 pm

Επειδη οι παικτες μας τρολαρουν δυο βιντεακια που ειναι αμεσα συνδεδεμενα :D

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 13, 2024 2:55 pm

Σημαντική η νίκη αλλά νομίζω ότι σε ένα ακόμα ματς δειξαμε πόσο κακή αμυντικά ομάδα είμαστε (προς το παρόν, δεν ξέρω αν θα διορθωθεί). Βαριέμαι να κάτσω να κοιτάξω τα στατιστικά αλλά έχω την εντύπωση ότι στα μοναδικά ματς που δεν φάγαμε 50 πόντους σε ένα ημίχρονο ήταν μόνο με τις ισπανικές. Δεν το λες και πολύ θετικό. Και με τον Παο έγινε το ίδιο παρ όλο που βάλαμε και εμείς πολλούς και κερδίσαμε. Θεωρώ όμως ότι σε βάθος χρόνου ειδικά με τον Παο, αν τα παιχνίδια πηγαίνουν τόσο ψηλά εμείς έχουμε το μειονέκτημα. Και οι δύο ομάδες σούταραν εκπληκτικά αλλά αυτά τα ποσοστά και αυτή την επιθετική παραγωγή θεωρώ ότι ο Παο μπορεί να την πετύχει με μεγαλύτερη συνέπεια. Συνεπώς πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε την άμυνα. Έχουμε περισσότερο ταλέντο από πέρυσι αλλά όχι τόσο πολύ ώστα να ξεγελιόμαστε και να πιστεύουμε ότι θα παίνορυμε τα παιχνίδια από την επίθεση.
Τώρα γιατί αμυνόμαστε τόσο χάλια? Νομίζω η απάντηση είναι εύκολη αν δεις τα νούμερα που γράφουν όλα τα ποιντ γκαρντ απέναντι μας. Δεν κάνει μόνο ο πρώτος χειριστής career high αλλά πλέον και ο δεύτερος! Και γι αυτό δεν φταίει το αμυντικό μας γκαρντ (Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόσα) αλλά πιο πολύ ο ψηλός. Όποτε παίζουν ντροπ μας γαζώνουν και όποτε βγαίνουν δυναμικά τους περνάνε σα σταματημενους. Ποια είναι η λύση? Ας την βρει ο κόουτς.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”