2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2279
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 07, 2023 10:35 am

Νοξ και Ιμπακα

Αντε και με μακρουντερ ,Γκάμπριελ συμβιβάζομαι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 07, 2023 10:53 am

yorgos έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 4:03 am
georbap έγραψε:
Κυρ Αύγ 06, 2023 10:20 am
Να πω και εγώ την αμαρτία μου. :sorry:
Αν ο coach έχει αποφασίσει να βάλει στο ρόστερ έναν "καμικάζι αυτοκτονίας" , στην προκειμένη θα προτιμούσα Ντουέιν Μπέικον.
Νεότερος, ψηλότερος, σκόρερ ανάλογου επιπέδου Τζέιμς και σίγουρα υπογράφει με λιγότερα.
O Tζέιμς είναι πολύ καλός αμυντικός. Ο Μπέικον ανύπαρκτος. Μιλάμε για το μαύρο Φριντέτ, μόνο που κάνει και υποδείξεις στους συμπαίκτες του.
Διαφωνώ Γιωργαρε. Ο Τζειμς είναι κακός αμυντικός κατά τη γνώμη μου. Στον ημιτελικό με τη Μονακό παίζει σχεδόν όλα τα κοψίματα να ήταν στην πλάτη του. Σαφώς και έχει τα προσόντα και το iq να παίξει άμυνα αλλά νομίζω του λείπει η διάθεση πλέον. Καταναλώνει και πολλή ενέργεια μπροστά όποτε κλέβει αρκετά πίσω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Αύγ 07, 2023 11:17 am

Όλοι μας μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά ας αφήσουμε τον Ολυμπιακό μας και το μπάσκετ να μας ενώσει.

Ναι, ο James πιστεύω μπορεί να μετατραπεί σε πυρηνικό όπλο με τον κόουτς B. Για να κάνουμε το μεταγραφικό ντεμαράζ που θέλουμε, παίκτης τύπου James είναι το απόλυτο ελάχιστο. Από James και πάνω λοιπόν.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 07, 2023 12:41 pm

Όσο δεν γίνεται κίνηση για παίχτη και δεν ακούγεται τίποτα προκαλείται ένας εκνευρισμός στους οπαδούς!

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 07, 2023 12:55 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 12:41 pm
Όσο δεν γίνεται κίνηση για παίχτη και δεν ακούγεται τίποτα προκαλείται ένας εκνευρισμός στους οπαδούς!
Εγώ πάντως έχω αγκαλιάσει την ησυχία και παραμένω έτοιμος να γίνει ξαφνικά κάποια ανακοίνωση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Αύγ 07, 2023 2:25 pm

Καμία κωλοτουμπα. Αυτά που ποσταρουν είναι αληθείες
1) ο Πίτερς ανύπαρκτος, δε το λέω εγώ, η στατιστική το λέει. Όλο το καλοκαίρι διαβάζω προσευχές από τους υβριστές μου ότι θα κάνει στεπ απ. Αυτό είναι το επιχειρημα τους
Στα ματς στα οποία έλειψε ο Βεζένκοφ ήταν πολύ καλός. Ε φέτος θα λείψει ο Βεζένκοφ :D . Επίσης στους τελικούς έδειξε ότι μπορεί στα κρίσιμα. Είναι κάτι παραπάνω από προσευχή, σε συνδυασμό με τον πρότερο βίο του ως βασικός. Δεν ξέρουμε πως θα βγει, αλλά μάλλον λογική σκέψη κι όχι προσευχή είναι ότι θα μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα. Κι εγώ ενστάσεις για το τι θα κάνει στο 3.
2) ο κάναν ανύπαρκτος .πιρ 3,5 . έκανε 3-5 μεγάλα παιχνιδια και ολοι ξεχνάνε την ανυπαρξία του στα υπόλοιπα.4,5 πόντοι, 0,9 ασίστ για ο,8 λάθη παίκτης 1,83 ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αναγνώρισα όμως την αμυντική του προσπάθεια και τη στάση του στην ομαδα
Ο άνθρωπος ήταν πολύ καλός στο Φ4 (εξαιρετικός στον τελικό) και πολύ καλός στους τελικούς, δε διώχνεις τέτοιο παίκτη.
3) Ολη μπασκετική Ελλάδα κατέκρινε το ροτεισον με εξελακι του Μπαρτζώκα , ανεξάρτητος της πορείας του αγώνα. Κι ότι αυτό κόστισε ήττες. Φυσικά κι εγώ έκανα την κριτική αυτή
Νίκες δε "στοίχισε"; Γιατί η ομάδα βγήκε 1η στη ρέγκιουλαρ, έχασε το ευρωπαϊκό για ένα σουτ και πήρε τους τίτλους στην Ελλάδα. Μιλάμε για σούπερ επιτυχημένη σεζόν κι αν σε διαβάζει κανείς θα νομίζει ότι δε μπήκε στα πλέι οφ. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες χρονιές που έχει παρουσιάσει ποτέ ευρωπαϊκή ομάδα.
4) ο γουοκαπ έχει ασταθές σουτ. Μόνο εγώ το λέω;;;; Σε πολλά τελειώματα αγώνων ήταν απών . Ψέμα είναι;;;
Καλά απών δεν είναι ποτέ, επειδή ειδικά στο πίσω κομμάτι είναι πάντα εκεί. Ασταθές σουτ έχει, λίγοι είναι οι παίκτες με σταθερό, δεν παίρνεις το Γουόκαπ γι αυτό.
5) Γενικά οι περυσινες μεταγραφές ,ειπα, δε βοηθισαν, ψέμα κι αυτό;;;
Κάποιες τις περιμέναμε καλύτερες, το οποίο αυτομάτως σβήνεται επειδή η ομάδα έκανε σεζόν-ονείρωξη. Δηλαδή όχι μόνο δε χρειαζόταν κάτι καλύτερο, αλλά αν εμφανιζόταν μπορούσε να λειουργήσει και ανασταλτικά.
6) Από το Μάρτη και μετά η ομάδα έκατσε. Από το μυαλό μου το έβγαλα;
Ήταν χειρότερη σε σχέση με την εξωφρενική της πορεία στην αρχή, δεν έχει και το ροτέισιον των 15 παικτών που έχουν άλλες με τριπλάσιο μπάτζετ και φυσικά ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών ανέβηκε. Έφτασε τελικό κι έχασε για 2 εκατοστά, πηρε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Ας "ξανακάτσει" κι ας φέρει τέτοιες επιδόσεις είναι η απάντηση, μακάρι να "καθόταν" έτσι κι η δική μου ομάδα.
7)Είπα, ο Σλούκας κατά περιόδους πολύ καλος,αλλά γενικά μέτριος . Ψέμα;
Εντάξει μέτριο δεν το λες! Αλλά συμφωνώ ότι δεν είναι τοπ-5 στη θέση του που διαβάζω, για μένα ούτε τοπ-10 και σίγουρα ανωμλία των εποχών να πληρώνεται στη δύση της καριέρας του όσα παίρνει ο Μίσιτς.
8) Είπα , χωρίς τις ανελπιστες αποδόσεις των λαρε,Μπλάκ ο Μπαρτζώκα θα είχε πρόβλημα. Ψέμα κι αυτό;
Αν δεν είχαν αυτοί "ανέλπιστα" καλές αποδόσεις τότε μπορεί να ήταν ανέλπιστα καλοί ο Μπολομπόι κι ο Πίτερς. Μας λες δηλαδή "αν δεν καθόταν κανένας παίκτης στο Μπαρτζώκα θα βλέπατε πόσο χάλια θα πηγαίναμε". Κι αν πάθαιναν όλοι γρίπη δε θα κατεβαίνατε στον τελικό, ε και; Μου αρέσει που το "ανέλπιστα" θετικό το εκλαμβάνεις ως τύχη ενώ το "ανέλπιστα" αρνητικό ως αποτυχία του Μπαρτζώκα. Βρέξει-χιονίσει άσχημα τα πήγε, τώρα πως βγήκε 2ος Ευρώπη κανείς δεν το καταλαβαίνει.
9) Είπα ότι ο ΠΑΟ θα μας κόντραρε στους τελικούς. 3-1 τελείωσε με τον ΠΑΟ να παίζει με 4 ξένους. Αυτό όντως δε το έλαβα υπόψη
Νομίζω λίγοι περίμεναν να μην κοντράρει καθόλου ο Παναθηναϊκός, ειδικά μετά από Φ4 ξέρουμε όλοι ότι οι ομάδες σβήνουν. Τελικά ο Παναθηναϊκός έχασε με 30+ πόντους διαφορά εντός έδρας, τι συζητάμε; Ναι, διαλυμένη ομάδα ήταν.
10) Η ομάδα μπλόκαρε τακτικά στα Πλευ οφ και προκριθηκε οριακά χάρη σε ατομικές υπερβάσεις των βασικών στελεχών. Ψέμα κι αυτό;
Όταν τα χάνουν είναι "λογική κατάληξη", όταν τα βάζουν είναι "ατομική παρέμβαση". Η ομάδα προκρίθηκε απέναντι σε πολύ ικανό αντίπαλο, έτσι γίνεται. Δεν πας πλέι οφ και κάνεις κριτική γιατί δεν πέρασες πανεύκολα, λες κι έχεις το τριπλάσιο μπάτζετ των ανταγωνιστών σου. Το αντίθετο έγινε.
11) η επιλογή εισι είναι ακατανοητητη. Κι αυτό ψέμα;
Αποτυχημένη εντός παρκέ, κατά γενική ομολογία προσέφερε εκτός παρκέ. Είναι σα να λέμε ότι ο Αλβέρτης τα τελευταία χρόνια ήταν αποτυχημένος. Δεν ήταν, είχε άλλο ρόλο.
Για τα φάουλ που πιθανών να χρεωθικαν οι υβριστές μου δε φταίω εγώ αλλά η αγωγή τους
Μαζί σου. Δε βρίζεις και μου αρέσιε η αντίθετη άποψη στο φόρουμ. Θα υποστηρίζω το διακίωμά σου να τη λες, προσθέτει, δεν αφαιρεί.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Αύγ 07, 2023 3:37 pm

Dedalos έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 3:33 pm
Το φθινόπωρο έκανα εκτίμηση ότι θα βγούμε 6-8. Ποιος εκτιμούσε τότε ότι θα βγούμε 1οι;;;;;;
Ποιος προέβλεψε ότι ο Παπ θα κάνει τη μακράν της δεύτερης ,καλύτερη σεζόν της καριέρας του;;;
Ποιος προεβλεψε την απόδοση του Μπλάκ;
Ποιος προέβλεψε την απόδοση του κάναν στο φάιναλ φορ, βλέποντας τον μέχρι και τον Μάρτιο;;;
O Mπαρτζώκας;

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Αύγ 07, 2023 3:48 pm

Μην μαλώνετε για διαφορετικές απόψεις και ορθογραφικά παιδιά χαχα.
Η ομάδα τα πήγε σούπερ έχει καλούς παίχτες και 2 κορυφαίους και το έχασε για λίγο.
Τώρα χρειαζόμαστε τον Τζέιμς ή κάποιον ισάξιο ή καλύτερο. Ο Μπαρτζώκας είναι στους τοπ5 αλλά όλοι κάνουν λάθη και ένα δικό του είναι το εξελάκι στις αλλαγές και ότι πολλές φορές αφήνει πάγκο τους ζεστούς!

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Αύγ 07, 2023 3:52 pm

#FREEMIKE
#FREEMIKE
#FREEMIKE

Λάθος τοπικ.... :roofl: :hoho:

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Αύγ 07, 2023 3:53 pm

Αν πάρουμε παιχταρά στο 2 (Τζέιμς,Ναν κλπ)λογικά θα μαστε φαβορί πάλι εκτός αν πάρουν κάνα Μιχάλιουκ ή εξίσου δυνατό παίχτη!

0
ankostas333

sophomore
Reactions: 92

Δευ Αύγ 07, 2023 3:55 pm

Τι να τον κάνουμε τον Ναν όταν έχουμε ΚαΝαν;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 07, 2023 4:25 pm

Εγω παντως το νιωθω οτι θα τον παρουμε τον τζειμς αποταν δεν βγηκε στο τουιτερ να το διαψευσει..

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Δευ Αύγ 07, 2023 4:34 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 07, 2023 4:25 pm
Εγω παντως το νιωθω οτι θα τον παρουμε τον τζειμς αποταν δεν βγηκε στο τουιτερ να το διαψευσει..

Παρομοίως!!!
Ειλικρινά από όταν κυκλοφόρησε η είδηση, περίμενα την άμεση και καυστική μάλιστα διαδικτυακή "χυλόπιτα " από τον Τζέιμς αλλά μάλλον υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Από την άλλη όμως έχουμε τα απανωτά άρθρα σε sites που ειδικά φέτος στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού , δεν πετυχαίνουν ελέφαντα στο ένα μέτρο.
https://www.sportal.gr/basket/basket-le ... aik-tzeims

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 07, 2023 4:42 pm

Θεωρω πως με τον τζειμς τα χουμε βρει και μενει το να μεινει ελευθερος...για μενα το θεμα δεν ειναι αν θα μεινει αλλα ποτε και πως.. Ισως θελουν κανα 500ρικο..αν και δεν νομιζω την μονακο να την νοιαζουν τα λεφτα,απαξ και ο μαικ αρχισει τα δικα του σιγα μην τον κρατησουν να τους διαλυσει την ομαδα..να του ΄΄κρεμασουν΄΄ το δελτιο δεν παιζει και γιατι ειναι πολλα τα λεφτα αλλα και γιατι ειναι συνδικαλιστης αυτος :lol: δεν θα περναει ουτε απεξω αμερικανος παικτης μετα και ο πολεμος που θα φανε στο τουιτερ θα ειναι το κατι αλλο..

Εκλεισε και ο ματ τομας βαλενθια.. Το βλεπω το εργο η τζειμς η τιποτα ειναι η φαση.

Γουοκαπ και παπ εγκρινουν παντως :wink: :wink:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Αύγ 07, 2023 4:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 07, 2023 4:44 pm

Δεν το πιστεύω τώρα αυτό που κάνω, να "κόβω τα φτερά" του shaq7, αλλά μπορεί να ισχύει πως φεύγει από την Μονακό και να τον συμφέρει να συντηρείται η φήμη ότι είμαστε στην διεκδίκηση του χωρίς να έχει όντως σκοπό να έρθει στον Ολυμπιακό. Να θέλει να πάει στην Μπαρτσα πχ ή ακόμα χειρότερα να τα βρήκε με Μεσίνα και αντε πες το αυτό στην διοίκηση της Μονακό... το λες άμα θέλεις να σε αφήσει; δεν το λες.

Μπορεί βέβαια και να ισχύει απλά δεν λέω, ούτε ξέρω κάτι.

Σαν αίσθηση πάντως έχω ότι του Ναν είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται και εκεί που θα έχει ξεχαστεί τσουπ!

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”