2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Νικολάι Μπερντιάεφ;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 11:13 pmΥπάρχει και αυτό το εξαιρετικό (πραγματικό) citation:
![]()
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι δημοσιεύσεις του χρήστη fouster19 (και κάποιες απαντήσεις) διαγράφηκαν. Αρχικά καλωσήρθες στο φόρουμ μας. Εν'οψει της συνέχειας θα σου πρότεινα να διαβάσεις τον κανονισμό του φόρουμ, και κυρίως ό,τι αφορά την γλώσσα γραφής. Όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι χρήστες, το basketforum είναι πρώτα απ'όλα μπασκετικό φόρουμ και όχι οπαδικό φόρουμ ή σελίδα αθλητικών.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτίθεται ναι, αλλά δεν έχω διαβάσει.lefpan έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:02 amΝικολάι Μπερντιάεφ;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 11:13 pm
Υπάρχει και αυτό το εξαιρετικό (πραγματικό) citation:
![]()
0

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω για καποιο λογο μολις ακουσα για τζειμς ειπα για αυτον θα τα σκασουν οι αφοι και θα ρθει..μεχρι στιγμης καλα δειχνει να πηγαινει το πραγμα.. Το μονο που δεν μου κολλαει σε ολη την υποθεση οτι ανθρωπος που εχει καρφιτσωμενο το ΄΄δεν κανω σκοντο σε κανεναν΄΄ να ριχνει τον μισθο του για να πληρωθει η μονακο..Για να δουμε..
Παντως μου φαινεται πολυ αστειο οτι θεωρειται προδοτης ενας παικτης που εχει παιξει 1,5 χρονο σε μια ομαδα πριν μια 5ετια κιολας..
Σαν να λεμε εμεις οτι αν παει ο χασαν μαρτιν στον παο οτι μας προδωσε.. Απο την αλλη ο σλουκας που ο ολυμπιακος τον εκανε παικτη και ηταν μια 10ετια εδω,ειναι και ελληνας!! ειναι επαγγελματιας,αρχηγαρας και τα κουβαλαει με γερανο.. 
κοροιδευετε την πηγη του τζονυ αλλα μολις ειδα οτι ο ζοτς παει για ντοζιερ..
Παντως μου φαινεται πολυ αστειο οτι θεωρειται προδοτης ενας παικτης που εχει παιξει 1,5 χρονο σε μια ομαδα πριν μια 5ετια κιολας..

κοροιδευετε την πηγη του τζονυ αλλα μολις ειδα οτι ο ζοτς παει για ντοζιερ..
3
1
2

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η τόση αγάπη (από Παναθηναικούς) για τον Τζειμς. Όπως λες, σκόρπιο 1.5 χρόνο έπαιξε. Τι ιδιαίτερο είχε; Και ενοχλητικός σαν παίκτης ήταν και ενοχλητικός στο twitter είναι που κάθεται και ξεκατινιάζεται. Τι ιδιαίτερο έκανε; Οκ πήρε 2 πρωταθλήματα σε καιρούς ευρωπαικής ξηρασίας, σιγά. Από που προκύπτει η "προδοσία";
1
1

- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Γιατί ποιος μίλησε για προδοσία ως τώρα; Εγώ δεν είδα πουθενά να γράφουν για προδοσία… κανένας δεν ασχολείται..nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:25 amΔεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η τόση αγάπη (από Παναθηναικούς) για τον Τζειμς. Όπως λες, σκόρπιο 1.5 χρόνο έπαιξε. Τι ιδιαίτερο είχε; Και ενοχλητικός σαν παίκτης ήταν και ενοχλητικός στο twitter είναι που κάθεται και ξεκατινιάζεται. Τι ιδιαίτερο έκανε; Οκ πήρε 2 πρωταθλήματα σε καιρούς ευρωπαικής ξηρασίας, σιγά. Από που προκύπτει η "προδοσία";
Ο τύπος είναι πραγματικά ότι ναναι όμως ..στο Final4 είχε δηλώσει …
Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»
Και μια άλλη φορά
Ένας φίλος του στο twitter, τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.
«Με όλο τον σεβασμό, αλλά με τίποτα», ήταν η απάντηση του.
Αυτός γελοιοποιείται από μόνος του..με αυτά που λέει και κάνει.
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 5012
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
επειδη και καλα ειχε πει ολα αυτα που ειχε πει για τον οσφπnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:25 amΔεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η τόση αγάπη (από Παναθηναικούς) για τον Τζειμς. Όπως λες, σκόρπιο 1.5 χρόνο έπαιξε. Τι ιδιαίτερο είχε; Και ενοχλητικός σαν παίκτης ήταν και ενοχλητικός στο twitter είναι που κάθεται και ξεκατινιάζεται. Τι ιδιαίτερο έκανε; Οκ πήρε 2 πρωταθλήματα σε καιρούς ευρωπαικής ξηρασίας, σιγά. Από που προκύπτει η "προδοσία";
οτι δεν θα πηγαινε ποτε σε αυτους δεν τους αρεσουν οι οπαδοι του θελει παντα να χανει ο οσφπ κτλ
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω; Αυτά βλέπω στα κατώγια του ιντερνετ που συχνάζω. Δεν μιλάω για τον κόσμο εδώ. Επίσης, παρα πολλοί θα ήθελαν τζειμς πίσω στον Παο. Τεσπα, σταματάω γιατί δεν θέλω να φανώ εμπαθής.Soupamantar έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:34 amΓιατί ποιος μίλησε για προδοσία ως τώρα; Εγώ δεν είδα πουθενά να γράφουν για προδοσία… κανένας δεν ασχολείται..nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:25 am
Δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει η τόση αγάπη (από Παναθηναικούς) για τον Τζειμς. Όπως λες, σκόρπιο 1.5 χρόνο έπαιξε. Τι ιδιαίτερο είχε; Και ενοχλητικός σαν παίκτης ήταν και ενοχλητικός στο twitter είναι που κάθεται και ξεκατινιάζεται. Τι ιδιαίτερο έκανε; Οκ πήρε 2 πρωταθλήματα σε καιρούς ευρωπαικής ξηρασίας, σιγά. Από που προκύπτει η "προδοσία";
Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»
Και μια άλλη φορά
Ένας φίλος του στο twitter, τον ρώτησε αν θα σκεφτόταν ποτέ να παίξει στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να είναι ξεκάθαρος.
0

- Soupamantar
- Προειδοποιήσεις:
4
Νόμιζα μιλάς για εδώ μέσα.. στο φόρουμ .nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:39 amΤι να σου πω; Αυτά βλέπω στα κατώγια του ιντερνετ που συχνάζω. Δεν μιλάω για τον κόσμο εδώ. Επίσης, παρα πολλοί θα ήθελαν τζειμς πίσω στον Παο. Τεσπα, σταματάω γιατί δεν θέλω να φανώ εμπαθής.
Τώρα στα κατώγια δε ξέρω, μπορεί να παίζουν τέτοια σχόλια.
Το ερώτημα είναι τζεϊμς η ναν συμφέρει τον αντίπαλο, δλδ εμάς ..
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5012
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο αταμαν και εδικα ετσι οπως διαμορφωθει το ροστερ δεν νομιζω να τον θελειnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:39 am
Τι να σου πω; Αυτά βλέπω στα κατώγια του ιντερνετ που συχνάζω. Δεν μιλάω για τον κόσμο εδώ. Επίσης, παρα πολλοί θα ήθελαν τζειμς πίσω στον Παο. Τεσπα, σταματάω γιατί δεν θέλω να φανώ εμπαθής.
ενταξει ο ταραντουλας εχει τα γνωστα κολληματα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει παρει καποιον που δεν θα του εδωσε το οκ ο αταμαν
0
- Soupamantar
- Προειδοποιήσεις:
4
Ευτυχώς γιατί τώρα θα είχαμε ακόμα Αγραβάνη, Λί και θα έφερνε και κανέναν που βαράει τρίποντα αλά φριντετ ..τζιμερμανια και καπονο οι αδυναμίες του προέδρου .. αλλά κανένας σαν τον Γιάννης μπλουμςτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:44 amο αταμαν και εδικα ετσι οπως διαμορφωθει το ροστερ δεν νομιζω να τον θελειnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:39 am
Τι να σου πω; Αυτά βλέπω στα κατώγια του ιντερνετ που συχνάζω. Δεν μιλάω για τον κόσμο εδώ. Επίσης, παρα πολλοί θα ήθελαν τζειμς πίσω στον Παο. Τεσπα, σταματάω γιατί δεν θέλω να φανώ εμπαθής.
ενταξει ο ταραντουλας εχει τα γνωστα κολληματα του αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει παρει καποιον που δεν θα του εδωσε το οκ ο αταμαν
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο γιατί κι εγώ σαν δύσπιστος συμπεραίνω ότι βρήκαμε τους κακους της φετινής χρονιάςassistant77 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 11:10 pmΜετά τον Μάικ Τζέιμς θα κάνουμε κρούση στον Λεμπρον, θα τα βρούμε σε όλα μαζί του με 50 μύρια το χρόνο αλλά οι άκαρδοι οι Λεικερς δε θα τον αφήσουν ελεύθερο με buyout 150k...... Οπότε θα μείνουμε μ αυτούς που έχουμε.....
Και σποιλερ δεν είναι οι Αφοί
Ο νοων νοειτο
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσα έλεγε ο Σλούκας να δειςSoupamantar έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:34 amΓιατί ποιος μίλησε για προδοσία ως τώρα; Εγώ δεν είδα πουθενά να γράφουν για προδοσία… κανένας δεν ασχολείται..nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 10, 2023 12:25 am
Και μια άλλη φορά
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"