Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 26, 2025 4:14 pm

Παιδιά τον Λι του Παναθηναϊκού εννοώ! Αυτός και ο Σειμπεν για τον Ουόκαπ και Μότλει για το πέντε είναι μια χαρά επιλογές.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 26, 2025 4:38 pm

κατα 99% δεν παιρνουμε παικτη,νομιζω μια ωρα εμεινε για να κλεισουν..οποτε η ομαδα θεωρει οτι μπορει να σηκωσει το τροπαιο με 7-8 παικτες οταν τουλαχιστον οι 4 ειναι ευπαθεις σε τραυματισμους η τουλαχιστον οτι θα γυρισουν οι γουοκαπ εβανς ραιτ σε καλη κατασταση..Αρα οι δικαιολογιες περι τραυματισμων δεν υπαρχουν. Ωρα να μας αποδειξουν οτι ξερουν τι κανουν.

2
2 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 26, 2025 5:24 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pm
Μόλις διάβασα για Μότλει, δεν έκανα ούτε τσιγάρο και είμαι εδώ για να πω:"Τρέλανέ μας Θρύλε και φέρε τον πούλαρο στο Λιμάνι!!" Τον θέλω, παιδιά, μουσκουλα, ψυχή, stamina, ογκόλιθος!!! Μακάρι να ισχύουν οι φήμες, αυτός μάλιστα! Παίκτης ευρωλιγκάτος, που θα τον βάλεις και ξέρεις ότι θα σου δώσει πράγματα.
Αν εννοείς το ρεπορτάζ του to10.gr, τα ερυθρόλευκα στα οποία αναφέρεται είναι αυτά του Ερυθρού Αστέρα. Δε νομίζω να τέθηκε ποτέ θέμα Μοτλει στον Ολυμπιακό.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Τετ Φεβ 26, 2025 5:36 pm

Το πιστεψα οτι θα τον παρουμε τον καρατεκα, και οχι γιατι τον χρειαζομαστε ( καθως θεωρω οτι δεν εχουμε τον εβανς ηδη στο ροτεισιον απο απλα απροθυμια του επιτελειου να αναλαβουν την ευθυνη τρεναρονταα οαο το δυνατον περισσοτερο χωρις λογο κατεμε) αλλα γιατι πιστευω οτι ο Λι ειναι παικτης για μεγαλα πραγματα.

Για ψηλο απαντησα με αυτα που μου μεταφερανε χθες ο Ραιτ ειναι κατι που αξιολογειται συνεχως και κυμαινεται απο 1,5- 3 εβδομαδες οχι για να ξεκινησει προπονησεις αλλα να μπει να παιξει.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Φεβ 26, 2025 5:38 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 5:24 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pm
Μόλις διάβασα για Μότλει, δεν έκανα ούτε τσιγάρο και είμαι εδώ για να πω:"Τρέλανέ μας Θρύλε και φέρε τον πούλαρο στο Λιμάνι!!" Τον θέλω, παιδιά, μουσκουλα, ψυχή, stamina, ογκόλιθος!!! Μακάρι να ισχύουν οι φήμες, αυτός μάλιστα! Παίκτης ευρωλιγκάτος, που θα τον βάλεις και ξέρεις ότι θα σου δώσει πράγματα.
Αν εννοείς το ρεπορτάζ του to10.gr, τα ερυθρόλευκα στα οποία αναφέρεται είναι αυτά του Ερυθρού Αστέρα. Δε νομίζω να τέθηκε ποτέ θέμα Μοτλει στον Ολυμπιακό.
Καλα το να φερεις Μοτλευ εν δυναμει πρωτος στις μισες και βαλε ομαδες για τριτο Σεντερ και ενω αου ανηκουν Ραιτ και Πετρουσεφ ε το λες και πεταω χρηματα δεξια και αριστερα. Πάντως για Ερυθρο ακουγεται

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Φεβ 26, 2025 5:47 pm

Christofis έγραψε:
Για ψηλο απαντησα με αυτα που μου μεταφερανε χθες ο Ραιτ ειναι κατι που αξιολογειται συνεχως και κυμαινεται απο 1,5- 3 εβδομαδες οχι για να ξεκινησει προπονησεις αλλα να μπει να παιξει.
Aρα, αυτη τη στιγμη προπονειται με μπαλα κανονικα; Προχθες φανηκε οτι κανει βαρη απλως.

Μου κανει εντυπωση ποσο κατηγορηματικοι ειναι καποιοι δημοσιογραφοι σχετικα με το οτι ο Ραιτ ΔΕΝ ειναι σε πορεια ενσωματωσης στην ομαδα. Ποιος ο λογος να εισαι τοσο δογματικος για θεματα που ουσιαστικα δε γνωριζεις;

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Φεβ 26, 2025 5:59 pm

chainsaw έγραψε:
Christofis έγραψε:
Aρα, αυτη τη στιγμη προπονειται με μπαλα κανονικα; Προχθες φανηκε οτι κανει βαρη απλως.

Μου κανει εντυπωση ποσο κατηγορηματικοι ειναι καποιοι δημοσιογραφοι σχετικα με το οτι ο Ραιτ ΔΕΝ ειναι σε πορεια ενσωματωσης στην ομαδα. Ποιος ο λογος να εισαι τοσο δογματικος για θεματα που ουσιαστικα δε γνωριζεις;
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα σε τέτοια θέματα, και μάλλον ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα ή βγάζουν κάτι από το κεφάλι τους απλά για να γράψουν κάτι. Και για τον Evans σε κάποια φάση λένε ότι η αποκατάσταση πάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο και μέσα στον Γενάρη πολύ πιθανόν να έμπαινε και σε ομαδικές προπονήσεις και να παίξει ίσως και πριν τον Μάρτιο. Τώρα κοντεύουμε αρχές Μαρτίου και απ'οτι φαίνεται όχι απλά δεν έχει μπει σε πλήρες πρόγραμμα, αλλά αμφιβάλλω κιόλας αν θα παίξει πριν τον Απρίλιο.

0
Christofis

euroleague

Τετ Φεβ 26, 2025 6:12 pm

kojito έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 5:59 pm
chainsaw έγραψε:

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα σε τέτοια θέματα, και μάλλον ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα ή βγάζουν κάτι από το κεφάλι τους απλά για να γράψουν κάτι. Και για τον Evans σε κάποια φάση λένε ότι η αποκατάσταση πάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο και μέσα στον Γενάρη πολύ πιθανόν να έμπαινε και σε ομαδικές προπονήσεις και να παίξει ίσως και πριν τον Μάρτιο. Τώρα κοντεύουμε αρχές Μαρτίου και απ'οτι φαίνεται όχι απλά δεν έχει μπει σε πλήρες πρόγραμμα, αλλά αμφιβάλλω κιόλας αν θα παίξει πριν τον Απρίλιο.
Του εβανς εχει δωσει το οκ ο χειρουργος του να επιστρεψει σε ρυθμο προπονησεων με την ομαδα απο το τελος Δεκεμβριου για μεσα ιανουαριου. Γιατι εφτασε μεχρι εδω ηταν ξεκαθαρα αποφαση του επιτελειου του δικου μας. Θεωρω οτι επειδη ειναι δευτερος σοβαρος τραυματισμος το τρεναρανε στο φουλ χωρις λογο μην παιρνωντας ουσιαστικα στην ευθυνη

Του ραιτ οπως ειπα το θεμα ειναι εργαστηριακες εξετασεις δηλαδη εξετασεις αιματος ( για αυτο τονιζω οτι δεν εχει μυοκαρδιτιδα ο ανθρωπος) οποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Σε καποιον ανθρωπο συνηθως παιρνει 3-6 μηνες για αυτο και ειπανε αρχικα οτι χανει τη χρονια. Ο ραιτ μια χαρα χτυπαει την μπαλα και σουταρει και ολα. Ο λογος της μη ενταξης στις ομαδικες προπονησεις δεν ειναι λογω τραυματισμου ή οτι θα χτυπησει ή οτι θα επιβαρυνθει ο σκελετος του αλλα καποιος αλλος…

Επειδη οι εργαστηριακες εξετασεις πηγαν εξαιρετικα καλα μεχρι τωρα μπορει να εχουν νορμαλοποιηση πολυ συντομα και για αυτο λεμε οτι εκτιμαται 1,5-3 εβδομαδες . Τωρα ποτε δεν ξερεις μπορεο να χρειαστουν 25 μερες. Παντως λογικα η χρονια δεν εχει χαθει για τον Ραιτ.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Φεβ 26, 2025 6:14 pm

Όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι στην ομάδα να ξέρουν τι κάνουν. Είναι τεράστια η επένδυση για να παίξουν την σεζόν κορώνα γράμματα.

