2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 11, 2023 10:00 pm

lefpan έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:54 pm
Ερώτηση προς όλους:
Σε περίπτωση που πάρουμε τον Τζέιμς, φτάνουμε στους 8 ξένους, ενώ στην Α1 πρέπει να δηλώσουμε 7 και να παίζουν 6.
Ποιός από τους 8 ξένους μας μένει απ' έξω στην Α1.

Εγώ πιστεύω πως οι 4 ψηλοί πρέπει να δηλωθούν οπωσδήποτε λόγω λειψανδρίας.
Ο Μακίσικ οπωσδήποτε και αυτός, λόγω που παίζει και στο 3, που έχουμε έλλειμμα.
Ο Τζέιμς δηλώνεται οπωσδήποτε, γιατί είναι ο Τζέιμς.
Απομένουν Γκος και Κάνααν.
Με δεδομένο ότι η θέση του Γκος μπορεί να καλυφθεί (στην Α1) αρκετά ικανοποιητικά από τον Λούντζη, εγώ αυτόν θα άφηνα απ' έξω για την Α1, τον Γκος (δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη, βέβαια).
Και αν μας την βγει ο Πάπας από τα αριστερά και αξίζει να πάρει χρόνο στο 2; αφήνεις Γκος που έχει και 2ετες και είναι νέος στην ομάδα οπότε πρέπει να παίξει και παραπάνω ή αφήνεις Κανααν;

Βασικά όσο το σκέφτομαι δεν θα άφηνα Γκος έξω με τπτ, ανεξάρτητα από Πάπας. Πρέπει να μπει άμεσα στην ομάδα, ενώ ο Κανααν είναι μαθημενος.

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Αύγ 11, 2023 10:02 pm

lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:
Σε περίπτωση που πάρουμε τον Τζέιμς, φτάνουμε στους 8 ξένους, ενώ στην Α1 πρέπει να δηλώσουμε 7 και να παίζουν 6.

Ο Μακίσικ οπωσδήποτε και αυτός, λόγω που παίζει και στο 3, που έχουμε έλλειμα.
Με δεδομένο ότι η θέση του Γκος μπορεί να καλυφθεί (στην Α1) αρκετά ικανοποιητικά από τον Λούντζη, εγώ αυτόν θα άφηνα απ' έξω για την Α1, τον Γκος (δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη, βέβαια).
εγώ ΜακΚίσικ που είναι ο πιο παλιός μας ξένος και που έτσι κι αλλιώς ανεβάζει ρυθμούς μετά τα Χριστούγεννα. καινούριο παίκτη (Γκος) δε θα άφηνα με τίποτα έξω γιατί οι περισσότεροι αγώνες της Α1 θα χρησιμοποιούνται για να δέσει η ομάδα (με το αποτέλεσμα λίγο πολύ προδιαγεγραμμένο).

από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η χρονιά και τι απόδοση θα έχουν οι παίκτες, αν υπάρξουν τραυματισμοί κτλ

στο 3 παίζει και ο Λάρυ ενώ είναι πολύ πιθανό να βλέπουμε και ροτέισον με 3 γκαρντ για πολλή ώρα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 11, 2023 10:04 pm

ο οποιος λαρι πηρε 700χιλ και καπου πρεπει να παιζει..επειδη ευρωλιγκα δεν το βλεπω.. λογικα θα παιζει τιποτα 30λεπτα στην α1 οποτε ο μακισικ θα την πληρωσει.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Παρ Αύγ 11, 2023 10:05 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 10:04 pm
ο οποιος λαρι πηρε 700χιλ και καπου πρεπει να παιζει..επειδη ευρωλιγκα δεν το βλεπω.. λογικα θα παιζει τιποτα 30λεπτα στην α1 οποτε ο μακισικ θα την πληρωσει.
JESUS CHRIST!!!11!!!11

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1121

Παρ Αύγ 11, 2023 10:09 pm

lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:

Κάνααν ασυζητητί φίλε μου. Καλός χρυσός αλλά πολύ μονοδιάστατος και μαζί με πιθανή έλευση Τζέιμς θα έχεις 2 guard κάτω από 1.90 κάνοντας την δυάδα (1-2) πολύ προβλέψιμη.
Επίσης ο Γκος είναι ο δεύτερος καλύτερος χειριστής μετά τον Γουόκαπ , οπότε θεωρώ απίθανο να κοπεί αυτός.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1121

Παρ Αύγ 11, 2023 10:14 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:59 pm
lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:

Ο Μακίσικ οπωσδήποτε και αυτός, λόγω που παίζει και στο 3, που έχουμε έλλειμα.
αφου εχεις 7 και δηλωνεις τους 6 πριν τον αγωνα δεν χρειαζεται να κοβεις τον ιδιο σε καθε αγωνα.. μπορει πχ να δει ο μπαρτζωκας οτι τραβαει ο λαρε στο 3 και να αφησει εξω μακισικ..στο επομενο τον γκος μετα τον κανααν.. τωρα ποιος θα κοπει σιγουρα θα φανει το καλοκαιρι..θα ελεγα ο κανααν αλλα μπορει να πεταει φωτιες φετος. Στο 3 παντως παει και ο πιτερς και ο λαρι..δεν τον εχω τοσο σιγουρο τον μακισικ.
Έχεις δίκιο για τον κανονισμό φίλε shaq αλλά με έλευση ακόμα ενός ξένου πάμε στους 8.
1.Γκος , 2 Μακ Κισικ, 3 Κάνααν, 4 Πίτερς, 5 Σίκμα, 6 Φαλ ,7 Μιλουτινοφ, 8 ξένος

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Αύγ 11, 2023 10:16 pm

Κανέναν ξένο δεν θα αφήσουμε εκτός θα κάνει ο Μιλου αντιγραφή το κειμενακι του Γουοκαπ στο μπονζάι με μαλλιά εεε στην πρόεδρο της δημοκρατίας, θα πει και μια συγκινητική ιστορία για το πόσο Orthodox brothers είναι Έλληνες και Σέρβοι και τσουπ Έλληνας. Είναι προμελετημένο :hoho:

4
4 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 11, 2023 10:20 pm

0
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Αύγ 11, 2023 10:35 pm

georbap έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 10:09 pm
lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:

Κάνααν ασυζητητί φίλε μου. Καλός χρυσός αλλά πολύ μονοδιάστατος και μαζί με πιθανή έλευση Τζέιμς θα έχεις 2 guard κάτω από 1.90 κάνοντας την δυάδα (1-2) πολύ προβλέψιμη.
Επίσης ο Γκος είναι ο δεύτερος καλύτερος χειριστής μετά τον Γουόκαπ , οπότε θεωρώ απίθανο να κοπεί αυτός.
Πάντως respect για τη νοοτροπία του Κάνααν. Εχει αποδεχτεί εναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε συνηθίσει, αδικημένος (ενδεχομένως) σε κάποιες φάσεις της περυσινής σεζόν όταν έδειχνε να πατάει πιο καλά, δεν ξινίζει, δεν μανουριάζει ενώ θα μπορούσε να ήταν σε ομάδα από το 8 και πάνω στην κατάταξη και να είχε την μπάλα πολύ περισσότερο στα χέρια του. Πάνω από όλα διότι δείχνει να γουστάρει εδώ που βρίσκεται.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2644
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 11, 2023 10:54 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 8:40 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 7:10 pm

Καλά, δεν έχει και πουθενά άδικο το άρθρο. Παίρνετε έναν παίκτη που θέλει την μπάλα στα χέρια του για πολύ ώρα και που το πιθανότερο είναι πως θα γκρινιάξει αν δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής, δηλαδή ακριβώς αυτά για τα οποία κατηγορούσατε τον Σλούκα. Δεν αποκλείεται κιόλας η προσπάθεια για τη μεταγραφή του Τζέιμς να γίνεται από τους Αγγελόπουλους για να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει σε μας, δημιουργώντας γκρίνια από τους οπαδούς προς τον Γιαννακόπουλου για το γεγονός ότι εμείς δεν ασχοληθήκαμε μαζί του.
Αυτό που λες είναι η μία εκδοχή που όμως έσβησε σιγά σιγά σαν το κεράκι. Τώρα ξέρουμε όλοι γιατί έφυγε ο σλούκας και στη θέση του θα έρθει καλύτερος. Μην ανοίγουμε τώρα συζητήσεις και το 666 δεν είναι για σήμερα.
Το ''καλύτερος'' θα φανεί στην πορεία, μέχρι τώρα αυτό που φαίνεται είναι οι ''κωλοτούμπες'' για έναν παίκτη που σύμφωνα με τα περισσότερα σχόλια που διάβαζα από συνοπαδούς σου μέχρι και πριν από λίγο καιρό ''δεν ταιριάζει στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα'', ''θέλει μια μπάλα μόνος του'' κλπ.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Αύγ 11, 2023 11:44 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:21 pm

μας κασωσε η μονακο η μου φαινεται? :roofl:
Αχαχαχαχ πόσο παπά έχουμε φάει φέτος ;;

Αχαχαχαχα

Και ακόμα να μάθουμε

Αχαχαχαψα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Αύγ 11, 2023 11:50 pm

lefpan έγραψε:
Ερώτηση προς όλους:

Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα την πληρώσει ο Κάνααν.
Ο Γκος είναι νεοφερμένος και καλός χειριστής, ενώ ο ΜακΚίσικ χρειάζεται να δίνει βοήθειες και στο "3" όπως είπες κι εσύ.
Ενώ τα λεπτά του Κάνααν στο "2" καλύπτονται εύκολα και από πολλούς παίκτες (Τζέιμς, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, ακόμη και Γκος, Λούντζης στην ανάγκη).

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:06 am

berry έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:53 pm
Maurice_Evans έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:49 pm
Πείτε ρε παιδιά κανένα προφίλ αυτών των σατανιασμένων των ινσάιντερς, να βλέπω και εγώ να μην ξεροσταλιάζω. Μονο αυτόν τον Αντρεα Ματεανι, Ματέο Αντρεάνι πως σκατά λέγεται, εχω βρει.
Θα καεί ο εγκέφαλος όμως προειδοποιώ. Δεν είναι για πολυ

https://twitter.com/search?q=%23Olympia ... head_click
Λογικά 8ος ξενος θα ναι ο Γκος που είναι αρκετά έμπειρος και δεν έχει ανάγκη την Α1 για να βρει ρυθμό. Ο 7ος ξένος θα αποφασίζεται πριν απο κάθε ματς και θα μένει ένας εκ των Μακισικ και Κανααν έξω. Θεωρώ πως συνήθως θα μένεις εκτός 12αδας Α1 ο Κανααν.

Αν ερθει πάντως όντως ο Τζέιμς, γίνεται τελείως αχρείαστη η μεταγραφή του Γκος στον Ολυμπιακό. Θα δίνετε 1 εκατομμύριο τον χρόνο σε παίχτη που δεν θα παιζει Α1 και στη γιουρολιγκ θα κάνει τα ρεπα του Γουοκαπ (δλδ θα παίζει περίπου 15-16 λεπτά ανα ματς).

Παμε να δούμε λίγο το μπατζετ του ΟΣΦΠ από περιφερεια? Πείτε μου που κάνω λάθος. Έχουμε και λέμε :

Walkup (1,5)
Williams Goss (1)
Lountzis (300)
Canaan (900)
Larentzakis (700)
Papanikolaou (1)
McKissic (700)
Peters (800)
Sikma (600)
Tanoulis (100)
Fall (1,1)
Milutinov (1,3)

Σύνολο μου βγαίνει στα 10 εκατομμύρια και 1,5 εκατ που θα παίρνει ο Μπαρτζώκας και το team του πάμε στα 11,5 μύρια. Και μένει μια ακόμα βαρβάτη μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 2,5 εκατ και θα φτάσει το συνολικό καθαρό αγωνιστικός μπατζετ στα 14 εκατ για φετος. Πολυ καλή επένδυση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα συμβόλαια των παιχτων της ομαδας σας με ερωτηματικά λήγουν του χρονου και μπορείτε να τους αλλάξετε με καλύτερους αν δεν κάνουν το step up φέτος, μιλάω για τους Canaan, Peters και Sikma (υπέγραψε με 1+1). Ίσως βέβαια θα ταν καλό να είχε και ο Goss 1+1, αντί για κλειστό 2ετες.

*αν φέρετε και έναν 5ο ψηλό, φαντάζομαι θα ανέβει και λίγο παραπάνω.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:10 am

Εγώ πάντως νομίζω ότι δεν είναι σωστό για την φήμη της ομάδας να αφήσει παίχτη που πίεζε τόσο καιρό και της είπε ναι.

Άρα, πρέπει να έρθουν αναγκαστικά και ο Ναν και ο Τζέιμς.

Άρα, μας συμφέρει να πάει ο Κανααν στην Μονακό που ταιριάζει καλύτερα και μετά ψάχνουμε ποιον ΑΛΛΟΝ θα αφήσουμε εκτός 8αδας :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:29 am

Κανααν παιχταρα γουστάρει εδώ, δε φεύγει. Ειδικά φέτος με τέτοιο ΠΑΟ το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλη αξία.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”