Το δεύτερο. Ας είναι και ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Έτσι θα παίζει.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 2:31 pmΟ ντιλικινα στα πρώτα ματς έπαιρνε προσπάθειες και ντραιβ που φαινόταν ότι είναι καλός, στα πολλά τελευταία ματς μόνο πασάρει τι έγινε;
Μήπως είναι απλά θέμα οδηγιών για την συγκεκριμένη θέση και όποιος και να έρθει θα παίζει έτσι;
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε μάλλον έτσι είναι, ο άσσος στον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα πρέπει να πασάρει ακόμα κι αν είναι ελεύθερος. Για αυτό μην περιμένετε από τον Evans ή όποιον άσσο έρθει (αν έρθει) ότι θα παίρνει 10-12 προσπάθειες σε κάθε ματς.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 2:31 pmΟ ντιλικινα στα πρώτα ματς έπαιρνε προσπάθειες και ντραιβ που φαινόταν ότι είναι καλός, στα πολλά τελευταία ματς μόνο πασάρει τι έγινε;
Μήπως είναι απλά θέμα οδηγιών για την συγκεκριμένη θέση και όποιος και να έρθει θα παίζει έτσι;
O Hall μπροστά είναι οδοστρωτήρας, ειδικά στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, και αρκετά καλός ριμπάουντερ. Στην άμυνα έχει κάποιες αδυναμίες, κυρίως επειδή κινείται/πηδάει σε λάθος χρόνο μερικές φορές.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Λη νομιζω ειναι θεμα χρονου να φυγει. Αν και μου αρεσει σαν παικτης, δεν ξερω γιατι τον εκαψε ετσι πραγματικα. Φαινεται πως ο μονος λογος που τον κραταει ακομα ειναι μην τυχον κ υπαρξει τραυματισμος στα PG. Βεβαια μπορει γι αυτο να ετοιμαζει κ τον Πιτερς κ γι αυτο να τον εβαλε στη θεση του Γουοκαπ προχθες
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μαθαμε σημερα απο τον κοουτς πως ο φουρνιε δεν ειχε κινητρο στα ευρωπαικα παιχνιδια κ γι αυτο σερνοταν, σημερα ειχε κινητρο κ επαιξε καλυτερα λεει. 
“Δεν μπορούμε για έναν παίκτη σαν τον Φουρνιέ να αποτελεί κριτήριο το κακό παιχνίδι προχθές, δεν χρειάζεται καν συζήτηση, μόνο που συζητάμε κάτι για ένα τέτοιον παίκτη, είναι σαν να τον υποτιμούμε. Προφανώς θα παίξει πολύ καλά, όπως και πέρυσι. Σε άλλα δεν ήταν καλός γιατί δεν είχε κίνητρο. Σήμερα είχε και έπαιξε καλύτερα. Σε τέτοια ματς το κίνητρο παίζει ρόλο”.
Με ολο το σεβασμο που εχω προς τον Μπαρτζωκα, καποιες φορες ειναι ακατανοητες οι δηλωσεις κ κινησεις του. Δηλαδη να εισαι Πιτερς, Ντορσει και δεν ξερω γω ποιος αλλος που παει παγκο με το πρωτο λαθος και να ακους αυτα για τον οποιοδηποτε συμπαικτη σου..
“Δεν μπορούμε για έναν παίκτη σαν τον Φουρνιέ να αποτελεί κριτήριο το κακό παιχνίδι προχθές, δεν χρειάζεται καν συζήτηση, μόνο που συζητάμε κάτι για ένα τέτοιον παίκτη, είναι σαν να τον υποτιμούμε. Προφανώς θα παίξει πολύ καλά, όπως και πέρυσι. Σε άλλα δεν ήταν καλός γιατί δεν είχε κίνητρο. Σήμερα είχε και έπαιξε καλύτερα. Σε τέτοια ματς το κίνητρο παίζει ρόλο”.
Με ολο το σεβασμο που εχω προς τον Μπαρτζωκα, καποιες φορες ειναι ακατανοητες οι δηλωσεις κ κινησεις του. Δηλαδη να εισαι Πιτερς, Ντορσει και δεν ξερω γω ποιος αλλος που παει παγκο με το πρωτο λαθος και να ακους αυτα για τον οποιοδηποτε συμπαικτη σου..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να υπερασπίζομαι τον Μπαρτζώκα, που υπό άλλες συνθήκες δε θα με ένοιαζε καν. Πολύ καλός προπονητής, έχει πει και έχει κάνει τις μπαρούφες του κατά καιρούς, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση. Κάτι που συμβαίνει φυσικά με όλους τους προπονητές. Το άξιο αναφοράς εδώ δεν είναι καν ο Μπαρτζώκας. Είναι η εμπάθεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του, εν προκειμένω.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 3:35 pmΜαθαμε σημερα απο τον κοουτς πως ο φουρνιε δεν ειχε κινητρο στα ευρωπαικα παιχνιδια κ γι αυτο σερνοταν, σημερα ειχε κινητρο κ επαιξε καλυτερα λεει.
Τη σημερινή δήλωση του, την έχεις παραθέσει, όχι με τα ακριβή της λόγια. Δεν θεωρώ ότι τα πείραξες εσύ, απλά κάποιο σάιτ θα τα είχε ανεβάσει και ως συνήθως αλλάζουν λίγο τα λόγια στη μεταφορά. Όχι μόνο στον Μπαρτζώκα, επειδή θέλουν να τον βλάψουν. Σε πολλές δηλώσεις συμβαίνει αυτό και όχι επίτηδες. Θα πρότεινα να ακούσεις τις δηλώσεις και στο βίντεο στην ΕΡΤ, γιατί το νόημα των δηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Αναφέρει ότι πέρσι ο Φουρνιέ είχε κάνει πολλά καλά παιχνίδια και κρίσιμα παιχνίδια. Σε άλλα λέει ήταν πιο χαλαρός γιατί δεν είχε κίνητρο. Αναφέρεται ξεκάθαρα στην περσινή χρονιά. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι χρέωσε τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του, σε απουσία κινήτρου.
Το να πιάνεσαι από το παραμικρό και ορμώμενος από την αρνητική προκατάληψη να προσπαθείς να βρεις παντού λάθη, είναι χαρακτηριστικό της εμπάθειας. Το να φάσκεις και να αντιφάσκεις για να αιτιολογήσεις την κριτική σου, επίσης. Τελικά ο Μπαρτζώκας που δε θέλει σταρς αλλά πιόνια, κάθεται να υπερασπιστεί τον σταρ της ομάδας του; Ο Ντόρσεϊ κάθεται στον πάγκο στο πρώτο λάθος, όταν είναι δεύτερος σε μ.ο. χρόνου συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και πρώτος στο πρωτάθλημα;
Και το θέμα είναι ότι πράγματι υπάρχουν σημεία για κριτική (μειωμένος ρόλος Πίτερς ένα παράδειγμα μιας και το ανέφερες, αποτυχημένος σχεδιασμός στο 1 ένα δεύτερο). Αλλά μέσα σε όλη αυτή την πληροφορία που γεννά αυτή η εμπάθεια, χάνονται.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα μονο εμπαθης δεν ειμαι προς τον Μπαρτζωκα. Ισα ισα τα βαζω με οσους τον διωχνουν 3 χρονια τωρα.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 4:19 pmΠιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να υπερασπίζομαι τον Μπαρτζώκα, που υπό άλλες συνθήκες δε θα με ένοιαζε καν. Πολύ καλός προπονητής, έχει πει και έχει κάνει τις μπαρούφες του κατά καιρούς, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση. Κάτι που συμβαίνει φυσικά με όλους τους προπονητές. Το άξιο αναφοράς εδώ δεν είναι καν ο Μπαρτζώκας. Είναι η εμπάθεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του, εν προκειμένω.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 3:35 pmΜαθαμε σημερα απο τον κοουτς πως ο φουρνιε δεν ειχε κινητρο στα ευρωπαικα παιχνιδια κ γι αυτο σερνοταν, σημερα ειχε κινητρο κ επαιξε καλυτερα λεει.
Τη σημερινή δήλωση του, την έχεις παραθέσει, όχι με τα ακριβή της λόγια. Δεν θεωρώ ότι τα πείραξες εσύ, απλά κάποιο σάιτ θα τα είχε ανεβάσει και ως συνήθως αλλάζουν λίγο τα λόγια στη μεταφορά. Όχι μόνο στον Μπαρτζώκα, επειδή θέλουν να τον βλάψουν. Σε πολλές δηλώσεις συμβαίνει αυτό και όχι επίτηδες. Θα πρότεινα να ακούσεις τις δηλώσεις και στο βίντεο στην ΕΡΤ, γιατί το νόημα των δηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Αναφέρει ότι πέρσι ο Φουρνιέ είχε κάνει πολλά καλά παιχνίδια και κρίσιμα παιχνίδια. Σε άλλα λέει ήταν πιο χαλαρός γιατί δεν είχε κίνητρο. Αναφέρεται ξεκάθαρα στην περσινή χρονιά. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι χρέωσε τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του, σε απουσία κινήτρου.
Το να πιάνεσαι από το παραμικρό και ορμώμενος από την αρνητική προκατάληψη να προσπαθείς να βρεις παντού λάθη, είναι χαρακτηριστικό της εμπάθειας. Το να φάσκεις και να αντιφάσκεις για να αιτιολογήσεις την κριτική σου, επίσης. Τελικά ο Μπαρτζώκας που δε θέλει σταρς αλλά πιόνια, κάθεται να υπερασπιστεί τον σταρ της ομάδας του; Ο Ντόρσεϊ κάθεται στον πάγκο στο πρώτο λάθος, όταν είναι δεύτερος σε μ.ο. χρόνου συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και πρώτος στο πρωτάθλημα;
Και το θέμα είναι ότι πράγματι υπάρχουν σημεία για κριτική (μειωμένος ρόλος Πίτερς ένα παράδειγμα μιας και το ανέφερες, αποτυχημένος σχεδιασμός στο 1 ένα δεύτερο). Αλλά μέσα σε όλη αυτή την πληροφορία που γεννά αυτή η εμπάθεια, χάνονται.
Τις δηλωσεις δεν τις ακουσα, τις διαβασα σε σαιτ. Και μου φανηκαν αρκετα αστειες. Χαιρομαι που δεν τα ειπε ετσι και ειναι πειραγμενες αλλα δεν το πειραξα εγω.
Οσον αφορα ομως τη διαφορετικη αντιμετωπιση που εχει προς παικτες σε μενα αυτο ειναι εμφανες. Αν ο Πιτερς, ο Λαρετζακης, ο Παπανικολαου, ο Λη και αρκετοι ακομα ειχαν κανει το προχθεσινο παιχνιδι του Φουρνιε, ουτε 2 λεπτα δεν θα επαιζαν. Το ιδιο συμβαινει κ με Σασα και Γουοκαπ ας πουμε
Οκ στηριζουμε Μπαρτζωκα αλλα δεν θα αλλοιωνουμε κ την πραγματικοτητα για μα μην θεωρηθουμε εμπαθεις.
Φυσικα δεν μου πεφτει λογος στην τελικη, προπονητης ειναι κ οποιους θελει να βαζει κ εκεινος θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Τη γνωμη μου απλα εγραψα επι του θεματος κ δεν νομιζω πως αυτο αμφισβητειται απο την ιδια την πραγματικοτητα.
ΥΓ: Ο Ντορσει παιζει φετος πολυ γιατι δεν παιζει οπως ο προχθεσινος Φουρνιε. Περυσι που επαιζε περιπου οπως ο προχθεσινος φουρνιε, εβλεπε τα παιχνιδια μεταξυ παγκου κ εξεδρας!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Stam συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω, γενικά η κριτική που δέχεται ο Μπαρτζώκας που δέχεται από μερίδα φίλων του φόρουμ, πέραν από επαναλαμβανόμενη, τις περισσότερες φορές έχει καταντήσει και γραφική. Μας κάνει εντύπωση τι λέει, πως το λέει, αν είχε την χωρίστρα του δεξιά σήμερα και όχι αριστερά, αν πήρε βαθιά ανάσα ή αν κοίταξε στραβά τον Ward επειδή έσκισε την φανέλα του. Ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει beef με Ντορσει επειδή τον ξεκούρασε ή αν δεν υπολογίζει τον Πίτερς επειδή σήμερα ήταν εκτός, ενώ μπορεί να αντιμετωπίζει μια μικρό ενόχληση.
Θέλω να σταθώ, όμως, σε αυτό που είπε ότι το μπάσκετ του Ολυμπιακού διδάσκεται σε σεμινάρια του εξωτερικού. Όλη αυτή η πίεση και η κριτική που δέχεται τον έχουν επηρεάσει δυστυχώς βαθύτατα και φαίνεται ότι τον έχει καταβάλει όλο αυτό. Αυτό, δυστυχώς, θα έχει αντίκτυπο όσο προχωράει η σεζόν και όπως φάνηκε και πέρυσι επηρεάζει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.
Θέλω να σταθώ, όμως, σε αυτό που είπε ότι το μπάσκετ του Ολυμπιακού διδάσκεται σε σεμινάρια του εξωτερικού. Όλη αυτή η πίεση και η κριτική που δέχεται τον έχουν επηρεάσει δυστυχώς βαθύτατα και φαίνεται ότι τον έχει καταβάλει όλο αυτό. Αυτό, δυστυχώς, θα έχει αντίκτυπο όσο προχωράει η σεζόν και όπως φάνηκε και πέρυσι επηρεάζει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπαρχει προπονητης που να αντιμετωπιζει ολους τους παικτες το ιδιο..ποσο μαλλον εναν παικτη σουπερ σταρ σαν τον φουρνιε..θα ταν τρελος ο μπαρτζωκας η οποιος αντιμετωπιζε το ιδιο τον σασα η τον φουρνιε με τον λαρε η δεν ξερω ποιον..Ισα ισα εγω τον επιβραβευω τουλαχιστον στην περιπτωση με τον γαλλο..γιατι αν δεν βρει ρυθμο αυτος την βαψαμε..
ο περιπτωση του πιτερς ειναι λιγο διαφορετικη και νομιζω οτι ο μπαρτζω εκμεταλλευεται οτι ο πιτερς ειναι επαγγελματιας και παιζει παντα 100% ακομα και αν νιωθει αδικημενος..επισης ο πιτερς πληρωνει και οτι ειναι στην ουσια ενας μπατζετ βεζε,με ιδιες αδυναμιες και πλεονεκτηματα..Αν ειχε αλλα χαρακτηριστικα θα αναγκαζοταν να τον βαζει παραπανω.
επισης θα προτεινα να μην γινονται χαρακτηρισμοι οπως εισαι εμπαθης γιατι λες αυτα η εκεινα..αμα ψαχνεσαι να κατηγορησεις καποιον ολο και κατι θα βρεις..κατηγορεις καποιον οτι ειναι biased ενω κανεις το ιδιο..πχ εγω τωρα που υποστηριζω τον μπαρτζωκα δεν θα ρθει να μου πει κανενας,οουυ σταματα να εισαι γλειφτης,τα βλεπεις ολα θετικα ..δεν ξερεις μπασκετ και μιλας κτλ..αν ομως εγραφα κατι αρνητικο μαυρο φιδι που με εφαγε..Γιαυτο ας γραφει ο καθενας οτι πιστευει χωρις να δεχεται λογοκρισια.
