Κοιταξτε νομιζω ειμαστε λιγο υπερβολικοι.
Η ομαδα ειναι πολυ καλα στελεχωμενη διορθωνοντας πολλες ανορθογραφιες των προηγουμενων χρονων αλλα εχει δυο βασικεσελλειψεις.
1. Ασσο με προσωπικη φαση και καλη οργανωση
2. Ενα αθλητικο κορμι στο 5 που μπορει να παιξει και 4
Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες με επιθετικο ταλεντο οπως ο Σασα, ο Πιτερς, ο Εβανς, ο Φουρνιε, ο Μιλουτινοφ και ο Ντορσει και δεν ειναι πολλες οι ομάδες που εχουν τετοιο ταλεντο.
Καθε ομαδα χρειαζεται παικτες που μπορουν ν σφιξουν την αμυνα (γιατι χωρις αμυνα τιτλους σεν κερδιζεις) οπως ο Γουοκαπ, ο Ντιλικινια, ο Σακ ο Γουορντ και ο Χολ(πανω απο τη στεφανι γιατι στην ομαδικη αμυνα ειναι ακομη κακος αν και εδειξε σημαδια βελτιωσης σιγα σιγα)
Το θεμα ειναι να μην βαζεις εναν παικτη να κανει κατι που δεν εχει στο ρεπερτοριο του.
Τωρα για το θεμα εβανς. Η ομαδα ψαχτηκε για γκαρντ εντονα γιατι ο Εβανς ηταν φοβικος και του δοθηκε ενα τελεσιγραφο. Για το σωματικο και τον τραυματισμο του εχω ξεκαθαρισει οτι ο εβανς Σωματικά ειναι πολυ καλα γιατι δουλεψε παρα πολυ. Τα βιντεο με τον εβανς να μην πηδαει ουτε εφημειδα ηταν απλα τραγικα απο την ομαδα δημιουργωντας μια ανησυχια παρα να καθυσηχασουν ενω η χρονικη στιγμη που βγηκαν ηταν τουλαχιστον η χειροτερη δυνατη. Ο εβανς αν μπει νανπαιξει 5 συνεχομενα παιχνιδια χωρίς φοβο δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι ο παικτης που ολοι θαυμασαμε στη Ζαλγκιρις. Γιατι σωματικα ειναι καλα και το βασικο του θεμα ηταν το ψυχολογικο του τελευταιους μηνες. Ο εβανς αν παρει παιχνιδια ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τριβουμε τα ματια μας αλλα ειναι στο χερι του. Εγω παντως θα επερνα παικτη απο τονπανω ραφι γιατι ο Εβανς εχει ευθραστη ψυχολογια που στον επόμενο μικροτραυματισμο που αποδεδειγμενα θα εχει και λογω της απουσιας του αλλα και της θεσης που παιζει. Επισης βαζεις ενα μεγαλο αμεσο πρεπει σε ενα παικτη που εχει να παιξει 1,5 χρονο με εύθραυστη ψυχολογια.