Εννοείς τη βάσκισσα Ελένη Λουκά;t0ny3 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 10:58 pmEιναι χρονια πισω απο τους εκφωνητες. Καθε χρονο τα ιδια.
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ic/3559232
Euroleague 2026-27, Round 1 : Kosner Baskonia vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τι οριακά, δεν παλεύετε ρε συ. Mute και τέλοςCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:01 pmΝαι αλλά είναι οριακά unwatchable το ματς εξαιτίας της .
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε χάσει πολλά ριμπάουντ στην άμυνα. Ο Jones σε κάποιες φάσεις είναι τόσο χαλαρός πίσω σαν να παίζει φιλικό παιχνίδι. Επιθετικά προσπαθεί πάρα πολύ πάντως, αν και νομίζω αγχώνεται να δείξει ότι δεν πρέπει να μείνει 3ος στο rotation.
Montero είναι σούπερ γιατί έχει πολύ καλό και εκρηκτικό πρώτο βήμα και όταν οι αντίπαλες άμυνες εστιάζουν στην off-ball κίνηση του Fournier ή/και του Dorsey, μπορεί να τους πιάσει στον ύπνο. Δεν κολώνει πουθενά.
Montero είναι σούπερ γιατί έχει πολύ καλό και εκρηκτικό πρώτο βήμα και όταν οι αντίπαλες άμυνες εστιάζουν στην off-ball κίνηση του Fournier ή/και του Dorsey, μπορεί να τους πιάσει στον ύπνο. Δεν κολώνει πουθενά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εύκολη νίκη για την ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο. Το μόνο αρνητικό στο ματς ήταν η γνωστή κυρία που φωνάζει και οι τσιρίδες της περνούσαν μέσα από τον μικρόφωνο του Joe Arlauckas. Ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν ανυπόφορη. Να πει πως έπαιζε καλά η Μπασκόνια, πάει στα κομμάτια, αλλά με τέτοιο ρόστερ τι περίμενε η συγκεκριμένη;
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Να με συμπαθάς, αλλά μέτρια επίθεση σε ματς εκτός έδρας που βάλαμε 106 πόντους? Ναι οκ στην άμυνα δεν είμασταν καλοί, αλλά είναι πρεμιέρα, εκτός έδρας και ουσιαστικά είχαμε κερδίσει το ματς από το ημίχρονο, οπότε ε δεν δεν παίξανε και τρομερή άμυνα αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:23 pmΚουρασε η κυριουλα με τις φωνες. Ημαρτον.
Κατα τα λοιπα η ομαδα χρειαζεται πολλη δουλεια.
Το μονο που μου αρεσε ηταν η προσωπικη ποιοτητα αρκετων παικτων τουλαχιστον στην επιθεση. Και η προσπαθεια να παιξουμε πιο γρηγορα. Ομαδικη λειτουργια στην αμυνα κακιστη, στην επιθεση μετριοτατη.
Σίγουρα θέλουμε δουλειά, κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά σήμερα ήταν καλή βραδιά και ένα δείγμα τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα όταν στρώσει.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατά περιόδους διαστημικό μπασκετ. Η ομαδα μπορεί να παίξει τρομακτικό uptempo παιχνίδι με τους Μοντέρο Σασα και Ντορσει
Εγω θα πω τι δε μου άρεσε. Δεν θα πω για την άμυνα. Σε παιχνίδι που οι κατοχες και ο ρυθμός πήγαν εκεί που πήγαν δεν με πειράζει που φάγαμε στο 1ο 7λεπτο 5-6 μαζεμένα τριποντα.
Δεν μου άρεσαν τα 4+3 λαθη των CMM-Montero. Ηταν λαθη βιασύνης. Ναι στο up tempo ρυθμο, αλλα μην πουλάμε τη μπαλα....
Εγω θα πω τι δε μου άρεσε. Δεν θα πω για την άμυνα. Σε παιχνίδι που οι κατοχες και ο ρυθμός πήγαν εκεί που πήγαν δεν με πειράζει που φάγαμε στο 1ο 7λεπτο 5-6 μαζεμένα τριποντα.
Δεν μου άρεσαν τα 4+3 λαθη των CMM-Montero. Ηταν λαθη βιασύνης. Ναι στο up tempo ρυθμο, αλλα μην πουλάμε τη μπαλα....
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Νόβα που το βλέπω εγώ ακουγοταν ελάχιστα, αν δεν το αναφέρατε δεν θα το είχα προσέξει καν.mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:26 pmΕύκολη νίκη για την ομάδα όπως ήταν αναμενόμενο. Το μόνο αρνητικό στο ματς ήταν η γνωστή κυρία που φωνάζει και οι τσιρίδες της περνούσαν μέσα από τον μικρόφωνο του Joe Arlauckas. Ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν ανυπόφορη. Να πει πως έπαιζε καλά η Μπασκόνια, πάει στα κομμάτια, αλλά με τέτοιο ρόστερ τι περίμενε η συγκεκριμένη;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο