Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 18, 2026 7:17 pm

Ωραίο παιχνίδι με ένταση και πολλή ενέργεια. Καλοδουλεμένη ομάδα η Φενέρ με την κλασσική πιεστική άμυνα και αρκετά καλή επίθεση για την εποχή, θα είναι και φέτος μέσα στα φαβορί.

Έχουμε τα θεματάκια μας ακόμη στη ροή της επίθεσης, λίγο στην κυκλοφορία , λίγο στις αποστάσεις , λίγο στο decision making, ο CMM φαίνεται αρκετά έξω από τα νερά του (θα φτιάξει μέσα στη χρονιά), τα λάθη είναι λίγο καμπανάκι ίσως σε αυτό φταίει εκτός από ότι δεν υπάρχει ακόμη το δέσιμο μεταξύ των παικτών, ότι προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να γινόμαστε λίγο βιαστικοί/επιπόλαιοι. Όμως βγάζουμε "χαρακτήρα" σαν ομάδα και αυτό είναι εξαιρετικό δείγμα και πιο εξαιρετικό το κάνει ότι φαίνεται με το καλημέρα. Σήμερα για παράδειγμα που κυνήγαγε στο ματς ακόμη και όταν ξέφευγε η διαφορά, σου έβγαζε τα vibes ότι θα επιστρέψουμε και όταν επιστρέψαμε στην 4η περίοδο παρουσιαστήκαμε αρκετά συμπαγείς εμπρός-πίσω.

Δεν είναι η ώρα για συμπεράσματα , ωστόσο εγώ είμαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω γιατί υπάρχουν διαστήματα έστω σκόρπια και μικρά που και ωραίες επιθέσεις βγαίνουν με υπομονή και στην άμυνα δαγκώνουμε. Συνεχίζουμε :dribble:

Μέχρι φέτος
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:13 pm
Αυτή η ομάδα λογικά θα πάρει ευρωλίγκα! Δεν νομίζω να μπορούν να μας κερδίσουν. Μετά από χρόνια έχουμε και πραγματικό firepower.
Τα ίδια λέγαμε και εμείς το καλοκαίρι του 2024. :D

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 18, 2026 7:20 pm

BillyPao έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:13 pm
Αυτή η ομάδα λογικά θα πάρει ευρωλίγκα! Δεν νομίζω να μπορούν να μας κερδίσουν. Μετά από χρόνια έχουμε και πραγματικό firepower.
αν ειχε μεινει ο βιλντοζα αντι του ''ψιλοβαριεμαι μπραουν'' και ΚΥΡΙΩΣ αν δεν τραυματιζοταν ο λεσορτ θα το ξαναπαιρνατε κατα 99%

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Σεπ 18, 2026 7:22 pm

Ο Μοντέρο λιγικά θα εξελιχθεί σε ηγέτη μέσα στη χρονιά. Μαζί με Φουρνιέ θα παίρνουν τα κρίσιμα τρίποντα! Ο Εντζάι είναι πολύ καλός παίχτης. Θα βοηθήσει σίγουρα.

BillyPao

champion
Reactions:

basilis_.kts έγραψε:
BillyPao έγραψε:

αν ειχε μεινει ο βιλντοζα αντι του ''ψιλοβαριεμαι μπραουν'' και ΚΥΡΙΩΣ αν δεν τραυματιζοταν ο λεσορτ θα το ξαναπαιρνατε κατα 99%
Ο Βιλντόζα πάλι καλά που έφυγε, για μένα είναι εντελώς ασόβαρος παίκτης για ομάδες με σοβαρούς στόχους. Για τον τραυματισμό του Λεσόρ συμφωνώ, αν δεν ήταν τραυματίας πιστεύω ότι είχαμε σοβαρότατες πιθανότητες να ξαναπάρουμε τον τίτλο.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 18, 2026 7:27 pm

BillyPao έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

Ο Βιλντόζα πάλι καλά που έφυγε, για μένα είναι εντελώς ασόβαρος παίκτης για ομάδες με σοβαρούς στόχους. Για τον τραυματισμό του Λεσόρ συμφωνώ, αν δεν ήταν τραυματίας πιστεύω ότι είχαμε σοβαρότατες πιθανότητες να ξαναπάρουμε τον τίτλο.
στον παναθηναικο εκεινη την πρωτη χρονια ειχε βρει ρολο και προσωπικα θεωρω πως προσφερε πολλα περισσοτερα απο σορτς και μπραουν που μετεπειτα ηρθαν σε αυτην την θεση...

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 7:30 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 5:45 pm
Εγω για να μην μιλήσω για διαιτησία θα πω για τον Χολ.

Σε παιχνίδια με σκληρές ομαδες είναι φύρα. Μέχρι στιγμής κακος και στις δυο μεριές του παρκε.

Και φέτος θα παίζει μόνο στα παιχνίδια που του "πανε" στα οποία θα φαίνεται μπουλντόζα. Στα υπόλοιπα με vibe σαν το σημερινό δεν τον βλέπω καλα

Εντιτ: το μάζεψαν στο τελος.
Ο δε Βεζενκοφ είδε και απόειδε που δεν πήρε μπάλες και είπε να παρει κανα ριμπάουντ να σκοράρει
ετσι να καταλαβει τι τραβαει ο μιλου τοσα χρονια που του παιρνει τη μπουκια απο το στομα :roofl:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 7:31 pm

basilis_.kts έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:27 pm
BillyPao έγραψε:

στον παναθηναικο εκεινη την πρωτη χρονια ειχε βρει ρολο και προσωπικα θεωρω πως προσφερε πολλα περισσοτερα απο σορτς και μπραουν που μετεπειτα ηρθαν σε αυτην την θεση...
Έκανε ένα μέτριο παιχνίδι στα τρία, έπαιρνε συχνά επιπόλαιες αποφάσεις, και βέβαια ήταν συχνά εκτός με τραυματισμό. Δε νομίζω ότι απέδωσε τα αναμενόμενα.

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 18, 2026 7:32 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:05 pm
Έπαιξε ο ολυμπιακός άμυναρα με φουρνιε μοντερο τζοσεφ ; Έπαιξε
Κερδίσαμε με το μπάσκετ που παίζεται στα φ4 και όχι στην ρεγκιουλαρ; Κερδίσαμε
Έτσουξε αυτό αρκετούς ολυμπιακούς;; Έτσουξε ..

Κοραρος ματσαρα… εντζαι επίσης καθοριστικός στην νίκη..
Γουοκαπ λείπεις …. :drunk:
Γιατί να τσούξει ρε φίλε; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 7:33 pm

SbioTech έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:08 pm
kojito έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:03 pm

Σίγουρα, για αυτό άλλωστε βέβαια ο Μπαρτζώκας έχει ευκαιρίες να δοκιμάσει όσο είναι νωρίς διάφορα σχήματα για να βρει πιο κολλάει καλύτερα.

Και για τον Fournier για παράδειγμα λέγαμε το καλοκαίρι ότι δεν θα κολλάει σε σχήματα που θα παίζει ως τριάρι γιατί είναι δυάρι ο άνθρωπος, αλλά τώρα που παίζει στο 3 μαζί με Montero και Joseph μια χαρά τον βλέπω να στέκεται, και με το παραπάνω.
Νομίζω το σχήμα Κοραρος Μοντερο Φουρνιε Ντζαι (μπορούμε να τον λεμε χαιδευτικα μαυροκατσικο;) φανταζει λειτουργικο ανεξάρτητα απο το 5αρι...

@coach blue ο παίρνω 3.7 με προβληματίζει. Είναι πολλά τα 17κρ αλλα τοσα χρονια εχω μαθει να είναι κολόνα στην ομαδα μου. Μια λιγότερη θέση να ασχολούμαι...μεγάλος προβληματισμος
Οταν τα λέγαμε από το καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση του μαύρου πάνθηρα, είχαμε γελάκια και ειρωνίες..

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 7:36 pm

Εγώ το μόνο που είδα ήταν μια δυσκολία στις συνεργασίες, που με καινούργιους άσους θα ήταν περίεργο το αντίθετο, και άρα λύνεται με σωστή καθοδήγηση. Επειδή αναφέρθηκε πριν σίγουρα στην άμυνα δεν ήταν χειρότερος ο Ολυμπιακός από τον περσινό Παναθηναϊκό, ο οποίος έχανε από τον κάθε καημένο. Πιστεύω υπάρχει μια αδυναμία αλλά ατομικά οι παίκτες έχουν τις ικανότητες να παίξουν, αν όχι την τέλεια, αξιοπρεπή άμυνα. Αν έρθει όμως βαρβάτο τριάρι πχ Χεζόνια που ακούγεται ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με έναν εκ των Ντόρσει-Φουρνιέ ή ακόμα και με τους δύο. Είναι προσωπική μου άποψη βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος. Για την φετινή πρόβλεψη (προσοχή συνήθως πάω κουβά) νομίζω ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει, μην λαμβάνοντας υπόψιν τυχόν τραυματισμούς.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Σεπ 18, 2026 7:43 pm

Ωραίο παιχνίδι, πολύ δυνατό για την εποχή.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα είναι από τα φαβορί και φέτος.

Φουρνιέ έχει μπει από νωρίς σε μουντ... κουβαλήματος και αυτό με ανησυχεί κάπως :D

Τζόσεφ αυτή την στιγμή είναι για μπροστά από τον McIntyre στο rotation.

Μοντέρο θα δούμε πολύ ωραία πράγματα.

Ndiaye θετικός, θα βοηθήσει αν και αργά ή γρήγορα πιστεύω πως θα πάρουμε 3/4άρι.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Σεπ 18, 2026 7:45 pm

Ρε παιδες σορρυ κιολας αλλα τι φαβορι για Ευρωλιγκα (!) 18 Σεπτεμβρη σε κουπα που κρινεται στα τελευταια 5 λεπτα ενος ματς στο τελος του Μαη;

10 ζωες θα περασουν ως τοτε, οπως καθε χρονο.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 7:47 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 7:36 pm
Για την φετινή πρόβλεψη (προσοχή συνήθως πάω κουβά) νομίζω ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει, μην λαμβάνοντας υπόψιν τυχόν τραυματισμούς.
Δε γίνεται να μη λαμβάνεις τους τραυματισμούς όταν κάνεις μια πρόβλεψη, οι τραυματισμοί είναι σημαντικός παράγοντας στην πορεία μιας ομάδας. Δε χρειάζεται να πάμε μακριά, το είδαμε με εμάς πέρυσι και πρόπερσι.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Σεπ 18, 2026 7:48 pm

Είναι πολύ εντυπωσιακό ότι πέρυσι κράζαμε τους Ντιλικινες και μας λέγανε με στομφο υπομονή και στήριξη και φέτος ακριβώς τα ίδια άτομα λέμε πλέον υπομονή και οι άλλοι λένε που σαι ρε θωμά με τον Κοντι δεν την παλέυουμε :mrgreen:

αβυσσος η ψυχή των Ολυμπιακών

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”