2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 12, 2021 10:55 pm

prime7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 10:47 pm
Αν και γουστάρω Ντορσει πολύ με εκνευρίζει ότι περιμένουμε 2 μήνες να μας απαντήσει. Θα έπρεπε να του είχαν βάλει ένα Deadline μέχρι 20 Ιούλη ας πούμε. Θα περιμένουμε μέχρι τέλη Αυγούστου ??? Και αν στο τέλος φάμε άκυρο τι Θα γίνει? Χιλιαρντ κτλπ εμάς θα περιμένουν?
Αν φάμε άκυρο από τον Τάιλερ τότε θα πάμε με τον Χ ( Χίλιαρντ, πες) και τον Κάρτερ. Γι΄αυτό κοιτάζει 2ρια που να μπορούν να παίξουν σε χαμηλό σχήμα στο 3. Για να είναι οκ στο 2 αν δεν έρθει ο Κάρτερ* αλλά και να τους παντρέψει μαζί αν έρθει τελικά ο Τάιλερ.

Αμ, πως, ο Μπαρτζώκας. :wink:

* Ο Τάιλερ εννοούσα. Μπέρδεψα τον Τάιλερ με τον Κάρτερ ενώ σε κάποιο ποστ έβαλα και τον Πάρκερ (Βιλερμπάν) στην κουβέντα. Που πας ρε Καραμήτρο; :P ΘΑ μπερδευτείς.

Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1914
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:06 pm

Πάντως το λογικό έτσι όπως στήνεται η ομάδα θα ήταν ένας σουινγκμαν να τα στάζει και δατς ιτ

2-3αρο όμως ε ; όχι δύο που ευχόμαστε να τραβήξει και στο τρία

Θέλετε και Έλληνα συμπληρωματικο ψηλό; Αντε καλά μέχρι εκεί

Δηλαδή

Σλουκ
Γουολκαπ
Λουντζης
Μακισικ
Λαρε
Μεταγραφαρα
Παπ
Βεζε
Πριντ
Λιβιο
Φάλ
Μάρτιν
Αντετο

1
1 Εικόνα
Pointgod

senior
Reactions: 129

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:16 pm

Χιλλιαρντ-Μακισσικ-Λαρυ αντί για Μακισικ-Τζενκινς-Λαρυ παραείναι αισιόδοξο χαχα

Αν μπορείς να πάρεις Χιλλιαρντ φτηνά, δεν περιμένεις Ντορσευ. Βασικό SG της Τσσκα τα δυο τελευταία χρόνια, με ακόμα μια καλή σεζόν στη Βασκονια, χώρις τραυματισμούς, 28 ετών. Μικρός είναι ακόμα ο Ντορσευ, ας έρθει αργότερα.

Θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση να μην πάει Μακάμπι ή να μην πάρει μεγάλο συμβόλαιο από Ουνιξ, Λοκο ο Χιλλιαρντ, δεν υπάρχει SG με καλύτερο βιογραφικό στην αγορά της Ευρωλιγκας αυτή τη στιγμή. Ούτε καν κοντά.

Θα είναι έκπληξη μεγαλύτερη και από Ουοκαπ.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:17 pm

Το έχεις ξαναπροτείνει κι είχα συμφωνήσει με μοναδική υποσημείωση το ελληνικό διαβατήριο και την ηλικία του Τάιλερ που ευνοούν τη δόμηση ενός "κορμού".

Αν πηγαίναμε για έναν τέτοιο παίκτη θα ήταν πιο λειτουργικό. Μαζί σου.

Αλλά θα πρέπει να ήταν καλύτερος απ' όσους έχουν κουβεντιαστεί και να έχει και σουτ.
Για πες κάποιον. Πλην του Χίγκινς. :) Εμένα από Ευρώπη δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό. Εσύ που είσαι και ΝΒΑ τύπος;

@pointgod. Τον Γουόκαπ τον ήθελε (επισήμως) η Μακάμπι. Ενώ γράφτηκε από όλα τα σοβαρά ΜΜΕ της Ευρώπης ότι τον προσέγγισε κι η Έφες. Αφήνω την Αρμάνι έξω που κάποια στιγμή είχε γραφτεί κι αυτή, γιατί παίζει να ήταν και μούφα.

