Ας πούμε αυτή η δήλωση περί σεμιναρίων, θα μου φαινόταν πιο λογικό να σχολιαστεί. Γιατί αφενός δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι σεμινάρια θα έχουν ασχοληθεί και με την επίθεση του Ολυμπιακού. Όμως θα έχουν ασχοληθεί και με πάρα πολλές άλλες επιθέσεις ομάδων και ΝΒΑ και Ευρωλίγκας και άλλων πρωταθλημάτων. Άρα το να ευλογείς μόνος σου τα γένια σου μου φαίνεται λιγάκι αστείο. Για αυτό λέω ότι ώρες ώρες χάνουμε την ουσία της κριτικής και ασχολούμαστε με τη φανέλα του Γουόρντ ή τη χωρίστρα του Μπαρτζώκα όπως λες κι εσύ.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 4:38 pmStam συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω, γενικά η κριτική που δέχεται ο Μπαρτζώκας που δέχεται από μερίδα φίλων του φόρουμ, πέραν από επαναλαμβανόμενη, τις περισσότερες φορές έχει καταντήσει και γραφική. Μας κάνει εντύπωση τι λέει, πως το λέει, αν είχε την χωρίστρα του δεξιά σήμερα και όχι αριστερά, αν πήρε βαθιά ανάσα ή αν κοίταξε στραβά τον Ward επειδή έσκισε την φανέλα του. Ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει beef με Ντορσει επειδή τον ξεκούρασε ή αν δεν υπολογίζει τον Πίτερς επειδή σήμερα ήταν εκτός, ενώ μπορεί να αντιμετωπίζει μια μικρό ενόχληση.
Θέλω να σταθώ, όμως, σε αυτό που είπε ότι το μπάσκετ του Ολυμπιακού διδάσκεται σε σεμινάρια του εξωτερικού. Όλη αυτή η πίεση και η κριτική που δέχεται τον έχουν επηρεάσει δυστυχώς βαθύτατα και φαίνεται ότι τον έχει καταβάλει όλο αυτό. Αυτό, δυστυχώς, θα έχει αντίκτυπο όσο προχωράει η σεζόν και όπως φάνηκε και πέρυσι επηρεάζει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπαρτζωκας ειναι πολυ πιεσμενος και νιωθει οτι παιζει το κεφαλι του..το ειπε προχτες κιολας αυτο..που βεβαια δικιο εχει απλα θα επρεπε να μπορει να το αντιμετωπισει καλυτερα..Τωρα απλα λεει δικαιολογιες του στυλ ΄΄εχω παρει το σουπερκαπ΄΄..η επιιθεση μου διδασκεται εδω και χρονια..δεν γινεται να θελει κοσμος να με διωξει..νομιζω μονος υποτιμαει τον εαυτο του ετσι..Απο περσι εχει μπει σε τετοιο mindset και πιστευω ολο αυτο τον οδηγει και σε λαθος αποφασεις..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν εμπάθεια εννοώ την αρνητική προκατάληψη σε βαθμό που αγγίζει τα όρια της εχθρότητας ώρες ώρες. Τη διαστρεύλωση πολλές φορές της πραγματικότητας, όχι λόγω σκοπιμότητας, αλλά λόγω παρόρμησης. Γενικά αποφεύγω τους ευθείς χαρακτηρισμούς τύπου "είσαι εμπαθής", αλλά δε νομίζω ότι προσβάλλω κάποιον σχολιάζοντας ένα ποστ, αν σε αυτό εντοπίσω στοιχεία εμπάθειας. Πόσο δε μάλλον ότι αν απαντήσω, διαπράττω μια κάποιου τύπου λογοκρισία. Όπως αντίστοιχα έχουν υπάρξει ποστ υπέρμετρης κολακείας προς τον Μπαρτζώκα και αντίστοιχες (δικαιολογημένες) απαντήσεις σε αυτά. Δε θεωρώ πρόβλημα, ούτε προσβολή να εντοπίσει κάποιος αυτά τα στοιχεία κολακείας και να τα σχολιάσει. Φυσικά είναι διαφορετικό το "είσαι γλείφτης" που περιγράφεις, που δεν νομίζω ότι έχει ειπωθεί ποτέ ευτυχώς.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 4:57 pmδεν υπαρχει προπονητης που να αντιμετωπιζει ολους τους παικτες το ιδιο..ποσο μαλλον εναν παικτη σουπερ σταρ σαν τον φουρνιε..θα ταν τρελος ο μπαρτζωκας η οποιος αντιμετωπιζε το ιδιο τον σασα η τον φουρνιε με τον λαρε η δεν ξερω ποιον..Ισα ισα εγω τον επιβραβευω τουλαχιστον στην περιπτωση με τον γαλλο..γιατι αν δεν βρει ρυθμο αυτος την βαψαμε..
ο περιπτωση του πιτερς ειναι λιγο διαφορετικη και νομιζω οτι ο μπαρτζω εκμεταλλευεται οτι ο πιτερς ειναι επαγγελματιας και παιζει παντα 100% ακομα και αν νιωθει αδικημενος..επισης ο πιτερς πληρωνει και οτι ειναι στην ουσια ενας μπατζετ βεζε,με ιδιες αδυναμιες και πλεονεκτηματα..Αν ειχε αλλα χαρακτηριστικα θα αναγκαζοταν να τον βαζει παραπανω.
επισης θα προτεινα να μην γινονται χαρακτηρισμοι οπως εισαι εμπαθης γιατι λες αυτα η εκεινα..αμα ψαχνεσαι να κατηγορησεις καποιον ολο και κατι θα βρεις..κατηγορεις καποιον οτι ειναι biased ενω κανεις το ιδιο..πχ εγω τωρα που υποστηριζω τον μπαρτζωκα δεν θα ρθει να μου πει κανενας,οουυ σταματα να εισαι γλειφτης,τα βλεπεις ολα θετικα ..δεν ξερεις μπασκετ και μιλας κτλ..αν ομως εγραφα κατι αρνητικο μαυρο φιδι που με εφαγε..Γιαυτο ας γραφει ο καθενας οτι πιστευει χωρις να δεχεται λογοκρισια.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαινω την πιεση που υπαρχει και την αναγκη του (καθε) κοουτς να υπερασπιστεί τη δουλεια του εξαιτιας της αλλα η σημερινη δηλωση περι σεμιναριων νομιζω εχει ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα απ αυτο που επιδιωκει.
Το συγκεκριμενο επιχειρημα ειναι κατι που θα ελεγε ενας υπαλληλος στον μανατζερ του για να του δωσει προαγωγη σε ενα corporate πλαισιο - ο αθλητισμος ομως ειναι απειρως πιο περιπλοκο εργασιακο περιβαλλον και απο εναν ανθρωπο εμπειρο και φιλοσοφημενο που ξερει επισης παρα πολυ καλα τον συγκεκριμενο συλλογο και το DNA του δε χρειαζονται να πλασαρονται τοσο "dry" στοχοι ως επιτευγματα.
Δεν υπαρχει φιλαθλος στον πλανητη που θα πει "ειμαστε σε κακη φορμα ή δε παιρνουμε τιτλους αλλα οκ, ας μη ξεχναμε οτι το μπασκετ μας διδασκεται σε σεμιναρια". Κι ακομα κι αν υπαρχει μαλλον δεν ειναι φιλαθλος του Ολυμπιακου που ειναι λιγο πιο υπερβολικος απο τη φυση του. Αυτο ο Μπαρτζωκας που ειναι ο ιδιος ενας οπαδος του Ολυμπιακου δε δυναται να μη το ξερει.
Δειγμα πιεσης ειναι προφανως, οπως ειπαν τα παιδια, αλλα πρεπει να υπαρχει μια στοχειωδης αισθηση οτι αυτες οι δηλωσεις δεν βοηθουν τη προσεγγιση μεταξυ της ομαδας και αυτων που κριτικαρουν, οπως πιθανως επιδιωκουν, αλλα κανουν την αποσταση μεγαλυτερη.
Το συγκεκριμενο επιχειρημα ειναι κατι που θα ελεγε ενας υπαλληλος στον μανατζερ του για να του δωσει προαγωγη σε ενα corporate πλαισιο - ο αθλητισμος ομως ειναι απειρως πιο περιπλοκο εργασιακο περιβαλλον και απο εναν ανθρωπο εμπειρο και φιλοσοφημενο που ξερει επισης παρα πολυ καλα τον συγκεκριμενο συλλογο και το DNA του δε χρειαζονται να πλασαρονται τοσο "dry" στοχοι ως επιτευγματα.
Δεν υπαρχει φιλαθλος στον πλανητη που θα πει "ειμαστε σε κακη φορμα ή δε παιρνουμε τιτλους αλλα οκ, ας μη ξεχναμε οτι το μπασκετ μας διδασκεται σε σεμιναρια". Κι ακομα κι αν υπαρχει μαλλον δεν ειναι φιλαθλος του Ολυμπιακου που ειναι λιγο πιο υπερβολικος απο τη φυση του. Αυτο ο Μπαρτζωκας που ειναι ο ιδιος ενας οπαδος του Ολυμπιακου δε δυναται να μη το ξερει.
Δειγμα πιεσης ειναι προφανως, οπως ειπαν τα παιδια, αλλα πρεπει να υπαρχει μια στοχειωδης αισθηση οτι αυτες οι δηλωσεις δεν βοηθουν τη προσεγγιση μεταξυ της ομαδας και αυτων που κριτικαρουν, οπως πιθανως επιδιωκουν, αλλα κανουν την αποσταση μεγαλυτερη.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νταξει εσυ σταμ εισαι πιο προσεκτικος στο τι λες..δεν το ειπα συγκεκριμενα για σενα..ειναι 2-3 (+κανα 3ρι προφιλ που εχει ο ιδιος χρηστης
) που ετσι και καποιος πει κατι αρνητικο του προσαπτουν οτι κουλαμαρα τους ερχεται..
ενω απο την αλλη δεν εχει υπαρξει κανενας να κανει επιθεση σε οποιον λεει κατι θετικο..πχ εγω ας πουμε οτι εχω γραψει 70% αρνητικα αλλα οταν βλεπω και 30% θετικα μια χαρα τα λεω..δεν εχει βρεθει ενας να με κατηγορησει για τα θετικα που λεω..αλλα για τα αρνητικα εχω ακουσει οτι παρανοια μπορεις να φανταστεις..
ενω απο την αλλη δεν εχει υπαρξει κανενας να κανει επιθεση σε οποιον λεει κατι θετικο..πχ εγω ας πουμε οτι εχω γραψει 70% αρνητικα αλλα οταν βλεπω και 30% θετικα μια χαρα τα λεω..δεν εχει βρεθει ενας να με κατηγορησει για τα θετικα που λεω..αλλα για τα αρνητικα εχω ακουσει οτι παρανοια μπορεις να φανταστεις..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αντίστοιχα κι εμένα που γράφω 70% θετικά και 30% αρνητικά, κανένας ποτέ δε με έχει κατηγορήσει για τα αρνητικά. Αυτό είναι περισσότερο της λογικής "για να γράφει αρνητικά ο Σταμ που συνήθως είναι αισιόδοξος, μάλλον ένα δίκιο θα το χει". Κάπως έτσι δουλεύει και σε σένα. Αν παρατηρήσεις ωστόσο άλλα προφίλ με πολύ περισσότερο έντονο το στοιχείο της στήριξης, θα τα ακούσουν.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 5:35 pmνταξει εσυ σταμ εισαι πιο προσεκτικος στο τι λες..δεν το ειπα συγκεκριμενα για σενα..ειναι 2-3 (+κανα 3ρι προφιλ που εχει ο ιδιος χρηστης) που ετσι και καποιος πει κατι αρνητικο του προσαπτουν οτι κουλαμαρα τους ερχεται..
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει;
"Στον τομέα της τακτικής είμαι 100 χρόνια μπροστά» έλεγε ο Βασίλης Δανιήλ.
Το είχε πει και μετά το περίφημο 2-5 στις 20 Δεκεμβρίου 1987."
https://www.sportime.gr/bloggers/manos- ... ia-brosta/
Θυμάμαι μετά το φ4 κάποια παιδιά είχαν γράψει για το μετριο supporting cast που έχει ο Μπαρτζώκας . Κατά τη γνώμη αν είχε ένα καλύτερο σταφ πίσω του θα απεφευγε πολλές κακοτοπιες και θα είχε λιγότερη πίεση, νομίζω αδικεί και τον εαυτό του.
Η αλλαγή του γουοκαπ με τον Πίτερς στο παιχνίδι με τη Χάποελ μου φαίνεται εξωφρενική ακόμη δεν μπορώ να τη χωνέψω
"Στον τομέα της τακτικής είμαι 100 χρόνια μπροστά» έλεγε ο Βασίλης Δανιήλ.
Το είχε πει και μετά το περίφημο 2-5 στις 20 Δεκεμβρίου 1987."
https://www.sportime.gr/bloggers/manos- ... ia-brosta/
Θυμάμαι μετά το φ4 κάποια παιδιά είχαν γράψει για το μετριο supporting cast που έχει ο Μπαρτζώκας . Κατά τη γνώμη αν είχε ένα καλύτερο σταφ πίσω του θα απεφευγε πολλές κακοτοπιες και θα είχε λιγότερη πίεση, νομίζω αδικεί και τον εαυτό του.
Η αλλαγή του γουοκαπ με τον Πίτερς στο παιχνίδι με τη Χάποελ μου φαίνεται εξωφρενική ακόμη δεν μπορώ να τη χωνέψω
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς. Και έχουμε ακόμα αρχές Νοέμβρη. Επειδή φέτος η Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ δύσκολη και πολλές ομάδες που παραπαίουν τώρα, σε λίγο καιρό θα πιάσουν ρυθμό, δεν θέλω να ξέρω πως θα αντιδράσει ο κόουτς σε πιθανές κατραπακιές που θα φάμε…γιατί το να βγούμε πάλι πρώτοι όπως πέρυσι στο ρελαντί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 02, 2025 5:17 pmο μπαρτζωκας ειναι πολυ πιεσμενος και νιωθει οτι παιζει το κεφαλι του..το ειπε προχτες κιολας αυτο..που βεβαια δικιο εχει απλα θα επρεπε να μπορει να το αντιμετωπισει καλυτερα..Τωρα απλα λεει δικαιολογιες του στυλ ΄΄εχω παρει το σουπερκαπ΄΄..η επιιθεση μου διδασκεται εδω και χρονια..δεν γινεται να θελει κοσμος να με διωξει..νομιζω μονος υποτιμαει τον εαυτο του ετσι..Απο περσι εχει μπει σε τετοιο mindset και πιστευω ολο αυτο τον οδηγει και σε λαθος αποφασεις..
Αν έχει ξεκινήσει έτσι από τώρα, θα δούμε πολλές αντιδράσεις περίεργες και όταν ο καπετάνιος θέλει να πηδήξει από το πλοίο πρώτος, δεν ξέρω πως θα μπορέσουν να διαχειριστούν οι παίκτες όλο αυτό και την πίεση.
-
gkotsis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως την ευθύνη για την έντονη κριτική που δέχεται την έχει ο ίδιος, δεν του φταίει κανένας άλλος. Ο ίδιος την βρίσκει να τα ακούει. Ο κ'οσμος έχασε την ψυχραιμία του και έχει βγεί στα καγκελα από την στιγμή που διάλεξε να φέρει και τον Ντιλικίνα. Είναι σαν να το κάνει επίτηδες για να τα ακούει. Μιλάμε για μαζοχισμό, έχεις δημιουργήσει ένα τρομερο μειονεκτημα στην ομάδα ώστε να ακυρώνεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις, και αρνείσαι πεισματικά να το διορθώσεις. Δηλαδή έχεις 2 άσουτους ήδη στη θέση, έχεις πληρώσει την ασουτίαση από το 1 με το να δίνεις στην αντίπαλη άμυνα το δικαιωμα να σε παίζει άντερ πόσα χρόνια συνεχόμενα, και πας και φέρνεις τον Ντιλικίνα για να είσαι πιο άσουτος στον Ασσο και από περσι που είχες τον Γκός! Ζούμε τη μέρα της μαρμότας κάθε χρόνο με αυτή την ιστορία.
Μιλάμε ότι μέχρι κι ο Μελάγιες που τέλοσπάντων δεν είναι απλά οπαδός όπως εμείς, είναι επαγγελματίας και πρέπει να κρατάει τα προσχήματα για να μην δυσκολέψει τη ζωή του ως ρεπόρτερ, και έχασε την ψυχραιμία του on air όταν ανακοινωθηκε ο Ντιλικίνα.
Μιλάμε ότι μέχρι κι ο Μελάγιες που τέλοσπάντων δεν είναι απλά οπαδός όπως εμείς, είναι επαγγελματίας και πρέπει να κρατάει τα προσχήματα για να μην δυσκολέψει τη ζωή του ως ρεπόρτερ, και έχασε την ψυχραιμία του on air όταν ανακοινωθηκε ο Ντιλικίνα.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μιρλα θεέ μου. Και δεν έχουμε φτάσει ούτε στο 1/5 της σαιζόν.
Παίζει το κεφάλι του ο Μπαρτζωκας λέει ένας φίλος πιο πάνω. Σιγά μη τον κρεμάσουν κιόλας. Ο Μπαρτζωκας έχει βγάλει άπειρα λεφτά, είναι χορτασμένος και από τίτλους και έμπειρες. Και σήμερα να φύγει (από το προφίλ ανθρώπου που έχει δείξει) χέστηκε. Την ομάδα την αγαπάει και γιατί τον πληρώνει καλά αλλά και γιατί είναι αγνός απλός γαύρος. Προφανώς έχει υποπέσει σε αστοχίες, όλοι το λένε ακόμα και ο ίδιος. Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο όμως ότι λέει να τον κραζουμε.
Παίζει το κεφάλι του ο Μπαρτζωκας λέει ένας φίλος πιο πάνω. Σιγά μη τον κρεμάσουν κιόλας. Ο Μπαρτζωκας έχει βγάλει άπειρα λεφτά, είναι χορτασμένος και από τίτλους και έμπειρες. Και σήμερα να φύγει (από το προφίλ ανθρώπου που έχει δείξει) χέστηκε. Την ομάδα την αγαπάει και γιατί τον πληρώνει καλά αλλά και γιατί είναι αγνός απλός γαύρος. Προφανώς έχει υποπέσει σε αστοχίες, όλοι το λένε ακόμα και ο ίδιος. Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο όμως ότι λέει να τον κραζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Κυρ Νοέμ 02, 2025 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο