2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τωρα γιατι με κανεις ετσι πανω που μπηκα στους αισιοδοξουςAlexD έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 4:44 pmΔεν το πιστεύω τώρα αυτό που κάνω, να "κόβω τα φτερά" του shaq7, αλλά μπορεί να ισχύει πως φεύγει από την Μονακό και να τον συμφέρει να συντηρείται η φήμη ότι είμαστε στην διεκδίκηση του χωρίς να έχει όντως σκοπό να έρθει στον Ολυμπιακό. Να θέλει να πάει στην Μπαρτσα πχ ή ακόμα χειρότερα να τα βρήκε με Μεσίνα και αντε πες το αυτό στην διοίκηση της Μονακό... το λες άμα θέλεις να σε αφήσει; δεν το λες.
Μπορεί βέβαια και να ισχύει απλά δεν λέω, ούτε ξέρω κάτι.
Σαν αίσθηση πάντως έχω ότι του Ναν είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται και εκεί που θα έχει ξεχαστεί τσουπ!

Μπαρτσα δεν νομιζω να χωραει..πηραν και γουιλι και τζαμπαρι,τι διαολο αυτοι κανουν μειωση υποτιθεται.
Σε μας θα ρθει..
τον ναν τον προτιμω παντως..αλλα απιθανο το βλεπω να του δινουμε τοσα λεφτα..ασε που κατι θα βρει στο νβα αυτο..στον τζειμς θα τα δωσουν οι αφοι ,σε αλλον δυσκολα..
ο παπ δηλαδη θα παιζει 45λ σε καθε 40λεπτο αγωνα?
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
20λ ο γουοκαπ που εχει πεθανει..προς φαιναλ 4 θα ανεβει στα 25 και θα μειωθουν του λαρυ η του μακισικ
25 ο τζειμς
15 κανααν
17 γκος
3 λαρυ
20 παπ 15 μακισικ 5 λαρυ
Η χρονια ειναι τεραστια και παπ γουοκαπ εχουν πεθανει..μεχρι τα χριστουγεννα θα παιζουν λιγοτερο.
Ο λαρυ θα παιζει 30λ στην Α1 αν θελει.
25 ο τζειμς
15 κανααν
17 γκος
3 λαρυ
20 παπ 15 μακισικ 5 λαρυ
Η χρονια ειναι τεραστια και παπ γουοκαπ εχουν πεθανει..μεχρι τα χριστουγεννα θα παιζουν λιγοτερο.
Ο λαρυ θα παιζει 30λ στην Α1 αν θελει.
0
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Ναι ακούγεται ότι από 40 λεπτά θα πάει στα 45 ο κάθε αγώνας γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε καλό 3αρο4αρι και νευρίασε ο Δαίδαλοςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 4:50 pmο παπ δηλαδη θα παιζει 45λ σε καθε 40λεπτο αγωνα?AlexD έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 4:44 pmΔεν το πιστεύω τώρα αυτό που κάνω, να "κόβω τα φτερά" του shaq7, αλλά μπορεί να ισχύει πως φεύγει από την Μονακό και να τον συμφέρει να συντηρείται η φήμη ότι είμαστε στην διεκδίκηση του χωρίς να έχει όντως σκοπό να έρθει στον Ολυμπιακό. Να θέλει να πάει στην Μπαρτσα πχ ή ακόμα χειρότερα να τα βρήκε με Μεσίνα και αντε πες το αυτό στην διοίκηση της Μονακό... το λες άμα θέλεις να σε αφήσει; δεν το λες.
Μπορεί βέβαια και να ισχύει απλά δεν λέω, ούτε ξέρω κάτι.
Σαν αίσθηση πάντως έχω ότι του Ναν είναι πιο κοντά από όσο φαίνεται και εκεί που θα έχει ξεχαστεί τσουπ!

1
1

-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
αν παμε παραπανω απο τα μισα ματς στην παραταση ο Μ.Ο χρονου ειναι 45 λεπτα , ολα εχουν μαι λογικη εξηγηση απλα εσεις οι πτωχοι τω πνευματι δνε μπορειτε να την κατανοησετΑΙtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 5:01 pmΝαι ακούγεται ότι από 40 λεπτά θα πάει στα 45 ο κάθε αγώνας γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε καλό 3αρο4αρι και νευρίασε ο Δαίδαλος![]()
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
- Sokos
- Reactions: 577
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος για τον άνθρωπο (Dedalos)? ΟΚ, έπεσε έξω στα περισσότερα (αν όχι σε όλα) απ' όσα έλεγε. Και?
Στα του topic, φοβάμαι οτι ο James θα ναι όντως βόμβα, αλλά για μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να τον χαλιναγωγήσει αυτόν. Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι το ρόστερ έχει κλείσει και απλά δεν το λένε επισήμως.
Υ.Γ. Στην Α1 πλέον θα διαλέγεις 6 ξένους πριν από κάθε ματς και θα ισχύει και για τα playoffs το ίδιο.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά Berry!
Στα του topic, φοβάμαι οτι ο James θα ναι όντως βόμβα, αλλά για μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να τον χαλιναγωγήσει αυτόν. Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι το ρόστερ έχει κλείσει και απλά δεν το λένε επισήμως.
Υ.Γ. Στην Α1 πλέον θα διαλέγεις 6 ξένους πριν από κάθε ματς και θα ισχύει και για τα playoffs το ίδιο.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά Berry!
2
1
1

- kite26
- Reactions: 1300
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον James τον φοβάμαι και εγώ, δύσκολος χαρακτήρας, ατομιστής, γκρινιάρης, εγωιστής, θέλει να παίζει πολύ, να περνάει η μπάλα από τα χέρια του, τρελένεται για hero shots και έχει μεγαλώσει κιόλας. Προφανώς παικταράς, άλλα δεν μπόρεσε ο Μπαρτζώκας να βρει άκρη με τον Σλούκα και θα βρει με τον James? Τι να πω...εντύπωση μου κάνει αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τον James...ας κοιτάξουμε και τότε και τον Baikon....και ελεύθερος είναι και πιο φτηνός και εξίσου παικταράς. Αθλιος χαρακτήρας άλλα αν κοιτάμε James μάλλον δεν μας απασχολεί αυτό.Sokos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 5:48 pmΡε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος για τον άνθρωπο (Dedalos)? ΟΚ, έπεσε έξω στα περισσότερα (αν όχι σε όλα) απ' όσα έλεγε. Και?
Υ.Γ. Χρόνια πολλά Berry!
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στα περισσοτερα καλαθια θα χε φαει καντηλι απο το μπαρτζωκα

Εμεις δεν εχουμε να χασουμε κατι με τον τζειμς..χωρις αυτον παμε για 8δα με αυτον η που θα το σηκωσουμε η που θα παμε φ4..Μεχρι εκει τα παει περιφημα σε οποια ομαδα και να ταν.. Εντωμεταξυ ο μπαρτζωκας εχει χειριστει ΣΒΕΝΤ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΝΑΒΑΡΟ ..στον μιχαλακι θα κολλησει? ο οποιος ειναι τοπ αθλητικα..και οχι οπως οι υπολοιποι στα τελευταια τους..βασικα και τον σβεντ σε τοπ κατασταση τον βρηκε.
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι όχι ρε φίλε μην σε νοιάζει, έτσι και αλλιώς αν δεν έρθει ο Τζέιμς θα είναι επειδή ήρθε ο Καλόγριας, ο Αρχιδιάκονο ή ο Πρέκας στα μικρόφωνα. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει μεταγραφή, μείνε αισιόδοξος! έτσι φαίνεται δηλαδήshaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 4:50 pmτωρα γιατι με κανεις ετσι πανω που μπηκα στους αισιοδοξουςΚαλα με μεσινα απιθανο το βλεπω..ειναι απελπισμενος με τα γκαρντ αλλα δεν νομιζω τοσο.. Δεν τον εχω τον ετορε να θελει να ξανασυνεργαστει μαζι του με τιποτα..
Μπαρτσα δεν νομιζω να χωραει..πηραν και γουιλι και τζαμπαρι,τι διαολο αυτοι κανουν μειωση υποτιθεται.
Σε μας θα ρθει..
τον ναν τον προτιμω παντως..αλλα απιθανο το βλεπω να του δινουμε τοσα λεφτα..ασε που κατι θα βρει στο νβα αυτο..στον τζειμς θα τα δωσουν οι αφοι ,σε αλλον δυσκολα..
ο παπ δηλαδη θα παιζει 45λ σε καθε 40λεπτο αγωνα?

1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είτε αυτό που είπε ένας φίλος ότι συμφέρει τον Τζειμς να συντηρηθεί η φήμη
είτε ο άνθρωπος όντως θέλει διακαώς να πάρει 2 ευρωλίγκες στην καριέρα του και έχει πλέον στα 33 του μυαλό να καταλάβει ότι πρέπει 7 στις 10 να τηρείται το πλάνο του προπονητή και 3 στις 10 το ένστικτό και η ανάγκη του να γίνει hero
Ο μόνος λόγος να υπάρχει λογική σε όλο αυτό είναι να ισχύει το 2ο και να έχει συζητηθεί με τον Μπαρτζώκα
Ο κοουτς δεν είναι τόσο απόλυτος όσο ίσως έχει τη φήμη . Φαίνεται από τις συνεντεύξεις που κανει ότι εκτιμάει πολύ τέτοιους παίκτες και το ένστικτό και τα εκτός πλάνου plays , ΑΡΚΕΙ να είναι εντός του μέτρου που έχει ορίσει στο μυαλό του
όπως έχω ξαναπεί , θεωρώ ότι μέσα από την ομάδα ο Ντορσει πχ έκανε την καλύτερη σεζόν του . Και την έκανε με ΟΣΦΠ και Μπαρτζώκα
έχει κοουτσάρει πολλούς υπερταλαντούχους αστέρες της προηγούμενης δεκαετίας ( Σπανούλη , Ναβαρο, Σβεντ , Ντιλεινι , )
είτε ο άνθρωπος όντως θέλει διακαώς να πάρει 2 ευρωλίγκες στην καριέρα του και έχει πλέον στα 33 του μυαλό να καταλάβει ότι πρέπει 7 στις 10 να τηρείται το πλάνο του προπονητή και 3 στις 10 το ένστικτό και η ανάγκη του να γίνει hero
Ο μόνος λόγος να υπάρχει λογική σε όλο αυτό είναι να ισχύει το 2ο και να έχει συζητηθεί με τον Μπαρτζώκα
Ο κοουτς δεν είναι τόσο απόλυτος όσο ίσως έχει τη φήμη . Φαίνεται από τις συνεντεύξεις που κανει ότι εκτιμάει πολύ τέτοιους παίκτες και το ένστικτό και τα εκτός πλάνου plays , ΑΡΚΕΙ να είναι εντός του μέτρου που έχει ορίσει στο μυαλό του
όπως έχω ξαναπεί , θεωρώ ότι μέσα από την ομάδα ο Ντορσει πχ έκανε την καλύτερη σεζόν του . Και την έκανε με ΟΣΦΠ και Μπαρτζώκα
έχει κοουτσάρει πολλούς υπερταλαντούχους αστέρες της προηγούμενης δεκαετίας ( Σπανούλη , Ναβαρο, Σβεντ , Ντιλεινι , )
2
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Έχει σηκώσει ο Mike James Ευρωλίγκα και δε θυμάμαι ;Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Αύγ 07, 2023 6:16 pmΕίτε αυτό που είπε ένας φίλος ότι συμφέρει τον Τζειμς να συντηρηθεί η φήμη
είτε ο άνθρωπος όντως θέλει διακαώς να πάρει 2 ευρωλίγκες στην καριέρα του και έχει πλέον στα 33
Η εννοείς πως θα πάρει 2 αν έρθει στον Ολυμπιακό..για τον Mike James μιλάμε η για τον Τζόρνταν ;
0