Τον Χίλιαρντ ποια μεγάλη/πλούσια ομάδα τον θέλει;
Σοβαρό συν τα 2 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ και για μένα είναι αναβιθμασάρα. Δεν το κουβεντιάζω. Τον υπογράφουμε και χαίρομαστε. Αλλά η αλήθεια να λέγεται. Φέτος δεν πήγε καλά και στο λέω εγώ που τον έχω υπερασπιστεί από την απόλυτη απαξία εδώ στο φόρουμ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Δευ Ιούλ 12, 2021 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:20 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 11:16 pm
Χιλλιαρντ-Μακισσικ-Λαρυ αντί για Μακισικ-Τζενκινς-Λαρυ παραείναι αισιόδοξο χαχα

Αν μπορείς να πάρεις Χιλλιαρντ φτηνά, δεν περιμένεις Ντορσευ. Βασικό SG της Τσσκα τα δυο τελευταία χρόνια, με ακόμα μια καλή σεζόν στη Βασκονια, χώρις τραυματισμούς, 28 ετών. Μικρός είναι ακόμα ο Ντορσευ, ας έρθει αργότερα.

Θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση να μην πάει Μακάμπι ή να μην πάρει μεγάλο συμβόλαιο από Ουνιξ, Λοκο ο Χιλλιαρντ, δεν υπάρχει SG με καλύτερο βιογραφικό στην αγορά της Ευρωλιγκας αυτή τη στιγμή. Ούτε καν κοντά.

Θα είναι έκπληξη μεγαλύτερη και από Ουοκαπ.
Στο τρία παίζει όμως; Δύσκολα . Ούτε ο Σακ που τον είδα τριάρι σε ένα ποστ του γιουροχουπς

Είναι ένα θέμα κατά την γνώμη μου

Δεν έχω θέμα με τον Χιλιαρντ έχω θέμα με την θέση δηλαδη

0
Pointgod

senior

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:27 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 10:55 pm
prime7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 10:47 pm
Αν και γουστάρω Ντορσει πολύ με εκνευρίζει ότι περιμένουμε 2 μήνες να μας απαντήσει. Θα έπρεπε να του είχαν βάλει ένα Deadline μέχρι 20 Ιούλη ας πούμε. Θα περιμένουμε μέχρι τέλη Αυγούστου ??? Και αν στο τέλος φάμε άκυρο τι Θα γίνει? Χιλιαρντ κτλπ εμάς θα περιμένουν?
Αν φάμε άκυρο από τον Τάιλερ τότε θα πάμε με τον Χ ( Χίλιαρντ, πες) και τον Κάρτερ. Γι΄αυτό κοιτάζει 2ρια που να μπορούν να παίξουν σε χαμηλό σχήμα στο 3. Για να είναι οκ στο 2 αν δεν έρθει ο Κάρτερ* αλλά και να τους παντρέψει μαζί αν έρθει τελικά ο Τάιλερ.

Αμ, πως, ο Μπαρτζώκας. :wink:

* Ο Τάιλερ εννοούσα. Μπέρδεψα τον Τάιλερ με τον Κάρτερ ενώ σε κάποιο ποστ έβαλα και τον Πάρκερ (Βιλερμπάν) στην κουβέντα. Που πας ρε Καραμήτρο; :P ΘΑ μπερδευτείς.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Καρτερ. Αν δεν είχε αποσυρθεί ο Σπανουλης , θα έμενε σαν 7ο γκαρντ, Λαιτι στο 3 και τέλος. Τώρα αν έρθει παίκτης στο 2, δεν χωράει. Προμηθέα να παίξει eurocup να στρώσει.

Θα πάρουμε και παίκτη στο 3-4, Χιλλιαρντ/Χολινς/Σιλευ κτλ δεν μπορούν να μαρκάρουν Παπαπετρου-Χεζονια, ούτε οι Μακισσικ-Λαρυ, αποκλείεται να μην το βλέπει ο Μπαρτζωκας αυτό.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:33 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 11:27 pm

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνει ο Καρτερ. Αν δεν είχε αποσυρθεί ο Σπανουλης , θα έμενε σαν 7ο γκαρντ, Λαιτι στο 3 και τέλος. Τώρα αν έρθει παίκτης στο 2, δεν χωράει. Προμηθέα να παίξει eurocup να στρώσει.
Τον Κάρτερ τον έχουμε πάρει πριν αποσυρθεί ο Σπανούλης, ο οποίος δεν το αποφάσισε σε λίγες ώρες όύτε σε λίγες μέρες, ούτε σε λίγες βδομάδες. Τέτοια πράγματα δεν μαδάς τη μαργαρίτα για να τα αποφασίσεις. :wink:

Ο Κάρτερ τι είναι για να στρώσει; Αμάξι;
Βρε μπας κι είσαι μονιμάς στον στρατό και σου έχει μείνει από κει το στρώσιμο (νέων); :P

Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:37 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 11:17 pm
Το έχεις ξαναπροτείνει κι είχα συμφωνήσει με μοναδική υποσημείωση το ελληνικό διαβατήριο και την ηλικία του Τάιλερ που ευνοούν τη δόμηση ενός "κορμού".

Αν πηγαίναμε για έναν τέτοιο παίκτη θα ήταν πιο λειτουργικό. Μαζί σου.

Αλλά θα πρέπει να ήταν καλύτερος απ' όσους έχουν κουβεντιαστεί και να έχει και σουτ.
Για πες κάποιον. Πλην του Χίγκινς. :) Εμένα από Ευρώπη δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό. Εσύ που είσαι και ΝΒΑ
15 χρόνια στο φόρουμ έχω χτενισει λίστες φριεΐτζεντ δεν φαντάζεσαι.

Απλά τελευταία έχω κόψει λόγω κρίσης.

Θα ψάξω να σου πω .

Το θέμα είναι τι δίνουμε όμως. Ο Μακλεμορ πχ ακούω ότι δεν θα βρει καλό συμβόλαιο φέτος. Το χουμε ; Μπολοκς

Οπότε πάρε Μούσα και αν σου βγει σου βγήκε δεν πάμε και για Φ4 αλλωστε

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:40 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιούλ 12, 2021 11:37 pm

15 χρόνια στο φόρουμ έχω χτενισει λίστες φριεΐτζεντ δεν φαντάζεσαι.

Απλά τελευταία έχω κόψει λόγω κρίσης.

Θα ψάξω να σου πω .

Το θέμα είναι τι δίνουμε όμως. Ο Μακλεμορ πχ ακούω ότι δεν θα βρει καλό συμβόλαιο φέτος. Το χουμε ; Μπολοκς

Οπότε πάρε Μούσα και αν σου βγει σου βγήκε δεν πάμε και για Φ4 αλλωστε
Εγώ το διαβάζω τα τελευταία 10 χρόνια το φόρουμ. Από τότε που πήραμε τον Χάινς που ήταν κοντός για 4ρι. :wink: Μου πήρε κανά 2ρι και κάτι χρόνια να γράψω.
Τις θυμάμαι κάποιες από τις προτάσεις σου. Άπό το 11 και μετά τουλάχιστον.
Περιμένουμε και τώρα, να αδειάζει το μυαλό από τα υπόλοιπα που έχουμε εμείς οι μεγάλοι άνθρωπες. :)

Άβαταρ μέλους
berry

champion

Δευ Ιούλ 12, 2021 11:48 pm

Δεν είναι πια όπως ήταν τα πράγματα ρε.

Όταν πρότεινα τσιλι κλειζα μπορούσαμε, πλέον δεν.

Και όχι μονο εμείς. Γενικώς. Το ΝΒΑ έχει ξεφύγει μισθολογικα

Πλέον παίκτες στυλ Μακ ,Ντανιελς κλπ είναι το ταβάνι δυστυχως

2
2 Εικόνα
Pointgod

senior

Τρί Ιούλ 13, 2021 12:01 am

@basket72 συμφωνω, εκανε κακη σεζον, ειδικα αφοτου εγινε το σκηνικο με Τζειμς, παρολο που θα περιμενε κανεις το αντιθετο. Οπως και οτι εχουν κλεισει στη θεση 2 οι μεγαλες ομαδες, αλλιως 900 ο Χιλλιαρντ, 1εκ λεει ο Χολινς, 1.1 ο Λοιντ, δεν εχει λογικη. Οι αφοι για σιγουρο παικτη τα δινουν πιστευω, αν κατεβει λιγο μπορει να γινει η εκπληξη.

Βομβα για τα δεδομενα του Ολυμπιακου των τελευταιων ετων, μαζι με Ουοκαπ (μινι βομβα και αυτη, δεν εδινα ουτε 1%, περιμενα Ουολντεν το πολυ).

1.96, 100 κιλα, οχι σαν τον Χολινς μιση μεριδα :roofl:

Απιθανο το θεωρω. Πιο πιθανο να κανουν προσυμφωνο με Ντορσευ, που θα βρει ομαδα ΝΒΑ και θα μεινει στο τελος ο Καρτερ :welcome:

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 13, 2021 12:32 am

Pointgod έγραψε:
Τρί Ιούλ 13, 2021 12:01 am
@basket72 συμφωνω, εκανε κακη σεζον, ειδικα αφοτου εγινε το σκηνικο με Τζειμς, παρολο που θα περιμενε κανεις το αντιθετο. Οπως και οτι εχουν κλεισει στη θεση 2 οι μεγαλες ομαδες, αλλιως 900 ο Χιλλιαρντ, 1εκ λεει ο Χολινς, 1.1 ο Λοιντ, δεν εχει λογικη. Οι αφοι για σιγουρο παικτη τα δινουν πιστευω, αν κατεβει λιγο μπορει να γινει η εκπληξη.

Βομβα για τα δεδομενα του Ολυμπιακου των τελευταιων ετων, μαζι με Ουοκαπ (μινι βομβα και αυτη, δεν εδινα ουτε 1%, περιμενα Ουολντεν το πολυ).

1.96, 100 κιλα, οχι σαν τον Χολινς μιση μεριδα :roofl:

Απιθανο το θεωρω. Πιο πιθανο να κανουν προσυμφωνο με Ντορσευ, που θα βρει ομαδα ΝΒΑ και θα μεινει στο τελος ο Καρτερ :welcome:
ΛΟγικά όσα λες (μιλώντας πάντα για ξένους παίκτες) κι ας εκτιμώ ότι δεν θα γίνουν έτσι ακριβώς. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα πέφτω έξω, άλλωστε. :)

@ berry σωστά όσα γράφεις για το άνοιγμα ψαλίδας με το ΝΒΑ. Δύσκολα τα πράγματα. Οπότε πας με καλό μάτι ( Άλμπα, Ζαλγκίρις, Μπάγερν, Μπασκόνια) και αρκετή τύχη. Εγώ από Κίνα μεριά θα έπαιρνα τον Ντεζ Γουέλς, άλλοτε ¨κίλλερ¨της Δόξας Λευκάδας. Στο είχα ξαναπεί τότε που είχε σκάσει το θέμα με τους ξένους υπό διωγμό στ CBA.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:21 am

1-2: σλουκας-ουοκαπ-λαρε-λουντζης-καρτερ-ντορσει ή μεταγραφή
2-3: παπ-μακισικ-μεταγραφη
4: βεζε-πρι-σαρλς
5: φαλ-μαρτιν-κωστας

ειναι 15 ατομα. ποιος θα ναι εκτος αποστολης σχεδον σε καθε ματς; ο κωστας γιατι να ερθει ως 6ος ψηλος και να μην παίζει καθολου παρα μινο δεκαλεπτα α1? εκτος αν φυγει ο γαλλος.

εγω θεωρω οτι αλλη μια μεταγραφη θα κανετε και τελος, εκτος αν δεν παρετε καρτερ και ο παπ δεν ειναι ακομα ετοιμος σε αυτη την περιπτωση θα παρετε δυο παικτες.

εκτος αν ο κωστας θελει να ρθει για 6ος ψηλος και χασει αλλη μια χρονια... σε μας που δεν εχουμε ελληνες και δεν εχουμε ψηλους να το καταλαβω να ρθει, αλλα σε σας που εισαστε πληρεις δεν εχει νοημα.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:33 am

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Ιούλ 13, 2021 1:21 am
1-2: σλουκας-ουοκαπ-λαρε-λουντζης-καρτερ-ντορσει ή μεταγραφή
2-3: παπ-μακισικ-μεταγραφη
4: βεζε-πρι-σαρλς
5: φαλ-μαρτιν-κωστας

ειναι 15 ατομα. ποιος θα ναι εκτος αποστολης σχεδον σε καθε ματς; ο κωστας γιατι να ερθει ως 6ος ψηλος και να μην παίζει καθολου παρα μινο δεκαλεπτα α1? εκτος αν φυγει ο γαλλος.

εγω θεωρω οτι αλλη μια μεταγραφη θα κανετε και τελος, εκτος αν δεν παρετε καρτερ και ο παπ δεν ειναι ακομα ετοιμος σε αυτη την περιπτωση θα παρετε δυο παικτες.

εκτος αν ο κωστας θελει να ρθει για 6ος ψηλος και χασει αλλη μια χρονια... σε μας που δεν εχουμε ελληνες και δεν εχουμε ψηλους να το καταλαβω να ρθει, αλλα σε σας που εισαστε πληρεις δεν εχει νοημα.
Δεν έχεις άδικο για τον Κώστα, αλλά αν του δίνει ο Ολυμπιακός αρκετά πιο πολλά χρήματα και 5ετές συμβόλαιο, γιατί να μην τον προτιμήσει; Ή μήπως δεν ξέρει κι αυτός ότι θέλει δουλειά για να πιάσει στην Ευρωλίγκα;
Σίγουρα πάντως μαζεύονται πολλοί παίκτες. Από την άλλη όταν σου παρουσιάζεται η ευκαυρία να κλείσεις Ταίλερ και Κώστα δοθέντος του συνδυασμού ηλικίας/διαβατηρίου, ε, το κάνεις το απονενοημένο.

Κατά τ' άλλα κι απαντώντας- δια της πλαγίου- στο σωστό δίλημμα που έχει ξαναθέσει ο Berry για το αν θέλουμε έναν παικταρά στο 2-3 ή πιο πολλούς και λιγότερο καλούς (ποιότητα vs ποσότητα) εγώ θα προτιμούσα ένα γαλλικό δίδυμο σε 2 παραλλαγές. Ή Μπουτέιγ- Κορντινιέ ή το Κορντινιέ-Γ. Χάουαρντ. :dribble: Λάθος τόπικ, μιας και είναι πρόταση. :sorry:

* Τώρα το είδα. Παίζει πολύ (το έγραψα και πιο πάνω) να δανείσουμε τον Κάρτερ αν δεν κάτσει το ΝΒΑ στον Τάιλερ. Οπότε είναι + 2 παίκτες στο 2 και το 3 σε σχέση με αυτούς που έχουμε τώρα. Σε κάθε περίπτωση. Εκτός κι αν κόψουν άλλον παίκτη από τον Κάρτερ στην περίπτωση που μας προσγειωθεί ο Τάιλερ προς τα τέλη Αυγούστου. Μέιον ένας παίκτης δηλαδή από αυτούς που έβγαλες. Κι αν πηγαίναμε για 3-4ρι δίπλα σε Τάιλερ ή Κάρτερ τότε δεν θα χρειαζόταν ούτε ο Ζαν Σαρλ. Μέιον 2 παίκτες. :wink:

Pointgod

senior

Τρί Ιούλ 13, 2021 1:48 am

εχει πολλες ευκαιριες απο Κινα,. Απο Ντεντμον που ηθελε ο Μπαρτζωκας αντι του Χαρισον (αλλα ηταν ακριβος), μεχρι τον Φογκ που ηθελε παλιοτερα. Αρκετα κομπο σκορερ, αλλα και καθαρα 2αρια.

Και στο 3 εχει επιλογες, ενω ολο και καποιο καλο SF θα κοπει απο ΝΒΑ, αλλα ο προπονητης μοιαζει να θελει αποκλειστικα παικτες με εμπειρια Ευρωλιγκας. Ρισκο να σου βγουν Φριντετ ολοι αυτοι, ειναι αστειο το πρωταθλημα εκει.

Χιλλιες φορες Χιλλιαρντ.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”