ο περιπτωση του πιτερς ειναι λιγο διαφορετικη και νομιζω οτι ο μπαρτζω εκμεταλλευεται οτι ο πιτερς ειναι επαγγελματιας και παιζει παντα 100% ακομα και αν νιωθει αδικημενος..επισης ο πιτερς πληρωνει και οτι ειναι στην ουσια ενας μπατζετ βεζε,με ιδιες αδυναμιες και πλεονεκτηματα..Αν ειχε αλλα χαρακτηριστικα θα αναγκαζοταν να τον βαζει παραπανω.
επισης θα προτεινα να μην γινονται χαρακτηρισμοι οπως εισαι εμπαθης γιατι λες αυτα η εκεινα..αμα ψαχνεσαι να κατηγορησεις καποιον ολο και κατι θα βρεις..κατηγορεις καποιον οτι ειναι biased ενω κανεις το ιδιο..πχ εγω τωρα που υποστηριζω τον μπαρτζωκα δεν θα ρθει να μου πει κανενας,οουυ σταματα να εισαι γλειφτης,τα βλεπεις ολα θετικα ..δεν ξερεις μπασκετ και μιλας κτλ..αν ομως εγραφα κατι αρνητικο μαυρο φιδι που με εφαγε..Γιαυτο ας γραφει ο καθενας οτι πιστευει χωρις να δεχεται λογοκρισια.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά είμαι σίγουρος ότι δε τις πείραξες εσύ, στο είπα και πριν άλλωστε.Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 4:34 pmΠροσωπικα μονο εμπαθης δεν ειμαι προς τον Μπαρτζωκα. Ισα ισα τα βαζω με οσους τον διωχνουν 3 χρονια τωρα.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 4:19 pm
Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να υπερασπίζομαι τον Μπαρτζώκα, που υπό άλλες συνθήκες δε θα με ένοιαζε καν. Πολύ καλός προπονητής, έχει πει και έχει κάνει τις μπαρούφες του κατά καιρούς, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση. Κάτι που συμβαίνει φυσικά με όλους τους προπονητές. Το άξιο αναφοράς εδώ δεν είναι καν ο Μπαρτζώκας. Είναι η εμπάθεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του, εν προκειμένω.
Τις δηλωσεις δεν τις ακουσα, τις διαβασα σε σαιτ. Και μου φανηκαν αρκετα αστειες. Χαιρομαι που δεν τα ειπε ετσι και ειναι πειραγμενες αλλα δεν το πειραξα εγω.![]()
Οσον αφορα ομως τη διαφορετικη αντιμετωπιση που εχει προς παικτες σε μενα αυτο ειναι εμφανες. Αν ο Πιτερς, ο Λαρετζακης, ο Παπανικολαου, ο Λη και αρκετοι ακομα ειχαν κανει το προχθεσινο παιχνιδι του Φουρνιε, ουτε 2 λεπτα δεν θα επαιζαν. Το ιδιο συμβαινει κ με Σασα και Γουοκαπ ας πουμε
Οκ στηριζουμε Μπαρτζωκα αλλα δεν θα αλλοιωνουμε κ την πραγματικοτητα για μα μην θεωρηθουμε εμπαθεις.
Φυσικα δεν μου πεφτει λογος στην τελικη, προπονητης ειναι κ οποιους θελει να βαζει κ εκεινος θα κριθει εκ του αποτελεσματος. Τη γνωμη μου απλα εγραψα επι του θεματος κ δεν νομιζω πως αυτο αμφισβητειται απο την ιδια την πραγματικοτητα.
ΥΓ: Ο Ντορσει παιζει φετος πολυ γιατι δεν παιζει οπως ο προχθεσινος Φουρνιε. Περυσι που επαιζε περιπου οπως ο προχθεσινος φουρνιε, εβλεπε τα παιχνιδια μεταξυ παγκου κ εξεδρας!![]()
Για τα περί διαφορετικής αντιμετώπισης πρέπει και εμείς οι ίδιοι να καταλήξουμε και στο τι θέλουμε. Γιατί αν ο Φουρνιέ παίξει 10 λεπτά επειδή είναι άστοχος, θα τα ακούσει ο Μπαρτζώκας που έχει κάνει τον Φουρνιέ Λαρεντζάκη κτλ. Αν ο Φουρνιέ παίξει 30 λεπτά ενώ είναι άστοχος, θα τα ακούσει ο Μπαρτζώκας επειδή αν ήταν ο Λαρεντζάκης, θα τον είχε τραβήξει στον πάγκο στα πρώτα 5, αλλά ο Φουρνιέ έχει προνομιακή μεταχείριση. Γενικά άκρη δε βγάζεις.
Ο Ντόρσεϊ παίζει πολύ φέτος γιατί παίζει καλά. Στο παιχνίδι με τη Χάποελ ο Ντόρσεϊ δε βγήκε επειδή ήταν άστοχος. Υπήρχαν και πολλοί πιο άστοχοι από τον Ντόρσεϊ. Και υπήρξαν και παιχνίδια φέτος που ο Ντόρσεϊ ήταν πιο άστοχος, αλλά έπαιξε παραπάνω. Στο παιχνίδι με τη Χάποελ αν κάτσεις και το παρατηρήσεις ο Ντόρσεϊ δεν κάνει καλά όλα τα μικρά πράγματα. Έβγαινε η Χάποελ αιφνιδιασμό και εκείνος αντί να κάνει φάουλ (που και εκείνος είχε να δώσει και η ομάδα) ήταν μαλθακός στην άμυνα με αποτέλεσμα η Χάποελ να βάζει εύκολους πόντους. "Βούτηξε" για να κερδίσει μια μπάλα στο 3ο δεκάλεπτο αν θυμάμαι καλά, που δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω 4 με 5. Έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και κάποιες κακές αποφάσεις επιθετικά. Ο Φουρνιέ αντίθετα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και πολύ πιο άστοχος από τον Ντόρσεϊ, αμυντικά τα πήγε εξαιρετικά. Απόδειξη είναι και το +15 για όσο βρισκόταν στο παρκέ.
Επιθετικά προφανώς ήταν παγωμένος. Αλλά πρέπει να αφήσεις και κάποιες φορές αυτούς τους παίκτες να τα σπάσουν. Δεν είναι ο Λαρεντζάκης. Όταν ο Λαρεντζάκης βγάλει 10 σεζόν βασικός στο ΝΒΑ, όταν ο Λαρεντζάκης βάλει 240+ τρίποντα σε μια σεζόν στο ΝΒΑ, όταν πάρει μετάλλια με την εθνική του σαν πρώτο βιολί, τότε ίσως να μείνει κι αυτός στο παρκέ κι ας έχει 1/11 σουτ. Προφανώς δεν είναι ωραίο ούτε να υπάρχει αναξιοκρατία, αλλά ούτε και να μην υπάρχουν ρόλοι σε μια ομάδα. Προφανώς ο ρόλος του Λαρεντζάκη και του Φουρνιέ δεν είναι ίδιοι, γιατί η πορεία τους δεν είναι ίδια. Με όλο το σεβασμό σε αυτά που έχει καταφέρει ο Λαρεντζάκης στο μπάσκετ.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχετε παθει εμμονη μερικοι με τις π;σες. Λες κςι να κυκλοφορησει η μπαλα για να βρθει καλυτερη επιλογη τις περισσοτερες φορες ειναι μπασκετ Μςλκοβιτς ξερω γω.
Δηλαδη ειδςτε προχθες τον αντορσει στο δευτερο ημιχρονο και ειπατε "α φταιει ο μπαετζωκας που δεν τον ξαναβαλε?"
Επισης προφανως και θα κρατησει περισσοτερο τον φουρνιε για να βρει ρυθμο. Ο ντορσει εχει ρυθμο απο το καλοκαιρκ.
Δηλαδη ειδςτε προχθες τον αντορσει στο δευτερο ημιχρονο και ειπατε "α φταιει ο μπαετζωκας που δεν τον ξαναβαλε?"
Επισης προφανως και θα κρατησει περισσοτερο τον φουρνιε για να βρει ρυθμο. Ο ντορσει εχει ρυθμο απο το καλοκαιρκ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο