Επίσης λέγαμε να δούμε τον Φουρνιε με Μοντέρο και ότι δεν θα είναι το ίδιο όπως με Ντόρσεϊ.
Όπως και ότι ο γουορντ δεν θα γίνει ξαφνικά το 26-27 πιπεν
Συντονιστής: Captains

Προφανώς και αναφέρεσαι σε μένα οπότε θα σου απαντήσω: δεν μου αρέσει που με κατατάσσεις σε «μπαρτζωκικό» γιατί δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποια παράταξη. Ακόμα, όμως, και να είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, γιατί να με ενδιαφέρει σου και η νίκη της ομάδας μου δεν καταλαβαίνω.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:25 pmΟύτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά έλα που εχουμε Σεπτέμβρη και υπάρχει κριτική λες και έχουμε Μάιο..από μπαρτζωκικους κιόλας .. αλλά επειδή δεν μπορούν να κράξουν τον μπαρτζω κράζουν τους οπαδούς που θέλαν ομάδα 2κ να μην παίζει άμυνα λες και κάποιος άλλος τους έφερε αυτούς στην θέση του γουοκαπ ..διαβάζει σακ7 και παπ7 ο μπαρτζω και επηρεάζεται
Το αστείο είναι ότι την άμυνα που παίζει ο μοντερο στις 4ες περιόδους ο γουοκαπ έχει να την δει από το 23

Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:18 pmΔεν νομίζω να υπήρχε Ολυμπιακός που να έλεγε να κάνουμε υπομονή με τον Ντιλικινά, μάλλον σε απατά η μνήμη σου. Τι σου φαίνεται περίεργο που αναπολούμε τον Ουόκαπ που σέταρε την επίθεση, όταν ο CMM ή ακόμα και ο Μοντερο θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες να φτάσουν το επίπεδο του;Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 7:48 pmΕίναι πολύ εντυπωσιακό ότι πέρυσι κράζαμε τους Ντιλικινες και μας λέγανε με στομφο υπομονή και στήριξη και φέτος ακριβώς τα ίδια άτομα λέμε πλέον υπομονή και οι άλλοι λένε που σαι ρε θωμά με τον Κοντι δεν την παλέυουμε![]()
αβυσσος η ψυχή των Ολυμπιακών
Εχεις ξεχάσει μου φαίνεται το κράξιμο που έχεις πέσει σε Ντιλικινά ή ακόμα και φέτος σε Εντζάι χωρίς καλά καλά να τον δούμε..τελικά τον είδαμε και έχουν ήδη ξεκινήσει οι μισοί τις κωλοτούμπες.

Εγώ βλέπω ήδη στα δύο τελευταία παιχνίδια να κλείνει το ματς ο Εντζάι και όχι ο Σάσα. Μάλλον κάποιος άλλος παίζει απνευστί στα τελευταία δεκάλεπτα. Ήδη βλέπω πολλά παιδιά να γράφουν θετικά σχόλια για τον παίκτη, εξού και οι κωλοτούμπες γιατί αντικειμενικά όταν τον πήραμε παίζει να ήμουν ο μόνος που έλεγα θετικά πράγματα για τον παίκτη.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:30 pmΓια Εντζαι δεν υπάρχει καμία κωλοτουμπα, οι περισσότεροι λέγαμε ότι θα φανεί χρήσιμος ως συμπληρωματικός. Παραμένει ενας παίκτης που θα κάνει γκαφες, που θα τον παίζουν αντερ, που θα είναι καλός στην άμυνα και που θα παίζει λίγο στην αρχή των παιχνιδιών όταν θα πηγαίνει απνευστι στο δεύτερο ημίχρονο ο σασα. Τώρα αν κάποιοι τον βλέπουνε Ρόντμαν οκ.
Επίσης λέγαμε να δούμε τον Φουρνιε με Μοντέρο και ότι δεν θα είναι το ίδιο όπως με Ντόρσεϊ.
Όπως και ότι ο γουορντ δεν θα γίνει ξαφνικά το 26-27 πιπεν

στα κλειστα ματς,στα ματς που θα κρινονται τιτλοι[ναι ακομα και το σουπερ καπ],στα μονα ματς δεν θα κερδιζει κανενα πασινγκ γκειμ και κανενα συστημα μπαρτζωκα.θα κερδιζει το στυλ του γαλλου εραστη και του ατομικου ταλεντου γενικως γιατι καποιος πρεπει να παρει την μπαλα και να την βαλλει στο καλαθι.το μυαλο σε τετοιες καταστασεις ειναι σε εγρηγορση,υπαρχει ο λεγομενος κινδυνος αποκλεισμου και η κυκλοφορια μπαλας ειναι δυσκολη γιατι πιεζεσαι μην κανεις εσυ το λαθος.οποτε η μπαλα θα παει στους ικανοτερους,στους μεγαλους παιχτες και αυτοι θα παρουν την ευθυνη.οπως εγινε στον τελικο της ευρωλιγκας.το ιδιο ''χαλια'' μπασκετ παιξαμε και τοτεDimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:39 pmΠροφανώς και αναφέρεσαι σε μένα οπότε θα σου απαντήσω: δεν μου αρέσει που με κατατάσσεις σε «μπαρτζωκικό» γιατί δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποια παράταξη. Ακόμα, όμως, και να είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα, γιατί να με ενδιαφέρει σου και η νίκη της ομάδας μου δεν καταλαβαίνω.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:25 pm
Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά έλα που εχουμε Σεπτέμβρη και υπάρχει κριτική λες και έχουμε Μάιο..από μπαρτζωκικους κιόλας .. αλλά επειδή δεν μπορούν να κράξουν τον μπαρτζω κράζουν τους οπαδούς που θέλαν ομάδα 2κ να μην παίζει άμυνα λες και κάποιος άλλος τους έφερε αυτούς στην θέση του γουοκαπ ..διαβάζει σακ7 και παπ7 ο μπαρτζω και επηρεάζεται
Το αστείο είναι ότι την άμυνα που παίζει ο μοντερο στις 4ες περιόδους ο γουοκαπ έχει να την δει από το 23
Δηλαδή θα προτιμούσα να χάσει η ομάδα μου για να αποδείξω στον κάθε shaq ή Περικλή εδώ μέσα ότι έχω δίκιο; Αυτό μόνο ένας ψυχασθενής θα το έκανε, οπότε σου ζητώ να ανακαλέσεις, γιατί ψυχασθενής δεν είμαι.
Εντωμεταξύ λες και κρίνεται το επιχείρημα του καθενός από το αποτέλεσμα. Αν χάναμε θα είχα δίκιο, τώρα που κερδίσαμε έχεις δίκιο ότι στο μπάσκετ κερδίζουν τα πυραυλοκίνητα γκάρντ. Αυτό είναι λογική πεντάχρονου.
Η ομάδα έτρεχε καλύτερα με τον Ουόκαπ στο τιμόνι, αυτό είναι δεδομένο. Στην πρώτη περίοδο κουτουλουσαν μεταξύ τους και έκανα ένα σχόλιο που είσαι ρε Θωμά και μου την πέσατε. ΟΤαν εσύ και κάποιοι άλλοι κράζετε ασύστολα τον κάθε Εντζάι σε κάθε ευκαιρία.
Το ότι προτιμώ τον Μοντερο και το CMM από τον Θωμά είναι αυτονόητο, μην με βάζεις να εξηγώ τα αυτονόητα. Η ομάδα σήμερα, όμως, έπαιξε χάλια επιθετικά και κερδίσαμε λόγω του Γάλλου εραστή και του ατομικού ταλέντου. Πράγμα που είναι απολύτως λογικό αυτή την περίοδο.
Το ότι παίζαμε χάλια δεν είναι άξιο σχολιασμού; Όποιος το γράψει αυτόματα σημαίνει ότι δεν έχει υπομονή ή ότι προτιμάει να βλέπει Ουόκαπ και Μακισικ;
Δεν καταλαβαίνω πως βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα, αλλά το να λες ότι μας έτσουξε κιόλας είναι παρανοϊκό.

Οκ πάω πάσο τότε, επειδή έκανα αυτό το σχόλιο για τον Ουόκαπ νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα. Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, προφανώς και προτιμώ να βλέπω CMM - Μοντέρο από το να βλέπω τον Θωμά. Το έχω γράψει και σε άλλο ποστ μου ότι είχα βαρεθεί τον τρόπο που παίζαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη και ότι δεν θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει στο περσινό level, αλλά όπως είπες και εσύ το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα χτίζει μέταλλο νικητή και όχι αν παίζουμε γιουρούσια ή έχουμε αυτοματισμούς Σεπτέμβρη μήνα.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 8:49 pm@Dimmitz ούτε εσένα είχα προσωπικά στο μυαλό ούτε το πα τόσο σοβαρά το έτσουξε όπως το έχεις πάρει .. δες όσο χάναμε τι κριτική γινόταν σε σούπερ καπ Σεπτέμβρη μήνα .. αυτό το σκηνικό τρολαρω κυρίως δεν τα παίρνω τόσο πατριωτικά
Το γουοκαπ λείπεις ναι κυρίως για σένα το πα![]()