Ειδικά για τον Walkup δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα επανέλθει πλήρως με συντηρητική θεραπεία. Ακόμα και ψυχολογικά να του αφήσει κάποιον φόβο ότι στο πρώτο τράνταγμα ή χτύπημα θα χει τα ίδια, αρκεί για να μην βάζει δυνατά το σώμα του στις φάσεις, πράγμα που αφαιρεί μεγάλο μέρος της προσφοράς του. Παραμένει κοινώς τεράστιο ρίσκο.

Όσο για τον Wright, δεν ξέρω τι σόι θέμα έχει το παιδί. Αν όμως μιλάμε για επιστροφή σε 10-15 μέρες, ΟΚ το καταλαβαίνω το να μην κινηθούμε για άλλο ψηλό, παρόλο που δεν είναι και αμυντικός ογκόλιθος.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Φεβ 26, 2025 6:17 pm

Sokos έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 6:14 pm
Όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι στην ομάδα να ξέρουν τι κάνουν. Είναι τεράστια η επένδυση για να παίξουν την σεζόν κορώνα γράμματα.

Ειδικά για τον Walkup δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα επανέλθει πλήρως με συντηρητική θεραπεία. Ακόμα και ψυχολογικά να του αφήσει κάποιον φόβο ότι στο πρώτο τράνταγμα ή χτύπημα θα χει τα ίδια, αρκεί για να μην βάζει δυνατά το σώμα του στις φάσεις, πράγμα που αφαιρεί μεγάλο μέρος της προσφοράς του. Παραμένει κοινώς τεράστιο ρίσκο.

Όσο για τον Wright, δεν ξέρω τι σόι θέμα έχει το παιδί. Αν όμως μιλάμε για επιστροφή σε 10-15 μέρες, ΟΚ το καταλαβαίνω το να μην κινηθούμε για άλλο ψηλό, παρόλο που δεν είναι και αμυντικός ογκόλιθος.

Για το θέμα Σέντερ και μόνο , εικάζω πως για να μη πήραν κάτι θεωρούν σίγουρο με βάση τα εργαστηριακά ότι ο Ράιτ θα μπει ψιλοσυντομα ... δεν είναι ότι προέρχεται από τραυματισμό να έχει ρίσκο κλπ κλπ

Οπότε στο κομμάτι αυτό είναι λογικό που δε πηρε κάποιον

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Φεβ 26, 2025 6:18 pm

για εβανς ολοι λεγανε οτι θα μπει να παιξει μολις ξεκινησει ο δευτερος γυρος μεχρι που ειπε ο μπαρτζωκας οτι δεν στεκουν ολα αυτα και ακολουθει το πρωτοκολλο..Εγω τοτε που λεγαν ολοι ολα αυτα περι ιανουαριου ειχα ακουσει τον μονεκε που ειναι φιλος του που ειχε πει οτι περιμενει να μπει τον μαρτιο/απριλιο και οτι για φετος δυσκολο να τον δουμε να παιζει ρολο στον ολυμπιακο..Οποτε εξαρχης η ομαδα δεν τον υπολογιζε για φετος,τωρα γιατι οι δημοσιογραφοι πουλαγαν ελπιδες δεν ξερω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Φεβ 26, 2025 6:24 pm

ο στεφανου λεει οτι κανουμε ολ ιν για τον λι.απο τουρκια λενε οτι δωσαμε 550 και τον πηραμε.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Τετ Φεβ 26, 2025 6:29 pm

Και στο sport24 έγραψαν μόλις για πληροφορίες από Τουρκία που κάνουν λόγο για καταβολή buy out 550.000.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 26, 2025 6:31 pm

Δεν τον ξέρω τον παίχτη αλλά τα νούμερα του είναι πάρα πολύ καλά! Μυρίζει περίπτωση Ράιτ..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Φεβ 26, 2025 6:33 pm

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”