Euroleague Round 27: Olympiacos vs Virtus Bologna 6/2/2026, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 07, 2026 3:18 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 2:40 pm
Γιουβαρλαkey ειναι ο τζοζεφ γιατι ειναι το γευστικο κλειδι της περιφερειας .

Ο μορρις ειναι το ζελεδακι του ροτεισον για επιδορπιο . Θα τον λεω
Gummy candy .

Μου αρεσουν γευστικα και οι δυο στο μενου που παρουσιαζει η ομαδα το τελευταιο διαστημα σε αντιθεση με τον ντελικανη που δεν τρωγεται με τιποτα .

ΥΓ : Το παραπανω ειναι χιουμοριστικο ποστ και ειναι προιον φαντασιας .
Το τελικο αποτελεσμα περιλαμβανει τοποθετηση προιοντος στον αντιπαλο . :)
"Λαχανοντολμάς" είχε πει κάποιο παιδί και μ' άρεσε. Αυτό με τα παρατσούκλια είναι ότι μένει ό,τι ειπωθεί πρώτο. "Γιουβαρλάκι" (Joseph)-"Λαχανοντολμάς" (Morris) λοιπόν για τους δύο.

Και τα δύο έχουν υδαρή υφή, σαν τα νερά που έχουνε από την απραξία. Οπότε, ναι έτσι λέω να πάει.

Ο Μόρις θα μπορούσε και "Μπουγάδας" συνειρμικά με το γνωστό πλυντήριο.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Φεβ 07, 2026 3:51 pm

Απολαυστική η ομάδα χτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αν πήγαινε με πατημένο το γκάζι μέχρι τέλους (προφανώς και δεν υπήρχε κανένας λόγος) ίσως να φτάναμε και κοντά στους 120 (νομίζω στο 25' είχαμε σκοράρει 80 πόντους...).

Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο εντυπωσίασε το bullying στον αντίπαλο. Νομίζω κάναμε κάτι τύπου 18-1 σερί.

Πολύ θετική η εικόνα και το αποτέλεσμα σε ένα must win παιχνίδι, που σε συνδυασμό με τις ήττες των άμεσων ανταγωνιστών μας δίνει και έναν "αέρα" για τις δύσκολες βραδιές που σίγουρα θα έρθουν.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Φεβ 07, 2026 3:55 pm

Sokos έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 3:51 pm
Απολαυστική η ομάδα χτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αν πήγαινε με πατημένο το γκάζι μέχρι τέλους (προφανώς και δεν υπήρχε κανένας λόγος) ίσως να φτάναμε και κοντά στους 120 (νομίζω στο 25' είχαμε σκοράρει 80 πόντους...).

Ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο εντυπωσίασε το bullying στον αντίπαλο. Νομίζω κάναμε κάτι τύπου 18-1 σερί.

Πολύ θετική η εικόνα και το αποτέλεσμα σε ένα must win παιχνίδι, που σε συνδυασμό με τις ήττες των άμεσων ανταγωνιστών μας δίνει και έναν "αέρα" για τις δύσκολες βραδιές που σίγουρα θα έρθουν.
Για 120+ ήταν κανονικά, συμφωνώ. Αλλά, φαντάζεσαι αν είχαμε κάνα τράβηγμα από κάνα παίκτη τι θα λέγαμε τώρα; Και πολύ τους κράτησε τους βασικούς μέσα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Φεβ 07, 2026 3:56 pm

Σε ένα δύο μήνες αν δεν είναι και οι δύο σε καλή σωματική κατάσταση είναι αντί επαγγελματίες πάντως .. Δεν γίνεται να παίρνουν τόσα λεφτά και να μην μπορούν να κάνουν μια απλή διατροφή

Πάντως ότι ο τζοσεφ είναι για 3ος δεν το ξέρουμε .. μακάρι να είναι οι άλλοι δύο καλύτεροι του δλδ αλλά και λεφτά πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν όλοι .. Εγώ προσωπικά τον μορις περιμένω , το γιουβαρλάκι είναι καρμπόν ο γουοκαπ.. δεν είναι ο παίκτης να πάρει ματς πάνω του αν χρειαστεί

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”