Και να μην μας βγει ο Μακινταιρ μικρό το κακό, ας κατσει σαν τρίτος στο Rotation. Ο Μοντερο θα βγει σίγουρα, ο Τζόζεφ είναι μια χαρά για αναπληρωματικός Άσσος οπότε μια χαρά όλα….αν βγει και ο Μακινταιρ θα είναι σούπερ αν όχι, δεν πειράζει….θα δούμε…έχουμε μέλλον ακόμα και είναι νωρίς.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:48 pmΕίναι πολύ εντυπωσιακό ότι πέρυσι κράζαμε τους Ντιλικινες και μας λέγανε με στομφο υπομονή και στήριξη και φέτος ακριβώς τα ίδια άτομα λέμε πλέον υπομονή και οι άλλοι λένε που σαι ρε θωμά με τον Κοντι δεν την παλέυουμε![]()
αβυσσος η ψυχή των Ολυμπιακών
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι, αλλά τώρα θα σας δείξουμε πώς γίνεται!BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:17 pmΤα ίδια λέγαμε και εμείς το καλοκαίρι του 2024.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:13 pmΑυτή η ομάδα λογικά θα πάρει ευρωλίγκα! Δεν νομίζω να μπορούν να μας κερδίσουν. Μετά από χρόνια έχουμε και πραγματικό firepower.![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει τον Σεπτέμβριο.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε άμα δεν έχουν συμβεί πώς να τους λάβω υπόψιν; Λέω σαν δυναμικότητα και σαν χαρακτήρας ομάδας (δηλαδή ότι δεν παρατάει το παιχνίδι). Να δούμε πώς θα είναι και Ρεάλ, Παναθηναικός ίσως και Ντουμπάι. Ας πούμε η Φενέρ δεν με ενθουσίασε αλλά και πάλι απλά σαν μια πρώτη γεύση της δυναμικότητας των ομάδων.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:47 pmΔε γίνεται να μη λαμβάνεις τους τραυματισμούς όταν κάνεις μια πρόβλεψη, οι τραυματισμοί είναι σημαντικός παράγοντας στην πορεία μιας ομάδας. Δε χρειάζεται να πάμε μακριά, το είδαμε με εμάς πέρυσι και πρόπερσι.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:36 pmΓια την φετινή πρόβλεψη (προσοχή συνήθως πάω κουβά) νομίζω ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει, μην λαμβάνοντας υπόψιν τυχόν τραυματισμούς.
Θα ξαναπούμε τα ίδια αλλά δεν ήταν μόνο οι τραυματισμοί το πρόβλημα πέρσι. Ήταν ότι δεν υπήρχαν από πίσω ισάξιοι παίκτες και όσοι θεωρητικά υπήρχαν ήταν άσχημα fit για την ομάδα.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην ομάδα σου ή στη δική μου σχετικά με τους τραυματισμούς, αλλά τη γνώμη μου για το θέμα την έχω πει πολλάκις. Πιστεύω ότι για μας, οι τραυματισμοί ίσως να κόστισαν μια Ευρωλίγκα. Πέρυσι π.χ. είναι πολύ πιθανό αν ο Ναν και ο Οσμάν δεν είχαν χάσει κάποια παιχνίδια, να είχαμε πάρει 2-3 νίκες παραπάνω και μαζί το πλεονέκτημα έδρας. Και αν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, ποιος μου λέει ότι δε θα είχαμε περάσει στο Final 4; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι οι τραυματισμοί παίζουν ρόλο και δεν μπορούμε να τους αγνοούμε.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:01 pmΕ άμα δεν έχουν συμβεί πώς να τους λάβω υπόψιν; Λέω σαν δυναμικότητα και σαν χαρακτήρας ομάδας (δηλαδή ότι δεν παρατάει το παιχνίδι). Να δούμε πώς θα είναι και Ρεάλ, Παναθηναικός ίσως και Ντουμπάι. Ας πούμε η Φενέρ δεν με ενθουσίασε αλλά και πάλι απλά σαν μια πρώτη γεύση της δυναμικότητας των ομάδων.
Θα ξαναπούμε τα ίδια αλλά δεν ήταν μόνο οι τραυματισμοί το πρόβλημα πέρσι. Ήταν ότι δεν υπήρχαν από πίσω ισάξιοι παίκτες και όσοι θεωρητικά υπήρχαν ήταν άσχημα fit για την ομάδα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομίζω να υπήρχε Ολυμπιακός που να έλεγε να κάνουμε υπομονή με τον Ντιλικινά, μάλλον σε απατά η μνήμη σου. Τι σου φαίνεται περίεργο που αναπολούμε τον Ουόκαπ που σέταρε την επίθεση, όταν ο CMM ή ακόμα και ο Μοντερο θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες να φτάσουν το επίπεδο του;Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:48 pmΕίναι πολύ εντυπωσιακό ότι πέρυσι κράζαμε τους Ντιλικινες και μας λέγανε με στομφο υπομονή και στήριξη και φέτος ακριβώς τα ίδια άτομα λέμε πλέον υπομονή και οι άλλοι λένε που σαι ρε θωμά με τον Κοντι δεν την παλέυουμε![]()
αβυσσος η ψυχή των Ολυμπιακών
Εχεις ξεχάσει μου φαίνεται το κράξιμο που έχεις πέσει σε Ντιλικινά ή ακόμα και φέτος σε Εντζάι χωρίς καλά καλά να τον δούμε..τελικά τον είδαμε και έχουν ήδη ξεκινήσει οι μισοί τις κωλοτούμπες.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ομάδα είμαι;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:07 pmΔεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην ομάδα σου ή στη δική μου σχετικά με τους τραυματισμούς, αλλά τη γνώμη μου για το θέμα την έχω πει πολλάκις. Πιστεύω ότι για μας, οι τραυματισμοί ίσως να κόστισαν μια Ευρωλίγκα. Πέρυσι π.χ. είναι πολύ πιθανό αν ο Ναν και ο Οσμάν δεν είχαν χάσει κάποια παιχνίδια, να είχαμε πάρει 2-3 νίκες παραπάνω και μαζί το πλεονέκτημα έδρας. Και αν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, ποιος μου λέει ότι δε θα είχαμε περάσει στο Final 4; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι οι τραυματισμοί παίζουν ρόλο και δεν μπορούμε να τους αγνοούμε.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:01 pm
Ε άμα δεν έχουν συμβεί πώς να τους λάβω υπόψιν; Λέω σαν δυναμικότητα και σαν χαρακτήρας ομάδας (δηλαδή ότι δεν παρατάει το παιχνίδι). Να δούμε πώς θα είναι και Ρεάλ, Παναθηναικός ίσως και Ντουμπάι. Ας πούμε η Φενέρ δεν με ενθουσίασε αλλά και πάλι απλά σαν μια πρώτη γεύση της δυναμικότητας των ομάδων.
Το θέμα δεν είναι πόσο έλειψε ο Ναν ή ο Οσμάν, το θέμα είναι οι αποτυχημένες προσθήκες των Χολμς, Σορτς, η παραμονή Γιουρτσεβέν, ότι πήραν τον Φαρίντ που τόσα μπορούσε τόσα έκανε αλλά είχαν την επιλογή να πάρουν τον Τζόουνς και δεν το έκαναν (ή τέλος πάντων να του κάνουν πρόταση δεν ξέρω αν θα ερχόταν). Και για να γυρίσουμε στον Ολυμπιακό μιας και κάνουμε την σύγκριση δεν βλέπω κάποιον παίκτη να μην μπορεί να σταθεί ή να είναι αλλού για αλλού.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά έλα που εχουμε Σεπτέμβρη και υπάρχει κριτική λες και έχουμε Μάιο..από μπαρτζωκικους κιόλας .. αλλά επειδή δεν μπορούν να κράξουν τον μπαρτζω κράζουν τους οπαδούς που θέλαν ομάδα 2κ να μην παίζει άμυνα λες και κάποιος άλλος τους έφερε αυτούς στην θέση του γουοκαπ ..διαβάζει σακ7 και παπ7 ο μπαρτζω και επηρεάζεταιDimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:32 pmΓιατί να τσούξει ρε φίλε; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου..shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:05 pmΈπαιξε ο ολυμπιακός άμυναρα με φουρνιε μοντερο τζοσεφ ; Έπαιξε
Κερδίσαμε με το μπάσκετ που παίζεται στα φ4 και όχι στην ρεγκιουλαρ; Κερδίσαμε
Έτσουξε αυτό αρκετούς ολυμπιακούς;; Έτσουξε ..
Κοραρος ματσαρα… εντζαι επίσης καθοριστικός στην νίκη..
Γουοκαπ λείπεις ….![]()
Το αστείο είναι ότι την άμυνα που παίζει ο μοντερο στις 4ες περιόδους ο γουοκαπ έχει να την δει από το 23
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Sorry ρε φίλε, δεν μπορώ να θυμάμαι τι ομάδα είναι ο καθένας. Εντάξει, έχουμε διαφορετική άποψη για το τι έφταιξε πέρυσι, όλα καλά.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:24 pmΤι ομάδα είμαι;BillyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:07 pm
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην ομάδα σου ή στη δική μου σχετικά με τους τραυματισμούς, αλλά τη γνώμη μου για το θέμα την έχω πει πολλάκις. Πιστεύω ότι για μας, οι τραυματισμοί ίσως να κόστισαν μια Ευρωλίγκα. Πέρυσι π.χ. είναι πολύ πιθανό αν ο Ναν και ο Οσμάν δεν είχαν χάσει κάποια παιχνίδια, να είχαμε πάρει 2-3 νίκες παραπάνω και μαζί το πλεονέκτημα έδρας. Και αν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, ποιος μου λέει ότι δε θα είχαμε περάσει στο Final 4; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι οι τραυματισμοί παίζουν ρόλο και δεν μπορούμε να τους αγνοούμε.(το αστείο είναι ότι το έχεις ξαναπεί και έχω απαντήσει εκτός αν το λες δήθεν ειρωνικά)
Το θέμα δεν είναι πόσο έλειψε ο Ναν ή ο Οσμάν, το θέμα είναι οι αποτυχημένες προσθήκες των Χολμς, Σορτς, η παραμονή Γιουρτσεβέν, ότι πήραν τον Φαρίντ που τόσα μπορούσε τόσα έκανε αλλά είχαν την επιλογή να πάρουν τον Τζόουνς και δεν το έκαναν (ή τέλος πάντων να του κάνουν πρόταση δεν ξέρω αν θα ερχόταν). Και για να γυρίσουμε στον Ολυμπιακό μιας και κάνουμε την σύγκριση δεν βλέπω κάποιον παίκτη να μην μπορεί να σταθεί ή να είναι αλλού για αλλού.

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο